Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BCM BASEBALL vs JUNIOR PARMA BC (Jul 20, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
BCM BASEBALL 11, JUNIOR PARMA BC 9 - Composite Box Score
Jul 20, 2014 at Parma (Massera T.)

BCM BASEBALL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BONSI ss 
AVENDANO E 3b 
D'ANDREA cf 
BONIOLO dh 
POZZARINI 1b 
MOSCARIELLO rf 
CARRARA lf 
MACCHIAVELLI c 
ROSSI c 
ROVATTI 2b 
DALL' OLIO p 
Totals   38  11  14  27 

JUNIOR PARMA BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MAESTRI 2b/3b 
PUGOLOTTI lf 
VALENTI ss 
MANTOVANI cf 
ROZZI 1b  10 
AMORETTI rf/p 
MASOLA c 
GRAIANI 3b 
CAVAZZINI 2b 
ROMANINI dh 
BERTOLOTTI rf 
MAZZA F p 
MULAZZI p 
AZZALI p 
BERTOLINI p 
Totals   35  11  27  16 

BCM BASEBALL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DALL' OLIO Francesco W  9.0  11  35  40  10 
 
JUNIOR PARMA BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MAZZA Fabio   3.0  13  19 
MULAZZI Thomas   4.1  18  19 
AZZALI Davide   1.0 
BERTOLINI Romano L  0.1 
AMORETTI Saverio   0.1 

Umpires - HP: FINELLI Raffaele 1B: RODANO Maurizio
Start: 10:30 Time: 3:40 Attendance: 50
Game notes: Scorers - BOSCAROL Sonia VM:REGGIANI Eros HM:CAVAZZINI Francesco

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
BCM BASEBALL 11, JUNIOR PARMA BC 9
Jul 20, 2014 at Parma (Massera T.)

BCM BASEBALL starters: 1/ss BONSI; 9/3b AVENDANO E; 34/cf D'ANDREA; 35/dh BONIOLO; 14/1b POZZARINI; 13/rf MOSCARIELLO; 10/lf CARRARA; 54/c MACCHIAVELLI; 3/2b ROVATTI; 69/p DALL' OLIO;

JUNIOR PARMA BC starters: 48/2b MAESTRI; 67/lf PUGOLOTTI; 13/ss VALENTI; 74/cf MANTOVANI; 86/1b ROZZI; 23/rf AMORETTI; 24/c MASOLA; 46/3b GRAIANI; 3/dh ROMANINI; 34/p MAZZA F;

BCM BASEBALL 1st - BONSI walked. AVENDANO E grounded out to 2b; BONSI advanced to second. D'ANDREA flied out to 3b. BONSI stole third. BONIOLO walked. BONIOLO stole second. POZZARINI walked. MOSCARIELLO flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

JUNIOR PARMA BC 1st - MAESTRI grounded out to ss. PUGOLOTTI singled to pitcher. PUGOLOTTI stole second. VALENTI flied out to rf; PUGOLOTTI advanced to third. PUGOLOTTI advanced to home on a fielder's choice. MANTOVANI grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BCM BASEBALL 2nd - CARRARA singled through the left side. MACCHIAVELLI reached on a throwing error by p, SAC; CARRARA advanced to second, advanced to third on the error. MACCHIAVELLI out at second c to ss, caught stealing. ROVATTI grounded out to 2b, RBI; CARRARA scored, unearned. BONSI reached on a dropped fly by 2b. BONSI stole second. AVENDANO E singled to left field, advanced to second on the throw, RBI; BONSI scored, unearned. D'ANDREA lined out to 3b. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 2nd - ROZZI reached on a throwing error by 3b. AMORETTI singled to right field; ROZZI advanced to second. MASOLA struck out looking. GRAIANI walked; AMORETTI advanced to second; ROZZI advanced to third. ROMANINI singled to shortstop, RBI; GRAIANI advanced to second; AMORETTI advanced to third; ROZZI scored, unearned. MAESTRI reached on a fielder's choice; ROMANINI out on double play 2b to 3b; GRAIANI out on the play; AMORETTI scored, unearned. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

BCM BASEBALL 3rd - BONIOLO grounded out to ss. POZZARINI singled to left field. POZZARINI stole second. MOSCARIELLO walked. CARRARA walked; MOSCARIELLO advanced to second; POZZARINI advanced to third. MACCHIAVELLI reached on a fielder's choice, RBI; CARRARA out at second ss to 2b; MOSCARIELLO advanced to third; POZZARINI scored. ROVATTI singled to left field, RBI; MACCHIAVELLI advanced to second; MOSCARIELLO scored. BONSI struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

JUNIOR PARMA BC 3rd - PUGOLOTTI walked. VALENTI singled to center field; PUGOLOTTI advanced to second. PUGOLOTTI stole third. MANTOVANI struck out swinging. VALENTI stole second. ROZZI singled to right center, advanced to second on the throw, RBI; VALENTI advanced to third; PUGOLOTTI scored. AMORETTI singled to right field, RBI; ROZZI advanced to third; VALENTI scored. MASOLA flied into double play rf to 1b; AMORETTI out on the play. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

BCM BASEBALL 4th - MAESTRI to 3b. CAVAZZINI to 2b for GRAIANI. MULAZZI to p for MAZZA F. AVENDANO E singled to right field, out at second rf to ss. D'ANDREA flied out to rf. BONIOLO struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

JUNIOR PARMA BC 4th - CAVAZZINI hit by pitch. ROMANINI singled through the right side; CAVAZZINI advanced to third. MAESTRI flied out to cf, SF, RBI; CAVAZZINI scored. ROMANINI stole second. PUGOLOTTI struck out swinging. VALENTI fouled out to 1b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BCM BASEBALL 5th - POZZARINI grounded out to 3b. MOSCARIELLO grounded out to ss. CARRARA singled down the lf line. MACCHIAVELLI reached on a fielder's choice; CARRARA out at second 2b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 5th - MANTOVANI struck out swinging, out at first c to 1b. ROZZI walked. AMORETTI grounded into double play ss to 1b; ROZZI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BCM BASEBALL 6th - ROVATTI singled to right field. BONSI grounded out to p, SAC; ROVATTI advanced to second. AVENDANO E singled to left field; ROVATTI advanced to third. D'ANDREA grounded into double play ss to 1b; AVENDANO E out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 6th - ROSSI to c for MACCHIAVELLI. MASOLA singled to left field. CAVAZZINI singled to pitcher, advanced to second on a throwing error by p; MASOLA advanced to second, advanced to third on the error. ROMANINI struck out swinging. MAESTRI singled to left field, RBI; CAVAZZINI advanced to third; MASOLA scored. PUGOLOTTI reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by ss, RBI; MAESTRI out at second 2b to ss; CAVAZZINI scored. VALENTI doubled to right center, RBI; PUGOLOTTI scored. VALENTI advanced to third on a passed ball. MANTOVANI grounded out to 2b. 3 runs, 4 hits, 2 errors, 1 LOB.

BCM BASEBALL 7th - DALL' OLIO to p for BONIOLO. / for DALL' OLIO. DALL' OLIO doubled to left field. POZZARINI grounded out to ss; DALL' OLIO advanced to third, scored on a throwing error by 1b. MOSCARIELLO singled to left field. MOSCARIELLO stole second. CARRARA flied out to rf. ROSSI flied out to rf. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 7th - ROZZI flied out to rf. AMORETTI struck out looking. MASOLA flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BCM BASEBALL 8th - ROVATTI reached on a fielding error by ss. ROVATTI stole second. BONSI flied out to rf. AVENDANO E reached on a fielding error by 3b, advanced to second on the error; ROVATTI scored on the error, unearned. AZZALI to p for MULAZZI. D'ANDREA walked. DALL' OLIO grounded into double play 2b to ss to 1b; D'ANDREA out on the play. 1 run, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 8th - CAVAZZINI flied out to lf. ROMANINI flied out to c. MAESTRI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BCM BASEBALL 9th - POZZARINI struck out swinging. MOSCARIELLO doubled to left field. CARRARA walked. ROSSI walked; CARRARA advanced to second; MOSCARIELLO advanced to third. BERTOLINI to p for AZZALI. ROVATTI walked, RBI; ROSSI advanced to second; CARRARA advanced to third; MOSCARIELLO scored. ROVATTI advanced to second on a wild pitch; ROSSI advanced to third on a wild pitch; CARRARA scored on a wild pitch. BONSI singled to pitcher, reached on a fielder's choice, RBI; ROVATTI advanced to third, out at home p to 1b to ss to c; ROSSI scored. No play. AVENDANO E singled to center field, RBI; BONSI scored. D'ANDREA singled to center field, advanced to second on the throw; AVENDANO E advanced to third, scored on a throwing error by cf, unearned. AMORETTI to p. BERTOLOTTI to rf for ROMANINI. / for BERTOLINI. DALL' OLIO grounded out to 1b unassisted. 5 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 9th - PUGOLOTTI flied out to 2b. VALENTI flied out to rf. MANTOVANI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


BCM BASEBALL 11, JUNIOR PARMA BC 9 (Jul 20, 2014 at Parma)
----------------------------------------------------------------------
BCM BASEBALL........ 022 000 115  - 11 14  3
JUNIOR PARMA BC..... 122 103 000  -  9 11  6
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BCM BASEBALL - DALL' OLIO Francesco and MACCHIAVELLI Davide; ROSSI Giacomo.
JUNIOR PARMA BC -  MAZZA Fabio; MULAZZI Thomas(4); AZZALI Davide(8); BERTOLINI Romano(9);
AMORETTI Saverio(9) and MASOLA Francesca.
Win-DALL' OLIO Francesco  Loss-BERTOLINI Romano  T-3:40  A-50
Game notes:
Scorers - BOSCAROL Sonia
VM:REGGIANI Eros
HM:CAVAZZINI Francesco
ESF 2008