Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

RHO BAS ASD vs CUS BRESCIA BASEBALL (Jun 08, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
CUS BRESCIA BASEBALL 10, RHO BAS ASD 9 - Composite Box Score
Jun 08, 2014 at Brescia (viale Europa)

RHO BAS ASD   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FIGUEROA D. ss 
FONTANA cf 
SIGNORINI D rf 
QUISINI I c 
PASQUALINI 1b 
TRUNFIO lf 
CERATI pr 
BETTI dh 
D'ODORICO 2b 
CALOIERO 3b 
MONTICELLI D p 
CESARETTI p 
Totals   38  11  24  11 

CUS BRESCIA BASEBALL  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VINETTI lf 
BAZZANA ss/3b 
PARELLO' 2b/ss 
BELLESI dh 
CHACON De A. c 
PELLEGRINI M cf 
GALLI M. 1b 
ALLOISIO 3b 
PARROTTA ph 
VIRGADAULA 2b 
BERTOZZI rf 
COLETTI p 
PITTARI p 
CORBA p 
Totals   28  10  11  27 

RHO BAS ASD   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MONTICELLI Davide   6.0  18  28 
CESARETTI Alessio L  2.0  10  12 
 
CUS BRESCIA BASEBALL  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
COLETTI Matteo   4.0  18  23 
PITTARI Kevin W  4.0  17  18 
CORBA Lisandro   1.0 

Umpires - HP: FALZI Giprgio 1B: PEGORARO Franco
Start: 10:30 Time: 3:10 Attendance:
Game notes: Scorers - ZANARDINI Donatella VM:CRIPPA Massimiliano HM:CONDORELLI Salvatore - HC:CORBA L.
MONTICELLI D faced 1 batter in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
CUS BRESCIA BASEBALL 10, RHO BAS ASD 9
Jun 08, 2014 at Brescia (viale Europa)

RHO BAS ASD starters: 24/ss FIGUEROA D.; 38/cf FONTANA; 37/rf SIGNORINI D; 0/c QUISINI I; 41/1b PASQUALINI; 43/lf TRUNFIO; 34/dh BETTI; 35/2b D'ODORICO; 46/3b CALOIERO; 40/p MONTICELLI D;

CUS BRESCIA BASEBALL starters: 6/lf VINETTI; 58/ss BAZZANA; 8/2b PARELLO'; 11/dh BELLESI; 72/c CHACON De A.; 34/cf PELLEGRINI M; 3/1b GALLI M.; 28/3b ALLOISIO; 19/rf BERTOZZI; 4/p COLETTI;

RHO BAS ASD 1st - FIGUEROA D. struck out swinging. FONTANA flied out to cf. SIGNORINI D singled to left field. QUISINI I flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 1st - VINETTI singled to right field. VINETTI advanced to third on a passed ball. BAZZANA struck out swinging. PARELLO' grounded out to ss, RBI; VINETTI scored. BELLESI grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

RHO BAS ASD 2nd - PASQUALINI struck out swinging. TRUNFIO walked. BETTI reached on a fielding error by 3b; TRUNFIO advanced to second. D'ODORICO grounded out to p, SAC; BETTI advanced to second; TRUNFIO advanced to third. CALOIERO walked. FIGUEROA D. singled to third base, RBI; CALOIERO advanced to second; BETTI advanced to third; TRUNFIO scored, unearned. FONTANA singled to center field, RBI; FIGUEROA D. advanced to second; CALOIERO advanced to third; BETTI scored, unearned. SIGNORINI D lined out to 3b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 2nd - CHACON De A. grounded out to p. PELLEGRINI M struck out looking. GALLI M. struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RHO BAS ASD 3rd - QUISINI I flied out to rf. PASQUALINI popped up to 1b. TRUNFIO hit by pitch. TRUNFIO out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 3rd - ALLOISIO walked. BERTOZZI grounded out to p, SAC; ALLOISIO advanced to second. VINETTI walked. BAZZANA walked; VINETTI advanced to second; ALLOISIO advanced to third. PARELLO' reached on a fielder's choice, 2 RBI; BAZZANA out at second 2b to ss; VINETTI scored; ALLOISIO scored. BELLESI singled to right field; PARELLO' advanced to second. CHACON De A. popped up to 3b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

RHO BAS ASD 4th - BETTI doubled to left field. D'ODORICO struck out looking. CALOIERO doubled to left field, RBI; BETTI scored. FIGUEROA D. singled to first base; CALOIERO advanced to third. FIGUEROA D. stole second. FONTANA reached on a throwing error by ss; FIGUEROA D. advanced to third on the error; CALOIERO scored on the error. SIGNORINI D walked; FONTANA advanced to second. SIGNORINI D advanced to second on a wild pitch; FONTANA advanced to third on a wild pitch; FIGUEROA D. scored on a wild pitch. QUISINI I singled to left field, RBI; SIGNORINI D advanced to third; FONTANA scored, unearned. PASQUALINI grounded into double play ss to 2b to 1b; QUISINI I out on the play. 4 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 4th - PELLEGRINI M grounded out to 2b. GALLI M. walked. GALLI M. stole second. ALLOISIO grounded out to ss; GALLI M. advanced to third. BERTOZZI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RHO BAS ASD 5th - PITTARI to p for COLETTI. TRUNFIO grounded out to 1b unassisted. BETTI struck out swinging. D'ODORICO flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 5th - VINETTI walked. VINETTI advanced to second on a wild pitch. BAZZANA struck out looking. PARELLO' struck out swinging. ::: VINETTI A. out by rule - Hit By fair Ball (HBB) :::. BELLESI singled to shortstop; VINETTI out at second ss unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RHO BAS ASD 6th - CALOIERO reached on a fielding error by ss. CALOIERO stole second. FIGUEROA D. struck out swinging. FONTANA flied out to rf. SIGNORINI D singled to right field; CALOIERO advanced to third. QUISINI I reached on a fielder's choice; SIGNORINI D out at second 2b to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 6th - CHACON De A. walked. PELLEGRINI M walked; CHACON De A. advanced to second. GALLI M. reached on a fielder's choice; PELLEGRINI M out at second ss to 2b; CHACON De A. advanced to third. CHACON De A. stole home. GALLI M. stole second. ALLOISIO struck out swinging. GALLI M. stole third, scored on an error by c, unearned. BERTOZZI walked. BERTOZZI stole second. BERTOZZI out at third c to 3b, caught stealing. 2 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

RHO BAS ASD 7th - PASQUALINI flied out to ss. TRUNFIO struck out swinging. BETTI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 7th - VINETTI walked. CESARETTI to p for MONTICELLI D. VINETTI stole second, stole third. BAZZANA walked. ::: BAZZANA D. Advance difensive indifference :::. BAZZANA advanced to second on a fielder's choice. PARELLO' singled to right field, RBI; BAZZANA advanced to third; VINETTI scored. PARELLO' advanced to second on a wild pitch; BAZZANA scored on a wild pitch. PARELLO' advanced to third on a wild pitch. BELLESI doubled to left field, RBI; PARELLO' scored. CHACON De A. grounded out to 2b; BELLESI advanced to third. PELLEGRINI M grounded out to 2b, RBI; BELLESI scored. GALLI M. flied out to lf. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

RHO BAS ASD 8th - D'ODORICO walked. D'ODORICO stole second. CALOIERO flied out to rf. D'ODORICO advanced to third on a wild pitch. FIGUEROA D. singled to shortstop, RBI; D'ODORICO scored. FONTANA grounded out to 2b; FIGUEROA D. advanced to second. SIGNORINI D doubled to right center, RBI; FIGUEROA D. scored. QUISINI I singled to right field, RBI; SIGNORINI D scored. PASQUALINI popped up to 2b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 8th - PARROTTA pinch hit for ALLOISIO. PARROTTA flied out to lf. BERTOZZI singled to third base. BERTOZZI stole second. VINETTI struck out swinging. BAZZANA walked. PARELLO' singled to shortstop, RBI; BAZZANA advanced to second; BERTOZZI scored. BELLESI reached on a fielder's choice; PARELLO' advanced to second on a fielder's choice; BAZZANA out at third 3b unassisted. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

RHO BAS ASD 9th - BAZZANA to 3b. PARELLO' to ss. VIRGADAULA to 2b for PARROTTA. CORBA to p for PITTARI. TRUNFIO reached on a fielding error by 2b. CERATI pinch ran for TRUNFIO. BETTI grounded out to 2b; CERATI advanced to second. D'ODORICO grounded out to p, SAC; CERATI advanced to third. CALOIERO flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


CUS BRESCIA BASEBALL 10, RHO BAS ASD 9 (Jun 08, 2014 at Brescia)
----------------------------------------------------------------------
RHO BAS ASD......... 020 400 030  -  9 11  1
CUS BRESCIA BASEBALL 102 002 41X  - 10  7  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: RHO BAS ASD - MONTICELLI Davide; CESARETTI Alessio(7) and QUISINI Ilario.
CUS BRESCIA BASEBALL - COLETTI Matteo; PITTARI Kevin(5); CORBA Lisandro(9) and CHACON Andres Ab.
.
Win-PITTARI Kevin  Loss-CESARETTI Alessio  T-3:10  A-0
Game notes:
Scorers - ZANARDINI Donatella
VM:CRIPPA Massimiliano
HM:CONDORELLI Salvatore - HC:CORBA L.

MONTICELLI D faced 1 batter in the 7th.
ESF 2008