Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

SULTAN TIGER CERVIGN vs OASI.S CASTELFRAN (Jul 06, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
OASI.S CASTELFRAN 21, SULTAN TIGER CERVIGN 2 - Composite Box Score
Jul 06, 2014 at Castelfranco Veneto (S.Tantillo)

SULTAN TIGER CERVIGN  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MARI dh 
FABBRO ss 
GHERGOLET 3b 
CECCOTTI 1b 
VOLPATO 1b 
LE ROSE c 
TOMASIN lf 
DEL PRETE cf 
CORRAIN 3b/ss 
RADIN rf 
RICCIAREL. L 2b 
MIAN p 
ZUIANI p 
PUZZI p 
SORANZIO p 
Totals   24  18 

OASI.S CASTELFRAN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RUSSO cf 
SCAVO rf/lf 
DI SALLE ss 
GUEVARA 1b 
NOVELLO M pr/1b 
MACHIN dh 
LADDAGA dh 
BRUNATI c 
CHECCHIN lf 
SALVIATO FR rf 
MALENGO 3b 
TONOLO 2b 
SQUIZZATO ph/2b 
SALVIATO FI p 
MORO p 
PALESTRINA p 
Totals   40  21  22  19  21 

SULTAN TIGER CERVIGN  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MIAN Carlo L  2.1  10  15  20 
ZUIANI Michele   1.0  11 
PUZZI Riccardo   1.0 
SORANZIO Dino   1.2 
 
OASI.S CASTELFRAN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SALVIATO Filippo W  5.0  17  19 
MORO Matteo   1.1 
PALESTRINA Federico   0.2 

Umpires - HP: GARBIN Paolo 1B: FALZI Giorgio
Start: 15:30 Time: 2:30 Attendance: 40
Game notes: Scorers - FACCINI Tony VM:MEDINA Torres V. - VC: PESTANO C.R., ZUIANI L., SORANZIO D. HM:ONGARICO Igor - HC:STRAUSS J.J.

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
OASI.S CASTELFRAN 21, SULTAN TIGER CERVIGN 2
Jul 06, 2014 at Castelfranco Veneto (S.Tantillo)

SULTAN TIGER CERVIGN starters: 5/dh MARI; 2/ss FABBRO; 10/1b CECCOTTI; 14/c LE ROSE; 24/lf TOMASIN; 46/cf DEL PRETE; 30/3b CORRAIN; 8/rf RADIN; 1/2b RICCIAREL. L; 25/p MIAN;

OASI.S CASTELFRAN starters: 99/cf RUSSO; 20/rf SCAVO; 0/ss DI SALLE; 10/1b GUEVARA; 0/dh MACHIN; 9/c BRUNATI; 55/lf CHECCHIN; 35/3b MALENGO; 2/2b TONOLO; 7/p SALVIATO FI;

SULTAN TIGER CERVIGN 1st - MARI struck out swinging. FABBRO walked. FABBRO stole second. CECCOTTI struck out swinging. LE ROSE reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; FABBRO scored on the error, unearned. TOMASIN grounded out to 2b. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 1st - RUSSO grounded out to ss. SCAVO tripled to center field. DI SALLE hit by pitch. DI SALLE advanced to second on a fielder's choice; SCAVO out at home c to 2b to c, caught stealing. GUEVARA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 2nd - DEL PRETE struck out swinging. CORRAIN grounded out to 2b. RADIN walked. RADIN advanced to second on a wild pitch. RICCIAREL. L flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 2nd - MACHIN walked. BRUNATI doubled to left center; MACHIN advanced to third. CHECCHIN reached on a fielder's choice to catcher, RBI; BRUNATI advanced to third; MACHIN scored. MALENGO flied out to 2b, SF, RBI; BRUNATI scored. CHECCHIN stole second. TONOLO struck out swinging. RUSSO hit by pitch. CHECCHIN stole third. RUSSO stole second. SCAVO singled to left field, advanced to second on the throw, 2 RBI; RUSSO scored; CHECCHIN scored. DI SALLE intentionally walked. GUEVARA doubled down the lf line, RBI; DI SALLE advanced to third; SCAVO scored. MACHIN reached on a throwing error by 2b; GUEVARA scored on the error, unearned; DI SALLE scored on the error, unearned. BRUNATI singled to left field; MACHIN advanced to second. CHECCHIN flied out to lf. 7 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 3rd - MARI struck out swinging. FABBRO grounded out to ss. CECCOTTI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 3rd - MALENGO homered to left field, RBI. TONOLO singled to left field. RUSSO reached on a fielder's choice; TONOLO out at second 3b to 2b. SCAVO doubled to left field, ground-rule; RUSSO advanced to third. ZUIANI to p for MIAN. DI SALLE homered to left field, 3 RBI; SCAVO scored; RUSSO scored. GUEVARA walked. MACHIN flied out to ss. BRUNATI flied out to ss. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 4th - LE ROSE flied out to rf. TOMASIN flied out to ss. DEL PRETE grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 4th - GHERGOLET to 3b for FABBRO. VOLPATO to 1b for CECCOTTI. CORRAIN to ss. CHECCHIN singled to left field. MALENGO singled to left field; CHECCHIN advanced to second. TONOLO singled to right field; MALENGO advanced to second; CHECCHIN advanced to third. RUSSO infield fly to 1b. SCAVO singled up the middle, RBI; TONOLO advanced to second; MALENGO advanced to third; CHECCHIN scored. DI SALLE walked, RBI; SCAVO advanced to second; TONOLO advanced to third; MALENGO scored. GUEVARA singled to right field, 2 RBI; DI SALLE advanced to third; SCAVO scored; TONOLO scored. NOVELLO M pinch ran for GUEVARA. PUZZI to p for ZUIANI. LADDAGA to dh for MACHIN. LADDAGA struck out looking. BRUNATI singled to left field, RBI; NOVELLO M advanced to second; DI SALLE scored. CHECCHIN walked; BRUNATI advanced to second; NOVELLO M advanced to third. MALENGO lined out to 1b. 5 runs, 6 hits, 0 errors, 3 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 5th - NOVELLO M to 1b. CORRAIN tripled to left center. RADIN grounded out to 1b unassisted, RBI; CORRAIN scored. RICCIAREL. L flied out to cf. MARI grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 5th - SQUIZZATO pinch hit for TONOLO. SQUIZZATO singled to center field. RUSSO doubled to center field; SQUIZZATO advanced to third. SCAVO flied out to rf. DI SALLE homered to left field, 3 RBI; RUSSO scored; SQUIZZATO scored. NOVELLO M singled to left field. SORANZIO to p for PUZZI. LADDAGA struck out swinging. BRUNATI fouled out to 1b. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 6th - SCAVO to lf. SQUIZZATO to 2b. SALVIATO FR to rf for CHECCHIN. MORO to p for SALVIATO FI. GHERGOLET walked. GHERGOLET advanced to second on a wild pitch. VOLPATO flied out to cf. LE ROSE singled to pitcher; GHERGOLET advanced to third. TOMASIN fouled out to 3b. DEL PRETE flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 6th - SALVIATO FR struck out looking. MALENGO singled to shortstop. SQUIZZATO flied out to rf. RUSSO homered to left field, 2 RBI; MALENGO scored. SCAVO singled to right field, advanced to second on a fielding error by rf. DI SALLE flied out to ss. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 7th - CORRAIN struck out swinging. PALESTRINA to p for MORO. RADIN lined out to ss. RICCIAREL. L grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


OASI.S CASTELFRAN 21, SULTAN TIGER CERVIGN 2 (Jul 06, 2014 at Castelfranco Veneto)
----------------------------------------------------------------------
SULTAN TIGER CERVIGN 100 010 0 -  2  2  2
OASI.S CASTELFRAN... 074 532 X - 21 22  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SULTAN TIGER CERVIGN - MIAN Carlo; ZUIANI Michele(3); PUZZI Riccardo(4);
SORANZIO Dino(5) and LE ROSE Andrea. OASI.S CASTELFRAN - SALVIATO Filippo; MORO Matteo(6);
PALESTRINA Federico(7) and BRUNATI Michele.
Win-SALVIATO Filippo  Loss-MIAN Carlo  T-2:30  A-40
HR DRA - RUSSO Eladio Alexand; DI SALLE 2; MALENGO Lorenzo.
Game notes:
Scorers - FACCINI Tony
VM:MEDINA Torres V. - VC: PESTANO C.R., ZUIANI L., SORANZIO D.
HM:ONGARICO Igor - HC:STRAUSS J.J.
ESF 2008