Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

SANREMO BC vs BC CAIRESE (May 04, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
BC CAIRESE 4, SANREMO BC 3 - Composite Box Score
May 04, 2014 at Cairo Montenotte (Comunale)

SANREMO BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ARDIELLI ss 
FAUZZI 1b 
ARIETA G rf 
CASTAGNO cf 
DE FAZIO c 
CAMPO 3b 
MIRETTI lf 
PARACCHINI lf 
MORANDIN E dh 
TAULAIGO dh 
ROSSIGNOLI 2b 
FERRO 2b 
ARIETA M p 
Totals   38  16  24 

BC CAIRESE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PASCOLI MAT 2b 
PASCOLI MAR ss 
PALAZZINA 3b 
FERRUCCIO RO 1b/lf 
SECHI lf/cf 
PALIZZOTTO C dh 
PEANO dh 
ESTRADA c  16 
BERIGLIANO cf 
PALIZZOTTO U p 
BERRETTA DAV p 
BELLINO rf 
LOMONTE p/1b 
Totals   36  13  27 

SANREMO BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ARIETA Matteo L  8.0  13  36  39 
 
BC CAIRESE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LOMONTE Luca W  7.0  11  29  33 
PALIZZOTTO Umberto   1.0 
BERRETTA Davide S  1.0 

Umpires - HP: BISCARO Marco 1B: GALIZIA Lorenzo
Start: 15:30 Time: 2:30 Attendance: 40
Game notes: Scorers-GIORDANO Luigi VM:ARIETA Matteo - VC:CUNEO M., ROSSIGNOLI E. HM:BELLINO Stefano - HC:VEGLIA A., VOTTERO S., FERRUCCIO R.
PALIZZOTTO U faced 3 batters in the 9th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
BC CAIRESE 4, SANREMO BC 3
May 04, 2014 at Cairo Montenotte (Comunale)

SANREMO BC starters: 8/ss ARDIELLI; 90/1b FAUZZI; 42/rf ARIETA G; 11/cf CASTAGNO; 19/c DE FAZIO; 1/3b CAMPO; 31/lf MIRETTI; 34/dh MORANDIN E; 3/2b ROSSIGNOLI; 14/p ARIETA M;

BC CAIRESE starters: 24/2b PASCOLI MAT; 39/ss PASCOLI MAR; 42/3b PALAZZINA; 18/1b FERRUCCIO RO; 36/lf SECHI; 4/dh PALIZZOTTO C; 56/c ESTRADA; 11/cf BERIGLIANO; 17/rf BELLINO; 32/p LOMONTE;

SANREMO BC 1st - ARDIELLI grounded out to 1b unassisted. FAUZZI struck out looking. ARIETA G struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BC CAIRESE 1st - PASCOLI MAT grounded out to 1b unassisted. PASCOLI MAR singled to center field. PASCOLI MAR advanced to second on a passed ball. PALAZZINA flied out to lf. FERRUCCIO RO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SANREMO BC 2nd - CASTAGNO singled to right field. DE FAZIO walked; CASTAGNO advanced to second. CAMPO out at first 1b to 2b; DE FAZIO advanced to second; CASTAGNO advanced to third. MIRETTI struck out swinging. MORANDIN E grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BC CAIRESE 2nd - SECHI doubled to center field. PALIZZOTTO C singled through the left side; SECHI advanced to third. ESTRADA flied out to lf. BERIGLIANO reached on a fielder's choice; PALIZZOTTO C advanced to second on a fielder's choice; SECHI out at home 3b to c. BELLINO singled to third base, advanced to third on a throwing error by 3b; BERIGLIANO advanced to second, scored on the error, unearned; PALIZZOTTO C advanced to third, scored on the error, unearned. PASCOLI MAT grounded out to p. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

SANREMO BC 3rd - ROSSIGNOLI struck out looking. ARDIELLI grounded out to 2b. FAUZZI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BC CAIRESE 3rd - PASCOLI MAR singled up the middle. PALAZZINA grounded out to p; PASCOLI MAR advanced to second. FERRUCCIO RO hit by pitch. SECHI singled to second base, advanced to second on a throwing error by 2b; FERRUCCIO RO advanced to second, advanced to third on the error; PASCOLI MAR advanced to third, scored on the error, unearned. PALIZZOTTO C struck out looking. ESTRADA flied out to lf. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

SANREMO BC 4th - ARIETA G doubled to left field. CASTAGNO singled to center field, RBI; ARIETA G scored. DE FAZIO grounded out to 2b; CASTAGNO advanced to second. CAMPO fouled out to 1b. MIRETTI hit by pitch. MORANDIN E reached on a fielding error by ss; MIRETTI advanced to second on the error; CASTAGNO advanced to third on the error. ROSSIGNOLI grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

BC CAIRESE 4th - BERIGLIANO popped up to ss. BELLINO singled to catcher. PASCOLI MAT singled to center field; BELLINO advanced to third. PASCOLI MAT advanced to second on a fielder's choice; BELLINO out at third c to 1b to c to 3b, caught stealing. PASCOLI MAR walked. PALAZZINA flied out to rf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

SANREMO BC 5th - ARDIELLI struck out looking. FAUZZI singled to left field. ARIETA G singled to third base; FAUZZI advanced to second. ARIETA G advanced to second on a passed ball; FAUZZI advanced to third on a passed ball. CASTAGNO struck out swinging. DE FAZIO grounded out to p. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

BC CAIRESE 5th - FERRUCCIO RO flied out to rf. SECHI flied out to rf. PALIZZOTTO C singled to second base. ESTRADA singled to pitcher; PALIZZOTTO C advanced to second. BERIGLIANO grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

SANREMO BC 6th - CAMPO singled to left field. MIRETTI grounded out to 1b unassisted; CAMPO advanced to second. MORANDIN E struck out swinging. ROSSIGNOLI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BC CAIRESE 6th - PARACCHINI to lf for MIRETTI. BELLINO reached on a fielding error by lf. PASCOLI MAT struck out swinging. BELLINO stole second. PASCOLI MAR grounded out to ss. PALAZZINA singled through the left side; BELLINO advanced to third. FERRUCCIO RO grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

SANREMO BC 7th - ARDIELLI walked. FAUZZI popped up to p. ARIETA G struck out looking. CASTAGNO singled to left center; ARDIELLI advanced to third. CASTAGNO stole second. DE FAZIO walked. CAMPO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

BC CAIRESE 7th - FERRO to 2b for ROSSIGNOLI. SECHI flied out to ss. PEANO to dh for PALIZZOTTO C. PEANO doubled to right field. ESTRADA grounded out to p, SAC; PEANO advanced to third. BERIGLIANO flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SANREMO BC 8th - FERRUCCIO RO to lf. SECHI to cf. LOMONTE to 1b for PEANO. PALIZZOTTO U to p for BERIGLIANO. / for LOMONTE. PARACCHINI struck out swinging. TAULAIGO to dh for MORANDIN E. TAULAIGO hit by pitch. FERRO struck out swinging. ARDIELLI reached on a fielder's choice; TAULAIGO out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BC CAIRESE 8th - BELLINO singled through the left side. BELLINO stole second, advanced to third on a throwing error by c. PASCOLI MAT struck out swinging. BELLINO scored on a passed ball, unearned. PASCOLI MAR grounded out to p. PALAZZINA struck out looking. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

SANREMO BC 9th - FAUZZI singled to right field. ARIETA G reached on a fielder's choice; FAUZZI advanced to second. CASTAGNO doubled to center field, RBI; ARIETA G advanced to third; FAUZZI scored. BERRETTA DAV to p for PALIZZOTTO U. DE FAZIO walked. CAMPO hit by pitch, RBI; DE FAZIO advanced to second; CASTAGNO advanced to third; ARIETA G scored. PARACCHINI struck out swinging. TAULAIGO struck out swinging. FERRO struck out looking. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


BC CAIRESE 4, SANREMO BC 3 (May 04, 2014 at Cairo Montenotte)
----------------------------------------------------------------------
SANREMO BC.......... 000 100 002  -  3  9  4
BC CAIRESE.......... 021 000 01X  -  4 13  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SANREMO BC - ARIETA Matteo and DE FAZIO Alessandro. BC CAIRESE - LOMONTE Luca;
PALIZZOTTO Umberto(8); BERRETTA Davide(9) and ESTRADA G. Yonier.
Win-LOMONTE Luca  Save-BERRETTA Davide  Loss-ARIETA Matteo  T-2:30  A-40
Game notes:
Scorers-GIORDANO Luigi
VM:ARIETA Matteo - VC:CUNEO M., ROSSIGNOLI E.
HM:BELLINO Stefano - HC:VEGLIA A., VOTTERO S., FERRUCCIO R.

PALIZZOTTO U faced 3 batters in the 9th.
ESF 2008