Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BC CONEGLIANO vs OASI.S CASTELFRAN (Jul 20,2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
OASI.S CASTELFRAN 14, BC CONEGLIANO 4 - Composite Box Score
Jul 20,2014 at Castelfranco Veneto (Tantillo)

BC CONEGLIANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D' ANDELO A ss 
BISCHER lf 
CAREGNATO 2b 
BOTTEON rf/1b 
BALDASSIN 3b 
COLINA R c/rf 
PIN 1b 
CENSI SI c 
BENEDET cf 
SALVADOR p 
D' ANGELO F p 
BELLAFIORE ph/p 
Totals   24  10  18 

OASI.S CASTELFRAN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SALVIATO FR dh/rf 
RUSSO cf 
DI SALLE ss 
SCAVO 3b 
MACHIN 1b 
LADDAGA 1b 
BRUNATI c  11 
SQUIZZATO 2b 
NOVELLO D p 
CHECCHIN lf 
NOVELLO L ph/lf 
TONOLO rf/2b 
SALVIATO FI p 
Totals   28  14  21 

BC CONEGLIANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
D'ANGELO Francesco L  4.0  19  24 
BELLAFIORE Samuel   1.2  12 
SALVADOR Gabriele   0.1 
 
OASI.S CASTELFRAN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SALVIATO Filippo W  5.0  16  20 
NOVELLO Davide   2.0 

Umpires - HP: MICEU Giorgio 1B: ZORZENON Fiorenzo
Start: 15:30 Time: 2:30 Attendance: 56
Game notes: Scorers - GAMBILLARA Sergio, PAPARONE Davide VM:BOSCHERATTO Luca - VC:STRAUSS J.J. HM:ONGARATO Igor - HC: CASTILLO J., BOTTEON L., CAREGNATO D.

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
OASI.S CASTELFRAN 14, BC CONEGLIANO 4
Jul 20,2014 at Castelfranco Veneto (Tantillo)

BC CONEGLIANO starters: 20/ss D' ANDELO A; 3/lf BISCHER; 9/2b CAREGNATO; 15/rf BOTTEON; 99/3b BALDASSIN; 64/c COLINA R; 58/1b PIN; 97/cf BENEDET; 10/p D' ANGELO F;

OASI.S CASTELFRAN starters: 27/dh SALVIATO FR; 99/cf RUSSO; 0/ss DI SALLE; 20/3b SCAVO; 0/1b MACHIN; 9/c BRUNATI; 5/2b SQUIZZATO; 55/lf CHECCHIN; 2/rf TONOLO; 7/p SALVIATO FI;

BC CONEGLIANO 1st - D' ANDELO A struck out swinging. BISCHER grounded out to 1b unassisted. CAREGNATO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 1st - SALVIATO FR struck out looking. RUSSO struck out looking. DI SALLE hit by pitch. DI SALLE stole second. DI SALLE advanced to third on a passed ball. SCAVO walked. SCAVO stole second. MACHIN singled to second base, 2 RBI; SCAVO scored; DI SALLE scored. MACHIN stole second. MACHIN advanced to third on a wild pitch. MACHIN scored on a wild pitch. BRUNATI walked. BRUNATI stole second. SQUIZZATO flied out to cf. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BC CONEGLIANO 2nd - BOTTEON walked. BALDASSIN out at first p to ss to 1b; BOTTEON advanced to second. COLINA R singled to shortstop. PIN struck out swinging. BENEDET struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 2nd - CHECCHIN struck out swinging, out at first c to 1b. TONOLO singled through the left side. SALVIATO FR grounded into double play p to ss to 1b; TONOLO out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BC CONEGLIANO 3rd - D' ANGELO F struck out looking. D' ANDELO A singled to pitcher, bunt. D' ANDELO A out at second c to ss, caught stealing. BISCHER struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 3rd - BOTTEON to 1b. COLINA R to rf. CENSI SI to c for PIN. RUSSO flied out to cf. DI SALLE out at first 1b to p. SCAVO reached on a throwing error by 3b. MACHIN flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

BC CONEGLIANO 4th - CAREGNATO walked. BOTTEON tripled to center field, RBI; CAREGNATO scored. BALDASSIN hit by pitch. BALDASSIN stole second. BALDASSIN advanced to third on a wild pitch; BOTTEON scored on a wild pitch. COLINA R fouled out to c. CENSI SI intentionally walked. CENSI SI out at second c to ss, caught stealing; BALDASSIN advanced to home on a fielder's choice. BENEDET struck out swinging. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 4th - BRUNATI walked. BRUNATI stole second. SQUIZZATO lined out to 2b; BRUNATI scored on a throwing error by 2b. CHECCHIN reached on a fielding error by 3b. TONOLO singled to third base, bunt; CHECCHIN advanced to second. SALVIATO FR singled to second base; TONOLO advanced to second, advanced to third on a throwing error by 2b; CHECCHIN advanced to third, scored on the error, unearned. RUSSO hit by pitch; SALVIATO FR advanced to second. DI SALLE singled to left field, 2 RBI; RUSSO advanced to second; SALVIATO FR scored; TONOLO scored. DI SALLE stole second; RUSSO stole third, stole home. SCAVO reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; DI SALLE advanced to third, scored on the error, unearned. MACHIN flied out to 2b. BRUNATI fouled out to 1b. 6 runs, 3 hits, 4 errors, 1 LOB.

BC CONEGLIANO 5th - BELLAFIORE pinch hit for D' ANGELO F. BELLAFIORE grounded out to 1b unassisted. D' ANDELO A struck out looking. BISCHER struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 5th - BELLAFIORE to p. SQUIZZATO grounded out to 2b. CHECCHIN struck out swinging. TONOLO fouled out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BC CONEGLIANO 6th - SALVIATO FR to rf. NOVELLO D to p for SQUIZZATO. TONOLO to 2b. / for SALVIATO FI. CAREGNATO flied out to lf. BOTTEON flied out to lf. BALDASSIN walked. COLINA R struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRAN 6th - SALVIATO FR grounded out to ss. RUSSO walked. RUSSO advanced to second on a wild pitch. DI SALLE fouled out to lf. SCAVO doubled to right field, RBI; RUSSO scored. MACHIN walked. BRUNATI doubled down the lf line, 2 RBI; MACHIN scored; SCAVO scored. NOVELLO D hit by pitch. NOVELLO L pinch hit for CHECCHIN. NOVELLO L hit by pitch; NOVELLO D advanced to second; BRUNATI advanced to third. TONOLO doubled to right field, 2 RBI; NOVELLO L advanced to third; NOVELLO D scored; BRUNATI scored. SALVADOR to p for BENEDET. BELLAFIORE to cf. SALVIATO FR struck out swinging. 5 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

BC CONEGLIANO 7th - LADDAGA to 1b for MACHIN. NOVELLO L to lf. CENSI SI singled to third base. SALVADOR reached on a fielder's choice; CENSI SI out at second ss to 2b. SALVADOR stole second. BELLAFIORE flied out to rf; SALVADOR advanced to third. D' ANDELO A singled to first base, RBI; SALVADOR scored. BISCHER flied out to cf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


OASI.S CASTELFRAN 14, BC CONEGLIANO 4 (Jul 20,2014 at Castelfranco Veneto)
----------------------------------------------------------------------
BC CONEGLIANO....... 000 300 1 -  4  5  5
OASI.S CASTELFRAN... 300 605 X - 14  8  0
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BC CONEGLIANO - D'ANGELO Francesco; BELLAFIORE Samuel(5); SALVADOR Gabriele(6) and
COLINA Rafael; CENSI Simone. OASI.S CASTELFRAN - SALVIATO Filippo; NOVELLO Davide(6) and
BRUNATI Michele.
Win-SALVIATO Filippo  Loss-D'ANGELO Francesco  T-2:30  A-56
Game notes:
Scorers - GAMBILLARA Sergio, PAPARONE Davide
VM:BOSCHERATTO Luca - VC:STRAUSS J.J.
HM:ONGARATO Igor - HC: CASTILLO J., BOTTEON L., CAREGNATO D.
ESF 2008