Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

EAGLES MISTERBIANCO vs ASD ALI' TERME (Jul 07, 2013)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2013
EAGLES MISTERBIANCO at ASD ALI' TERME
Jul 07, 2013 at Ali' Terme (Comunale)

EAGLES MISTERBIANCO 5

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
MARICI lf 
GULLOTTA ss 
AVENI 3b 
RANNO c 
PORTES 2b 
TORRISI cf 
BONACCORSO p 
MARLETTA 1b 
BORGESE rf 
Totals  23  20 
  

ASD ALI' TERME 15

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SPARACINO Alessandro ss 
LOPEZ Manuel A. 2b 
FALCONE Francesco 3b 
FIUMARA Salvatore c 
GIUFFRIDA 1b 
GIUFFRE' Salvatore rf 
   FALCONE Benedetto rf 
LABATE Antonio Maria dh 
FIUMARA Roberto lf 
FAUDALE Francesco cf 
GIUCA Salvatore p 
Totals  33  15  16  12  21 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
EAGLES MISTERBIANCO. 002 102 0 -  5  5  4
ASD ALI' TERME...... 315 102 3 - 15 16  1
-----------------------------------------

Note: 2 outs, 0 runners LOB when the game ended.

E - MARICI; GULLOTTA; AVENI; BORGESE; SPARACINO. DP - EAG 1; ALI 1. LOB - EAG 8; ALI 9. 2B - RANNO; MARLETTA; SPARACINO; LOPEZ; FALCONE F; FAUDALE. 3B - FIUMARA S; LABATE. HBP - BORGESE; LOPEZ. SH - BORGESE. SF - LOPEZ; FIUMARA S; GIUFFRE'; FIUMARA Ro. SB - MARICI 3; AVENI 4; RANNO; TORRISI 2; BONACCORSO; BORGESE; GIUFFRE'; LABATE; FIUMARA Ro; FAUDALE. CS - TORRISI.

EAGLES MISTERBIANCO   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BONACCORSO L  6.2  16  15  11  33  44  14 
  
ASD ALI' TERME   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIUCA Salvatore W  7.0  23  34 

Win - GIUCA. Loss - BONACCORSO. Save - None. WP - BONACCORSO; GIUCA 2. HBP - by BONACCORSO (LOPEZ); by GIUCA (BORGESE).

Umpires - HP: VIRGILLITO Francesco 1B: GALATI GIORDANO salv
Start: 15:30 Time: Attendance:

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2013
EAGLES MISTERBIANCO at ASD ALI' TERME
Jul 07, 2013 at Ali' Terme (Comunale)

EAGLES MISTERBIANCO starters: 2/lf MARICI; 3/ss GULLOTTA; 82/3b AVENI; 17/c RANNO; 7/2b PORTES; 21/cf TORRISI; 1/p BONACCORSO; 25/1b MARLETTA; 29/rf BORGESE;

ASD ALI' TERME starters: 21/ss SPARACINO; 4/2b LOPEZ; 22/3b FALCONE F; 24/c FIUMARA S; 0/1b GIUFFRIDA; 3/rf GIUFFRE'; 2/dh LABATE; 11/lf FIUMARA Ro; 9/cf FAUDALE; 33/p GIUCA;

EAGLES MISTERBIANCO 1st - MARICI walked. MARICI stole second. GULLOTTA lined out to cf. AVENI singled to center field; MARICI advanced to third. AVENI stole second. RANNO walked. PORTES lined into double play ss to c; MARICI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD ALI' TERME 1st - SPARACINO walked. LOPEZ doubled to right field; SPARACINO advanced to third. FALCONE F singled to third base. FIUMARA S flied out to rf, SF, RBI; SPARACINO scored. GIUFFRIDA singled to right field, RBI; FALCONE F advanced to third; LOPEZ scored. GIUFFRE' flied out to rf, SF, RBI; FALCONE F scored. LABATE singled to pitcher; GIUFFRIDA advanced to second on a throwing error by rf. FIUMARA Ro grounded out to 3b. 3 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 2nd - TORRISI walked. TORRISI stole second. BONACCORSO walked. MARLETTA fouled out to 3b. BORGESE grounded out to 2b; BONACCORSO advanced to second; TORRISI advanced to third. MARICI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD ALI' TERME 2nd - FAUDALE flied out to lf. SPARACINO singled to shortstop. LOPEZ hit by pitch; SPARACINO advanced to second. FALCONE F doubled to left field, RBI; LOPEZ advanced to third; SPARACINO scored. FIUMARA S lined into double play ss to 2b; FALCONE F out on the play. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 3rd - GULLOTTA flied out to cf. AVENI walked. AVENI stole second. RANNO walked. RANNO stole second; AVENI stole third. RANNO advanced to third on a muffed throw by ss, scored on the error, unearned; AVENI scored on the error, unearned. PORTES flied out to lf. TORRISI grounded out to 3b. 2 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

ASD ALI' TERME 3rd - GIUFFRIDA walked. GIUFFRE' walked; GIUFFRIDA advanced to second. LABATE reached on a fielding error by ss; GIUFFRE' advanced to second; GIUFFRIDA advanced to third. FIUMARA Ro singled to left field, RBI; LABATE advanced to second; GIUFFRE' advanced to third; GIUFFRIDA scored. FAUDALE singled to right field, RBI; FIUMARA Ro advanced to second; LABATE advanced to third; GIUFFRE' scored. FAUDALE stole second; FIUMARA Ro stole third; LABATE stole home, unearned. SPARACINO flied out to p. LOPEZ flied out to lf, SF, RBI; FIUMARA Ro scored, unearned. FALCONE F reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; FAUDALE scored on the error, unearned. FIUMARA S singled to right field; FALCONE F advanced to third. GIUFFRIDA lined out to 2b. 5 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 4th - BONACCORSO singled to shortstop. BONACCORSO stole second. MARLETTA doubled to right field, RBI; BONACCORSO scored. BORGESE out at first 3b to p, SAC; MARLETTA advanced to third. MARICI walked. MARICI stole second. GULLOTTA lined out to 2b. AVENI flied out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD ALI' TERME 4th - GIUFFRE' walked. GIUFFRE' stole second. LABATE lined out to 1b. FIUMARA Ro grounded out to 3b; GIUFFRE' advanced to third. FAUDALE singled to center field, RBI; GIUFFRE' scored. SPARACINO reached on a fielder's choice; FAUDALE out at second ss to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 5th - RANNO doubled to right field. PORTES grounded out to 3b; RANNO advanced to third. TORRISI grounded out to p. BONACCORSO struck out. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD ALI' TERME 5th - LOPEZ flied out to 2b. FALCONE F struck out. FIUMARA S walked. GIUFFRIDA walked; FIUMARA S advanced to second. FALCONE B. to rf for GIUFFRE'. FALCONE B. lined out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 6th - MARLETTA grounded out to 1b unassisted. BORGESE hit by pitch. BORGESE stole second. BORGESE advanced to third on a wild pitch. MARICI walked. MARICI stole second. GULLOTTA struck out. AVENI singled to third base, 2 RBI; MARICI scored; BORGESE scored. AVENI stole second. AVENI advanced to third on a wild pitch. RANNO flied out to 2b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD ALI' TERME 6th - LABATE flied out to cf. FIUMARA Ro flied out to lf. FAUDALE doubled to center field. FAUDALE advanced to third on a wild pitch. SPARACINO doubled to left field, RBI; FAUDALE scored. LOPEZ singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf; SPARACINO advanced to third, scored on the error, unearned. FALCONE F lined out to 2b. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 7th - PORTES flied out to lf. TORRISI walked. TORRISI stole second. BONACCORSO struck out. TORRISI out at third c to 3b, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD ALI' TERME 7th - FIUMARA S tripled to center field. GIUFFRIDA grounded out to 2b, RBI; FIUMARA S scored. FALCONE B. singled to shortstop. LABATE tripled to left field, RBI; FALCONE B. scored. FIUMARA Ro flied out to cf, SF, RBI; LABATE scored. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori