Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

RANGERS REDIPUGLIA vs OASI.S CASTELFRAN (Apr 27, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
RANGERS REDIPUGLIA 9, OASI.S CASTELFRAN 3 - Composite Box Score
Apr 27, 2014 at Castelfranco V. (Tantillo S.)

RANGERS REDIPUGLIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
IELLINI ss 
VARIN A c 
COLLADO 1b 
CECHET cf 
MATTIAZZI lf 
MANIA' dh/p 
PASQUALI rf 
TONZAR A 3b 
TONZAR G 2b 
POLO p 
ERMACORA p 
Totals   35  13  10  27  10 

OASI.S CASTELFRAN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TONOLO rf/2b 
RUSSO cf 
GUEVARA 1b/rf 
SCAVO c  11 
DI SALLE ss/p 
MALENGO 3b 
BRUNATI dh 
PRIOR 1b 
SQUIZZATO 2b/ss 
CHECCHIN lf 
STANGHERLIN p 
GHIRARDELLI p 
Totals   33  27 

RANGERS REDIPUGLIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
POLO Omar W  7.0  24  26 
ERMACOORA Enrico   0.1 
MANIA' Francesco   1.2 
 
OASI.S CASTELFRAN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
STANGHERLIN Leonardo L  4.2  18  26 
GHIRARDELLI Filippo   3.2  13  19 
DI SALLE   0.2 

Umpires - HP: RIZZO Claudio 1B: GARBIN Claudio
Start: 11:00 Time: 3:15 Attendance: 30
Game notes: Scorers:FACCINI Tony HM:ONGARATO Igor VM:PANTOJA Frank

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
RANGERS REDIPUGLIA 9, OASI.S CASTELFRAN 3
Apr 27, 2014 at Castelfranco V. (Tantillo S.)

RANGERS REDIPUGLIA starters: 12/ss IELLINI; 21/c VARIN A; 5/1b COLLADO; 6/cf CECHET; 14/lf MATTIAZZI; 20/dh MANIA'; 34/rf PASQUALI; 3/3b TONZAR A; 11/2b TONZAR G; 7/p POLO;

OASI.S CASTELFRAN starters: 2/rf TONOLO; 99/cf RUSSO; 10/1b GUEVARA; 20/c SCAVO; 0/ss DI SALLE; 35/3b MALENGO; 9/dh BRUNATI; 5/2b SQUIZZATO; 55/lf CHECCHIN; 18/p STANGHERLIN;

RANGERS REDIPUGLIA 1st - IELLINI grounded out to ss. VARIN A flied out to rf. COLLADO flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 1st - TONOLO grounded out to 3b. RUSSO flied out to lf. GUEVARA singled to left field. SCAVO flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 2nd - CECHET grounded out to ss. MATTIAZZI struck out looking. MANIA' walked. PASQUALI singled to shortstop; MANIA' advanced to second. TONZAR A reached on a fielder's choice; PASQUALI out at second 2b unassisted, on appeal; MANIA' advanced to third. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 2nd - DI SALLE struck out looking. MALENGO flied out to lf. BRUNATI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 3rd - TONZAR G walked. TONZAR G stole second. IELLINI grounded out to ss; TONZAR G advanced to third. VARIN A struck out swinging, out at first c to 1b. COLLADO reached on a fielding error by ss; TONZAR G scored on the error, unearned. CECHET flied out to ss. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 3rd - SQUIZZATO flied out to rf. CHECCHIN singled down the lf line. TONOLO struck out swinging, hit into double play c to ss; CHECCHIN out on the play, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 4th - MATTIAZZI grounded out to 3b. MANIA' singled to left field. PASQUALI grounded into double play ss to 2b to 1b; MANIA' out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 4th - RUSSO doubled to right center. GUEVARA flied out to lf. SCAVO walked. SCAVO advanced to second on the error; RUSSO advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt. DI SALLE intentionally walked. MALENGO struck out swinging. BRUNATI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 5th - TONZAR A walked. TONZAR G singled to pitcher, bunt; TONZAR A advanced to second. TONZAR G advanced to second on a passed ball; TONZAR A advanced to third on a passed ball. IELLINI walked. VARIN A fouled out to c. COLLADO hit by pitch, RBI; IELLINI advanced to second; TONZAR G advanced to third; TONZAR A scored. CECHET walked, RBI; COLLADO advanced to second; IELLINI advanced to third; TONZAR G scored. MATTIAZZI struck out swinging. MANIA' singled to center field, 2 RBI; CECHET advanced to second; COLLADO scored; IELLINI scored. PASQUALI walked; MANIA' advanced to second; CECHET advanced to third. TONZAR A walked, RBI; PASQUALI advanced to second; MANIA' advanced to third; CECHET scored. GHIRARDELLI to p for STANGHERLIN. TONZAR G struck out swinging. 5 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 5th - SQUIZZATO grounded out to 2b. CHECCHIN struck out swinging. TONOLO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 6th - IELLINI flied out to rf. VARIN A struck out swinging. COLLADO walked. CECHET struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 6th - RUSSO lined out to ss. GUEVARA grounded out to ss. SCAVO doubled down the rf line. DI SALLE struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 7th - MATTIAZZI struck out swinging. MANIA' walked. PASQUALI singled to right field; MANIA' advanced to second. TONZAR A reached on a fielder's choice; PASQUALI advanced to second on a fielder's choice; MANIA' out at third 3b unassisted. TONZAR G walked; TONZAR A advanced to second; PASQUALI advanced to third. IELLINI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 7th - MALENGO struck out swinging. BRUNATI flied out to rf. SQUIZZATO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 8th - VARIN A grounded out to 1b unassisted. COLLADO flied out to lf. CECHET walked. MATTIAZZI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 8th - ERMACORA to p for POLO. CHECCHIN singled to left field. TONOLO walked; CHECCHIN advanced to second. RUSSO reached on a fielder's choice; TONOLO advanced to second on a fielder's choice; CHECCHIN out at third 3b unassisted. GUEVARA singled to third base; RUSSO advanced to second; TONOLO advanced to third. SCAVO singled to left field, advanced to second on the throw, 2 RBI; GUEVARA advanced to third; RUSSO scored; TONOLO scored. DI SALLE intentionally walked. MANIA' to p. / for ERMACORA. MALENGO grounded into double play 2b to ss to 1b; DI SALLE out on the play. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 9th - MANIA' singled through the right side. PASQUALI struck out swinging. TONZAR A walked; MANIA' advanced to second. TONZAR G walked; TONZAR A advanced to second; MANIA' advanced to third. TONOLO to 2b. GUEVARA to rf. DI SALLE to p. PRIOR to 1b for BRUNATI. SQUIZZATO to ss. / for GHIRARDELLI. IELLINI singled to first base, RBI; TONZAR G advanced to second; TONZAR A advanced to third; MANIA' scored. VARIN A singled to center field, RBI; IELLINI advanced to second; TONZAR G advanced to third; TONZAR A scored. COLLADO singled up the middle, advanced to second on the throw, RBI; VARIN A advanced to second, advanced to third on the throw; IELLINI advanced to third, out at home cf to c; TONZAR G scored. CECHET struck out looking. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 9th - PRIOR singled to left field. SQUIZZATO flied out to cf. CHECCHIN walked; PRIOR advanced to second. TONOLO walked; CHECCHIN advanced to second; PRIOR advanced to third. RUSSO reached on a fielder's choice, RBI; TONOLO out at second ss to 2b; CHECCHIN advanced to third; PRIOR scored. GUEVARA grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


RANGERS REDIPUGLIA 9, OASI.S CASTELFRAN 3 (Apr 27, 2014 at Castelfranco V.)
----------------------------------------------------------------------
RANGERS REDIPUGLIA.. 001 050 003  -  9  9  1
OASI.S CASTELFRAN... 000 000 021  -  3  8  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: RANGERS REDIPUGLIA - POLO Omar; ERMACOORA Enrico(8); MANIA' Francesco(8) and
VARIN Alberto. OASI.S CASTELFRAN - STANGHERLIN Leonardo; GHIRARDELLI Filippo(5); DI SALLE(9)
and SCAVO Jean Filippo.
Win-POLO Omar  Loss-STANGHERLIN Leonardo  T-3:15  A-30
Game notes:
Scorers:FACCINI Tony
HM:ONGARATO Igor
VM:PANTOJA Frank
ESF 2008