Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CABS SEVESO vs BOVISIO MASCIAGO (Jun 22, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
BOVISIO MASCIAGO 14, CABS SEVESO 4 - Composite Box Score
Jun 22, 2014 at Bovisio Masciago (Comunale)

CABS SEVESO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ABBAS ss/p 
BORDIN 1b  12 
TREVISAN 1b 
TAGLIABUE D c 
BERNASCONI rf 
PERBONI lf 
KHAN 3b/p 
IACONO cf 
CASIRAGHI cf 
ACQUAFRESCA dh 
SING 2b 
AQUILANI p/ss 
Totals   35  23  13 

BOVISIO MASCIAGO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PUTTI cf 
FOGLIO 1b 
VAGHI ph/1b 
FLORIAN pr 
FLORENCIO 2b 
GUZMAN v lf 
ZAMORA ss 
GUZMAN 3b 
PEZZUTTO c 
ETTAMI lf 
LOSQUADRO G ph/2b 
PETROZZA dh 
GARIONI rf 
NODARI p 
LOSQUADRO D p 
Totals   35  14  13  10  24 

CABS SEVESO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
AQUILANI Marco L  6.0  24  29 
ABBAS Zaighan   0.1 
KHAN Shahgan   1.1  10  11 
 
BOVISIO MASCIAGO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NODARI Mirco W  7.0  30  31 
LOSQUADRO Daniele   1.0 

Umpires - HP: GRULLON Ezequiel B. 1B: VIMERCATI Daniele
Start: 15:25 Time: 2:45 Attendance: 44
Game notes: Scorers - MINERVINO Michele, CANTONI Gilla VM:BERNACONI Alessandro - VC:MINOTTI A. HM:BONIARDI Silvano

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
BOVISIO MASCIAGO 14, CABS SEVESO 4
Jun 22, 2014 at Bovisio Masciago (Comunale)

CABS SEVESO starters: 3/ss ABBAS; 88/1b BORDIN; 27/c TAGLIABUE D; 99/rf BERNASCONI; 31/lf PERBONI; 81/3b KHAN; 75/cf IACONO; 28/dh ACQUAFRESCA; 0/2b SING; 0/p AQUILANI;

BOVISIO MASCIAGO starters: 68/cf PUTTI; 10/1b FOGLIO; 90/2b FLORENCIO; 17/ss ZAMORA; 24/3b GUZMAN; 27/c PEZZUTTO; 85/lf ETTAMI; 5/dh PETROZZA; 37/rf GARIONI; 87/p NODARI;

CABS SEVESO 1st - ABBAS grounded out to 1b unassisted. BORDIN struck out swinging. TAGLIABUE D singled to center field. BERNASCONI walked; TAGLIABUE D advanced to second. PERBONI doubled to center field, 2 RBI; BERNASCONI scored; TAGLIABUE D scored. KHAN grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

BOVISIO MASCIAGO 1st - PUTTI singled to shortstop. PUTTI stole second. FOGLIO struck out looking. FLORENCIO walked. FLORENCIO stole second; PUTTI stole third. ZAMORA tripled to right field, 2 RBI; FLORENCIO scored; PUTTI scored. GUZMAN reached on a fielder's choice, advanced to second; ZAMORA scored on an error by c, assist by 3b, unearned. GUZMAN stole third. PEZZUTTO struck out swinging, reached first on a throwing error by c; GUZMAN scored on the error, unearned. ETTAMI grounded into double play ss to 2b to 1b; PEZZUTTO out on the play. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 0 LOB.

CABS SEVESO 2nd - IACONO flied out to 1b. ACQUAFRESCA singled to right field. SING struck out swinging. ABBAS struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BOVISIO MASCIAGO 2nd - PETROZZA struck out looking. GARIONI singled down the lf line. PUTTI reached on a fielder's choice to second base; GARIONI advanced to second, scored on a throwing error by 3b, unearned. FOGLIO grounded out to p; PUTTI advanced to second. FLORENCIO struck out swinging, out at first c to 1b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

CABS SEVESO 3rd - BORDIN flied out to 3b. TAGLIABUE D reached on a throwing error by ss. TAGLIABUE D advanced to second on a passed ball. BERNASCONI singled to right field, RBI; TAGLIABUE D scored, unearned. PERBONI flied out to rf. KHAN singled to center field; BERNASCONI advanced to second. IACONO reached on a fielder's choice; KHAN out at second ss to 2b. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

BOVISIO MASCIAGO 3rd - ZAMORA singled to third base. ZAMORA stole second. GUZMAN flied out to 3b. PEZZUTTO hit by pitch. ETTAMI grounded out to p, SAC; PEZZUTTO advanced to second; ZAMORA advanced to third. PETROZZA grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

CABS SEVESO 4th - ACQUAFRESCA struck out swinging. SING fouled out to 1b. ABBAS struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BOVISIO MASCIAGO 4th - GARIONI grounded out to ss. PUTTI singled to left field. PUTTI stole second. FOGLIO singled to left field; PUTTI advanced to third. FLORENCIO fouled out to 1b, SF, RBI; PUTTI scored. ZAMORA grounded out to p. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

CABS SEVESO 5th - BORDIN reached on a throwing error by ss. TAGLIABUE D flied out to 2b. BERNASCONI flied out to cf. BORDIN advanced to second on a throwing error by p, failed pickoff attempt. PERBONI singled through the left side, RBI; BORDIN scored, unearned. KHAN singled to right field; PERBONI advanced to third. IACONO flied out to cf. 1 run, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

BOVISIO MASCIAGO 5th - CASIRAGHI to cf for IACONO. GUZMAN grounded out to ss. PEZZUTTO struck out swinging. ETTAMI walked. PETROZZA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CABS SEVESO 6th - ACQUAFRESCA grounded out to 2b. SING flied out to rf. ABBAS struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BOVISIO MASCIAGO 6th - GARIONI singled to right field. PUTTI flied out to rf. VAGHI pinch hit for FOGLIO. GARIONI advanced to third on a wild pitch. VAGHI struck out swinging, hit into double play c to 1b to c; GARIONI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

CABS SEVESO 7th - VAGHI to 1b. BORDIN grounded out to 2b. TAGLIABUE D flied out to cf. BERNASCONI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BOVISIO MASCIAGO 7th - ABBAS to p. AQUILANI to ss for ACQUAFRESCA. / for AQUILANI. FLORENCIO hit by pitch. FLORENCIO stole second. FLORENCIO advanced to third on a wild pitch. ZAMORA hit by pitch. ZAMORA stole second. GUZMAN flied out to 1b. PEZZUTTO walked. LOSQUADRO G pinch hit for ETTAMI. LOSQUADRO G walked, RBI; PEZZUTTO advanced to second; ZAMORA advanced to third; FLORENCIO scored. ABBAS to ss. KHAN to p. AQUILANI to 3b. PETROZZA reached on a muffed throw by 2b, assist by 1b, RBI; LOSQUADRO G advanced to second; PEZZUTTO advanced to third, scored on the error, unearned; ZAMORA scored. GARIONI grounded into double play ss to 1b; PETROZZA out on the play. 3 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

CABS SEVESO 8th - GUZMAN v to lf for FLORENCIO. LOSQUADRO G to 2b. LOSQUADRO D to p for NODARI. PERBONI struck out swinging. KHAN singled up the middle. CASIRAGHI struck out swinging. AQUILANI singled to third base; KHAN advanced to second. SING grounded out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

BOVISIO MASCIAGO 8th - TREVISAN to 1b for BORDIN. PUTTI hit by pitch. VAGHI singled to right field; PUTTI advanced to third. FLORIAN pinch ran for VAGHI. FLORIAN stole second. GUZMAN v flied out to ss. ZAMORA doubled to left field, 2 RBI; FLORIAN scored; PUTTI scored. GUZMAN tripled to right field, RBI; ZAMORA scored. PEZZUTTO singled to third base, RBI; GUZMAN scored. LOSQUADRO G singled to left field; PEZZUTTO advanced to second. ::: PETROZZA D. out by rule - striKeou By Rule (KBR) :::. PETROZZA struck out swinging; LOSQUADRO G advanced to second on a wild pitch; PEZZUTTO advanced to third on a wild pitch. GARIONI singled to left field, RBI; LOSQUADRO G advanced to third; PEZZUTTO scored. 5 runs, 6 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


BOVISIO MASCIAGO 14, CABS SEVESO 4 (Jun 22, 2014 at Bovisio Masciago)
----------------------------------------------------------------------
CABS SEVESO......... 201 010 00 -  4  9  4
BOVISIO MASCIAGO.... 410 100 35 - 14 13  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CABS SEVESO - AQUILANI Marco; ABBAS Zaighan(7); KHAN Shahgan(7) and TAGLIABUE Davide.
BOVISIO MASCIAGO - NODARI Mirco; LOSQUADRO Daniele(8) and PEZZUTTO Riccardo.
Win-NODARI Mirco  Loss-AQUILANI Marco  T-2:45  A-44
Game notes:
Scorers - MINERVINO Michele, CANTONI Gilla
VM:BERNACONI Alessandro - VC:MINOTTI A.
HM:BONIARDI Silvano
ESF 2008