Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

SULTAN TIGER CERVIGN vs VALBRUNA VICENZA (Jun 15, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
SULTAN TIGER CERVIGN 18, VALBRUNA VICENZA 9 - Composite Box Score
Jun 15, 2014 at Vicenza (Pomari)

SULTAN TIGER CERVIGN  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MARI dh 
FABBRO ss 
CORRAIN pr/ss 
RICCIAREL. M 3b 
MICEU rf 
LE ROSE c/1b 
VOLPATO pr/ph 
MARUSSI 1b 
FROSUTTO ph/c 
DEL PRETE lf 
RADIN lf 
VIDILI 2b 
RICCIAREL. L ph/2b 
FALLACARA cf 
MIAN p 
ZUIANI p 
GALOVICS p 
Totals   48  18  22  14  11  11  27  11 

VALBRUNA VICENZA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
REYES ss 
CRUZ lf 
FERRARI rf/c 
PISTININZI 1b 
SANGUANINI 1b 
CHIMETTO 3b 
GRIGOLETTO ph/3b 
BALDIN dh 
ERLE P c/rf 
ROSSI cf 
SALVIATI ph/cf 
AMADIZ ph 
ERLE A 2b 
TOMBEL p 
SARTORI p 
ANTONIAZZO p 
BELTRAME p 
GIUSTI p 
Totals   40  11  27  16 

SULTAN TIGER CERVIGN  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MIAN Carlo W  5.0  20  26 
ZUIANI Michele   2.0  11  14 
GALOVICS Patrick   2.0 
 
VALBRUNA VICENZA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TOMBEL Riccardo L  3.0  13  18 
SARTORI Fabio   3.0  15  18 
ANTONIAZZO Mattia   0.0 
BELTRAME   1.0 
GIUSTI Emilio   2.0  11  14 

Umpires - HP: MORETTO Marco 1B: RIZZO Claudio
Start: 15:30 Time: 4:00 Attendance:
Game notes: Scorers - FACCINI Tony VM:MEDINA Torres v. - VC:PESTANO C.R., RICCIALRELLI T.,ZUIANIL, SORANZIO D. HM:TORNATORE Aldo - HC:ERLE F., ANTONIAZZO L.
TOMBEL faced 1 batter in the 4th.
ANTONIAZZO faced 4 batters in the 7th.
BELTRAME faced 2 batters in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
SULTAN TIGER CERVIGN 18, VALBRUNA VICENZA 9
Jun 15, 2014 at Vicenza (Pomari)

SULTAN TIGER CERVIGN starters: 5/dh MARI; 2/ss FABBRO; 23/3b RICCIAREL. M; 3/rf MICEU; 14/c LE ROSE; 16/1b MARUSSI; 46/lf DEL PRETE; 12/2b VIDILI; 73/cf FALLACARA; 25/p MIAN;

VALBRUNA VICENZA starters: 43/ss REYES; 99/lf CRUZ; 75/rf FERRARI; 55/1b PISTININZI; 52/3b CHIMETTO; 16/dh BALDIN; 93/c ERLE P; 13/cf ROSSI; 33/2b ERLE A; 41/p TOMBEL;

SULTAN TIGER CERVIGN 1st - MARI singled to third base, bunt. MARI advanced to second on a wild pitch. FABBRO fouled out to c. MARI stole third, scored on an error by 3b. RICCIAREL. M singled to left field. MICEU reached on a fielder's choice to second base; RICCIAREL. M advanced to second. MICEU stole second; RICCIAREL. M stole third. MICEU advanced to third on a passed ball; RICCIAREL. M scored on a passed ball. LE ROSE walked. MARUSSI grounded out to p; LE ROSE advanced to second. DEL PRETE struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

VALBRUNA VICENZA 1st - REYES doubled to left field. CRUZ struck out swinging. FERRARI struck out swinging; REYES stole third. PISTININZI walked. CHIMETTO flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 2nd - VIDILI struck out swinging, reached first on a passed ball. VIDILI advanced to second on a wild pitch. FALLACARA struck out swinging, out at first c to 1b. MARI hit by pitch. VIDILI stole third. MARI stole second. FABBRO flied out to lf. MARI advanced to third on a wild pitch; VIDILI scored on a wild pitch, unearned. RICCIAREL. M grounded out to 3b. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA VICENZA 2nd - BALDIN struck out looking. ERLE P singled to left field. ERLE P stole second. ROSSI walked. ERLE A singled to center field; ROSSI advanced to second; ERLE P advanced to third. REYES infield fly to 1b. CRUZ reached on a fielding error by ss; ERLE A advanced to second on the error; ROSSI advanced to third on the error; ERLE P scored on the error, unearned. FERRARI flied out to cf. 1 run, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 3rd - MICEU walked. MICEU stole second. LE ROSE singled to first base; MICEU advanced to third. MARUSSI grounded into double play ss to 2b to 1b; LE ROSE out on the play; MICEU scored. DEL PRETE reached on catcher's interference. DEL PRETE stole second. VIDILI grounded out to p. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

VALBRUNA VICENZA 3rd - PISTININZI walked. CHIMETTO struck out swinging. BALDIN reached on a fielding error by 1b; PISTININZI advanced to second. ERLE P flied out to ss. ROSSI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 4th - FALLACARA walked. SARTORI to p for TOMBEL. FALLACARA stole second. FALLACARA advanced to third on an error by ss, failed pickoff attempt. MARI struck out swinging. FABBRO walked. FABBRO stole second. RICCIAREL. M grounded out to p. MICEU grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

VALBRUNA VICENZA 4th - ERLE A walked. REYES hit into double play 3b to 1b to 2b; ERLE A advanced to second, out on the play. CRUZ doubled down the lf line. FERRARI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 5th - LE ROSE singled to pitcher. MARUSSI singled to third base; LE ROSE advanced to second. SANGUANINI to 1b for PISTININZI. DEL PRETE grounded out to 2b; MARUSSI advanced to second; LE ROSE advanced to third. VIDILI singled to third base, RBI; MARUSSI advanced to third; LE ROSE scored. VIDILI stole second. FALLACARA grounded out to ss. MARI doubled to center field, 2 RBI; VIDILI scored; MARUSSI scored. FABBRO walked. RICCIAREL. M flied out to 1b. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA VICENZA 5th - SANGUANINI grounded out to ss. GRIGOLETTO pinch hit for CHIMETTO. GRIGOLETTO struck out swinging. BALDIN walked. BALDIN stole second. ERLE P walked. SALVIATI pinch hit for ROSSI. SALVIATI grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 6th - FERRARI to c. GRIGOLETTO to 3b. ERLE P to rf. SALVIATI to cf. MICEU walked. MICEU advanced to second on a wild pitch. LE ROSE singled up the middle, out at second cf to c to ss, RBI; MICEU scored. FROSUTTO pinch hit for MARUSSI. FROSUTTO reached on a fielding error by 3b. DEL PRETE struck out looking. VIDILI singled to left field; FROSUTTO advanced to second. FALLACARA singled to left field; VIDILI advanced to second; FROSUTTO advanced to third, out at home lf to c. 1 run, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

VALBRUNA VICENZA 6th - LE ROSE to 1b. FROSUTTO to c. ZUIANI to p for MIAN. ERLE A walked. ERLE A advanced to second on a passed ball. REYES singled to center field; ERLE A advanced to third. CRUZ singled to center field, RBI; REYES advanced to second; ERLE A scored. FERRARI flied out to rf. SANGUANINI hit by pitch; CRUZ advanced to second; REYES advanced to third. GRIGOLETTO singled to left field, advanced to second on the throw, 2 RBI; SANGUANINI advanced to second, out at third lf to 3b; CRUZ scored; REYES scored. RADIN to lf for DEL PRETE. BALDIN doubled to left field, RBI; GRIGOLETTO scored. ERLE P flied out to cf. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 7th - ANTONIAZZO to p for SARTORI. MARI doubled to left field. FABBRO singled to left field, RBI; MARI scored. RICCIAREL. M singled to third base, bunt; FABBRO advanced to second, advanced to third on an error by 3b. RICCIAREL. M stole second. MICEU walked. BELTRAME to p for ANTONIAZZO. LE ROSE singled to right field, RBI; MICEU advanced to second; RICCIAREL. M advanced to third; FABBRO scored. FROSUTTO reached on a fielder's choice; LE ROSE advanced to second on a fielder's choice; MICEU advanced to third on a fielder's choice; RICCIAREL. M out at home ss to c. RADIN singled to right field, RBI; FROSUTTO advanced to second; LE ROSE advanced to third; MICEU scored. RICCIAREL. L pinch hit for VIDILI. RICCIAREL. L singled to first base, RBI; RADIN advanced to second; FROSUTTO advanced to third; LE ROSE scored. FALLACARA flied out to lf. MARI flied out to cf. 4 runs, 6 hits, 1 error, 3 LOB.

VALBRUNA VICENZA 7th - RICCIAREL. L to 2b. SALVIATI grounded out to 3b. ERLE A walked. REYES singled up the middle; ERLE A advanced to second. CRUZ reached on a fielder's choice; REYES out at second ss to 2b; ERLE A advanced to third. CRUZ stole second. FERRARI singled to right field, 2 RBI; CRUZ scored; ERLE A scored. FERRARI stole second. SANGUANINI lined out to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 8th - FABBRO walked. RICCIAREL. M walked; FABBRO advanced to second. GIUSTI to p for BELTRAME. MICEU singled up the middle; RICCIAREL. M advanced to second; FABBRO advanced to third. LE ROSE flied out to cf, SF, RBI; MICEU advanced to second; RICCIAREL. M advanced to third; FABBRO scored. FROSUTTO grounded out to p, RBI; MICEU advanced to third; RICCIAREL. M scored. RADIN singled to shortstop, RBI; MICEU scored. RICCIAREL. L struck out looking. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA VICENZA 8th - GALOVICS to p for ZUIANI. GRIGOLETTO struck out swinging. BALDIN grounded out to 2b. ERLE P grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 9th - FALLACARA walked. FALLACARA advanced to second on a wild pitch. MARI singled to shortstop; FALLACARA advanced to third. FABBRO walked; MARI advanced to second. CORRAIN pinch ran for FABBRO. RICCIAREL. M singled to right field, 2 RBI; CORRAIN advanced to third; MARI scored; FALLACARA scored. MICEU singled to center field, RBI; RICCIAREL. M advanced to second; CORRAIN scored. LE ROSE singled to center field; MICEU advanced to second; RICCIAREL. M advanced to third. VOLPATO pinch ran. VOLPATO pinch hit for LE ROSE. FROSUTTO struck out looking. RADIN struck out swinging. RICCIAREL. L grounded out to 2b. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

VALBRUNA VICENZA 9th - CORRAIN to ss. VOLPATO to 1b. AMADIZ pinch hit for SALVIATI. AMADIZ doubled to center field. ERLE A reached on a fielding error by p; AMADIZ advanced to third. REYES reached on a fielder's choice, advanced to second on the error; ERLE A advanced to second, advanced to third on the error; AMADIZ scored on a throwing error by 3b, unearned. CRUZ grounded out to ss, RBI; REYES advanced to third; ERLE A scored, unearned. FERRARI grounded out to ss. SANGUANINI flied out to 2b. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


SULTAN TIGER CERVIGN 18, VALBRUNA VICENZA 9 (Jun 15, 2014 at Vicenza)
----------------------------------------------------------------------
SULTAN TIGER CERVIGN 211 031 433  - 18 22  4
VALBRUNA VICENZA.... 010 004 202  -  9 11  5
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SULTAN TIGER CERVIGN - MIAN Carlo; ZUIANI Michele(6); GALOVICS Patrick(8) and
LE ROSE Andrea; FROSUTTO Lamberto. VALBRUNA VICENZA - TOMBEL Riccardo; SARTORI Fabio(4);
ANTONIAZZO Mattia(7); BELTRAME(7); GIUSTI Emilio(8) and ERLE Peter; FERRARI Alessandro.
Win-MIAN Carlo  Loss-TOMBEL Riccardo  T-4:00  A-0
Game notes:
Scorers - FACCINI Tony
VM:MEDINA Torres v. - VC:PESTANO C.R., RICCIALRELLI T.,ZUIANIL, SORANZIO D.
HM:TORNATORE Aldo - HC:ERLE F., ANTONIAZZO L.

TOMBEL faced 1 batter in the 4th.
ANTONIAZZO faced 4 batters in the 7th.
BELTRAME faced 2 batters in the 8th.
ESF 2008