Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BC FOSSANO vs CABS SEVESO (Jul 20, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
BC FOSSANO 15, CABS SEVESO 4 - Composite Box Score
Jul 20, 2014 at Seveso (MI) (Pistocchini)

BC FOSSANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PORTE rf 
DECESARIS cf/p 
PIUMATTI p/cf 
SANDRONE ss 
DOTTA 1b 
BIANCHINO 3b 
BONGIOANNI lf 
GIANOGLIO ph/lf 
SANDRONE N 2b 
POSTIGLIONI c 
Totals   41  15  18  13  24 

CABS SEVESO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
NATALE 2b 
BORDIN 1b  12 
LIETTI ss/p 
BERNASCONI rf 
PERBONI dh 
AQUILANI cf 
BRAGATO 3b/c 
IACONO lf/3b 
CERIZZA c/lf 
ABBAS p/ss 
Totals   34  24  13 

BC FOSSANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PIUMATTI Gabriele W  7.0  31  32 
DECESARIS Francesco   1.0 
 
CABS SEVESO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ABBAS Zaighan L  4.1  12  10  24  30 
LIETTI Paolo   3.2  17  21 

Umpires - HP: FOLTRAN Walter 1B: DONINI Mirco M.
Start: 15:30 Time: 3:05 Attendance: 30
Game notes: Scorers - BELLAVIA Gianfranco VM:HACES German J. - VC:SANDRONE C. HM:MINOTTI Antonio - HC:BERNASCONI A., NATALE G., BRAGATO G.

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
BC FOSSANO 15, CABS SEVESO 4
Jul 20, 2014 at Seveso (MI) (Pistocchini)

BC FOSSANO starters: 40/rf PORTE; 7/cf DECESARIS; 19/p PIUMATTI; 25/ss SANDRONE; 18/1b DOTTA; 29/3b BIANCHINO; 4/lf BONGIOANNI; 0/2b SANDRONE N; 12/c POSTIGLIONI;

CABS SEVESO starters: 40/2b NATALE; 88/1b BORDIN; 11/ss LIETTI; 99/rf BERNASCONI; 31/dh PERBONI; 0/cf AQUILANI; 23/3b BRAGATO; 75/lf IACONO; 10/c CERIZZA; 3/p ABBAS;

BC FOSSANO 1st - PORTE doubled to left field. PORTE advanced to third on a wild pitch. DECESARIS doubled to left center, RBI; PORTE scored. PIUMATTI grounded out to 2b. DECESARIS stole third. SANDRONE singled up the middle, RBI; DECESARIS scored. SANDRONE advanced to second on a passed ball. DOTTA grounded out to 3b; SANDRONE advanced to third. BIANCHINO walked. BIANCHINO advanced to second on a passed ball. BONGIOANNI flied out to cf. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

CABS SEVESO 1st - NATALE singled to center field. NATALE out at second c to ss, caught stealing. BORDIN singled to center field. LIETTI reached on a fielder's choice; BORDIN out at second 2b to ss. BERNASCONI doubled to center field, RBI; LIETTI scored. PERBONI flied out to lf. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

BC FOSSANO 2nd - SANDRONE N singled up the middle. SANDRONE N advanced to second on a passed ball. POSTIGLIONI walked. PORTE struck out swinging. DECESARIS hit by pitch; POSTIGLIONI advanced to second; SANDRONE N advanced to third. PIUMATTI singled to center field, 2 RBI; DECESARIS advanced to second; POSTIGLIONI scored; SANDRONE N scored. SANDRONE flied out to cf; DECESARIS advanced to third. PIUMATTI stole second. DOTTA singled to right field, RBI; PIUMATTI advanced to third; DECESARIS scored. DOTTA stole second. BIANCHINO walked. BONGIOANNI hit by pitch, RBI; BIANCHINO advanced to second; DOTTA advanced to third; PIUMATTI scored. SANDRONE N flied out to 1b. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

CABS SEVESO 2nd - AQUILANI struck out swinging. BRAGATO grounded out to c, bunt. IACONO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BC FOSSANO 3rd - BRAGATO to c. IACONO to 3b. CERIZZA to lf. POSTIGLIONI flied out to rf. PORTE grounded out to 1b unassisted. DECESARIS singled to center field. DECESARIS advanced to second on a passed ball. PIUMATTI grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CABS SEVESO 3rd - CERIZZA struck out swinging. NATALE struck out swinging. BORDIN singled to center field. LIETTI flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BC FOSSANO 4th - SANDRONE doubled, ground-rule. DOTTA singled to right field. DOTTA advanced to second on a wild pitch; SANDRONE advanced to third on a wild pitch. BIANCHINO flied out to 2b. BONGIOANNI flied out to cf, SF, RBI; SANDRONE scored. SANDRONE N grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

CABS SEVESO 4th - BERNASCONI walked. PERBONI singled to third base; BERNASCONI advanced to second. AQUILANI singled to pitcher, bunt; PERBONI advanced to second; BERNASCONI advanced to third. BRAGATO reached on a fielder's choice, bunt; AQUILANI advanced to second on a fielder's choice; PERBONI advanced to third on a fielder's choice; BERNASCONI scored on a throwing error by p, unearned. IACONO reached on a fielder's choice, bunt, advanced to second on the error; BRAGATO advanced to second on a fielder's choice, advanced to third on the error; AQUILANI advanced to third on a fielder's choice, scored on a throwing error by c; PERBONI out at home p to c. CERIZZA reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by c, RBI; IACONO advanced to third; BRAGATO scored, unearned. NATALE struck out swinging. BORDIN struck out looking. 3 runs, 2 hits, 3 errors, 2 LOB.

BC FOSSANO 5th - POSTIGLIONI grounded out to 2b. PORTE doubled to left field. DECESARIS doubled to left center, RBI; PORTE scored. PIUMATTI doubled to right center, RBI; DECESARIS scored. LIETTI to p. ABBAS to ss for PERBONI. / for ABBAS. PIUMATTI advanced to third on a passed ball. SANDRONE walked. SANDRONE stole second. SANDRONE advanced to third on a passed ball; PIUMATTI scored on a passed ball, unearned. DOTTA grounded out to ss. BIANCHINO walked. BIANCHINO stole second; SANDRONE stole home, unearned. BONGIOANNI struck out swinging, out at first c to 1b. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

CABS SEVESO 5th - LIETTI singled to third base. BERNASCONI flied out to rf. ABBAS singled to shortstop, bunt; LIETTI advanced to second. AQUILANI grounded out to c, bunt; ABBAS advanced to second; LIETTI advanced to third. BRAGATO grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

BC FOSSANO 6th - SANDRONE N walked. POSTIGLIONI singled to second base; SANDRONE N advanced to second. PORTE flied out to cf. DECESARIS reached on a dropped fly by cf; POSTIGLIONI advanced to second on the error; SANDRONE N advanced to third on the error. PIUMATTI struck out swinging. SANDRONE singled to center field, 2 RBI; DECESARIS advanced to third; POSTIGLIONI scored, unearned; SANDRONE N scored, unearned. DOTTA grounded out to 2b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

CABS SEVESO 6th - IACONO out at first 1b to p. CERIZZA struck out swinging. NATALE flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BC FOSSANO 7th - BIANCHINO singled to left field. GIANOGLIO pinch hit for BONGIOANNI. BIANCHINO stole second. GIANOGLIO grounded out to p, SAC; BIANCHINO advanced to third. SANDRONE N reached on a fielder's choice; BIANCHINO out at home 2b to c. POSTIGLIONI reached on a fielder's choice; SANDRONE N out at second p to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CABS SEVESO 7th - GIANOGLIO to lf. BORDIN doubled to center field. LIETTI flied out to ss. BERNASCONI flied out to 2b. ABBAS grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BC FOSSANO 8th - PORTE singled to shortstop. DECESARIS singled to right field; PORTE advanced to third. DECESARIS stole second. PIUMATTI grounded out to 2b, RBI; DECESARIS advanced to third; PORTE scored. SANDRONE singled to center field, RBI; DECESARIS scored. DOTTA reached on a fielder's choice; SANDRONE out at second ss to 2b. BIANCHINO struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

CABS SEVESO 8th - DECESARIS to p. PIUMATTI to cf. AQUILANI lined out to 1b. BRAGATO walked. IACONO struck out looking. CERIZZA reached on a fielder's choice; BRAGATO out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


BC FOSSANO 15, CABS SEVESO 4 (Jul 20, 2014 at Seveso (MI))
----------------------------------------------------------------------
BC FOSSANO.......... 240 142 02 - 15 18  3
CABS SEVESO......... 100 300 00 -  4  9  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BC FOSSANO - PIUMATTI Gabriele; DECESARIS Francesco(8) and POSTIGLIONI Gioele.
CABS SEVESO - ABBAS Zaighan; LIETTI Paolo(5) and CERIZZA Massimiliano; BRAGATO Gianluca.
Win-PIUMATTI Gabriele  Loss-ABBAS Zaighan  T-3:05  A-30
Game notes:
Scorers - BELLAVIA Gianfranco
VM:HACES German J. - VC:SANDRONE C.
HM:MINOTTI Antonio - HC:BERNASCONI A., NATALE G., BRAGATO G.
ESF 2008