Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BC CAIRESE vs CUS BRESCIA BASEBALL (Jul 06, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
CUS BRESCIA BASEBALL 13, BC CAIRESE 2 - Composite Box Score
Jul 06, 2014 at Brescia (Viale Europa)

BC CAIRESE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PASCOLI MAT 3b/p 
PASCOLI MAR ss 
BELLINO cf 
PALIZZOTTO C c 
BONIFACINO c 
FERRUCCIO RO lf 
PALAZZINA 1b/3b 
SECHI dh/1b 
PEANO rf 
GRANATA 2b 
FERRUCCIO RI ph/2b 
GALLO p 
BAISI p 
Totals   26  18 

CUS BRESCIA BASEBALL  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VINETTI lf 
BAZZANA ss 
PARELLO' 2b 
ALLOISIO 3b 
BELLESI dh 
CHACON De A. c 
PELLEGRINI M cf 
PARROTTA 1b 
PRATI N 3b/2b 
BERTOZZI rf 
ZUCCHINI rf 
COLETTI p 
PRATI L p 
Totals   29  13  10  10  10  21 

BC CAIRESE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GALLO Andrea L  0.1 
BAISI Luca   4.2  20  27 
PASCOLI Matteo   1.0 
 
CUS BRESCIA BASEBALL  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
COLETTI Matteo W  6.0  23  26 
PRATI Lucas   1.0 

Umpires - HP: FOLTRAN Walter 1B: BALDAYAC Ezequel
Start: 10:30 Time: 2:30 Attendance:
Game notes: Scorers - ZANARDINI Donatella VC:VOTTERO Stefano - VC:VEGLIA A. HM:LANDOLPHI Donald - HC: CONDORELLI S., CORBALI S.

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
CUS BRESCIA BASEBALL 13, BC CAIRESE 2
Jul 06, 2014 at Brescia (Viale Europa)

BC CAIRESE starters: 24/3b PASCOLI MAT; 39/ss PASCOLI MAR; 17/cf BELLINO; 4/c PALIZZOTTO C; 18/lf FERRUCCIO RO; 42/1b PALAZZINA; 36/dh SECHI; 43/rf PEANO; 0/2b GRANATA; 9/p GALLO;

CUS BRESCIA BASEBALL starters: 6/lf VINETTI; 58/ss BAZZANA; 8/2b PARELLO'; 11/dh BELLESI; 72/c CHACON De A.; 34/cf PELLEGRINI M; 36/1b PARROTTA; 69/3b PRATI N; 19/rf BERTOZZI; 4/p COLETTI;

BC CAIRESE 1st - PASCOLI MAT singled to second base. PASCOLI MAR flied out to rf. BELLINO popped up to 1b. PASCOLI MAT stole second. PALIZZOTTO C struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 1st - VINETTI walked. VINETTI advanced to second on a passed ball. BAZZANA singled to second base; VINETTI advanced to third. PARELLO' tripled to right field, 2 RBI; BAZZANA scored; VINETTI scored. BELLESI walked. CHACON De A. struck out looking. PELLEGRINI M walked; BELLESI advanced to second. PARROTTA reached on a fielder's choice, advanced to second on the error; PELLEGRINI M advanced to second on a fielder's choice, advanced to third on the error; BELLESI advanced to third on a fielder's choice, scored on a throwing error by c; PARELLO' scored on a muffed throw by c, assist by 3b, unearned. PRATI N singled through the right side, advanced to second on the throw, 2 RBI; PARROTTA scored, unearned; PELLEGRINI M scored. BERTOZZI walked. BAISI to p for GALLO. PRATI N out at third c to 3b, caught stealing. VINETTI struck out swinging. 6 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

BC CAIRESE 2nd - FERRUCCIO RO doubled to right center. PALAZZINA flied out to cf. SECHI grounded out to ss; FERRUCCIO RO advanced to third. PEANO grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 2nd - BAZZANA hit by pitch. PARELLO' grounded out to p; BAZZANA advanced to second. BELLESI hit by pitch. CHACON De A. flied out to cf. PELLEGRINI M reached on a fielder's choice; BELLESI advanced to second on a fielder's choice; BAZZANA out at third 3b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

BC CAIRESE 3rd - GRANATA singled to third base. PASCOLI MAT grounded into double play p to ss to 1b; GRANATA out on the play. PASCOLI MAR struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 3rd - PARROTTA tripled to center field. PRATI N singled through the left side, RBI; PARROTTA scored. BERTOZZI flied out to lf. VINETTI reached on a fielding error by 2b; PRATI N advanced to second. BAZZANA doubled to left field, RBI; VINETTI advanced to third; PRATI N scored. PARELLO' grounded out to 2b, RBI; BAZZANA advanced to third; VINETTI scored, unearned. BELLESI walked. CHACON De A. reached on a fielder's choice; BELLESI out at second 2b to ss. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

BC CAIRESE 4th - BELLINO walked. PALIZZOTTO C struck out swinging. FERRUCCIO RO flied out to rf. PALAZZINA reached on a fielder's choice; BELLINO out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 4th - PELLEGRINI M flied out to cf. PARROTTA walked. PRATI N singled to left field; PARROTTA advanced to second. BERTOZZI walked; PRATI N advanced to second; PARROTTA advanced to third. VINETTI doubled to left field, 2 RBI; BERTOZZI advanced to third; PRATI N scored; PARROTTA scored. BAZZANA walked. PARELLO' reached on a fielder's choice, RBI; BAZZANA advanced to second on a throwing error by 2b; VINETTI advanced to third, scored on the error, unearned; BERTOZZI scored. BELLESI fouled out to 1b. CHACON De A. walked; PARELLO' advanced to second; BAZZANA advanced to third. PELLEGRINI M flied out to 2b. 4 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

BC CAIRESE 5th - ALLOISIO to 3b for PARELLO'. PRATI N to 2b. ZUCCHINI to rf for BERTOZZI. SECHI flied out to lf. PEANO grounded out to ss. FERRUCCIO RI pinch hit for GRANATA. FERRUCCIO RI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 5th - BONIFACINO to c for PALIZZOTTO C. FERRUCCIO RI to 2b. PARROTTA struck out swinging. PRATI N singled to shortstop. ZUCCHINI grounded into double play ss to 1b; PRATI N out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BC CAIRESE 6th - PASCOLI MAT singled up the middle. PASCOLI MAR struck out swinging. BELLINO doubled to left field; PASCOLI MAT advanced to third. BONIFACINO reached on a throwing error by p; BELLINO advanced to third on the error; PASCOLI MAT scored on the error, unearned. FERRUCCIO RO walked; BONIFACINO advanced to second. PALAZZINA flied out to rf. SECHI walked, RBI; FERRUCCIO RO advanced to second; BONIFACINO advanced to third; BELLINO scored, unearned. PEANO flied out to 3b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 6th - PASCOLI MAT to p. PALAZZINA to 3b. SECHI to 1b. / for BAISI. VINETTI walked. BAZZANA struck out swinging. ALLOISIO singled to shortstop; VINETTI advanced to second. BELLESI flied out to rf. CHACON De A. struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BC CAIRESE 7th - PRATI L to p for COLETTI. FERRUCCIO RI walked. PASCOLI MAT singled up the middle; FERRUCCIO RI advanced to second. PASCOLI MAR flied into double play 3b to 2b; FERRUCCIO RI out on the play. BELLINO grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


CUS BRESCIA BASEBALL 13, BC CAIRESE 2 (Jul 06, 2014 at Brescia)
----------------------------------------------------------------------
BC CAIRESE.......... 000 002 0 -  2  6  4
CUS BRESCIA BASEBALL 603 400 X - 13 10  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BC CAIRESE - GALLO Andrea; BAISI Luca(1); PASCOLI Matteo(6) and PALIZZOTTO Carlo;
BONIFACINO Lorenzo. CUS BRESCIA BASEBALL - COLETTI Matteo; PRATI Lucas(7) and CHACON Andres Ab.
.
Win-COLETTI Matteo  Loss-GALLO Andrea  T-2:30  A-0
Game notes:
Scorers - ZANARDINI Donatella
VC:VOTTERO Stefano - VC:VEGLIA A.
HM:LANDOLPHI Donald - HC: CONDORELLI S., CORBALI S.
ESF 2008