Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

RANGERS REDIPUGLIA vs SULTAN TIGER CERVIGN (Jul 27, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
SULTAN TIGER CERVIGN 8, RANGERS REDIPUGLIA 7 - Composite Box Score
Jul 27, 2014 at Cervignano del F. (Comunale)

RANGERS REDIPUGLIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TONZAR A 3b/p 
IELLINI ss 
COLLADO 1b/3b  13 
MANIA' dh/p 
MATTIAZZI lf 
TONZAR G cf 
BOSCAROL 2b 
CORAZZA rf 
MONELLO c 
VARIN E p 
ERMACORA p 
Totals   42  16  26  14 

SULTAN TIGER CERVIGN  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MARI 2b 
FABBRO ss 
CECCOTTI 1b  13 
MARUSSI dh 
RICCIAREL. L dh 
TOMASIN rf 
DEL PRETE lf 
MICEU ph 
DI GIUSTO pr 
CORRAIN 3b 
FROSUTTO c 
FALLACARA cf 
GALOVICS p 
MIAN p 
Totals   37  27  18 

RANGERS REDIPUGLIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VARIN Enrico   5.0  21  23  10 
ERMACOORA Enrico L  3.2  16  19 
MANIA' Francesco   0.0 
TONZAR Alessandro   0.0 
 
SULTAN TIGER CERVIGN  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GALOVICS Patrick   4.0  12  25  26 
MIAN Carlo W  5.0  17  18 

Umpires - HP: BASSAN Fulvio 1B: PISANI Attilio
Start: 10:30 Time: 2:36 Attendance: 55
Game notes: Scorers - BURLINI Stefano, CURCI Matteo. VM:PANTOJA Frank - VC:CORDON R. HM:MEDINA Torres V. - HC:PESTANO C., ZUIANI L., SORANZIO D.
MANIA' faced 2 batters in the 9th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
SULTAN TIGER CERVIGN 8, RANGERS REDIPUGLIA 7
Jul 27, 2014 at Cervignano del F. (Comunale)

RANGERS REDIPUGLIA starters: 3/3b TONZAR A; 12/ss IELLINI; 5/1b COLLADO; 20/dh MANIA'; 14/lf MATTIAZZI; 11/cf TONZAR G; 4/2b BOSCAROL; 28/rf CORAZZA; 15/c MONELLO; 31/p VARIN E;

SULTAN TIGER CERVIGN starters: 5/2b MARI; 2/ss FABBRO; 10/1b CECCOTTI; 16/dh MARUSSI; 24/rf TOMASIN; 46/lf DEL PRETE; 30/3b CORRAIN; 18/c FROSUTTO; 73/cf FALLACARA; 52/p GALOVICS;

RANGERS REDIPUGLIA 1st - TONZAR A grounded out to 3b. IELLINI struck out looking. COLLADO singled up the middle. MANIA' flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 1st - MARI reached on a throwing error by 3b. FABBRO singled to right field; MARI advanced to third. CECCOTTI singled to left field, RBI; FABBRO advanced to second; MARI scored, unearned. MARUSSI singled to right field; CECCOTTI advanced to second; FABBRO advanced to third. TOMASIN reached on a fielder's choice, RBI; MARUSSI out at second ss to 2b; CECCOTTI advanced to third; FABBRO scored. TOMASIN stole second, advanced to third on a throwing error by c; CECCOTTI scored on the error, unearned. DEL PRETE walked. CORRAIN reached on a fielder's choice; DEL PRETE advanced to second on a fielder's choice, advanced to third on the error; TOMASIN scored on a throwing error by 3b, unearned. FROSUTTO struck out looking. FALLACARA grounded out to 3b. 4 runs, 3 hits, 3 errors, 2 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 2nd - MATTIAZZI singled up the middle. MATTIAZZI advanced to second on a wild pitch. TONZAR G walked. BOSCAROL singled to shortstop; TONZAR G advanced to second; MATTIAZZI advanced to third. CORAZZA reached on a fielder's choice; BOSCAROL advanced to second on a fielder's choice; TONZAR G advanced to third on a fielder's choice; MATTIAZZI scored on a muffed throw by c, assist by 1b, unearned. MONELLO grounded out to 2b, RBI; CORAZZA advanced to second; BOSCAROL advanced to third; TONZAR G scored. TONZAR A singled to shortstop, RBI; CORAZZA advanced to third; BOSCAROL scored. IELLINI reached on a fielder's choice; TONZAR A advanced to second on a fielder's choice; CORAZZA out at home 3b to c. COLLADO doubled to left field, 2 RBI; IELLINI scored, unearned; TONZAR A scored, unearned. MANIA' flied out to 3b. 5 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 2nd - MARI grounded out to 3b. FABBRO grounded out to 3b. CECCOTTI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 3rd - MATTIAZZI singled to center field. TONZAR G singled up the middle; MATTIAZZI advanced to second. BOSCAROL infield fly to ss. CORAZZA singled to left field; TONZAR G advanced to second; MATTIAZZI advanced to third. MONELLO singled up the middle, RBI; CORAZZA advanced to second; TONZAR G advanced to third; MATTIAZZI scored. TONZAR A flied out to rf. IELLINI grounded out to ss. 1 run, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 3rd - MARUSSI grounded out to 2b. TOMASIN walked. DEL PRETE struck out swinging. CORRAIN grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 4th - COLLADO singled through the left side. MANIA' flied out to cf. MATTIAZZI singled up the middle; COLLADO advanced to second. TONZAR G singled to third base, bunt; MATTIAZZI advanced to second; COLLADO advanced to third. BOSCAROL grounded out to 2b, RBI; TONZAR G advanced to second; MATTIAZZI advanced to third; COLLADO scored. CORAZZA fouled out to 1b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 4th - FROSUTTO reached on a fielding error by 3b. FALLACARA grounded out to 2b; FROSUTTO advanced to second. MARI struck out swinging. FABBRO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 5th - MIAN to p for GALOVICS. MONELLO singled to left center. TONZAR A reached on a fielder's choice; MONELLO out at second 2b to ss. IELLINI lined into double play 2b to 1b; TONZAR A out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 5th - CECCOTTI lined out to 3b. RICCIAREL. L to dh for MARUSSI. RICCIAREL. L grounded out to ss. TOMASIN grounded out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 6th - COLLADO hit by pitch. MANIA' flied out to cf. MATTIAZZI doubled to left center; COLLADO advanced to third. TONZAR G flied out to 2b. BOSCAROL grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 6th - ERMACORA to p for VARIN E. DEL PRETE flied out to 2b. CORRAIN lined out to ss. FROSUTTO doubled to center field. FALLACARA grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 7th - CORAZZA singled to left field. MONELLO reached on a fielder's choice; CORAZZA out at second 2b to ss. MONELLO out at second p to 1b to ss, caught stealing. TONZAR A grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 7th - MARI grounded out to ss. FABBRO singled to right field. CECCOTTI flied out to ss. RICCIAREL. L grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 8th - IELLINI grounded out to ss. COLLADO grounded out to p. MANIA' grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 8th - TOMASIN walked. DEL PRETE hit by pitch; TOMASIN advanced to second. CORRAIN flied out to lf. FROSUTTO reached on a fielder's choice; DEL PRETE out at second 1b to ss; TOMASIN advanced to third. FALLACARA popped up to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

RANGERS REDIPUGLIA 9th - MATTIAZZI singled up the middle. MATTIAZZI stole second. TONZAR G grounded out to 2b; MATTIAZZI advanced to third. BOSCAROL grounded out to 2b. CORAZZA flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 9th - MARI struck out looking. FABBRO grounded out to 3b. CECCOTTI hit by pitch. RICCIAREL. L singled through the left side; CECCOTTI advanced to second. TOMASIN singled to right field, RBI; RICCIAREL. L advanced to third; CECCOTTI scored. MICEU pinch hit for DEL PRETE. MICEU singled to first base, RBI; TOMASIN advanced to second; RICCIAREL. L scored. DI GIUSTO pinch ran for MICEU. MANIA' to p. / for ERMACORA. CORRAIN hit by pitch; DI GIUSTO advanced to second; TOMASIN advanced to third. FROSUTTO walked, RBI; CORRAIN advanced to second; DI GIUSTO advanced to third; TOMASIN scored. TONZAR A to p. COLLADO to 3b. MANIA' to 1b. FROSUTTO advanced to second on a wild pitch; CORRAIN advanced to third on a wild pitch; DI GIUSTO scored on a wild pitch. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


SULTAN TIGER CERVIGN 8, RANGERS REDIPUGLIA 7 (Jul 27, 2014 at Cervignano del  F.)
----------------------------------------------------------------------
RANGERS REDIPUGLIA.. 051 100 000  -  7 16  4
SULTAN TIGER CERVIGN 400 000 004  -  8  8  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: RANGERS REDIPUGLIA - VARIN Enrico; ERMACOORA Enrico(6); MANIA' Francesco(9);
TONZAR Alessandro(9) and MONELLO Giulio. SULTAN TIGER CERVIGN - GALOVICS Patrick; MIAN Carlo(5)
and FROSUTTO Lamberto.
Win-MIAN Carlo  Loss-ERMACOORA Enrico  T-2:36  A-55
Game notes:
Scorers - BURLINI Stefano, CURCI Matteo.
VM:PANTOJA Frank - VC:CORDON R.
HM:MEDINA Torres V. - HC:PESTANO C., ZUIANI L., SORANZIO D.

MANIA' faced 2 batters in the 9th.
ESF 2008