Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BOLZANO BC vs BC CONEGLIANO (Jul 27, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
BC CONEGLIANO 5, BOLZANO BC 3 - Composite Box Score
Jul 27, 2014 at Conegliano (TV) (Freschi A.)

BOLZANO BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BONILLA ss 
BELLINAZZI 2b/p 
SEGALA 3b 
ALOTTI c  10 
GAIGA dh/p 
SOMMADOSSI A lf 
MELLINI 1b 
FATTOR rf 
ZACCOMER cf 
DIVINA p 
Totals   32  24  14 

BC CONEGLIANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D' ANDELO A ss 
CENSI SI c 
BISCHER p 
BELLAFIORE p 
ZAPPIA MAS 3b 
GUZZON lf 
FLOTTA 2b 
D' ANGELO F 2b 
DAL BO' 1b 
BALDASSIN pr/1b 
CHINELLATO E rf 
COLINA R ph/rf 
BENEDET cf 
ZAPPIA MAR ph/cf 
Totals   29  10  27 

BOLZANO BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DIVINA Ruben L  3.2  13  22 
GAIGA Luca   1.1 
BELLINAZZI Luca   3.0  11  14 
 
BC CONEGLIANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BISCHER Marco W  5.0  17  22 
BELLAFIORE Samuel S  4.0  15  16 

Umpires - HP: MICEU Giorgio 1B: ZORZENON Fiorenzo B.
Start: 15:30 Time: 2:55 Attendance: 47
Game notes: Scorers - BOTTEON Franco, BOTTEON Luciano, BALALLI Graziano VM:CASTAGNIN Paolo - VC:DE BOBI D., ALOTTI M. HM:BOSCHERATTO Luca- HC:CAREGNATO D., CASTILLO P.j.
GAIGA faced 1 batter in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
BC CONEGLIANO 5, BOLZANO BC 3
Jul 27, 2014 at Conegliano (TV) (Freschi A.)

BOLZANO BC starters: 8/ss BONILLA; 14/2b BELLINAZZI; 97/3b SEGALA; 83/c ALOTTI; 65/dh GAIGA; 53/lf SOMMADOSSI A; 99/1b MELLINI; 96/rf FATTOR; 78/cf ZACCOMER; 60/p DIVINA;

BC CONEGLIANO starters: 20/ss D' ANDELO A; 88/c CENSI SI; 3/p BISCHER; 17/3b ZAPPIA MAS; 2/lf GUZZON; 8/2b FLOTTA; 71/1b DAL BO'; 14/rf CHINELLATO E; 97/cf BENEDET;

BOLZANO BC 1st - BONILLA singled to right field. BONILLA out at second c to ss, caught stealing. BELLINAZZI lined out to 3b. SEGALA grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BC CONEGLIANO 1st - D' ANDELO A lined out to lf. CENSI SI fouled out to 1b. BISCHER flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BOLZANO BC 2nd - ALOTTI singled to center field. GAIGA walked; ALOTTI advanced to second. SOMMADOSSI A grounded into double play 2b to ss to 1b; GAIGA out on the play; ALOTTI advanced to third. MELLINI walked. MELLINI stole second. FATTOR struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BC CONEGLIANO 2nd - ZAPPIA MAS walked. GUZZON hit by pitch; ZAPPIA MAS advanced to second. FLOTTA grounded out to 2b; GUZZON advanced to second; ZAPPIA MAS advanced to third. DAL BO' grounded out to 3b. CHINELLATO E walked. BENEDET struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

BOLZANO BC 3rd - ZACCOMER singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss. BONILLA grounded out to 1b unassisted; ZACCOMER advanced to third. BELLINAZZI popped up to 3b. SEGALA flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BC CONEGLIANO 3rd - D' ANDELO A grounded out to ss. CENSI SI flied out to ss. BISCHER singled to right field. ZAPPIA MAS walked; BISCHER advanced to second. ZAPPIA MAS advanced to second on a wild pitch; BISCHER advanced to third on a wild pitch. GUZZON walked. FLOTTA flied out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

BOLZANO BC 4th - ALOTTI grounded out to ss. GAIGA walked. SOMMADOSSI A hit by pitch; GAIGA advanced to second. MELLINI reached on a fielder's choice; SOMMADOSSI A advanced to second on a fielder's choice; GAIGA out at third 3b unassisted. FATTOR struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

BC CONEGLIANO 4th - DAL BO' hit by pitch. BALDASSIN pinch ran for DAL BO'. CHINELLATO E hit by pitch; BALDASSIN advanced to second. BENEDET walked; CHINELLATO E advanced to second; BALDASSIN advanced to third. D' ANDELO A doubled to left field, 2 RBI; BENEDET advanced to second, out at third lf to ss to 3b; CHINELLATO E scored; BALDASSIN scored. CENSI SI grounded out to 3b; D' ANDELO A advanced to third. BISCHER singled up the middle, RBI; D' ANDELO A scored. BISCHER stole second. BISCHER advanced to third on a balk. BISCHER scored on a wild pitch. ZAPPIA MAS walked. GAIGA to p. / for DIVINA. GUZZON singled to right field; ZAPPIA MAS advanced to second. FLOTTA singled to shortstop; GUZZON advanced to second; ZAPPIA MAS advanced to third, out at home ss to 1b to c. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

BOLZANO BC 5th - BALDASSIN to 1b. ZACCOMER flied out to cf. BONILLA doubled to left field. BELLINAZZI walked. SEGALA grounded out to p; BELLINAZZI advanced to second; BONILLA advanced to third. ALOTTI grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BC CONEGLIANO 5th - BALDASSIN fouled out to c. CHINELLATO E walked. ZAPPIA MAR pinch hit for BENEDET. ZAPPIA MAR struck out swinging. D' ANDELO A walked; CHINELLATO E advanced to second. CENSI SI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

BOLZANO BC 6th - BELLAFIORE to p for BISCHER. ZAPPIA MAR to cf. GAIGA popped up to p. SOMMADOSSI A flied out to cf. MELLINI hit by pitch. FATTOR flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BC CONEGLIANO 6th - BELLAFIORE walked. BELLINAZZI to p. GAIGA to 2b. BELLAFIORE stole second. ZAPPIA MAS struck out looking. BELLAFIORE advanced to third on a wild pitch. GUZZON reached on a fielder's choice; BELLAFIORE out at home 1b to c. FLOTTA grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BOLZANO BC 7th - ZACCOMER reached on a throwing error by p, bunt. BONILLA tripled to center field, RBI; ZACCOMER scored, unearned. BONILLA scored on a wild pitch. BELLINAZZI flied out to cf. SEGALA grounded out to 1b unassisted. ALOTTI grounded out to 2b. 2 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

BC CONEGLIANO 7th - BALDASSIN reached on a fielding error by c. COLINA R pinch hit for CHINELLATO E. COLINA R grounded out to p, SAC; BALDASSIN advanced to third. ZAPPIA MAR doubled to left field, RBI; BALDASSIN scored, unearned. D' ANDELO A struck out swinging. CENSI SI grounded out to p. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BOLZANO BC 8th - D' ANGELO F to 2b for FLOTTA. COLINA R to rf. GAIGA fouled out to c. SOMMADOSSI A fouled out to c. MELLINI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BC CONEGLIANO 8th - BELLAFIORE singled through the right side. ZAPPIA MAS reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; BELLAFIORE advanced to second, advanced to third on the error. GUZZON walked. GUZZON advanced to second on a fielder's choice; ZAPPIA MAS advanced to third on a fielder's choice; BELLAFIORE out at home c to 3b to c, caught stealing. D' ANGELO F reached on a fielder's choice; GUZZON advanced to third on a fielder's choice; ZAPPIA MAS out at home ss to c. D' ANGELO F stole second. BALDASSIN hit by pitch. COLINA R reached on a fielder's choice; BALDASSIN advanced to second on a fielder's choice; D' ANGELO F out at third 3b unassisted. 0 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

BOLZANO BC 9th - FATTOR flied out to lf. ZACCOMER tripled to left center. ZACCOMER scored on a wild pitch. BONILLA flied out to lf. BELLINAZZI flied out to p. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


BC CONEGLIANO 5, BOLZANO BC 3 (Jul 27, 2014 at Conegliano (TV))
----------------------------------------------------------------------
BOLZANO BC.......... 000 000 201  -  3  6  2
BC CONEGLIANO....... 000 400 10X  -  5  7  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BOLZANO BC - DIVINA Ruben; GAIGA Luca(4); BELLINAZZI Luca(6) and ALOTTI Mauro.
BC CONEGLIANO - BISCHER Marco; BELLAFIORE Samuel(6) and CENSI Simone.
Win-BISCHER Marco  Save-BELLAFIORE Samuel  Loss-DIVINA Ruben  T-2:55  A-47
Game notes:
Scorers - BOTTEON Franco, BOTTEON Luciano, BALALLI Graziano
VM:CASTAGNIN Paolo - VC:DE BOBI D., ALOTTI M.
HM:BOSCHERATTO Luca- HC:CAREGNATO D., CASTILLO P.j.

GAIGA faced 1 batter in the 6th.
ESF 2008