Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

OASI.S CASTELFRAN vs BLU FIOI PONZANO VTO (Apr 13, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
OASI.S CASTELFRAN 10, BLU FIOI PONZANO VTO 5 - Composite Box Score
Apr 13, 2014 at Ponzano Veneto (Comunale)

OASI.S CASTELFRAN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TONOLO 2b 
RUSSO cf 
GUEVARA 1b 
SCAVO lf 
MALENGO 3b 
BRUNATI c 
PRIOR dh 
CHECCHIN rf 
NOVELLO D rf 
SALVIATO FR ss 
STANGHERLIN p 
GHIRARDELLI p 
Totals   36  10  10  27  11 

BLU FIOI PONZANO VTO  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MARTINEZ rf 
MASSOLIN cf 
MILAN pr/cf 
BETTIOL ss/p 
SARTORI lf/1b 
RAMIREZ 3b 
SCANDIUZZI c 
PACCAGNAN 1b 
DUPRE' 2b 
TONELLATO dh 
BARLETTA dh 
DE LA ROSA 2b/ss 
CHIOGGIA p 
MONTAGNER p/lf 
Totals   33  11  27  10 

OASI.S CASTELFRAN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
STANGHERLIN Leonardo W  6.0  22  29 
GHIRARDELLI Filippo S  3.0  11  14 
 
BLU FIOI PONZANO VTO  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CHIOGGIA Francesco L  6.0  23  26 
MONTAGNER Lorenzo   0.2 
BETTIOL Fabio   2.1 

Umpires - HP: PEGORARO Franco 1B: GARBIN Paolo
Start: 10:30 Time: 3:05 Attendance: 20
Game notes: Scorers:ROSA Orlando HM:SARI Ennio VM:ONGARATO Igor
STANGHERLIN faced 2 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
OASI.S CASTELFRAN 10, BLU FIOI PONZANO VTO 5
Apr 13, 2014 at Ponzano Veneto (Comunale)

OASI.S CASTELFRAN starters: 2/2b TONOLO; 99/cf RUSSO; 10/1b GUEVARA; 20/lf SCAVO; 35/3b MALENGO; 9/c BRUNATI; 3/dh PRIOR; 55/rf CHECCHIN; 27/ss SALVIATO FR; 18/p STANGHERLIN;

BLU FIOI PONZANO VTO starters: 77/rf MARTINEZ; 99/cf MASSOLIN; 21/ss BETTIOL; 65/lf SARTORI; 22/3b RAMIREZ; 10/c SCANDIUZZI; 3/1b PACCAGNAN; 0/dh TONELLATO; 45/2b DE LA ROSA; 36/p CHIOGGIA;

OASI.S CASTELFRAN 1st - TONOLO walked. RUSSO grounded out to 3b; TONOLO advanced to second. GUEVARA singled up the middle, advanced to second on the throw, RBI; TONOLO scored. SCAVO struck out swinging; GUEVARA stole third. MALENGO grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BLU FIOI PONZANO VTO 1st - MARTINEZ grounded out to 2b. MASSOLIN flied out to cf. BETTIOL grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 2nd - BRUNATI grounded out to 3b. PRIOR flied out to cf. CHECCHIN popped up to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BLU FIOI PONZANO VTO 2nd - SARTORI hit by pitch. RAMIREZ lined into double play p to 1b; SARTORI out on the play. SCANDIUZZI singled to shortstop. PACCAGNAN walked; SCANDIUZZI advanced to second. TONELLATO struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 3rd - SALVIATO FR reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. TONOLO grounded out to 2b; SALVIATO FR advanced to third. RUSSO doubled to left field, RBI; SALVIATO FR scored, unearned. GUEVARA walked. GUEVARA advanced to second on a fielder's choice; RUSSO out at third c to 3b, caught stealing. SCAVO flied out to cf. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BLU FIOI PONZANO VTO 3rd - DE LA ROSA grounded out to 2b. MARTINEZ walked. MASSOLIN grounded out to 3b, SAC; MARTINEZ advanced to second. BETTIOL struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 4th - MALENGO hit by pitch. BRUNATI tripled to center field, RBI; MALENGO scored. PRIOR grounded out to ss, RBI; BRUNATI scored. CHECCHIN lined out to lf. SALVIATO FR grounded out to 2b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BLU FIOI PONZANO VTO 4th - SARTORI singled to left field. RAMIREZ reached on a fielder's choice; SARTORI out at second ss to 2b. SCANDIUZZI reached on a fielder's choice; RAMIREZ out at second ss to 2b. PACCAGNAN walked; SCANDIUZZI advanced to second. TONELLATO popped up to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 5th - TONOLO singled to shortstop. TONOLO stole second, advanced to third on a throwing error by c. RUSSO reached on a fielding error by 2b, RBI; TONOLO scored on the error, unearned. RUSSO stole second. GUEVARA struck out swinging. SCAVO grounded out to ss; RUSSO advanced to third. MALENGO struck out swinging. 1 run, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

BLU FIOI PONZANO VTO 5th - DE LA ROSA reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. MARTINEZ walked. MASSOLIN singled to first base, bunt; MARTINEZ advanced to second; DE LA ROSA advanced to third. MILAN pinch ran for MASSOLIN. BETTIOL struck out swinging. SARTORI singled to left center, 2 RBI; MILAN advanced to second; MARTINEZ scored; DE LA ROSA scored, unearned. SARTORI stole second; MILAN stole third. RAMIREZ struck out swinging. SCANDIUZZI struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 6th - MILAN to cf. BRUNATI flied out to cf. PRIOR flied out to cf. CHECCHIN flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BLU FIOI PONZANO VTO 6th - PACCAGNAN struck out swinging. TONELLATO singled to left field. BARLETTA to dh for TONELLATO. DE LA ROSA grounded into double play 3b to 2b to 1b; BARLETTA out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 7th - MONTAGNER to p for CHIOGGIA. SALVIATO FR struck out looking. TONOLO walked. RUSSO reached on a fielder's choice; TONOLO out at second 3b to 2b. RUSSO stole second. GUEVARA homered to left field, inside the park, 2 RBI; RUSSO scored. SCAVO singled to right center. MALENGO tripled to right field, RBI; SCAVO scored. BRUNATI singled through the left side, RBI; MALENGO scored. BETTIOL to p. SARTORI to 1b. DUPRE' to 2b for PACCAGNAN. MONTAGNER to lf for BARLETTA. DE LA ROSA to ss. / for MONTAGNER. PRIOR flied out to cf. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

BLU FIOI PONZANO VTO 7th - MARTINEZ walked. MILAN singled to shortstop; MARTINEZ advanced to second. GHIRARDELLI to p for STANGHERLIN. MARTINEZ stole third, stole home. BETTIOL singled down the lf line; MILAN advanced to second. SARTORI walked; BETTIOL advanced to second; MILAN advanced to third. RAMIREZ walked, RBI; SARTORI advanced to second; BETTIOL advanced to third; MILAN scored. SCANDIUZZI reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by 3b, RBI; RAMIREZ advanced to second, advanced to third on the error; SARTORI out at third 3b unassisted; BETTIOL scored. DUPRE' popped up to 2b. MONTAGNER struck out swinging, out at first c to 1b. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 8th - CHECCHIN struck out looking. SALVIATO FR grounded out to 3b. TONOLO lined out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BLU FIOI PONZANO VTO 8th - DE LA ROSA singled to shortstop. MARTINEZ walked; DE LA ROSA advanced to second. MARTINEZ advanced to second on a wild pitch; DE LA ROSA advanced to third on a wild pitch. MILAN struck out swinging, out at first c to 1b. BETTIOL struck out swinging. SARTORI flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 9th - RUSSO tripled to center field. GUEVARA flied out to rf, SF, RBI; RUSSO scored. SCAVO grounded out to 1b unassisted. MALENGO flied out to cf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BLU FIOI PONZANO VTO 9th - NOVELLO D to rf for CHECCHIN. RAMIREZ lined out to 2b. SCANDIUZZI struck out swinging. DUPRE' struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


OASI.S CASTELFRAN 10, BLU FIOI PONZANO VTO 5 (Apr 13, 2014 at Ponzano Veneto)
----------------------------------------------------------------------
OASI.S CASTELFRAN... 101 210 401  - 10  9  2
BLU FIOI PONZANO VTO 000 020 300  -  5  8  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: OASI.S CASTELFRAN - STANGHERLIN Leonardo; GHIRARDELLI Filippo(7) and BRUNATI Michele.
BLU FIOI PONZANO VTO - CHIOGGIA Francesco; MONTAGNER Lorenzo(7); BETTIOL Fabio(7) and
SCANDIUZZI Matteo.
Win-STANGHERLIN Leonardo  Save-GHIRARDELLI Filippo  Loss-CHIOGGIA Francesco  T-3:05  A-20
HR DRA - GUEVARA Carlos.
Game notes:
Scorers:ROSA Orlando
HM:SARI Ennio
VM:ONGARATO Igor

STANGHERLIN faced 2 batters in the 7th.
ESF 2008