Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

SANREMO BC vs BC FOSSANO (Jun 22, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
BC FOSSANO 11, SANREMO BC 7 - Composite Box Score
Jun 22, 2014 at Fossano (Dario Bono)

SANREMO BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DE FAZIO c 
ARDIELLI ss 
MIRETTI lf 
CASTAGNO cf 
TARASSI 3b 
ROSSIGNOLI 2b 
ARIETA M dh 
BOETTI rf 
FERRO 2b/3b 
FAUZZI 1b  10 
MORANDIN E p 
BREZZO p 
Totals   35  12  24  13 

BC FOSSANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RODRIGUEZ cf 
DECESARIS lf/p 
PIUMATTI p 
BONGIOANNI p/lf 
SANDRONE ss 
BIANCHINO 2b 
FORTE G 1b 
FORTE S 3b 
PORTE rf 
ROLLO rf 
POSTIGLIONI c  10 
MEREU ph/c 
Totals   40  11  12  27  10 

SANREMO BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MORANDIN Eugenio L  5.2  10  28  28 
BREZZO Paolo   2.1  12  17 
 
BC FOSSANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PIUMATTI Gabriele W  7.0  28  35 
BONGIOANNI Sacha   0.1 
DECESARIS Francesco   1.2 

Umpires - HP: BISCARO Marco 1B: SPINELLA Francesco
Start: 15:30 Time: 3:15 Attendance: 35
Game notes: Scorers - ROCCI Marco VM:CUNEO Marco - VC:ROSSIGNOLI E., ARIETA M. HM:HACES German J. - HC:SANDRONE C., FORTE G.

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
BC FOSSANO 11, SANREMO BC 7
Jun 22, 2014 at Fossano (Dario Bono)

SANREMO BC starters: 19/c DE FAZIO; 8/ss ARDIELLI; 31/lf MIRETTI; 11/cf CASTAGNO; 12/3b TARASSI; 14/dh ARIETA M; 46/rf BOETTI; 13/2b FERRO; 90/1b FAUZZI; 34/p MORANDIN E;

BC FOSSANO starters: 50/cf RODRIGUEZ; 7/lf DECESARIS; 19/p PIUMATTI; 25/ss SANDRONE; 29/2b BIANCHINO; 20/1b FORTE G; 41/3b FORTE S; 40/rf PORTE; 12/c POSTIGLIONI;

SANREMO BC 1st - DE FAZIO flied out to lf. ARDIELLI reached on a fielding error by 2b. MIRETTI hit by pitch; ARDIELLI advanced to second. CASTAGNO fouled out to c. TARASSI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

BC FOSSANO 1st - RODRIGUEZ flied out to cf. DECESARIS singled to left center. PIUMATTI singled through the left side; DECESARIS advanced to second. SANDRONE reached on a fielder's choice; PIUMATTI out at second 1b to ss; DECESARIS advanced to third. BIANCHINO flied out to p. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

SANREMO BC 2nd - ARIETA M struck out swinging. BOETTI struck out swinging. FERRO hit by pitch. FERRO stole second. FAUZZI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BC FOSSANO 2nd - FORTE G flied out to cf. FORTE S flied out to cf. PORTE grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SANREMO BC 3rd - DE FAZIO doubled to left field. DE FAZIO advanced to third on a wild pitch. ARDIELLI walked. MIRETTI singled to center field, RBI; ARDIELLI advanced to second; DE FAZIO scored. CASTAGNO flied out to cf. TARASSI reached on a muffed throw by 1b, assist by 2b; MIRETTI advanced to second; ARDIELLI advanced to third. ARIETA M walked, RBI; TARASSI advanced to second; MIRETTI advanced to third; ARDIELLI scored. BOETTI hit by pitch, RBI; ARIETA M advanced to second; TARASSI advanced to third; MIRETTI scored. ARIETA M advanced to third on a fielder's choice; TARASSI out at home c to 3b to p, caught stealing. FERRO fouled out to lf. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

BC FOSSANO 3rd - POSTIGLIONI struck out looking. RODRIGUEZ singled to shortstop. RODRIGUEZ stole second, advanced to third on a throwing error by c. DECESARIS struck out swinging. PIUMATTI doubled to left field, RBI; RODRIGUEZ scored. SANDRONE singled to center field, RBI; PIUMATTI scored. BIANCHINO doubled to left field, RBI; SANDRONE scored. FORTE G singled to third base; BIANCHINO advanced to third. FORTE S grounded out to 3b. 3 runs, 5 hits, 1 error, 2 LOB.

SANREMO BC 4th - FAUZZI reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. DE FAZIO singled through the left side; FAUZZI advanced to third. ARDIELLI flied out to 2b. DE FAZIO advanced to second on a wild pitch; FAUZZI scored on a wild pitch, unearned. MIRETTI grounded out to ss. CASTAGNO grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BC FOSSANO 4th - PORTE struck out swinging, out at first c to 1b. POSTIGLIONI singled to center field. RODRIGUEZ doubled to left field; POSTIGLIONI advanced to third. DECESARIS singled to left field, 2 RBI; RODRIGUEZ scored; POSTIGLIONI scored. PIUMATTI reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by ss; DECESARIS out at second 2b to ss. SANDRONE grounded out to ss. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

SANREMO BC 5th - TARASSI struck out swinging. ARIETA M flied out to rf. BOETTI singled to right field. FERRO grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BC FOSSANO 5th - BIANCHINO struck out looking. FORTE G struck out swinging. FORTE S flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SANREMO BC 6th - ROLLO to rf for PORTE. FAUZZI grounded out to 2b. DE FAZIO struck out swinging. ARDIELLI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BC FOSSANO 6th - ROSSIGNOLI to 2b for TARASSI. FERRO to 3b. ROLLO grounded out to 2b. POSTIGLIONI grounded out to 3b. RODRIGUEZ reached on a throwing error by ss. BREZZO to p for MORANDIN E. DECESARIS singled up the middle; RODRIGUEZ advanced to second. PIUMATTI walked; DECESARIS advanced to second; RODRIGUEZ advanced to third. SANDRONE reached on a fielder's choice, RBI; PIUMATTI advanced to second on a fielder's choice; DECESARIS advanced to third on a fielding error by 3b; RODRIGUEZ scored, unearned. BIANCHINO reached on a muffed throw by 1b, assist by p; SANDRONE advanced to second on the error; PIUMATTI advanced to third on the error; DECESARIS scored on the error, unearned. FORTE G walked, RBI; BIANCHINO advanced to second; SANDRONE advanced to third; PIUMATTI scored, unearned. FORTE G advanced to second on a wild pitch; BIANCHINO advanced to third on a wild pitch; SANDRONE scored on a wild pitch, unearned. FORTE S walked. ROLLO singled to second base, 2 RBI; FORTE S advanced to second; FORTE G scored, unearned; BIANCHINO scored, unearned. POSTIGLIONI struck out swinging, out at first c to 1b. 6 runs, 2 hits, 3 errors, 2 LOB.

SANREMO BC 7th - MIRETTI walked. CASTAGNO singled to right field; MIRETTI advanced to second. CASTAGNO advanced to second on the error; MIRETTI advanced to third on a throwing error by c, failed pickoff attempt. ROSSIGNOLI walked. ARIETA M reached on a fielder's choice, RBI; ROSSIGNOLI advanced to second on a fielder's choice; CASTAGNO out at third 3b unassisted; MIRETTI scored. BOETTI reached on a fielder's choice; ARIETA M out at second ss to 2b; ROSSIGNOLI advanced to third. BOETTI stole second. FERRO struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

BC FOSSANO 7th - RODRIGUEZ grounded out to ss. DECESARIS flied out to cf. PIUMATTI reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. Dropped foul ball, E2. SANDRONE grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

SANREMO BC 8th - BONGIOANNI to p for PIUMATTI. FAUZZI walked. FAUZZI advanced to second on a wild pitch. FAUZZI stole third. DE FAZIO grounded out to 2b, RBI; FAUZZI scored. ARDIELLI walked. DECESARIS to p. BONGIOANNI to lf. ARDIELLI advanced to second on a wild pitch. MIRETTI struck out looking. CASTAGNO singled to second base; ARDIELLI advanced to third. CASTAGNO advanced to second on a passed ball; ARDIELLI scored on a passed ball, unearned. ROSSIGNOLI walked. ARIETA M grounded out to 2b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BC FOSSANO 8th - BIANCHINO struck out looking. FORTE G walked. FORTE S walked; FORTE G advanced to second. ROLLO grounded out to 2b; FORTE S advanced to second; FORTE G advanced to third. MEREU pinch hit for POSTIGLIONI. MEREU struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

SANREMO BC 9th - MEREU to c. BOETTI struck out swinging. FERRO struck out looking. FAUZZI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


BC FOSSANO 11, SANREMO BC 7 (Jun 22, 2014 at Fossano)
----------------------------------------------------------------------
SANREMO BC.......... 003 100 120  -  7  6  7
BC FOSSANO.......... 003 206 00X  - 11 12  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SANREMO BC - MORANDIN Eugenio; BREZZO Paolo(6) and DE FAZIO Alessandro. BC FOSSANO -
PIUMATTI Gabriele; BONGIOANNI Sacha(8); DECESARIS Francesco(8) and POSTIGLIONI Gioele;
MEREU Erik.
Win-PIUMATTI Gabriele  Loss-MORANDIN Eugenio  T-3:15  A-35
Game notes:
Scorers - ROCCI Marco
VM:CUNEO Marco - VC:ROSSIGNOLI E., ARIETA M.
HM:HACES German J. - HC:SANDRONE C., FORTE G.
ESF 2008