Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BLU FIOI PONZANO VTO vs VALBRUNA VICENZA (Jul 27, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
VALBRUNA VICENZA 7, BLU FIOI PONZANO VTO 5 - Composite Box Score
Jul 27, 2014 at Vicenza (Comunale)

BLU FIOI PONZANO VTO  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SCANDIUZZI rf/c 
BETTIOL 1b/p 
RAMIREZ ss 
PACCAGNAN 3b 
TONELLATO dh/1b 
DE LONGHI pr/1b 
MONTAGNER lf 
DUPRE' 2b 
BARLETTA c 
MILAN cf 
CECCON ph/rf 
DE LA ROSA p/rf 
Totals   36  11  24  10 

VALBRUNA VICENZA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
REYES 3b 
SANSON ss 
FERRARI 1b/c 
GRIGOLETTO c/1b 
TOMBEL dh 
SANCHEZ rf 
BALDIN lf 
SALVIATI cf 
ERLE A 2b 
SANTANA p 
GIUSTI p 
Totals   34  11  27 

BLU FIOI PONZANO VTO  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DE LA ROSA Erik A.   3.0  16  18 
BETTIOL Fabio L  5.0  18  22 
 
VALBRUNA VICENZA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SANTANA Manuel W  7.0  29  31 
GIUSTI Emilio S  2.0 

Umpires - HP: RIZZO Claudio 1B: BETTONI Ivano
Start: 16:10 Time: 3:20 Attendance: 27
Game notes: Scorers - GAMBILLARA Sergio VM:SARI Ennio - VC:CHIOGGIA F., PACCAGNAN M. HM:TORNATORE Aldo - HC:ERLE F., CASAROTTO L.

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
VALBRUNA VICENZA 7, BLU FIOI PONZANO VTO 5
Jul 27, 2014 at Vicenza (Comunale)

BLU FIOI PONZANO VTO starters: 10/rf SCANDIUZZI; 21/1b BETTIOL; 22/ss RAMIREZ; 3/3b PACCAGNAN; 0/dh TONELLATO; 25/lf MONTAGNER; 7/2b DUPRE'; 97/c BARLETTA; 96/cf MILAN; 45/p DE LA ROSA;

VALBRUNA VICENZA starters: 73/3b REYES; 83/ss SANSON; 90/1b FERRARI; 33/c GRIGOLETTO; 85/dh TOMBEL; 69/rf SANCHEZ; 16/lf BALDIN; 70/cf SALVIATI; 66/2b ERLE A; 18/p SANTANA;

BLU FIOI PONZANO VTO 1st - SCANDIUZZI struck out looking. BETTIOL struck out swinging. RAMIREZ struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA VICENZA 1st - REYES walked. REYES stole second. REYES advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt. SANSON fouled out to c. FERRARI fouled out to 1b. GRIGOLETTO singled to right field, RBI; REYES scored. GRIGOLETTO advanced to second on a balk. TOMBEL singled to center field, RBI; GRIGOLETTO scored. SANCHEZ singled to center field; TOMBEL advanced to second. BALDIN grounded out to 2b. 2 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

BLU FIOI PONZANO VTO 2nd - PACCAGNAN doubled to center field. PACCAGNAN advanced to third on a wild pitch. TONELLATO flied out to cf, SF, RBI; PACCAGNAN scored. MONTAGNER singled to left field. MONTAGNER stole second. DUPRE' grounded out to 3b; MONTAGNER advanced to third. BARLETTA struck out looking. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA VICENZA 2nd - SALVIATI grounded out to p, bunt. ERLE A flied out to 2b. REYES grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BLU FIOI PONZANO VTO 3rd - MILAN grounded out to 1b unassisted. SCANDIUZZI struck out swinging, out at first c to 1b. BETTIOL tripled to right center. RAMIREZ singled to second base, RBI; BETTIOL scored. RAMIREZ stole second. PACCAGNAN grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA VICENZA 3rd - SANSON flied out to ss. FERRARI doubled to right field, out at third rf to ss to 3b to ss to p. GRIGOLETTO walked. TOMBEL doubled to left center, RBI; GRIGOLETTO scored. SANCHEZ singled to first base, RBI; TOMBEL scored. SANCHEZ stole second. BALDIN reached on a fielder's choice to third base; SANCHEZ advanced to third. SALVIATI singled to center field, RBI; BALDIN advanced to second; SANCHEZ scored. ERLE A struck out swinging. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

BLU FIOI PONZANO VTO 4th - TONELLATO walked. MONTAGNER reached on a fielder's choice; TONELLATO out at second 3b to 2b. MONTAGNER stole second. DUPRE' singled to center field; MONTAGNER advanced to third. BARLETTA grounded out to p, RBI; DUPRE' advanced to second; MONTAGNER scored. MILAN singled to shortstop; DUPRE' advanced to third. MILAN stole second. SCANDIUZZI singled to third base, advanced to second on the throw, 2 RBI; MILAN scored; DUPRE' scored. BETTIOL grounded out to 3b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA VICENZA 4th - SCANDIUZZI to c. BETTIOL to p. TONELLATO to 1b. DE LA ROSA to rf for BARLETTA. / for DE LA ROSA. REYES flied out to rf. SANSON reached on a dropped fly by cf, advanced to second on the error. FERRARI struck out swinging. GRIGOLETTO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

BLU FIOI PONZANO VTO 5th - RAMIREZ flied out to cf. PACCAGNAN reached on a fielding error by 2b. TONELLATO flied out to 2b. MONTAGNER lined out to lf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

VALBRUNA VICENZA 5th - TOMBEL singled to shortstop. SANCHEZ hit by pitch; TOMBEL advanced to second. BALDIN singled to third base; SANCHEZ advanced to second; TOMBEL advanced to third. SALVIATI fouled out to 1b. ERLE A walked, RBI; BALDIN advanced to second; SANCHEZ advanced to third; TOMBEL scored. REYES reached on a fielder's choice, RBI; ERLE A out at second ss to 2b; BALDIN advanced to third; SANCHEZ scored. SANSON grounded out to 1b unassisted. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

BLU FIOI PONZANO VTO 6th - DUPRE' struck out swinging. DE LA ROSA struck out looking. CECCON pinch hit for MILAN. CECCON grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA VICENZA 6th - DE LA ROSA to cf. CECCON to rf. FERRARI singled through the right side. GRIGOLETTO flied out to cf. TOMBEL flied out to lf. FERRARI stole second. SANCHEZ lined out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BLU FIOI PONZANO VTO 7th - SCANDIUZZI singled to third base. BETTIOL flied out to lf. RAMIREZ flied out to lf. SCANDIUZZI stole second. PACCAGNAN struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA VICENZA 7th - BALDIN struck out swinging. SALVIATI hit by pitch. SALVIATI out at second c to ss, caught stealing. ERLE A singled to third base. ERLE A advanced to second on a wild pitch. REYES struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BLU FIOI PONZANO VTO 8th - GIUSTI to p for SANTANA. TONELLATO struck out swinging, reached first on a passed ball. DE LONGHI pinch ran for TONELLATO. FERRARI to c. GRIGOLETTO to 1b. DE LONGHI stole second. DE LONGHI advanced to third on a wild pitch. MONTAGNER walked. MONTAGNER advanced to second on a fielder's choice; DE LONGHI out at third c to 3b, picked off. DUPRE' struck out swinging. DE LA ROSA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA VICENZA 8th - DE LONGHI to 1b. SANSON hit by pitch. FERRARI fouled out to c. GRIGOLETTO grounded into double play ss to 2b to 1b; SANSON out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BLU FIOI PONZANO VTO 9th - CECCON flied out to cf. SCANDIUZZI singled to right center. BETTIOL walked; SCANDIUZZI advanced to second. RAMIREZ struck out swinging. PACCAGNAN fouled out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


VALBRUNA VICENZA 7, BLU FIOI PONZANO VTO 5 (Jul 27, 2014 at Vicenza)
----------------------------------------------------------------------
BLU FIOI PONZANO VTO 011 300 000  -  5  9  2
VALBRUNA VICENZA.... 203 020 00X  -  7 11  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BLU FIOI PONZANO VTO - DE LA ROSA Erik A.; BETTIOL Fabio(4) and BARLETTA Lorenzo;
SCANDIUZZI Matteo. VALBRUNA VICENZA - SANTANA Manuel; GIUSTI Emilio(8) and GRIGOLETTO Matteo;
FERRARI Alessandro.
Win-SANTANA Manuel  Save-GIUSTI Emilio  Loss-BETTIOL Fabio  T-3:20  A-27
Game notes:
Scorers - GAMBILLARA Sergio
VM:SARI Ennio - VC:CHIOGGIA F., PACCAGNAN M.
HM:TORNATORE Aldo - HC:ERLE F., CASAROTTO L.
ESF 2008