Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD ALI' TERME vs CATANIA WARRIORS (25 Aug, 2013)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2013
ASD ALI' TERME at CATANIA WARRIORS
25 Aug, 2013 at Belpasso (Warriors Field)

ASD ALI' TERME 24

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SPARACINO Alessandro ss 
LOPEZ Manuel A. cf 
FALCONE Francesco 2b  10 
FIUMARA Salvatore 3b 
GIUFFRIDA 1b 
GIUFFRE' Salvatore c 
RACITI Roberto dh 
FIUMARA Roberto lf 
FAUDALE Francesco rf 
GIUCA Salvatore p 
   LABATE Antonio Maria p 
Totals  53  24  25  17  24  12  15 
  

CATANIA WARRIORS 9

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
GAROFALO S lf 
CONSIGLIO Corrado ss 
VAZZANO Nicola 3b 
   IACONINOTO Salvatore ph/cf 
MAGLIO Carmelo 1b 
FIDENZIO Gaetano c 
GAROFALO E p/3b 
MESSINA Pietro rf 
PISANA Rosario cf 
   CONTI 2b 
BONFIGLIO Valentino 2b/3b 
Totals  28  11  24  10  10 

Score by Innings                   R  H  E
------------------------------------------
ASD ALI' TERME...... 111 804 27 - 24 25  4
CATANIA WARRIORS.... 007 200 00 -  9  5 10
------------------------------------------
E - SPARACINO; FALCONE F; GIUFFRIDA; FAUDALE; GAROFALO S 2; CONSIGLIO; MAGLIO; PISANA 3; CONTI; BONFIGLIO 2. DP - ALI 2; CAT 2. LOB - ALI 15; CAT 10. 2B - SPARACINO 2; LOPEZ 2; FALCONE F 2; GIUFFRE' 2; RACITI 2; FIUMARA Ro. 3B - FIDENZIO. HBP - LOPEZ; RACITI 2; FIUMARA Ro 2; VAZZANO; MESSINA 2. SF - GIUFFRIDA; FAUDALE; FIDENZIO. SB - LOPEZ; RACITI; FAUDALE; GAROFALO S. CS - PISANA.

ASD ALI' TERME   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIUCA Salvatore   3.0  10  21 
LABATE Antonio Maria W  5.0  18  22 
  
CATANIA WARRIORS   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GAROFALO E L  7.0  22  22  47  57 
BONFIGLIO Valentino   1.0 

Win - LABATE. Loss - GAROFALO E. Save - None. WP - LABATE. HBP - by GIUCA (MESSINA); by GAROFALO E (RACITI); by GAROFALO E (FIUMARA Ro); by GAROFALO E (LOPEZ); by GAROFALO E (FIUMARA Ro); by LABATE (VAZZANO); by GAROFALO E (RACITI); by LABATE (MESSINA). PB - GIUFFRE' 5; FIDENZIO 7.

Umpires - HP: VIRGILLITO Francesco 1B: PULVIRENTI Giancarlo
Start: 10:30 Time: 2:30 Attendance:

GAROFALO E faced 5 batters in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2013
ASD ALI' TERME at CATANIA WARRIORS
25 Aug, 2013 at Belpasso (Warriors Field)

ASD ALI' TERME starters: 21/ss SPARACINO; 4/cf LOPEZ; 22/2b FALCONE F; 24/3b FIUMARA S; 0/1b GIUFFRIDA; 3/c GIUFFRE'; 23/dh RACITI; 11/lf FIUMARA Ro; 9/rf FAUDALE; 33/p GIUCA;

CATANIA WARRIORS starters: 19/lf GAROFALO S; 4/ss CONSIGLIO; 23/3b VAZZANO; 54/1b MAGLIO; 30/c FIDENZIO; 34/p GAROFALO E; 38/rf MESSINA; 26/cf PISANA; 10/2b BONFIGLIO;

ASD ALI' TERME 1st - SPARACINO singled to center field. SPARACINO advanced to second on a passed ball. SPARACINO advanced to third on a passed ball. LOPEZ reached on a fielder's choice, RBI; SPARACINO scored, unearned. LOPEZ stole second, advanced to third on a muffed throw by 2b. FALCONE F flied out to rf. FIUMARA S lined out to ss. GIUFFRIDA grounded out to 1b unassisted. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

CATANIA WARRIORS 1st - GAROFALO S walked. CONSIGLIO reached on a fielder's choice; GAROFALO S out at second ss to 2b. VAZZANO walked; CONSIGLIO advanced to second. ::: MAGLIO Out by Rule - Dropped Infield Fly :::. MAGLIO grounded out to 2b unassisted. FIDENZIO reached on a fielder's choice; VAZZANO out at second 2b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD ALI' TERME 2nd - GIUFFRE' singled to shortstop. GIUFFRE' advanced to second on a passed ball. RACITI doubled to right field, RBI; GIUFFRE' scored. FIUMARA Ro flied out to ss. FAUDALE singled to second base; RACITI advanced to third. FAUDALE stole second. SPARACINO walked. LOPEZ lined out to p. SPARACINO out at first p to 1b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

CATANIA WARRIORS 2nd - GAROFALO E grounded out to ss. MESSINA hit by pitch. PISANA reached on a fielder's choice; MESSINA out at second ss to 2b. BONFIGLIO walked; PISANA advanced to second. GAROFALO S fouled out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD ALI' TERME 3rd - FALCONE F singled to shortstop. FIUMARA S singled to right field; FALCONE F advanced to third. GIUFFRIDA reached on a dropped fly by cf; FIUMARA S advanced to second on the error; FALCONE F scored on the error. GIUFFRE' struck out looking. RACITI singled to right field; GIUFFRIDA advanced to second; FIUMARA S advanced to third. FIUMARA Ro reached on a fielder's choice; RACITI advanced to second on a fielder's choice; GIUFFRIDA advanced to third on a fielder's choice; FIUMARA S out at home 3b to c. FAUDALE grounded out to 2b. 1 run, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

CATANIA WARRIORS 3rd - CONSIGLIO walked. VAZZANO walked; CONSIGLIO advanced to second. MAGLIO walked; VAZZANO advanced to second; CONSIGLIO advanced to third. FIDENZIO reached on a dropped fly by rf, SF, RBI; MAGLIO advanced to second on the error; VAZZANO advanced to third on the error; CONSIGLIO scored. GAROFALO E reached on a throwing error by ss, RBI; FIDENZIO advanced to second; MAGLIO advanced to third, scored on the error, unearned; VAZZANO scored, unearned. GAROFALO E advanced to second on a passed ball; FIDENZIO advanced to third on a passed ball. MESSINA singled to shortstop, RBI; GAROFALO E advanced to third; FIDENZIO scored, unearned. MESSINA out at second c to 2b. PISANA walked. PISANA advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by c, caught stealing; GAROFALO E advanced to home on a fielder's choice, unearned. PISANA scored on the error, unearned. BONFIGLIO reached on a fielding error by 1b. BONFIGLIO advanced to third on a passed ball. BONFIGLIO scored on a passed ball, unearned. GAROFALO S walked. CONSIGLIO walked; GAROFALO S advanced to second. VAZZANO grounded into double play ss to 2b to 1b; CONSIGLIO out on the play. 7 runs, 1 hit, 4 errors, 1 LOB.

ASD ALI' TERME 4th - SPARACINO doubled to right field. LOPEZ reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; SPARACINO advanced to third. FALCONE F lined out to 3b. FIUMARA S singled to shortstop, RBI; LOPEZ advanced to third; SPARACINO scored. GIUFFRIDA reached on a dropped fly by cf, SF, advanced to second on the error, RBI; FIUMARA S scored on the error, unearned; LOPEZ scored, unearned. GIUFFRE' doubled to center field,, RBI; GIUFFRIDA scored, unearned. RACITI hit by pitch. FIUMARA Ro hit by pitch; RACITI advanced to second. FAUDALE flied out to rf, SF, RBI; GIUFFRE' scored, unearned. SPARACINO doubled to center field, 2 RBI; FIUMARA Ro scored, unearned; RACITI scored, unearned. LOPEZ hit by pitch. FALCONE F doubled to right field, RBI; LOPEZ advanced to third; SPARACINO scored, unearned. FIUMARA S lined out to 3b. 8 runs, 5 hits, 2 errors, 2 LOB.

CATANIA WARRIORS 4th - LABATE to p for GIUCA. MAGLIO singled to right field. MAGLIO advanced to second on a passed ball. FIDENZIO tripled to center field, RBI; MAGLIO scored. GAROFALO E singled to center field, RBI; FIDENZIO scored. MESSINA struck out looking. PISANA reached on a fielder's choice; GAROFALO E out at second 2b to ss. BONFIGLIO reached on a fielder's choice; PISANA out at second ss to 2b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD ALI' TERME 5th - GIUFFRIDA singled to center field. GIUFFRE' doubled to center field,; GIUFFRIDA advanced to third, out at home cf to 2b to c. RACITI walked. RACITI stole second. FIUMARA Ro hit by pitch. FAUDALE grounded into double play ss to 1b; FIUMARA Ro out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CATANIA WARRIORS 5th - GAROFALO S singled to shortstop. GAROFALO S stole second. CONSIGLIO struck out swinging. VAZZANO hit by pitch. MAGLIO lined into double play 2b unassisted; GAROFALO S out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD ALI' TERME 6th - SPARACINO grounded out to 2b. LOPEZ reached on a throwing error by 1b, advanced to third on the error. FALCONE F singled to right field, RBI; LOPEZ scored, unearned. FIUMARA S singled to right field; FALCONE F advanced to second. GIUFFRIDA reached on a dropped fly by cf; FIUMARA S advanced to second on the error; FALCONE F advanced to third on the error. GIUFFRE' reached on a dropped fly by lf; GIUFFRIDA advanced to second on the error; FIUMARA S scored on the error, unearned; FALCONE F scored on the error, unearned. GIUFFRE' advanced to second on a passed ball; GIUFFRIDA advanced to third on a passed ball. RACITI hit by pitch. FIUMARA Ro struck out looking. FAUDALE singled to shortstop, RBI; RACITI advanced to second; GIUFFRE' advanced to third; GIUFFRIDA scored, unearned. SPARACINO flied out to 2b. 4 runs, 3 hits, 3 errors, 3 LOB.

CATANIA WARRIORS 6th - FIDENZIO grounded out to ss. GAROFALO E flied out to 2b. MESSINA hit by pitch. MESSINA advanced to second on a passed ball. PISANA walked. BONFIGLIO fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD ALI' TERME 7th - LOPEZ doubled to center field. LOPEZ scored on a passed ball. FALCONE F doubled to right field. FALCONE F advanced to third on a passed ball. FIUMARA S singled to catcher. GIUFFRIDA singled to center field, RBI; FIUMARA S advanced to second; FALCONE F scored, unearned. GIUFFRE' grounded into double play ss to 3b to 1b; GIUFFRIDA advanced to second; FIUMARA S out on the play. RACITI flied out to lf. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

CATANIA WARRIORS 7th - GAROFALO S walked. GAROFALO S advanced to second on a wild pitch. CONSIGLIO flied out to cf. IACONINOTO pinch hit for VAZZANO. IACONINOTO struck out looking. MAGLIO lined out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD ALI' TERME 8th - IACONINOTO to cf. CONTI to 2b for PISANA. BONFIGLIO to 3b. FIUMARA Ro reached on a dropped fly by lf, advanced to third on the error. FAUDALE walked. FAUDALE advanced to second on a passed ball; FIUMARA Ro scored on a passed ball, unearned. SPARACINO reached on a fielding error by 2b; FAUDALE scored on the error. LOPEZ doubled to center field, RBI; SPARACINO scored, unearned. FALCONE F reached on a fielding error by 3b; LOPEZ advanced to third on the error. GAROFALO E to 3b. BONFIGLIO to p. FIUMARA S flied out to lf. GIUFFRIDA singled to center field, RBI; FALCONE F advanced to second; LOPEZ scored, unearned. GIUFFRE' flied out to 2b. RACITI doubled to right field, RBI; GIUFFRIDA advanced to third; FALCONE F scored, unearned. FIUMARA Ro doubled to left field, 2 RBI; RACITI scored, team unearned; GIUFFRIDA scored, team unearned. FAUDALE grounded out to ss. 7 runs, 4 hits, 3 errors, 1 LOB.

CATANIA WARRIORS 8th - FIDENZIO flied out to cf. GAROFALO E grounded out to ss. MESSINA grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori