Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BC CAIRESE vs RHO BAS ASD (Jul 19, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
BC CAIRESE 13, RHO BAS ASD 2 - Composite Box Score
Jul 19, 2014 at Rho (MI) (Molinello)

BC CAIRESE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PASCOLI MAT 3b 
PASCOLI MAR ss 
BELLINO cf 
PALIZZOTTO C dh 
BERRETTA DAV 1b 
FERRUCCIO RO lf 
BARLOCCO c 
PEANO rf 
PALAZZINA 2b 
GRANATA 2b 
DE ANDREIS p 
PALIZZOTTO U p 
Totals   35  13  12  21 

RHO BAS ASD   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FIGUEROA D. 2b/3b 
D'ODORICO 3b 
CERATI 2b 
FONTANA cf 
BETTI dh 
QUISINI I c 
TRUNFIO lf 
PASQUALINI ss 
SIGNORINI D rf 
SIGNORINI M 1b 
MONTICELLI D p 
CESARETTI p 
Totals   26  21 

BC CAIRESE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DE ANDREIS Mattia   4.0  15  17 
PALIZZOTTO Umberto W  3.0  11  14 
 
RHO BAS ASD   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MONTICELLI Davide L  4.2  19  26 
CESARETTI Alessio   2.1  16  17 

Umpires - HP: SIGNORETTI Maurizio 1B: FOLTRAN Walter
Start: 20:30 Time: 2:30 Attendance: 150
Game notes: Scorers - RUOCCO Maria L., COMPIANI Adelio VM: HM:CRIPPA Massimiliano - HC:VEGLIA A.,VOTTERO S.,FERRUCCIO R.,BELLINO S.

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
BC CAIRESE 13, RHO BAS ASD 2
Jul 19, 2014 at Rho (MI) (Molinello)

BC CAIRESE starters: 24/3b PASCOLI MAT; 39/ss PASCOLI MAR; 17/cf BELLINO; 4/dh PALIZZOTTO C; 6/1b BERRETTA DAV; 18/lf FERRUCCIO RO; 1/c BARLOCCO; 43/rf PEANO; 42/2b PALAZZINA; 12/p DE ANDREIS;

RHO BAS ASD starters: 24/2b FIGUEROA D.; 35/3b D'ODORICO; 38/cf FONTANA; 34/dh BETTI; 0/c QUISINI I; 43/lf TRUNFIO; 41/ss PASQUALINI; 37/rf SIGNORINI D; 30/1b SIGNORINI M; 40/p MONTICELLI D;

BC CAIRESE 1st - PASCOLI MAT struck out swinging. PASCOLI MAR walked. BELLINO reached on a throwing error by 3b, advanced to third on the error; PASCOLI MAR advanced to second, advanced to third on the error, scored on an error by 3b, unearned. PALIZZOTTO C flied out to lf, SF, RBI; BELLINO, unearned. BERRETTA DAV struck out swinging. 2 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

RHO BAS ASD 1st - FIGUEROA D. walked. FIGUEROA D. stole second. D'ODORICO grounded out to 1b unassisted; FIGUEROA D. advanced to third. FONTANA grounded out to ss, RBI; FIGUEROA D. scored. BETTI flied out to cf. 1 run, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BC CAIRESE 2nd - FERRUCCIO RO singled to left field. FERRUCCIO RO stole second, advanced to third on a throwing error by c. BARLOCCO flied out to rf, SF, RBI; FERRUCCIO RO, unearned. PEANO flied out to 2b. PALAZZINA struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

RHO BAS ASD 2nd - QUISINI I struck out looking. TRUNFIO struck out swinging. PASQUALINI doubled to right field. SIGNORINI D struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BC CAIRESE 3rd - PASCOLI MAT struck out swinging. PASCOLI MAR singled to shortstop. PASCOLI MAR stole second. BELLINO walked. PALIZZOTTO C struck out looking. BERRETTA DAV singled to shortstop; BELLINO advanced to second; PASCOLI MAR advanced to third. FERRUCCIO RO flied out to rf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

RHO BAS ASD 3rd - SIGNORINI M grounded out to p. FIGUEROA D. singled to center field. D'ODORICO grounded out to 3b; FIGUEROA D. advanced to second. FONTANA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BC CAIRESE 4th - BARLOCCO singled to center field. PEANO grounded out to p, SAC; BARLOCCO advanced to second. PALAZZINA singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss; BARLOCCO advanced to third, scored on the error, unearned. PASCOLI MAT struck out swinging. PASCOLI MAR singled down the lf line, RBI; PALAZZINA scored, unearned. FIGUEROA D. to 3b. CERATI to 2b for D'ODORICO. BELLINO flied out to cf. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

RHO BAS ASD 4th - BETTI flied out to ss. QUISINI I lined out to 2b. TRUNFIO walked. PASQUALINI singled to pitcher; TRUNFIO advanced to second. SIGNORINI D flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BC CAIRESE 5th - PALIZZOTTO C grounded out to ss. BERRETTA DAV reached on a fielding error by 3b. FERRUCCIO RO struck out looking. BERRETTA DAV stole second. BARLOCCO walked. PEANO walked; BARLOCCO advanced to second; BERRETTA DAV advanced to third. CESARETTI to p for MONTICELLI D. PALAZZINA doubled to right center, 2 RBI; PEANO advanced to third; BARLOCCO scored, unearned; BERRETTA DAV scored, unearned. PASCOLI MAT singled to shortstop, advanced to third on a throwing error by ss, 2 RBI; PALAZZINA scored, unearned; PEANO scored, unearned. PASCOLI MAR walked. BELLINO singled to left field, RBI; PASCOLI MAR advanced to second; PASCOLI MAT scored, unearned. PALIZZOTTO C reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error; BELLINO scored on the error, unearned; PASCOLI MAR scored on the error, unearned. BERRETTA DAV grounded out to 2b. 7 runs, 3 hits, 3 errors, 1 LOB.

RHO BAS ASD 5th - PALIZZOTTO U to p for DE ANDREIS. SIGNORINI M walked. FIGUEROA D. grounded out to 3b; SIGNORINI M advanced to second. CERATI reached on a fielder's choice to third base; SIGNORINI M advanced to third. FONTANA flied out to 2b, SF, RBI; SIGNORINI M scored. BETTI reached on a throwing error by ss; CERATI advanced to third on the error. QUISINI I grounded out to 1b unassisted. 1 run, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

BC CAIRESE 6th - FERRUCCIO RO singled to second base. BARLOCCO grounded out to 2b; FERRUCCIO RO advanced to second. PEANO reached on a throwing error by p; FERRUCCIO RO scored on the error, unearned. PALAZZINA flied out to rf. PASCOLI MAT singled to right field; PEANO advanced to third. PASCOLI MAR struck out swinging. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

RHO BAS ASD 6th - TRUNFIO singled through the left side. PASQUALINI struck out swinging. SIGNORINI D struck out swinging. SIGNORINI M hit by pitch; TRUNFIO advanced to second. FIGUEROA D. struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BC CAIRESE 7th - BELLINO flied out to lf. PALIZZOTTO C reached on a throwing error by 2b. BERRETTA DAV reached on a fielder's choice; PALIZZOTTO C out at second 3b to 2b. FERRUCCIO RO singled up the middle; BERRETTA DAV advanced to second. BARLOCCO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

RHO BAS ASD 7th - GRANATA to 2b for PALAZZINA. CERATI struck out swinging. FONTANA grounded out to ss. BETTI struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


BC CAIRESE 13, RHO BAS ASD 2 (Jul 19, 2014 at Rho (MI))
----------------------------------------------------------------------
BC CAIRESE.......... 210 271 0 - 13 12  1
RHO BAS ASD......... 100 010 0 -  2  4  8
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BC CAIRESE - DE ANDREIS Mattia; PALIZZOTTO Umberto(5) and BARLOCCO Riccardo.
RHO BAS ASD - MONTICELLI Davide; CESARETTI Alessio(5) and QUISINI Ilario.
Win-PALIZZOTTO Umberto  Loss-MONTICELLI Davide  T-2:30  A-150
Game notes:
Scorers - RUOCCO Maria L., COMPIANI Adelio
VM:
HM:CRIPPA Massimiliano - HC:VEGLIA A.,VOTTERO S.,FERRUCCIO R.,BELLINO S.
ESF 2008