Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BCM BASEBALL vs FIORENTINA BAS (Jul 05, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
FIORENTINA BAS 14, BCM BASEBALL 0 - Composite Box Score
Jul 05, 2014 at Firenze (Cerreti)

BCM BASEBALL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BONSI ss 
D'ANDREA cf 
DALL' OLIO 1b 
BONIOLO c 
MACCHIAVELLI c 
POZZARINI dh/1b 
MOSCARIELLO rf 
MAZZOLI ph/rf 
ROVATTI 2b 
ZAMBONI lf 
GUERRERO 3b 
ROSSI 3b 
AVENDANO C p 
CARRARA p 
Totals   28  18 

FIORENTINA BAS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TEALDI 2b 
MANELLI 2b 
BIFFOLI 3b 
BOTTAI 3b 
RINALDI lf 
SONNACCHI c 
DI MATTIA dh 
MILIANI rf 
PUGLIESE 1b 
MARTIN ss 
SASSOLI D cf 
RASSIZAD cf 
RODA' p 
Totals   35  14  16  13  21  10 

BCM BASEBALL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
AVENDANO Cristian L  4.0  13  10  10  26  28 
CARRARA Marco   2.0  16 
 
FIORENTINA BAS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RODA' Valerio W  7.0  28  30 

Umpires - HP: DE LALLA Guido 1B: FERRI Roberto
Start: 15:30 Time: 2:30 Attendance: 25
Game notes: Scorers - NATALIZI B. Valter, CAMPANI Manola. VC:REGGIANI Eros - VC:BONSI D., POZZANI D., ROSSI G. HM:DIMOVICH Marco - HC:SASSOLI F., FIGEROA D. A.

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
FIORENTINA BAS 14, BCM BASEBALL 0
Jul 05, 2014 at Firenze (Cerreti)

BCM BASEBALL starters: 1/ss BONSI; 34/cf D'ANDREA; 69/1b DALL' OLIO; 35/c BONIOLO; 14/dh POZZARINI; 13/rf MOSCARIELLO; 3/2b ROVATTI; 99/lf ZAMBONI; 19/3b GUERRERO; 72/p AVENDANO C;

FIORENTINA BAS starters: 34/2b TEALDI; 28/3b BIFFOLI; 7/lf RINALDI; 2/c SONNACCHI; 16/dh DI MATTIA; 18/rf MILIANI; 26/1b PUGLIESE; 1/ss MARTIN; 9/cf SASSOLI D; 3/p RODA';

BCM BASEBALL 1st - BONSI lined out to p. D'ANDREA singled through the right side. DALL' OLIO flied out to 2b. BONIOLO grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FIORENTINA BAS 1st - TEALDI walked. BIFFOLI struck out swinging; TEALDI advanced to second on a wild pitch. RINALDI singled through the right side, RBI; TEALDI scored. RINALDI stole second. SONNACCHI singled through the right side, RBI; RINALDI scored. DI MATTIA singled through the left side; SONNACCHI advanced to second. SONNACCHI stole third. DI MATTIA stole second. SONNACCHI stole home. MILIANI singled through the left side; DI MATTIA advanced to third. MILIANI stole second. PUGLIESE grounded out to ss, RBI; MILIANI advanced to third; DI MATTIA scored. MARTIN grounded out to 2b. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

BCM BASEBALL 2nd - POZZARINI singled to shortstop. MOSCARIELLO flied out to lf. ROVATTI reached on a fielder's choice; POZZARINI out at second ss to 2b. ZAMBONI walked; ROVATTI advanced to second. GUERRERO flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

FIORENTINA BAS 2nd - SASSOLI D singled to third base. SASSOLI D stole second. TEALDI grounded out to 2b; SASSOLI D advanced to third. BIFFOLI singled to third base, RBI; SASSOLI D scored. BIFFOLI stole second. RINALDI singled to center field, RBI; BIFFOLI scored. SONNACCHI singled through the left side; RINALDI advanced to second. DI MATTIA hit by pitch; SONNACCHI advanced to second; RINALDI advanced to third. MILIANI singled to center field, RBI; DI MATTIA advanced to second; SONNACCHI advanced to third; RINALDI scored. PUGLIESE struck out swinging. MARTIN grounded out to ss. 3 runs, 5 hits, 0 errors, 3 LOB.

BCM BASEBALL 3rd - BONSI grounded out to ss. D'ANDREA grounded out to p. DALL' OLIO singled through the left side. BONIOLO struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FIORENTINA BAS 3rd - MACCHIAVELLI to c for BONIOLO. SASSOLI D flied out to lf. TEALDI grounded out to 3b. BIFFOLI singled to left field. RINALDI singled to third base; BIFFOLI advanced to second. SONNACCHI homered to left field, 3 RBI; RINALDI scored; BIFFOLI scored. DI MATTIA reached on a fielding error by 3b. MILIANI lined out to ss. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

BCM BASEBALL 4th - POZZARINI singled to center field. MOSCARIELLO singled to third base; POZZARINI advanced to second. ROVATTI flied out to rf. ZAMBONI grounded into double play 2b to ss to 1b; MOSCARIELLO out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

FIORENTINA BAS 4th - ROSSI to 3b for GUERRERO. PUGLIESE flied out to 2b. MARTIN singled to center field. SASSOLI D struck out swinging. TEALDI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BCM BASEBALL 5th - MANELLI to 2b for TEALDI. ROSSI lined out to 1b. BONSI hit by pitch. D'ANDREA grounded out to 3b; BONSI advanced to second. DALL' OLIO singled to third base; BONSI advanced to third. MACCHIAVELLI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

FIORENTINA BAS 5th - CARRARA to p for AVENDANO C. BIFFOLI grounded out to ss. RINALDI grounded out to 3b. SONNACCHI walked. SONNACCHI advanced to second on a wild pitch. DI MATTIA walked. MILIANI walked; DI MATTIA advanced to second; SONNACCHI advanced to third. PUGLIESE walked, RBI; MILIANI advanced to second; DI MATTIA advanced to third; SONNACCHI scored. MARTIN singled to second base, RBI; PUGLIESE advanced to second; MILIANI advanced to third; DI MATTIA scored. SASSOLI D fouled out to 1b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

BCM BASEBALL 6th - BOTTAI to 3b for BIFFOLI. POZZARINI flied out to lf. MAZZOLI pinch hit for MOSCARIELLO. MAZZOLI struck out looking. ROVATTI singled to right field. ZAMBONI flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FIORENTINA BAS 6th - CARRARA to p for DALL' OLIO. POZZARINI to 1b. MAZZOLI to rf. / for CARRARA. MANELLI flied out to lf. BOTTAI singled up the middle. RINALDI doubled to left center; BOTTAI advanced to third. SONNACCHI flied out to lf. DI MATTIA hit by pitch. MILIANI walked, RBI; DI MATTIA advanced to second; RINALDI advanced to third; BOTTAI scored. PUGLIESE walked, RBI; MILIANI advanced to second; DI MATTIA advanced to third; RINALDI scored. MARTIN flied out to rf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

BCM BASEBALL 7th - RASSIZAD to cf for SASSOLI D. ROSSI grounded out to ss. BONSI flied out to lf. D'ANDREA reached on a throwing error by 2b. CARRARA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


FIORENTINA BAS 14, BCM BASEBALL 0 (Jul 05, 2014 at Firenze)
----------------------------------------------------------------------
BCM BASEBALL........ 000 000 0 -  0  7  1
FIORENTINA BAS...... 433 022 X - 14 16  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BCM BASEBALL - AVENDANO Cristian; CARRARA Marco(5) and BONIOLO Mattia;
MACCHIAVELLI Davide. FIORENTINA BAS - RODA' Valerio and SONNACCHI David.
Win-RODA' Valerio  Loss-AVENDANO Cristian  T-2:30  A-25
HR FIO - SONNACCHI David.
Game notes:
Scorers - NATALIZI B. Valter, CAMPANI Manola.
VC:REGGIANI Eros - VC:BONSI D., POZZANI D., ROSSI G.
HM:DIMOVICH Marco - HC:SASSOLI F., FIGEROA D. A.
ESF 2008