Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CABS SEVESO vs SANREMO BC (Jul 12, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
SANREMO BC 14, CABS SEVESO 4 - Composite Box Score
Jul 12, 2014 at Sanremo (IM) (Pian di Poma)

CABS SEVESO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
NATALE ss 
BORDIN 1b 
TAGLIABUE D c 
TREVISAN ph/c 
KHAN 3b 
PERBONI dh 
AQUILANI cf 
PULERI ph/cf 
CASIRAGHI lf 
ACQUAFRESCA lf 
IACONO rf 
MOTTA rf 
SING 2b/p 
ABBAS p/2b 
Totals   28  18 

SANREMO BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DE FAZIO c 
ARDIELLI ss 
CASTAGNO cf 
TARASSI 3b 
MIRETTI lf 
PINGIOTTI lf 
LIDDI rf 
MODENA rf 
FERRO dh 
VALLE 2b 
FAUZZI 1b  10 
MORANDIN E p 
Totals   30  14  13  12  21  11 

CABS SEVESO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ABBAS Zaighan L  4.1  11  13  12  24  34 
SING Gurpreet   1.2 
 
SANREMO BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MORANDIN Eugenio W  7.0  28  29  10 

Umpires - HP: PAJARINI Simone 1B: PELUSO Aniello
Start: 15:30 Time: 2:22 Attendance: 30
Weather: Cloudy Game notes: Scorers - GIORDANO Luigi VM:GIOVANARDI Natale - VC:CEVENNINI M., MINETTI A. HM:CUNEO Mario - HC:ROSSIGNOLI E.

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
SANREMO BC 14, CABS SEVESO 4
Jul 12, 2014 at Sanremo (IM) (Pian di Poma)

CABS SEVESO starters: 40/ss NATALE; 88/1b BORDIN; 27/c TAGLIABUE D; 81/3b KHAN; 31/dh PERBONI; 0/cf AQUILANI; 13/lf CASIRAGHI; 75/rf IACONO; 0/2b SING; 3/p ABBAS;

SANREMO BC starters: 19/c DE FAZIO; 8/ss ARDIELLI; 11/cf CASTAGNO; 12/3b TARASSI; 31/lf MIRETTI; 5/rf LIDDI; 13/dh FERRO; 0/2b VALLE; 90/1b FAUZZI; 34/p MORANDIN E;

CABS SEVESO 1st - NATALE doubled to left center. BORDIN struck out looking. TAGLIABUE D reached on a fielder's choice, advanced to second on a fielding error by ss; NATALE advanced to third on a throwing error by 3b, scored on the error, unearned. KHAN flied out to ss. PERBONI walked. TAGLIABUE D stole third. AQUILANI singled to right field, RBI; PERBONI advanced to second; TAGLIABUE D scored, unearned. CASIRAGHI grounded out to 3b. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

SANREMO BC 1st - DE FAZIO flied out to cf. ARDIELLI walked. ARDIELLI stole second. CASTAGNO reached on a fielding error by lf, advanced to third on the error; ARDIELLI scored on the error. TARASSI flied out to cf, SF, RBI; CASTAGNO scored, unearned. MIRETTI walked. LIDDI singled to third base, bunt; MIRETTI advanced to second. FERRO singled to shortstop, RBI; LIDDI advanced to third; MIRETTI scored. FERRO stole second. VALLE struck out swinging. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

CABS SEVESO 2nd - IACONO grounded out to 1b unassisted. SING grounded out to ss. NATALE struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SANREMO BC 2nd - FAUZZI walked. DE FAZIO singled to shortstop; FAUZZI advanced to second. ARDIELLI singled to shortstop; DE FAZIO advanced to second; FAUZZI advanced to third. CASTAGNO walked, RBI; ARDIELLI advanced to second; DE FAZIO advanced to third; FAUZZI scored. TARASSI flied out to rf, SF, RBI; ARDIELLI advanced to third; DE FAZIO scored. MIRETTI grounded out to 3b, RBI; CASTAGNO advanced to second; ARDIELLI scored. CASTAGNO stole third. LIDDI reached on a fielding error by ss. LIDDI stole second. FERRO struck out swinging. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

CABS SEVESO 3rd - BORDIN grounded out to p. TAGLIABUE D grounded out to 3b. KHAN struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SANREMO BC 3rd - VALLE struck out looking. FAUZZI grounded out to 1b unassisted. DE FAZIO singled to left field. ARDIELLI tripled to left center, RBI; DE FAZIO scored. CASTAGNO doubled to center field, RBI; ARDIELLI scored. TARASSI singled to center field, RBI; CASTAGNO scored. MIRETTI struck out looking. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

CABS SEVESO 4th - PERBONI flied out to lf. AQUILANI grounded out to ss. CASIRAGHI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SANREMO BC 4th - LIDDI grounded out to ss. FERRO grounded out to 3b. VALLE hit by pitch. FAUZZI doubled down the lf line; VALLE advanced to third. DE FAZIO walked. ARDIELLI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

CABS SEVESO 5th - MODENA to rf for LIDDI. IACONO grounded out to 3b. SING struck out swinging. NATALE singled to center field. BORDIN popped up to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SANREMO BC 5th - CASTAGNO singled up the middle. TARASSI singled to shortstop, RBI; CASTAGNO scored. MIRETTI reached on a fielder's choice; TARASSI out at second 2b to ss. MODENA walked; MIRETTI advanced to second. FERRO walked; MODENA advanced to second; MIRETTI advanced to third. ABBAS to 2b for PERBONI. SING to p. / for ABBAS. VALLE flied out to lf, SF, RBI; MIRETTI scored. FAUZZI walked; FERRO advanced to second; MODENA advanced to third. FAUZZI advanced to second on a passed ball; FERRO advanced to third on a passed ball; MODENA scored on a passed ball. DE FAZIO singled to left field, 2 RBI; FAUZZI scored, unearned; FERRO scored. ARDIELLI flied out to cf. 5 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

CABS SEVESO 6th - PINGIOTTI to lf for MIRETTI. TREVISAN pinch hit for TAGLIABUE D. TREVISAN singled to shortstop. KHAN singled to left center; TREVISAN advanced to second. ABBAS singled to third base; KHAN advanced to second; TREVISAN advanced to third. PULERI pinch hit for AQUILANI. PULERI grounded into double play ss to 2b to 1b; ABBAS out on the play; KHAN advanced to third; TREVISAN scored. CASIRAGHI struck out swinging. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

SANREMO BC 6th - TREVISAN to c. PULERI to cf. ACQUAFRESCA to lf for CASIRAGHI. MOTTA to rf for IACONO. CASTAGNO flied out to lf. TARASSI flied out to lf. PINGIOTTI hit by pitch. MODENA singled to second base; PINGIOTTI advanced to second. MODENA advanced to second on a wild pitch; PINGIOTTI advanced to third on a wild pitch. FERRO grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

CABS SEVESO 7th - MOTTA singled to left field. SING grounded out to p; MOTTA advanced to second. NATALE singled to shortstop; MOTTA advanced to third. NATALE stole second; MOTTA stole home. BORDIN lined into double play p to 2b; NATALE out on the play. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


SANREMO BC 14, CABS SEVESO 4 (Jul 12, 2014 at Sanremo (IM))
----------------------------------------------------------------------
CABS SEVESO......... 200 001 1 -  4  8  2
SANREMO BC.......... 333 050 X - 14 13  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CABS SEVESO - ABBAS Zaighan; SING Gurpreet(5) and TAGLIABUE Davide; TREVISAN Morgan.
SANREMO BC - MORANDIN Eugenio and DE FAZIO Alessandro.
Win-MORANDIN Eugenio  Loss-ABBAS Zaighan  T-2:22  A-30
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorers - GIORDANO Luigi
VM:GIOVANARDI Natale - VC:CEVENNINI M., MINETTI A.
HM:CUNEO Mario - HC:ROSSIGNOLI E.
ESF 2008