Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

RHO BAS ASD vs SANREMO BC (May 17,2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
RHO BAS ASD 10, SANREMO BC 9 - Composite Box Score
May 17,2014 at Sanremo (Pian di Poma)

RHO BAS ASD   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CERATI dh 
VARVARO rf 
MASCHERONI p 
MONTICELLI D p 
FONTANA cf 
BETTI ss 
CALOIERO 3b 
SIGNORINI D rf/p 
QUISINI I c  12 
PASQUALINI lf/1b 
D'ODORICO 2b 
SIGNORINI M 1b 
LAMPUGNANI lf/1b 
MONTICELLI S p 
Totals   39  10  14  30 

SANREMO BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FAUZZI 1b 
DE FAZIO c 
CEDOLIN p/lf 
ARDIELLI ss 
CASTAGNO cf/c 
LIDDI rf/cf 
MIRETTI lf 
PARACCHINI lf/rf 
ROSSIGNOLI rf 
CAMPO 3b 
FERRO ph 
TAULAIGO 2b 
BOETTI dh 
ARIETA G dh/lf 
MORANDIN E p 
MORANDIN F p 
Totals   46  16  14  30  13 

RHO BAS ASD   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MONTICELLI Simone   5.0  24  27 
SIGNORINI Dario   2.0  12  13 
MASCHERONI Federico   1.2 
MONTICELLI Davide W  1.1 
 
SANREMO BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MORANDIN Eugenio   5.0  20  27 
MORANDIN Francesco   3.0  11  12 
CEDOLIN Flavio   0.0 
ARIETA Giovanni L  2.0 

Umpires - HP: GIORDANO Luigi 1B: MELILLI Maurizio
Start: 15:30 Time: 4:10 Attendance: 100
Game notes: Scorers-SCAGLIONE BIANCA.
MONTICELLI S faced 3 batters in the 6th.
SIGNORINI D faced 2 batters in the 8th.
MORANDIN F faced 1 batter in the 9th.
CEDOLIN faced 2 batters in the 9th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
RHO BAS ASD 10, SANREMO BC 9
May 17,2014 at Sanremo (Pian di Poma)

RHO BAS ASD starters: 15/dh CERATI; 38/cf FONTANA; 34/ss BETTI; 46/3b CALOIERO; 37/rf SIGNORINI D; 0/c QUISINI I; 41/lf PASQUALINI; 35/2b D'ODORICO; 30/1b SIGNORINI M; 18/p MONTICELLI S;

SANREMO BC starters: 90/1b FAUZZI; 19/c DE FAZIO; 8/ss ARDIELLI; 11/cf CASTAGNO; 5/rf LIDDI; 31/lf MIRETTI; 1/3b CAMPO; 6/2b TAULAIGO; 46/dh BOETTI; 34/p MORANDIN E;

RHO BAS ASD 1st - CERATI hit by pitch. CERATI stole second, advanced to third on a throwing error by c. CERATI scored on a wild pitch. FONTANA flied out to 2b. BETTI walked. CALOIERO singled to center field; BETTI advanced to third. CALOIERO advanced to second on a wild pitch; BETTI scored on a wild pitch. CALOIERO advanced to third on a wild pitch. SIGNORINI D walked. QUISINI I flied out to 2b. PASQUALINI flied out to 1b. 2 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

SANREMO BC 1st - FAUZZI struck out looking. DE FAZIO singled to center field. ARDIELLI doubled to left field, RBI; DE FAZIO scored. CASTAGNO struck out swinging. LIDDI doubled to left field, RBI; ARDIELLI scored. LIDDI stole third. MIRETTI struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

RHO BAS ASD 2nd - D'ODORICO flied out to cf. SIGNORINI M flied out to 3b. CERATI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SANREMO BC 2nd - CAMPO flied out to 3b. TAULAIGO singled to third base. TAULAIGO stole second. BOETTI struck out swinging, out at first c to 1b. FAUZZI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RHO BAS ASD 3rd - FONTANA flied out to ss. BETTI walked. CALOIERO singled to center field; BETTI advanced to third. SIGNORINI D tripled to center field, 2 RBI; CALOIERO scored; BETTI scored. QUISINI I grounded out to ss, RBI; SIGNORINI D scored. PASQUALINI flied out to ss. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

SANREMO BC 3rd - DE FAZIO struck out swinging, reached first on a wild pitch. ARDIELLI doubled to center field; DE FAZIO advanced to third. ARDIELLI advanced to third on a wild pitch; DE FAZIO scored on a wild pitch. CASTAGNO flied out to ss. LIDDI walked. LIDDI stole second. MIRETTI struck out swinging. CAMPO walked. TAULAIGO reached on a fielder's choice; CAMPO advanced to second on a fielder's choice; LIDDI advanced to third on a fielder's choice; ARDIELLI out at home ss to c. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

RHO BAS ASD 4th - D'ODORICO walked. SIGNORINI M reached on a fielder's choice; D'ODORICO out at second p to ss. SIGNORINI M stole second. CERATI struck out swinging. FONTANA walked. BETTI singled to left field, advanced to third on a fielding error by lf; FONTANA advanced to second, scored on the error, unearned; SIGNORINI M advanced to third, scored on the error, unearned. CALOIERO flied out to cf. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

SANREMO BC 4th - BOETTI struck out looking. FAUZZI grounded out to 3b. DE FAZIO singled to third base. ARDIELLI flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RHO BAS ASD 5th - PARACCHINI to lf for MIRETTI. SIGNORINI D walked. QUISINI I grounded into double play 2b to ss to 1b; SIGNORINI D out on the play. PASQUALINI singled to second base. D'ODORICO singled to left field; PASQUALINI advanced to second. SIGNORINI M grounded out to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

SANREMO BC 5th - CASTAGNO flied out to lf. LIDDI grounded out to ss. PARACCHINI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RHO BAS ASD 6th - MORANDIN F to p for MORANDIN E. CERATI flied out to 3b. FONTANA flied out to 2b. BETTI singled to shortstop. CALOIERO grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SANREMO BC 6th - CAMPO singled to first base, advanced to second on a fielding error by 1b. TAULAIGO reached on a fielder's choice to third base; CAMPO advanced to third. ARIETA G to dh for BOETTI. TAULAIGO stole second. ARIETA G walked. VARVARO to rf for CERATI. SIGNORINI D to p. / for MONTICELLI S. FAUZZI singled to second base, RBI; ARIETA G advanced to second; TAULAIGO advanced to third; CAMPO scored. DE FAZIO struck out swinging. ARDIELLI doubled to center field, 3 RBI; FAUZZI scored; ARIETA G scored; TAULAIGO scored. CASTAGNO grounded out to ss. LIDDI flied out to rf. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

RHO BAS ASD 7th - SIGNORINI D flied out to rf. QUISINI I struck out swinging. PASQUALINI homered to left field, RBI. D'ODORICO grounded out to 1b unassisted. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

SANREMO BC 7th - PASQUALINI to 1b. LAMPUGNANI to lf for SIGNORINI M. PARACCHINI flied out to ss. CAMPO walked. TAULAIGO flied out to lf. ARIETA G singled to left field; CAMPO advanced to second. FAUZZI singled to center field; ARIETA G advanced to second; CAMPO advanced to third. DE FAZIO struck out looking. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

RHO BAS ASD 8th - MORANDIN F to p for DE FAZIO. CASTAGNO to c. LIDDI to cf. PARACCHINI to rf. ARIETA G to lf. / for MORANDIN F. LAMPUGNANI grounded out to 1b unassisted. VARVARO singled to left field. VARVARO out at second c to ss, caught stealing. FONTANA grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

SANREMO BC 8th - ARDIELLI singled to third base, advanced to second on a fielding error by 3b. CASTAGNO singled to shortstop, advanced to second on a fielding error by ss; ARDIELLI advanced to third, scored on the error, unearned. MASCHERONI to p for VARVARO. SIGNORINI D to rf. LIDDI flied out to 1b. PARACCHINI struck out swinging. CAMPO flied out to cf. 1 run, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

RHO BAS ASD 9th - BETTI walked. CEDOLIN to p for MORANDIN F. CALOIERO walked; BETTI advanced to second. SIGNORINI D doubled to left field, RBI; CALOIERO advanced to third; BETTI scored. CEDOLIN to lf. ARIETA G to p. CALOIERO out at third c to 3b, picked off. QUISINI I reached on a fielder's choice, out on the play; SIGNORINI D advanced to third, out on double play 3b to c to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

SANREMO BC 9th - TAULAIGO flied out to 1b. ARIETA G struck out swinging. MONTICELLI D to p for MASCHERONI. SIGNORINI D to lf. PASQUALINI to rf. LAMPUGNANI to 1b. FAUZZI walked. CEDOLIN walked; FAUZZI advanced to second. ARDIELLI singled to center field, RBI; CEDOLIN advanced to second, out at third cf to 3b; FAUZZI scored. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RHO BAS ASD 10th - ROSSIGNOLI to rf for PARACCHINI. PASQUALINI singled to second base. D'ODORICO singled to pitcher; PASQUALINI advanced to second. LAMPUGNANI grounded out to 2b; D'ODORICO advanced to second; PASQUALINI advanced to third. MONTICELLI D singled to center field, RBI; D'ODORICO advanced to third, out at home cf to c; PASQUALINI scored. FONTANA singled to right field; MONTICELLI D advanced to second. BETTI struck out looking. 1 run, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

SANREMO BC 10th - CASTAGNO grounded out to 3b. LIDDI singled to center field. LIDDI stole second. LIDDI out at second c to 2b, caught stealing. ROSSIGNOLI singled to center field. FERRO pinch hit for CAMPO. FERRO struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


RHO BAS ASD 10, SANREMO BC 9 (May 17,2014 at Sanremo)
----------------------------------------------------------------------
RHO BAS ASD......... 203 200 101 1 - 10 14  3
SANREMO BC.......... 201 004 011 0 -  9 16  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: RHO BAS ASD - MONTICELLI Simone; SIGNORINI Dario(6); MASCHERONI Federico(8);
MONTICELLI Davide(9) and QUISINI Ilario. SANREMO BC - MORANDIN Eugenio; MORANDIN Francesco(6);
CEDOLIN Flavio(9); ARIETA Giovanni(9) and DE FAZIO Alessandro; CASTAGNO Andrea.
Win-MONTICELLI Davide  Loss-ARIETA Giovanni  T-4:10  A-100
HR RHO2 - PASQUALINI Luca.
Game notes:
Scorers-SCAGLIONE BIANCA.

MONTICELLI S faced 3 batters in the 6th.
SIGNORINI D faced 2 batters in the 8th.
MORANDIN F faced 1 batter in the 9th.
CEDOLIN faced 2 batters in the 9th.
ESF 2008