Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CAGLIARI BC vs JUNIOR PARMA BC (Apr26, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
CAGLIARI BC 18, JUNIOR PARMA BC 15 - Composite Box Score
Apr26, 2014 at Parma (Massera)

CAGLIARI BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TAMBURRINI cf 
TORE 1b 
ROCCA 2b 
PATRONE c/3b  11 
ARU 3b/ss 
SIMONE M ss/c 
GIORDANO p 
TARAS p 
PORTAS rf 
ESU lf 
Totals   47  18  20  14  14  27 

JUNIOR PARMA BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TINARELLI 2b 
CALDERINI 2b 
CAVAZZINI 3b 
MANTOVANI cf 
MASOLA dh 
ROZZI 1b 
PUGOLOTTI lf 
MAESTRI ss 
BERTOLOTTI rf 
ROMANINI c 
ZAMBELLI p 
MULAZZI p 
AMORETTI p 
BERTOLINI p 
Totals   38  15  10  10  12  27 

CAGLIARI BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIORDANO Valentino   7.2  10  15  10  10  34  48 
TARAS W  1.1 
 
JUNIOR PARMA BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ZAMBELLI Alessandro   2.2  12  19 
MULAZZI Thomas   1.2  12  13 
AMORETTI Saverio   2.1  10  10 
BERTOLINI Romano L  2.1  13  16 

Umpires - HP: BONSI Mauro 1B: FINELLI Raffaele
Start: 15:55 Time: 4:25 Attendance: 55
Game notes: Scorers:BOSCAROL Sonia. HM:CAVAZZINI Francesco VM:FINELLI Rffaele

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
CAGLIARI BC 18, JUNIOR PARMA BC 15
Apr26, 2014 at Parma (Massera)

CAGLIARI BC starters: 36/cf TAMBURRINI; 25/1b TORE; 13/2b ROCCA; 6/c PATRONE; 27/3b ARU; 12/ss SIMONE M; 26/p GIORDANO; 9/rf PORTAS; 28/lf ESU;

JUNIOR PARMA BC starters: 51/2b TINARELLI; 16/3b CAVAZZINI; 74/cf MANTOVANI; 24/dh MASOLA; 86/1b ROZZI; 67/lf PUGOLOTTI; 48/ss MAESTRI; 5/rf BERTOLOTTI; 3/c ROMANINI; 19/p ZAMBELLI;

CAGLIARI BC 1st - TAMBURRINI lined out to 2b. TORE walked. ROCCA walked; TORE advanced to second. ROCCA stole second; TORE stole third. PATRONE flied out to cf. ARU walked. SIMONE M walked, RBI; ARU advanced to second; ROCCA advanced to third; TORE scored. GIORDANO reached on a fielder's choice; SIMONE M advanced to second on a fielder's choice; ARU out at third 3b unassisted. 1 run, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

JUNIOR PARMA BC 1st - TINARELLI walked. CAVAZZINI singled to third base, bunt; TINARELLI advanced to second. MANTOVANI reached on a fielder's choice; CAVAZZINI advanced to second on a fielder's choice; TINARELLI out at third lf to 3b. MANTOVANI stole second; CAVAZZINI stole third. MASOLA singled to center field, RBI; MANTOVANI advanced to third; CAVAZZINI scored. ROZZI singled through the left side, RBI; MASOLA advanced to second; MANTOVANI scored. PUGOLOTTI walked; ROZZI advanced to second; MASOLA advanced to third. MAESTRI struck out swinging. BERTOLOTTI singled to shortstop, RBI; PUGOLOTTI advanced to second, advanced to third on a fielder's choice; ROZZI advanced to third, advanced to home on a fielder's choice; MASOLA scored. BERTOLOTTI advanced to second on a passed ball. ROMANINI hit by pitch. TINARELLI singled down the lf line, 2 RBI; ROMANINI advanced to second, out at third lf to 3b; BERTOLOTTI scored; PUGOLOTTI scored. 6 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

CAGLIARI BC 2nd - CALDERINI to 2b for TINARELLI. PORTAS doubled to left field. ESU struck out swinging. TAMBURRINI singled to right field, RBI; PORTAS scored. TAMBURRINI stole second. TORE walked. ROCCA flied out to cf. PATRONE hit by pitch; TORE advanced to second; TAMBURRINI advanced to third. ARU flied out to lf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

JUNIOR PARMA BC 2nd - CAVAZZINI reached on a fielding error by 3b. MANTOVANI reached on a fielding error by ss; CAVAZZINI advanced to second. CAVAZZINI stole third. MANTOVANI stole second. MASOLA walked. ROZZI flied out to cf, SF, RBI; CAVAZZINI scored, unearned. PUGOLOTTI struck out looking. MAESTRI hit by pitch; MASOLA advanced to second; MANTOVANI advanced to third. BERTOLOTTI struck out swinging. 1 run, 0 hits, 2 errors, 3 LOB.

CAGLIARI BC 3rd - SIMONE M singled through the left side. SIMONE M stole second. GIORDANO doubled to center field, RBI; SIMONE M scored. PORTAS flied out to rf. ESU flied out to cf; GIORDANO advanced to third. TAMBURRINI walked. MULAZZI to p for ZAMBELLI. TAMBURRINI stole second. TORE homered to right field, 3 RBI; TAMBURRINI scored; GIORDANO scored. ROCCA singled through the left side. ROCCA stole second. PATRONE walked. ROCCA stole third. PATRONE stole second; ROCCA stole home. ARU flied out to cf. 5 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 3rd - ROMANINI struck out looking. CALDERINI walked. CALDERINI out at second c to 2b, caught stealing. CAVAZZINI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CAGLIARI BC 4th - SIMONE M singled to center field. SIMONE M advanced to second on a throwing error by p, failed pickoff attempt. GIORDANO homered to center field, 2 RBI; SIMONE M scored. PORTAS flied out to 2b. ESU flied out to cf. TAMBURRINI flied out to rf. 2 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

JUNIOR PARMA BC 4th - MANTOVANI flied out to lf. MASOLA singled to right field. ROZZI hit by pitch; MASOLA advanced to second. PUGOLOTTI grounded out to 3b; ROZZI advanced to second; MASOLA advanced to third. MAESTRI reached on a fielding error by 3b, advanced to second on the error; ROZZI scored on the error, unearned; MASOLA scored on the error, unearned. BERTOLOTTI reached on a fielder's choice; MAESTRI out at third 3b unassisted. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

CAGLIARI BC 5th - TORE singled to center field. TORE out at second p to 1b to 2b, caught stealing. ROCCA singled to right field, advanced to second on an error by rf, advanced to third on the error. PATRONE singled through the left side, RBI; ROCCA scored. ARU homered to left field, 2 RBI; PATRONE scored. AMORETTI to p for MULAZZI. SIMONE M grounded out to 2b. GIORDANO flied out to rf. 3 runs, 4 hits, 1 error, 0 LOB.

JUNIOR PARMA BC 5th - ROMANINI hit by pitch. CALDERINI singled to third base; ROMANINI advanced to third. CAVAZZINI singled to right field, RBI; CALDERINI advanced to second; ROMANINI scored. CAVAZZINI advanced to second on a passed ball; CALDERINI advanced to third on a passed ball. MANTOVANI struck out looking. MASOLA intentionally walked. ROZZI hit by pitch, RBI; MASOLA advanced to second; CAVAZZINI advanced to third; CALDERINI scored. PUGOLOTTI struck out looking. MAESTRI reached on a fielder's choice; ROZZI out at second ss to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

CAGLIARI BC 6th - PORTAS singled to center field. ESU struck out looking. TAMBURRINI reached on a fielder's choice; PORTAS out at second 2b to ss. TORE flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 6th - BERTOLOTTI struck out swinging. ROMANINI flied out to ss. CALDERINI reached on a fielding error by 1b. CAVAZZINI grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

CAGLIARI BC 7th - ROCCA reached on a fielding error by ss. PATRONE singled up the middle; ROCCA advanced to second. ARU flied out to cf; ROCCA advanced to third. PATRONE stole second. SIMONE M struck out looking. BERTOLINI to p for AMORETTI. GIORDANO walked. PORTAS flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

JUNIOR PARMA BC 7th - MANTOVANI walked. MASOLA flied out to cf. ROZZI reached on a throwing error by 3b; MANTOVANI advanced to second, advanced to third on the error. ROZZI advanced to second on a wild pitch; MANTOVANI scored on a wild pitch. PUGOLOTTI doubled to right field, RBI; ROZZI scored, unearned. PUGOLOTTI stole third, scored on a throwing error by c, unearned. MAESTRI struck out swinging. BERTOLOTTI struck out swinging. 3 runs, 1 hit, 2 errors, 0 LOB.

CAGLIARI BC 8th - ESU singled to shortstop. TAMBURRINI flied out to cf. ESU stole second. TORE struck out swinging. ROCCA flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 8th - PATRONE to 3b. ARU to ss. SIMONE M to c. ROMANINI walked. CALDERINI grounded out to p, SAC; ROMANINI advanced to second. CAVAZZINI grounded out to 3b; ROMANINI advanced to third. MANTOVANI singled up the middle, RBI; ROMANINI scored. TARAS to p for GIORDANO. MANTOVANI advanced to second on a passed ball. MASOLA struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CAGLIARI BC 9th - PATRONE homered to center field, RBI. ARU singled to left field. ARU stole second. ARU stole third. ARU scored on a wild pitch. SIMONE M walked. SIMONE M stole second. TARAS singled up the middle, advanced to second on the throw; SIMONE M advanced to third. PORTAS flied out to cf, SF, RBI; TARAS advanced to third; SIMONE M scored. TARAS scored on a wild pitch. ESU singled through the left side. ESU advanced to second on a wild pitch. TAMBURRINI doubled to right field, RBI; ESU scored. TORE reached on a fielding error by 2b; TAMBURRINI scored on the error, unearned. ROCCA grounded out to ss; TORE advanced to second. PATRONE grounded out to 1b unassisted. 6 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 9th - ROZZI lined out to 3b. PUGOLOTTI fouled out to c. MAESTRI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


CAGLIARI BC 18, JUNIOR PARMA BC 15 (Apr26, 2014 at Parma)
----------------------------------------------------------------------
CAGLIARI BC......... 115 230 006  - 18 20  6
JUNIOR PARMA BC..... 610 220 310  - 15 10  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CAGLIARI BC - GIORDANO Valentino; TARAS(8) and PATRONE Carlos A.; SIMONE Mario.
JUNIOR PARMA BC - ZAMBELLI Alessandro; MULAZZI Thomas(3); AMORETTI Saverio(5);
BERTOLINI Romano(7) and ROMANINI Edoardo.
Win-TARAS  Loss-BERTOLINI Romano  T-4:25  A-55
HR CAG - TORE Alessandro; PATRONE Carlos A.; ARU Roberto; GIORDANO Valentino.
Game notes:
Scorers:BOSCAROL Sonia.
HM:CAVAZZINI Francesco
VM:FINELLI Rffaele
ESF 2008