Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BC SETTIMO vs BC FOSSANO (Apr 06, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
BC FOSSANO 7, BC SETTIMO 4 - Composite Box Score
Apr 06, 2014 at Fossano (Bono Dario)

BC SETTIMO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CESANO lf/2b 
CARRILLO 2b/ss 
BOCCI cf 
BARBIERI U c 
BARBIERI J c 
MORGAGNI 3b 
CINA dh 
PULVIRENTI dh 
CALVO 1b/lf 
GALLO lf 
DEGLI EMILI rf 
ARRIGONI A ss 
NISI ph/1b 
BASTIANI pr 
RAUDRINO p 
TUA p 
DONATIELLO p 
Totals   34  10  24  17 

BC FOSSANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RODRIGUEZ cf 
DECESARIS lf/rf 
PIUMATTI p 
CONTARDO p 
SANDRONE ss 
BIANCHINO 2b 
FORTE G c 
POSTIGLIONI c 
FORTE S 3b 
DOTTA 1b  10 
PORTE rf 
BONGIOANNI lf 
Totals   31  27  14 

BC SETTIMO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RAUDRINO Nicolo' L  0.1 
TUA Damiano   6.2  26  29  12 
DONATIELLO Simone   1.0 
 
BC FOSSANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PIUMATTI Gabriele W  7.0  25  28 
CONTARDO Andrea   2.0  12 

Umpires - HP: SPINELLA Francesco 1B: PUGLIESE Santina
Start: 15:30 Time: 2:55 Attendance: 50
Game notes: Scorers:ROCCI Marco. HM:HACES German J. - HC:SANDRONE C., FORTE G. VM:WONG Isasi E. - VC:HERNANDEZ M.G.

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
BC FOSSANO 7, BC SETTIMO 4
Apr 06, 2014 at Fossano (Bono Dario)

BC SETTIMO starters: 17/lf CESANO; 80/2b CARRILLO; 75/cf BOCCI; 45/c BARBIERI U; 21/3b MORGAGNI; 3/dh CINA; 8/1b CALVO; 10/rf DEGLI EMILI; 84/ss ARRIGONI A; 5/p RAUDRINO;

BC FOSSANO starters: 50/cf RODRIGUEZ; 7/lf DECESARIS; 19/p PIUMATTI; 25/ss SANDRONE; 29/2b BIANCHINO; 20/c FORTE G; 41/3b FORTE S; 18/1b DOTTA; 40/rf PORTE;

BC SETTIMO 1st - CESANO walked. CARRILLO struck out swinging. CESANO stole second. BOCCI walked. BOCCI advanced to second on a fielder's choice; CESANO out at third c to 3b, caught stealing. BARBIERI U struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BC FOSSANO 1st - BIANCHINO to 2b for OSELLA. RODRIGUEZ singled to second base. RODRIGUEZ out at second c to ss, caught stealing. DECESARIS walked. PIUMATTI walked; DECESARIS advanced to second. SANDRONE singled to left field; PIUMATTI advanced to second; DECESARIS advanced to third. SANDRONE advanced to second on a wild pitch; PIUMATTI advanced to third on a wild pitch; DECESARIS scored on a wild pitch. BIANCHINO hit by pitch. FORTE G walked, RBI; BIANCHINO advanced to second; SANDRONE advanced to third; PIUMATTI scored. TUA to p for RAUDRINO. FORTE S singled to left field, RBI; FORTE G advanced to second; BIANCHINO advanced to third; SANDRONE scored. DOTTA reached on a fielder's choice, RBI; FORTE S out at second 2b to ss; FORTE G advanced to third; BIANCHINO scored. PORTE singled to right field, RBI; DOTTA advanced to third; FORTE G scored. RODRIGUEZ walked; PORTE advanced to second. DECESARIS doubled to left field, 2 RBI; RODRIGUEZ advanced to third; PORTE scored; DOTTA scored. PIUMATTI walked. SANDRONE flied out to lf. 7 runs, 5 hits, 0 errors, 3 LOB.

BC SETTIMO 2nd - DECESARIS to rf. BONGIOANNI to lf for PORTE. MORGAGNI struck out swinging. CINA flied out to cf. CALVO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BC FOSSANO 2nd - BIANCHINO grounded out to 3b. FORTE G struck out looking. FORTE S grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BC SETTIMO 3rd - DEGLI EMILI struck out swinging. ARRIGONI A struck out swinging. CESANO singled to right field. CARRILLO grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BC FOSSANO 3rd - DOTTA singled to second base. BONGIOANNI struck out swinging. RODRIGUEZ grounded into double play ss to 2b to 1b; DOTTA out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BC SETTIMO 4th - BOCCI struck out swinging. BARBIERI U reached on a fielding error by 3b, advanced to second on the error. BARBIERI U advanced to third on a passed ball. MORGAGNI reached on a throwing error by ss, RBI; BARBIERI U scored, unearned. CINA flied out to lf. MORGAGNI stole second, advanced to third on a passed ball. CALVO struck out swinging. 1 run, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

BC FOSSANO 4th - DECESARIS grounded out to p. PIUMATTI struck out swinging. SANDRONE singled to center field. BIANCHINO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BC SETTIMO 5th - DEGLI EMILI grounded out to p, bunt. ARRIGONI A singled to second base. CESANO flied out to rf. CARRILLO grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BC FOSSANO 5th - FORTE G grounded out to 2b. FORTE S grounded out to 2b. DOTTA reached on a throwing error by ss. DOTTA advanced to second on a passed ball. BONGIOANNI walked. RODRIGUEZ struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

BC SETTIMO 6th - BOCCI grounded out to p. BARBIERI U walked. MORGAGNI grounded into double play ss to 2b to 1b; BARBIERI U out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BC FOSSANO 6th - DECESARIS reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. PIUMATTI grounded out to p. SANDRONE singled up the middle; DECESARIS advanced to third, out at home cf to c. BIANCHINO grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BC SETTIMO 7th - PULVIRENTI to dh for CINA. PULVIRENTI reached on a throwing error by 2b, advanced to second on the error. CALVO singled to shortstop; PULVIRENTI advanced to third. CALVO stole second. DEGLI EMILI grounded out to 2b, RBI; CALVO advanced to third; PULVIRENTI scored, unearned. NISI pinch hit for ARRIGONI A. NISI grounded out to ss, RBI; CALVO scored, unearned. CESANO struck out looking. 2 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

BC FOSSANO 7th - CESANO to 2b. CARRILLO to ss. CALVO to lf. NISI to 1b. FORTE G grounded out to 2b. FORTE S grounded out to c. DOTTA grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BC SETTIMO 8th - CONTARDO to p for PIUMATTI. POSTIGLIONI to c for FORTE G. CARRILLO grounded out to 3b. BOCCI reached on a fielding error by 3b. BARBIERI U doubled to left field, RBI; BOCCI scored, unearned. BARBIERI U out at third c to 3b, caught stealing. MORGAGNI walked. PULVIRENTI singled through the left side; MORGAGNI advanced to second. CALVO grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

BC FOSSANO 8th - BARBIERI J to c for BARBIERI U. GALLO to lf for CALVO. DONATIELLO to p for TUA. BONGIOANNI singled to pitcher. RODRIGUEZ grounded out to p, SAC; BONGIOANNI advanced to second. DECESARIS flied out to lf. CONTARDO grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BC SETTIMO 9th - DEGLI EMILI struck out swinging, out at first c to 1b. NISI hit by pitch. BASTIANI pinch ran for NISI. CESANO flied out to cf. CARRILLO singled to third base; BASTIANI advanced to second. BOCCI hit by pitch; CARRILLO advanced to second; BASTIANI advanced to third. BARBIERI J reached on a fielder's choice; BOCCI advanced to second on a fielder's choice; CARRILLO out at third ss to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


BC FOSSANO 7, BC SETTIMO 4 (Apr 06, 2014 at Fossano)
----------------------------------------------------------------------
BC SETTIMO.......... 000 100 210  -  4  6  2
BC FOSSANO.......... 700 000 00X  -  7  9  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BC SETTIMO - RAUDRINO Nicolo'; TUA Damiano(1); DONATIELLO Simone(8) and
BARBIERI Umberto; BARBIERI Jacopo. BC FOSSANO - PIUMATTI Gabriele; CONTARDO Andrea(8) and
FORTE Giampiero; POSTIGLIONI Gioele.
Win-PIUMATTI Gabriele  Loss-RAUDRINO Nicolo'  T-2:55  A-50
Game notes:
Scorers:ROCCI Marco.
HM:HACES German J. - HC:SANDRONE C., FORTE G.
VM:WONG Isasi E. - VC:HERNANDEZ M.G.
ESF 2008