Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BC SETTIMO vs SANREMO BC (May 31,2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
BC SETTIMO 24, SANREMO BC 7 - Composite Box Score
May 31,2014 at Sanremo (Pian di Poma)

BC SETTIMO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CARRILLO 2b 
BASTIANI ph/2b 
CALVO lf 
CESANO lf 
MORGAGNI 3b 
REGLI dh 
NISI 1b 
BOCCI cf 
CASCIELLO ss 
ARRIGONI A ss 
BARBIERI U c 
BARBIERI J ph/c 
DEGLI EMILI rf 
CINA ph/rf 
TUA p 
RAUDRINO p 
Totals   39  24  18  21  10  21 

SANREMO BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DE FAZIO c 
ARDIELLI ss 
CASTAGNO cf/p 
TARASSI 1b 
ARIETA M dh/p 
CEDOLIN p/rf 
ARIETA G lf 
MIRETTI 2b/3b 
FERRO 3b/2b 
BOETTI rf 
MODENA rf/cf 
MORANDIN E p 
MORANDIN F p 
Totals   33  10  12  21 

BC SETTIMO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TUA Damiano W  5.0  22  24 
RAUDRINO Nicolo'   2.0  11  12 
 
SANREMO BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MORANDIN Eugenio L  3.1  10  10  20  24 
MORANDIN Francesco   0.2 
ARIETA Matteo   1.0 
CEDOLIN Flavio   1.0  13 
CASTAGNO Andrea   1.0 

Umpires - HP: GRULLON E.Baldayac 1B: FOLTRAN Walter
Start: 20:30 Time: 3:45 Attendance: 100
Game notes: Scorers - SCAGLIONE Bianca
MORANDIN F faced 2 batters in the 5th.
ARIETA M faced 2 batters in the 6th.
CEDOLIN faced 7 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
BC SETTIMO 24, SANREMO BC 7
May 31,2014 at Sanremo (Pian di Poma)

BC SETTIMO starters: 80/2b CARRILLO; 8/lf CALVO; 21/3b MORGAGNI; 0/dh REGLI; 78/1b NISI; 75/cf BOCCI; 28/ss CASCIELLO; 45/c BARBIERI U; 10/rf DEGLI EMILI; 4/p TUA;

SANREMO BC starters: 19/c DE FAZIO; 8/ss ARDIELLI; 11/cf CASTAGNO; 12/1b TARASSI; 14/dh ARIETA M; 42/lf ARIETA G; 31/2b MIRETTI; 13/3b FERRO; 46/rf BOETTI; 34/p MORANDIN E;

BC SETTIMO 1st - CARRILLO doubled to left field. CARRILLO advanced to third on a wild pitch. CALVO walked. MORGAGNI singled to third base, RBI; CALVO advanced to second; CARRILLO scored. REGLI flied out to cf; MORGAGNI advanced to second; CALVO advanced to third. NISI flied out to cf. BOCCI out at first ss to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

SANREMO BC 1st - DE FAZIO struck out swinging. ARDIELLI singled to shortstop. ARDIELLI stole second. CASTAGNO grounded out to 2b. TARASSI flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BC SETTIMO 2nd - CASCIELLO reached on a fielding error by 3b. BARBIERI U singled to second base; CASCIELLO advanced to second. DEGLI EMILI singled to pitcher; BARBIERI U advanced to second; CASCIELLO advanced to third. CARRILLO flied out to ss. CALVO tripled to left field, 3 RBI; DEGLI EMILI scored; BARBIERI U scored; CASCIELLO scored, unearned. MORGAGNI grounded out to 2b, SAC, RBI; CALVO scored. REGLI walked. NISI lined out to 3b. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

SANREMO BC 2nd - ARIETA M grounded out to 3b. ARIETA G walked. MIRETTI singled to center field; ARIETA G advanced to second. FERRO grounded out to 2b; MIRETTI advanced to second; ARIETA G advanced to third. BOETTI struck out swinging, reached first on a wild pitch; MIRETTI scored on a wild pitch; ARIETA G scored on a wild pitch. DE FAZIO struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BC SETTIMO 3rd - BOCCI singled to shortstop. CASCIELLO lined into double play ss to 2b to 1b; BOCCI out on the play. BARBIERI U walked. DEGLI EMILI grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SANREMO BC 3rd - ARDIELLI singled to center field. CASTAGNO reached on a fielder's choice; ARDIELLI out at second ss to 2b. TARASSI grounded out to 3b; CASTAGNO advanced to second. ARIETA M walked. ARIETA G struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BC SETTIMO 4th - CARRILLO struck out swinging. CALVO struck out swinging, reached first on a wild pitch. CALVO advanced to second on a throwing error by c, advanced to third on the error, failed pickoff attempt. MORGAGNI singled to left field, RBI; CALVO scored. REGLI singled to shortstop; MORGAGNI advanced to second. NISI singled to first base; REGLI advanced to second; MORGAGNI advanced to third. BOCCI singled to center field, 2 RBI; NISI advanced to third; REGLI scored; MORGAGNI scored. MORANDIN F to p for MORANDIN E. BOCCI stole second. BOCCI advanced to third on a wild pitch; NISI scored on a wild pitch. CASCIELLO flied out to 2b. BARBIERI U singled to left field, RBI; BOCCI scored. DEGLI EMILI flied out to cf. 5 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

SANREMO BC 4th - MIRETTI singled to right field. FERRO reached on a fielder's choice; MIRETTI out at second ss unassisted. BOETTI grounded out to 2b; FERRO advanced to second. DE FAZIO singled to center field, advanced to second on the throw; FERRO advanced to third, scored on a throwing error by cf, unearned. ARDIELLI struck out swinging. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

BC SETTIMO 5th - CARRILLO walked. CALVO hit by pitch; CARRILLO advanced to second. / for MORANDIN F. ARIETA M to p. MORGAGNI reached on an error by ss, advanced to second on the error; CALVO advanced to second, advanced to third on the error; CARRILLO advanced to third, scored on the error. REGLI flied out to rf, SF, RBI; MORGAGNI advanced to third; CALVO scored. NISI grounded out to 2b, SAC, RBI; MORGAGNI scored, unearned. BOCCI walked. CASCIELLO doubled to right field, RBI; BOCCI scored. BARBIERI U grounded out to p. 4 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

SANREMO BC 5th - CASTAGNO flied out to cf. TARASSI singled to third base. ARIETA M struck out looking. ARIETA G struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BC SETTIMO 6th - DEGLI EMILI singled to shortstop. BASTIANI pinch hit for CARRILLO. DEGLI EMILI advanced to second on a wild pitch. BASTIANI walked. CEDOLIN to p for ARIETA M. MODENA to rf for BOETTI. CALVO walked; BASTIANI advanced to second; DEGLI EMILI advanced to third. MORGAGNI flied out to rf, SF, RBI; DEGLI EMILI scored. REGLI singled to left field; CALVO advanced to second; BASTIANI advanced to third. NISI singled to right field, RBI; REGLI advanced to second; CALVO advanced to third; BASTIANI scored. BOCCI struck out swinging. CASCIELLO reached on a fielder's choice; NISI advanced to second on a fielder's choice; REGLI out at third 3b unassisted. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

SANREMO BC 6th - BASTIANI to 2b. RAUDRINO to p for TUA. MIRETTI flied out to 2b. FERRO walked. MODENA struck out looking. DE FAZIO singled to right field; FERRO advanced to second. ARDIELLI singled to left field; DE FAZIO advanced to second; FERRO advanced to third. CASTAGNO singled to center field, advanced to second on a throwing error by cf, RBI; ARDIELLI advanced to second, advanced to third on the error; DE FAZIO advanced to third, scored on the error, unearned; FERRO scored. TARASSI singled to right field, 2 RBI; CASTAGNO scored, unearned; ARDIELLI scored. CEDOLIN grounded out to ss. 4 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

BC SETTIMO 7th - MIRETTI to 3b. FERRO to 2b. BARBIERI J pinch hit for BARBIERI U. BARBIERI J walked. DEGLI EMILI singled to shortstop; BARBIERI J advanced to second. BASTIANI reached on a fielding error by 3b; DEGLI EMILI advanced to second; BARBIERI J advanced to third. CALVO singled to first base, RBI; BASTIANI advanced to second; DEGLI EMILI advanced to third; BARBIERI J scored. MORGAGNI reached on a fielding error by 3b, RBI; CALVO advanced to second; BASTIANI advanced to third; DEGLI EMILI scored. REGLI walked, RBI; MORGAGNI advanced to second; CALVO advanced to third; BASTIANI scored, unearned. NISI hit by pitch, RBI; REGLI advanced to second; MORGAGNI advanced to third; CALVO scored. CASTAGNO to p. CEDOLIN to rf. MODENA to cf. BOCCI doubled to right field, 2 RBI; NISI advanced to third; REGLI scored; MORGAGNI scored. CASCIELLO reached on a fielding error by 2b; BOCCI advanced to third on the error; NISI scored on the error, unearned. BARBIERI J flied out to cf, SF, RBI; CASCIELLO advanced to second; BOCCI scored, unearned. CINA pinch hit for DEGLI EMILI. CINA flied out to 2b. BASTIANI walked. CALVO reached on a fielder's choice; BASTIANI out at second ss unassisted. 8 runs, 3 hits, 3 errors, 2 LOB.

SANREMO BC 7th - CESANO to lf for CALVO. ARRIGONI A to ss for CASCIELLO. BARBIERI J to c. CINA to rf. ARIETA G struck out swinging. MIRETTI struck out swinging, reached first on a wild pitch. FERRO struck out swinging. MODENA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


BC SETTIMO 24, SANREMO BC 7 (May 31,2014 at Sanremo)
----------------------------------------------------------------------
BC SETTIMO.......... 140 542 8 - 24 18  2
SANREMO BC.......... 020 104 0 -  7 10  6
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BC SETTIMO - TUA Damiano; RAUDRINO Nicolo'(6) and BARBIERI Umberto; BARBIERI Jacopo.
SANREMO BC - MORANDIN Eugenio; MORANDIN Francesco(4); ARIETA Matteo(5); CEDOLIN Flavio(6);
CASTAGNO Andrea(7) and DE FAZIO Alessandro.
Win-TUA Damiano  Loss-MORANDIN Eugenio  T-3:45  A-100
Game notes:
Scorers - SCAGLIONE Bianca

MORANDIN F faced 2 batters in the 5th.
ARIETA M faced 2 batters in the 6th.
CEDOLIN faced 7 batters in the 7th.
ESF 2008