Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

OASI.S CASTELFRAN vs RANGERS REDIPUGLIA (Jun 22, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
RANGERS REDIPUGLIA 18, OASI.S CASTELFRAN 3 - Composite Box Score
Jun 22, 2014 at Redipuglia (Comunale)

OASI.S CASTELFRAN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SALVIATO FR rf 
RUSSO cf 
DI SALLE ss 
GHIRARDELLI ss 
GUEVARA 1b 
SCAVO lf 
MACHIN c 
CHECCHIN dh 
NOVELLO M dh 
MALENGO 3b 
TONOLO 2b 
SALVIATO FI p 
PALESTRINA p 
PIZZOLOTTO p 
NOVELLO D p 
Totals   25  18 

RANGERS REDIPUGLIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TONZAR A 3b 
IELLINI ss 
COLLADO 1b 
VARIN A c 
CECHET cf 
MATTIAZZI lf 
MONELLO dh 
BOSCAROL 2b 
CORAZZA ph/rf 
TONZAR G rf/2b 
ERMACORA p 
ZIO p 
Totals   33  18  17  17  21 

OASI.S CASTELFRAN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SALVIATO Filippo L  2.0  16 
PALESTRINA Federico   0.1 
PIZZOLOTTO Nicoḷ   2.1  14  18 
NOVELLO Davide   1.1 
 
RANGERS REDIPUGLIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ERMACOORA Enrico W  5.0  18  21 
ZIO Stefano   2.0 

Umpires - HP: FURLAN Ennio 1B: PISANI Attilio
Start: 15:35 Time: 2:40 Attendance: 65
Game notes: Scorers - BATTISTELLA Marco, BULRINI Stefano VM:ONGARATO Igor - VC:STRAUS J. HM:PANTOJA Frank - HC:CORDON A.L.R.
SALVIATO FI faced 1 batter in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
RANGERS REDIPUGLIA 18, OASI.S CASTELFRAN 3
Jun 22, 2014 at Redipuglia (Comunale)

OASI.S CASTELFRAN starters: 27/rf SALVIATO FR; 99/cf RUSSO; 0/ss DI SALLE; 10/1b GUEVARA; 20/lf SCAVO; 0/c MACHIN; 55/dh CHECCHIN; 35/3b MALENGO; 2/2b TONOLO; 7/p SALVIATO FI;

RANGERS REDIPUGLIA starters: 3/3b TONZAR A; 12/ss IELLINI; 5/1b COLLADO; 21/c VARIN A; 6/cf CECHET; 14/lf MATTIAZZI; 15/dh MONELLO; 4/2b BOSCAROL; 11/rf TONZAR G; 66/p ERMACORA;

OASI.S CASTELFRAN 1st - SALVIATO FR flied out to cf. RUSSO grounded out to ss. DI SALLE struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 1st - TONZAR A grounded out to ss. IELLINI walked. IELLINI advanced to second on a wild pitch. COLLADO doubled down the lf line, RBI; IELLINI scored. VARIN A struck out looking. CECHET hit by pitch. MATTIAZZI fouled out to 1b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 2nd - GUEVARA flied out to cf. SCAVO flied out to cf. MACHIN flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 2nd - MONELLO walked. BOSCAROL singled to right field; MONELLO advanced to second. TONZAR G hit by pitch; BOSCAROL advanced to second; MONELLO advanced to third. TONZAR A walked, RBI; TONZAR G advanced to second; BOSCAROL advanced to third; MONELLO scored. IELLINI flied out to lf. COLLADO flied out to rf, SF, RBI; TONZAR A advanced to second on the throw; TONZAR G advanced to third on the throw; BOSCAROL scored. VARIN A reached on a fielding error by 2b; TONZAR A advanced to third on the error; TONZAR G scored on the error, unearned. CECHET tripled to left field, 2 RBI; VARIN A scored, unearned; TONZAR A scored, unearned. MATTIAZZI grounded out to ss. 5 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 3rd - CHECCHIN struck out swinging. MALENGO walked. MALENGO advanced to second on a wild pitch. TONOLO walked. SALVIATO FR doubled to right field, ground-rule, RBI; TONOLO advanced to third; MALENGO scored. RUSSO reached on a dropped fly by 2b. DI SALLE infield fly to ss. GUEVARA hit by pitch, RBI; RUSSO advanced to second; SALVIATO FR advanced to third; TONOLO scored, unearned. SCAVO flied out to cf. 2 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 3rd - MONELLO walked. PALESTRINA to p for SALVIATO FI. BOSCAROL walked; MONELLO advanced to second. TONZAR G singled to center field, RBI; BOSCAROL advanced to second, advanced to third on an error by cf; MONELLO scored. TONZAR A flied out to cf, SF, RBI; BOSCAROL scored. IELLINI walked; TONZAR G advanced to second. COLLADO singled to right field, RBI; IELLINI advanced to third; TONZAR G scored. VARIN A singled to right field, RBI; COLLADO advanced to third; IELLINI scored. CECHET singled through the left side, RBI; VARIN A advanced to second; COLLADO scored. MATTIAZZI singled up the middle, RBI; CECHET advanced to second; VARIN A scored. PIZZOLOTTO to p for PALESTRINA. MONELLO walked; MATTIAZZI advanced to second; CECHET advanced to third. BOSCAROL singled to left field, RBI; MONELLO advanced to second; MATTIAZZI advanced to third; CECHET scored. TONZAR G hit by pitch, RBI; BOSCAROL advanced to second; MONELLO advanced to third; MATTIAZZI scored. TONZAR A flied out to cf. IELLINI singled to center field, RBI; TONZAR G advanced to second; BOSCAROL advanced to third; MONELLO scored. COLLADO struck out looking. 9 runs, 7 hits, 1 error, 3 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 4th - MACHIN grounded out to 3b. CHECCHIN struck out swinging. MALENGO flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 4th - VARIN A flied out to cf. CECHET singled to center field. MATTIAZZI singled to left field; CECHET advanced to second. MONELLO flied out to cf. BOSCAROL singled to pitcher; MATTIAZZI advanced to second; CECHET advanced to third. TONZAR G walked, RBI; BOSCAROL advanced to second; MATTIAZZI advanced to third; CECHET scored. TONZAR A lined out to ss. 1 run, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 5th - TONOLO grounded out to 3b. SALVIATO FR flied out to rf. RUSSO singled up the middle. DI SALLE flied out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 5th - IELLINI grounded out to 2b. COLLADO tripled to left center. VARIN A flied out to cf, SF, RBI; COLLADO scored. CECHET doubled to left field, ground-rule. CECHET advanced to third on a wild pitch. MATTIAZZI doubled to center field, RBI; CECHET scored. NOVELLO D to p for PIZZOLOTTO. MONELLO struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 6th - ZIO to p for ERMACORA. GUEVARA flied out to ss. SCAVO grounded out to 3b. MACHIN grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 6th - GHIRARDELLI to ss for DI SALLE. CORAZZA pinch hit for BOSCAROL. CORAZZA grounded out to 2b. TONZAR G flied out to 2b. TONZAR A singled up the middle. IELLINI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 7th - CORAZZA to rf. TONZAR G to 2b. NOVELLO M to dh for CHECCHIN. NOVELLO M struck out looking. MALENGO singled up the middle. TONOLO walked; MALENGO advanced to second. SALVIATO FR reached on a fielder's choice; TONOLO out at second 3b to 2b; MALENGO advanced to third, scored on a throwing error by 2b, unearned. RUSSO popped up to c. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


RANGERS REDIPUGLIA 18, OASI.S CASTELFRAN 3 (Jun 22, 2014 at Redipuglia)
----------------------------------------------------------------------
OASI.S CASTELFRAN... 002 000 1 -  3  3  2
RANGERS REDIPUGLIA.. 159 120 X - 18 17  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: OASI.S CASTELFRAN - SALVIATO Filippo; PALESTRINA Federico(3); PIZZOLOTTO Nicoḷ(3);
NOVELLO Davide(5) and MACHIN. RANGERS REDIPUGLIA - ERMACOORA Enrico; ZIO Stefano(6) and
VARIN Alberto.
Win-ERMACOORA Enrico  Loss-SALVIATO Filippo  T-2:40  A-65
Game notes:
Scorers - BATTISTELLA Marco, BULRINI Stefano
VM:ONGARATO Igor - VC:STRAUS J.
HM:PANTOJA Frank - HC:CORDON A.L.R.

SALVIATO FI faced 1 batter in the 3rd.
ESF 2008