Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

RHO BAS ASD vs CABS SEVESO (Apr 13, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
RHO BAS ASD 14, CABS SEVESO 3 - Composite Box Score
Apr 13, 2014 at Seveso (Pistocchini)

RHO BAS ASD   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FIGUEROA D. dh 
VARVARO dh 
TRUNFIO lf 
PLACENTI rf 
BETTI ss 
SIGNORINI D rf/lf 
QUISINI I c  12 
CALOIERO 3b 
D'ODORICO 2b 
FONTANA cf 
SIGNORINI M 1b 
MONTICELLI D p 
LAMPUGNANI p 
Totals   32  14  12  13  11  21 

CABS SEVESO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LIETTI ss 
NATALE 2b 
SEVESO c 
TAGLIABUE D rf 
PERBONI lf 
SORZE 3b 
AQUILANI cf 
SANTIMONE ph/cf 
RAJA H p 
ABBAS p 
BORDIN 1b 
Totals   31  12  21 

RHO BAS ASD   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MONTICELLI Davide W  6.0  10  23  25 
LAMPUGNANI Jacopo   1.0 
 
CABS SEVESO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RAJA Hainder Ali L  3.1  12  11  19  28 
ABBAS Zaighan   3.2  13  19 

Umpires - HP: GRULLON Ezequiel B. 1B: FARINA Denis
Start: 10:30 Time: 2:45 Attendance: 50
Game notes: Scorers:RUOCCO Maria Luigia, COMPIANI Adelio, SORZE Maurizio. HM:MINOTTI Antonio VM:MARCANDALLI Tiziano - VC:CRIPPA M., RESTELLI E.

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
RHO BAS ASD 14, CABS SEVESO 3
Apr 13, 2014 at Seveso (Pistocchini)

RHO BAS ASD starters: 24/dh FIGUEROA D.; 43/lf TRUNFIO; 34/ss BETTI; 37/rf SIGNORINI D; 0/c QUISINI I; 46/3b CALOIERO; 35/2b D'ODORICO; 38/cf FONTANA; 37/1b SIGNORINI M; 47/p MONTICELLI D;

CABS SEVESO starters: 11/ss LIETTI; 40/2b NATALE; 24/c SEVESO; 27/rf TAGLIABUE D; 31/lf PERBONI; 5/3b SORZE; 0/cf AQUILANI; 66/p RAJA H; 88/1b BORDIN;

RHO BAS ASD 1st - FIGUEROA D. struck out swinging. TRUNFIO walked. BETTI singled to shortstop; TRUNFIO advanced to second. SIGNORINI D grounded into double play ss to 2b to 1b; BETTI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CABS SEVESO 1st - LIETTI grounded out to p. NATALE lined out to 2b. SEVESO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RHO BAS ASD 2nd - QUISINI I grounded out to ss. CALOIERO flied out to ss. D'ODORICO singled to pitcher. FONTANA singled to third base; D'ODORICO advanced to second. SIGNORINI M grounded out to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CABS SEVESO 2nd - TAGLIABUE D singled to left field. PERBONI singled to left field; TAGLIABUE D advanced to second. SORZE walked; PERBONI advanced to second; TAGLIABUE D advanced to third. AQUILANI struck out swinging. RAJA H struck out looking. BORDIN flied out to rf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

RHO BAS ASD 3rd - FIGUEROA D. reached on a fielding error by 3b. FIGUEROA D. stole second. TRUNFIO struck out swinging. BETTI walked. SIGNORINI D tripled to right center, 2 RBI; BETTI scored; FIGUEROA D. scored, unearned. QUISINI I hit by pitch. CALOIERO singled to center field, RBI; QUISINI I advanced to second; SIGNORINI D scored. D'ODORICO singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; CALOIERO advanced to third; QUISINI I scored. FONTANA walked. SIGNORINI M tripled to center field, 3 RBI; FONTANA scored; D'ODORICO scored; CALOIERO scored. FIGUEROA D. struck out swinging. TRUNFIO grounded out to 3b. 7 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

CABS SEVESO 3rd - LIETTI grounded out to ss. NATALE struck out looking. SEVESO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RHO BAS ASD 4th - BETTI hit by pitch. SIGNORINI D doubled to center field, RBI; BETTI scored. QUISINI I singled to right field; SIGNORINI D advanced to third. CALOIERO walked; QUISINI I advanced to second. D'ODORICO struck out looking. FONTANA walked, RBI; CALOIERO advanced to second; QUISINI I advanced to third; SIGNORINI D scored. SIGNORINI M walked, RBI; FONTANA advanced to second; CALOIERO advanced to third; QUISINI I scored. FIGUEROA D. hit by pitch, RBI; SIGNORINI M advanced to second; FONTANA advanced to third; CALOIERO scored. ABBAS to p for RAJA H. TRUNFIO flied out to cf, SF, RBI; FONTANA scored. BETTI grounded out to p. 5 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CABS SEVESO 4th - TAGLIABUE D struck out swinging. PERBONI struck out swinging. SORZE walked. SANTIMONE pinch hit for AQUILANI. SANTIMONE struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RHO BAS ASD 5th - SANTIMONE to cf. SIGNORINI D grounded out to 1b unassisted. QUISINI I struck out swinging. CALOIERO singled to second base. D'ODORICO walked; CALOIERO advanced to second. FONTANA struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

CABS SEVESO 5th - PLACENTI to rf for TRUNFIO. SIGNORINI D to lf. ABBAS struck out swinging. BORDIN singled up the middle. LIETTI reached on a fielder's choice; BORDIN advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by ss. NATALE grounded out to 3b; LIETTI advanced to second; BORDIN advanced to third. SEVESO grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

RHO BAS ASD 6th - SIGNORINI M flied out to cf. VARVARO to dh for FIGUEROA D.. VARVARO walked. VARVARO advanced to second on a throwing error by p, advanced to third on the error, picked off. VARVARO scored on a wild pitch. PLACENTI walked. BETTI walked; PLACENTI advanced to second. SIGNORINI D struck out swinging. QUISINI I walked; BETTI advanced to second; PLACENTI advanced to third. CALOIERO flied out to p. 1 run, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

CABS SEVESO 6th - TAGLIABUE D singled through the left side. PERBONI flied out to cf. SORZE flied out to rf. TAGLIABUE D advanced to second on a wild pitch. SANTIMONE struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RHO BAS ASD 7th - D'ODORICO tripled to right center. FONTANA flied out to 2b. SIGNORINI M flied out to 2b. VARVARO singled to shortstop, RBI; D'ODORICO scored. PLACENTI struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

CABS SEVESO 7th - LAMPUGNANI to p for MONTICELLI D. ABBAS struck out swinging. BORDIN singled to second base. LIETTI singled to center field, RBI; BORDIN scored. NATALE reached on a dropped fly by 2b; LIETTI advanced to second, advanced to third on the error. SEVESO singled to first base, RBI; NATALE advanced to second; LIETTI scored. TAGLIABUE D singled to left field, RBI; SEVESO advanced to second; NATALE scored, unearned. PERBONI struck out looking. SORZE lined out to 2b. 3 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


RHO BAS ASD 14, CABS SEVESO 3 (Apr 13, 2014 at Seveso)
----------------------------------------------------------------------
RHO BAS ASD......... 007 501 1 - 14 12  2
CABS SEVESO......... 000 000 3 -  3  8  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: RHO BAS ASD - MONTICELLI Davide; LAMPUGNANI Jacopo(7) and QUISINI Ilario.
CABS SEVESO - RAJA Hainder Ali; ABBAS Zaighan(4) and SEVESO Luca Lorenzo.
Win-MONTICELLI Davide  Loss-RAJA Hainder Ali  T-2:45  A-50
Game notes:
Scorers:RUOCCO Maria Luigia, COMPIANI Adelio, SORZE Maurizio.
HM:MINOTTI Antonio
VM:MARCANDALLI Tiziano - VC:CRIPPA M., RESTELLI E.
ESF 2008