Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

OASI.S CASTELFRAN vs VALBRUNA VICENZA (Jul 13, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
VALBRUNA VICENZA 10, OASI.S CASTELFRAN 9 - Composite Box Score
Jul 13, 2014 at Vicenza (Pomari)

OASI.S CASTELFRAN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SALVIATO FR rf/p 
RUSSO cf 
SCAVO lf/rf 
DI SALLE ss 
BRUNATI 3b 
MALENGO pr 
MACHIN c  12 
PRIOR 1b 
GUEVARA ph 
MORO pr 
NOVELLO M dh 
CHECCHIN dh/lf 
TONOLO 2b 
SALVIATO FI p 
GHIRARDELLI p 
PALESTRINA p 
NOVELLO D p 
Totals   40  12  24 

VALBRUNA VICENZA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
REYES 3b 
SANSON ss 
FERRARI c  10 
GRIGOLETTO dh 
SANCHEZ lf/cf 
BALBUENA rf 
CRUZ ph/lf 
CHIMETTO 1b 
AMADIZ pr 
SANGUANINI 1b 
SALVIATI cf 
ERLE A ph/2b 
VEAZEY 2b/rf 
SARTORI p 
TOMBEL p 
GIUSTI p 
Totals   40  10  15  12  27  13 

OASI.S CASTELFRAN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SALVIATO Filippo   6.1  11  28  30 
GHIRARDELLI Filippo L  0.0 
PALESTRINA Federico   0.0 
NOVELLO Davide   1.0 
SALVIATO Francesco   0.2 
 
VALBRUNA VICENZA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SARTORI Fabio   6.1  26  28 
TOMBEL Riccardo W  1.1 
GIUSTI Emilio S  1.1 

Umpires - HP: PEGORARO Franco 1B: RIZZO Claudio
Start: 20:30 Time: 3:50 Attendance: 25
Game notes: Scorers - FACCINI Tony VM:ONGARATO Igor - VC:STRAUSS J.J. HM:TORNATORE Aldo - HC:ERLE F., ANTONIAZZO L.
GHIRARDELLI faced 2 batters in the 7th.
PALESTRINA faced 2 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
VALBRUNA VICENZA 10, OASI.S CASTELFRAN 9
Jul 13, 2014 at Vicenza (Pomari)

OASI.S CASTELFRAN starters: 27/rf SALVIATO FR; 99/cf RUSSO; 20/lf SCAVO; 0/ss DI SALLE; 9/3b BRUNATI; 0/c MACHIN; 3/1b PRIOR; 8/dh NOVELLO M; 2/2b TONOLO; 7/p SALVIATO FI;

VALBRUNA VICENZA starters: 73/3b REYES; 83/ss SANSON; 90/c FERRARI; 33/dh GRIGOLETTO; 69/lf SANCHEZ; 75/rf BALBUENA; 89/1b CHIMETTO; 70/cf SALVIATI; 87/2b VEAZEY; 51/p SARTORI;

OASI.S CASTELFRAN 1st - SALVIATO FR doubled down the rf line. RUSSO singled to right field, RBI; SALVIATO FR scored. RUSSO stole second. SCAVO singled to right field, RBI; RUSSO scored. SCAVO stole second, advanced to third on a throwing error by c. DI SALLE flied into double play lf to c; SCAVO out on the play. BRUNATI struck out looking. 2 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

VALBRUNA VICENZA 1st - REYES hit by pitch. REYES advanced to second on a passed ball. SANSON reached on a throwing error by 3b. FERRARI singled up the middle; SANSON advanced to second; REYES advanced to third. GRIGOLETTO struck out swinging. SANCHEZ grounded out to ss, RBI; FERRARI advanced to second; SANSON advanced to third; REYES scored, unearned. BALBUENA grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 2nd - MACHIN reached on a throwing error by 3b. PRIOR singled to right field, advanced to second on a fielding error by rf; MACHIN advanced to second, advanced to third on the error. NOVELLO M grounded out to 3b, RBI; PRIOR advanced to third; MACHIN scored, unearned. TONOLO walked. TONOLO advanced to second on a fielder's choice; PRIOR out at third c to ss to 3b, caught stealing. SALVIATO FR walked. SALVIATO FR advanced to second on a wild pitch; TONOLO advanced to third on a wild pitch. RUSSO struck out looking. 1 run, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

VALBRUNA VICENZA 2nd - CHIMETTO singled to left field. SALVIATI grounded into double play ss to 2b to 1b; CHIMETTO out on the play. VEAZEY grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 3rd - SCAVO grounded out to ss. DI SALLE grounded out to ss. BRUNATI fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA VICENZA 3rd - REYES singled to left field. SANSON tripled to left center, RBI; REYES scored. FERRARI grounded out to ss, RBI; SANSON scored. GRIGOLETTO struck out swinging. SANCHEZ walked. BALBUENA struck out looking. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 4th - MACHIN grounded out to 3b, bunt. PRIOR grounded out to 3b. NOVELLO M struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA VICENZA 4th - CHIMETTO flied out to 3b. SALVIATI struck out swinging. VEAZEY struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 5th - TONOLO struck out looking. SALVIATO FR singled to shortstop. SALVIATO FR stole second. RUSSO doubled to right field, RBI; SALVIATO FR scored. SCAVO flied out to lf; RUSSO advanced to third. DI SALLE flied out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA VICENZA 5th - REYES doubled down the lf line. SANSON struck out swinging. FERRARI struck out looking. GRIGOLETTO singled up the middle, advanced to second on the throw, RBI; REYES scored. SANCHEZ reached on a fielding error by 1b, advanced to second on the error; GRIGOLETTO scored on the error, unearned. SANCHEZ stole third. BALBUENA struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 6th - BRUNATI grounded out to ss. MACHIN grounded out to ss. PRIOR struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA VICENZA 6th - CHIMETTO struck out swinging. SALVIATI struck out swinging. VEAZEY struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 7th - CHECCHIN to dh for NOVELLO M. CHECCHIN singled to center field. TONOLO reached on a fielder's choice; CHECCHIN out at second 3b to 2b. TONOLO stole second, advanced to third on an error by ss. SALVIATO FR singled to center field, RBI; TONOLO scored. TOMBEL to p for SARTORI. RUSSO doubled to left field; SALVIATO FR advanced to third. SCAVO reached on a fielder's choice to catcher; RUSSO advanced to third on the error; SALVIATO FR scored on a throwing error by 3b. DI SALLE flied out to lf, SF, RBI; SCAVO advanced to second, advanced to third on the throw; RUSSO scored, unearned. BRUNATI walked. MACHIN flied out to ss. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

VALBRUNA VICENZA 7th - REYES singled to third base. SANSON reached on a fielder's choice; REYES out at second ss to 2b. FERRARI singled to right field; SANSON advanced to third. GHIRARDELLI to p for SALVIATO FI. GRIGOLETTO singled to center field, RBI; FERRARI advanced to second; SANSON scored. SANCHEZ singled to left field; GRIGOLETTO advanced to second; FERRARI advanced to third. PALESTRINA to p for GHIRARDELLI. CRUZ pinch hit for BALBUENA. CRUZ singled to center field, RBI; SANCHEZ advanced to second; GRIGOLETTO advanced to third; FERRARI scored. CHIMETTO singled to left field, 2 RBI; CRUZ advanced to second, advanced to third on the throw; SANCHEZ scored; GRIGOLETTO scored. NOVELLO D to p for PALESTRINA. ERLE A pinch hit for SALVIATI. AMADIZ pinch ran for CHIMETTO. AMADIZ advanced to second on the error; CRUZ scored on a throwing error by c, failed pickoff attempt, unearned. ERLE A struck out looking. VEAZEY flied out to rf. 5 runs, 6 hits, 1 error, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 8th - SANCHEZ to cf. CRUZ to lf. SANGUANINI to 1b for AMADIZ. ERLE A to 2b. VEAZEY to rf. PRIOR struck out looking. CHECCHIN struck out looking. TONOLO singled up the middle. TONOLO stole second. SALVIATO FR singled to right field, advanced to second on a fielding error by rf, RBI; TONOLO scored. GIUSTI to p for TOMBEL. RUSSO singled to center field, RBI; SALVIATO FR scored, unearned. RUSSO stole second. SCAVO grounded out to p. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

VALBRUNA VICENZA 8th - REYES grounded out to ss. SANSON singled to left center. FERRARI singled up the middle; SANSON advanced to second. SALVIATO FR to p. SCAVO to rf. CHECCHIN to lf. / for NOVELLO D. GRIGOLETTO singled to left field; FERRARI advanced to second; SANSON advanced to third. SANCHEZ popped up to 1b. CRUZ reached on a fielder's choice; GRIGOLETTO out at second ss to 2b. 0 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 9th - DI SALLE walked. BRUNATI reached on a fielder's choice; DI SALLE out at second ss to 2b. MALENGO pinch ran for BRUNATI. MALENGO stole second. MACHIN reached on a throwing error by ss; MALENGO advanced to third. GUEVARA pinch hit for PRIOR. GUEVARA reached on a fielder's choice to third base; MACHIN advanced to second. MORO pinch ran for GUEVARA. CHECCHIN struck out looking. TONOLO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

 
Line score
 


VALBRUNA VICENZA 10, OASI.S CASTELFRAN 9 (Jul 13, 2014 at Vicenza)
----------------------------------------------------------------------
OASI.S CASTELFRAN... 210 010 320  -  9 12  3
VALBRUNA VICENZA.... 102 020 50X  - 10 15  7
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: OASI.S CASTELFRAN - SALVIATO Filippo; GHIRARDELLI Filippo(7); PALESTRINA Federico(7);
NOVELLO Davide(7); SALVIATO Francesco(8) and MACHIN. VALBRUNA VICENZA - SARTORI Fabio;
TOMBEL Riccardo(7); GIUSTI Emilio(8) and FERRARI Alessandro.
Win-TOMBEL Riccardo  Save-GIUSTI Emilio  Loss-GHIRARDELLI Filippo  T-3:50  A-25
Game notes:
Scorers - FACCINI Tony
VM:ONGARATO Igor - VC:STRAUSS J.J.
HM:TORNATORE Aldo - HC:ERLE F., ANTONIAZZO L.

GHIRARDELLI faced 2 batters in the 7th.
PALESTRINA faced 2 batters in the 7th.
ESF 2008