Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

RANGERS REDIPUGLIA vs BC CONEGLIANO (jun 15, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
RANGERS REDIPUGLIA 10, BC CONEGLIANO 0 - Composite Box Score
jun 15, 2014 at Conegliano (Freschi A.)

RANGERS REDIPUGLIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TONZAR G 3b 
IELLINI ss 
COLLADO c 
MONELLO pr/c 
MANIA' dh 
VARIN A rf/lf 
CECHET cf 
MATTIAZZI lf 
CORAZZA ph/rf 
MARCO 1b 
BOSCAROL 2b 
TONZAR A p 
VARIN E p 
KELLY p 
Totals   33  10  10  21 

BC CONEGLIANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D' ANDELO A ss 
BISCHER cf 
CENSI SI c 
BOTTEON dh/1b 
DAL BO' ph/1b 
ZAPPIA MAR rf 
BELLAFIORE pr 
GUZZON lf 
BENEDET lf 
CAREGNATO 2b 
COLINA S 1b 
BALDASSIN p 
GALATANU 3b 
CENSI ST p 
SALVADOR p 
Totals   22  21 

RANGERS REDIPUGLIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TONZAR Alessandro   3.0  10 
VARIN Enrico W  3.0  11  12 
KELLY GOMEZ Stingrac   1.0 
 
BC CONEGLIANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CENSI Stefano L  2.1  12  17 
SALVADOR Gabriele   2.2  12  12 
BALDASSIN Daniel   2.0 

Umpires - HP: FALZI Giorgio 1B: GARBIN Paolo
Start: 15:30 Time: 2:10 Attendance: 52
Game notes: Scorers - BOTTEON Franco, BALALLI Graziano VM:PANTOJA Frank - VC:CORDON L.R. HM:BOSCHERATTO Luca - HC:CAREGANTO D., CASTILLO P.J.

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
RANGERS REDIPUGLIA 10, BC CONEGLIANO 0
jun 15, 2014 at Conegliano (Freschi A.)

RANGERS REDIPUGLIA starters: 11/3b TONZAR G; 12/ss IELLINI; 5/c COLLADO; 20/dh MANIA'; 21/rf VARIN A; 6/cf CECHET; 14/lf MATTIAZZI; 39/1b MARCO; 4/2b BOSCAROL; 3/p TONZAR A;

BC CONEGLIANO starters: 20/ss D' ANDELO A; 3/cf BISCHER; 88/c CENSI SI; 15/dh BOTTEON; 35/rf ZAPPIA MAR; 2/lf GUZZON; 9/2b CAREGNATO; 24/1b COLINA S; 63/3b GALATANU; 79/p CENSI ST;

RANGERS REDIPUGLIA 1st - TONZAR G hit by pitch. IELLINI grounded out to 2b; TONZAR G advanced to second. COLLADO singled to center field; TONZAR G advanced to third. MANIA' flied out to lf, SF, RBI; TONZAR G scored. VARIN A tripled to center field, RBI; COLLADO scored. VARIN A scored on a wild pitch. CECHET struck out swinging. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

BC CONEGLIANO 1st - D' ANDELO A grounded out to p. BISCHER singled to second base. BISCHER out at second c to ss, caught stealing. CENSI SI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 2nd - MATTIAZZI walked. MATTIAZZI advanced to second on a throwing error by p, failed pickoff attempt. MATTIAZZI advanced to third on a wild pitch. MARCO struck out looking. BOSCAROL flied out to rf, SF, RBI; MATTIAZZI scored, unearned. TONZAR G singled to third base, bunt. TONZAR G stole second. IELLINI struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BC CONEGLIANO 2nd - BOTTEON grounded out to p. ZAPPIA MAR walked. GUZZON struck out swinging. CAREGNATO grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 3rd - COLLADO reached on a dropped fly by p. MANIA' flied out to rf. COLLADO stole second. VARIN A singled to center field, RBI; COLLADO scored, unearned. VARIN A stole second, advanced to third on a wild pitch. CECHET walked. MATTIAZZI reached on a fielder's choice, RBI; CECHET advanced to second on a throwing error by ss; VARIN A scored, unearned. MATTIAZZI advanced to second on a wild pitch; CECHET advanced to third on a wild pitch. MARCO doubled down the lf line, 2 RBI; MATTIAZZI scored, unearned; CECHET scored, unearned. SALVADOR to p for CENSI ST. BOSCAROL grounded out to p. TONZAR G flied out to cf. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

BC CONEGLIANO 3rd - COLINA S walked. GALATANU popped into double play 1b unassisted; COLINA S out on the play. D' ANDELO A struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 4th - IELLINI flied out to rf. COLLADO grounded out to ss. MANIA' singled to left field. VARIN A grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BC CONEGLIANO 4th - VARIN E to p for TONZAR A. BISCHER singled to right center. ::: CENSI S. out by brule - striKeout By Rule (KBR) :::. CENSI SI struck out swinging; BISCHER stole second. BOTTEON singled up the middle; BISCHER advanced to third. ZAPPIA MAR flied out to cf. GUZZON struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 5th - CECHET tripled to right field. MATTIAZZI singled to center field, RBI; CECHET scored. MARCO grounded out to 3b; MATTIAZZI advanced to second. BOSCAROL singled to right field; MATTIAZZI advanced to third. BOSCAROL advanced to second on a wild pitch; MATTIAZZI scored on a wild pitch. TONZAR G grounded out to 3b. IELLINI grounded out to ss. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

BC CONEGLIANO 5th - CAREGNATO reached on catcher's interference. COLINA S reached on a fielder's choice; CAREGNATO out at second p to ss. GALATANU reached on a fielder's choice; COLINA S out at second 3b to 2b. D' ANDELO A struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 6th - BOTTEON to 1b. BENEDET to lf for GUZZON. BALDASSIN to p for COLINA S. / for SALVADOR. COLLADO singled to shortstop. MONELLO pinch ran for COLLADO. MONELLO advanced to second on a fielding error by 1b, failed pickoff attempt. MANIA' flied out to cf. VARIN A struck out swinging. CECHET reached on a fielding error by 3b; MONELLO advanced to third on the error. CORAZZA pinch hit for MATTIAZZI. CORAZZA struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

BC CONEGLIANO 6th - MONELLO to c. VARIN A to lf. CORAZZA to rf. BISCHER grounded out to 1b unassisted. CENSI SI grounded out to 3b. DAL BO' pinch hit for BOTTEON. DAL BO' struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 7th - DAL BO' to 1b. MARCO struck out swinging. BOSCAROL reached on a fielding error by ss. TONZAR G grounded out to 1b unassisted. IELLINI flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

BC CONEGLIANO 7th - KELLY to p for VARIN E. ZAPPIA MAR walked. BELLAFIORE pinch ran for ZAPPIA MAR. BENEDET struck out looking. CAREGNATO reached on a fielder's choice; BELLAFIORE out at second p to ss. BALDASSIN walked; CAREGNATO advanced to second. GALATANU struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


RANGERS REDIPUGLIA 10, BC CONEGLIANO 0 (jun 15, 2014 at Conegliano)
----------------------------------------------------------------------
RANGERS REDIPUGLIA.. 314 020 0 - 10 10  1
BC CONEGLIANO....... 000 000 0 -  0  3  6
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: RANGERS REDIPUGLIA - TONZAR Alessandro; VARIN Enrico(4); KELLY GOMEZ Stingrac(7) and
COLLADO Jordano; MONELLO Giulio. BC CONEGLIANO - CENSI Stefano; SALVADOR Gabriele(3);
BALDASSIN Daniel(6) and CENSI Simone.
Win-VARIN Enrico  Loss-CENSI Stefano  T-2:10  A-52
Game notes:
Scorers - BOTTEON Franco, BALALLI Graziano
VM:PANTOJA Frank - VC:CORDON L.R.
HM:BOSCHERATTO Luca - HC:CAREGANTO D., CASTILLO P.J.
ESF 2008