Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CASERTA vs CALI ROMA (Jun 22, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
CALI ROMA 7, CASERTA 3 - Composite Box Score
Jun 22, 2014 at Acilia (RM) (Via A. Bocchi)

CASERTA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MIGLIOZZI cf 
IANNUCCI p 
MUNEROTTO ph/p 
CORBO ss 
SOSA c/lf 
MALATESTA 1b  11 
D'ADDIO D 2b 
SILVA rf 
ZAMPELLA P 3b/c 
BATTINIERI lf/3b 
Totals   36  11  24  13 

CALI ROMA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
AGROMONTE ss/p 
MORINI lf/cf 
BRANDI 2b/p 
MANCINI dh 
ANGARICA cf 
DE LUCA rf/lf 
PECCI cf/p 
FEDERICO rf/2b 
ATTURI C 1b 
SACCO rf/cf 
GIORDANO V 3b 
ROSSETTI ph/lf 
GIORDANO P c/lf 
PAVONE p 
Totals   26  10  27 

CASERTA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
IANNUCCI Pietro L  3.0  11  16 
MUNEROTTO Luca   5.0  15  27 
 
CALI ROMA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PAVONE Federico   2.0  11  14 
PECCI Massimiliano   1.0 
SACCO Michele W  4.2  18  22 
BRANDI Marco   1.0 
AGROMONTE Miguel   0.1 

Umpires - HP: FERRI Roberto 1B: ROMANO Emanuele
Start: 10:30 Time: 3:45 Attendance:
Game notes: Scorers - BATALONI Stefano, FEDERICO Salvatore VM:ROTILI D. - VC:IANNUCCI P. HM:CULTRATO Vito.
PAVONE faced 3 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
CALI ROMA 7, CASERTA 3
Jun 22, 2014 at Acilia (RM) (Via A. Bocchi)

CASERTA starters: 13/cf MIGLIOZZI; 4/p IANNUCCI; 12/ss CORBO; 20/c SOSA; 26/1b MALATESTA; 9/2b D'ADDIO D; 15/rf SILVA; 23/3b ZAMPELLA P; 5/lf BATTINIERI;

CALI ROMA starters: 27/ss AGROMONTE; 25/lf MORINI; 2/2b BRANDI; 4/dh MANCINI; 31/cf PECCI; 5/1b ATTURI C; 7/rf SACCO; 11/3b GIORDANO V; 12/c GIORDANO P; 1/p PAVONE;

CASERTA 1st - MIGLIOZZI struck out swinging. IANNUCCI struck out swinging. CORBO singled to second base, bunt. SOSA walked; CORBO advanced to second. MALATESTA singled through the left side, RBI; SOSA advanced to second; CORBO scored. SOSA stole third. D'ADDIO D walked; MALATESTA advanced to second. SILVA struck out looking. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

CALI ROMA 1st - AGROMONTE walked. MORINI doubled to left field, advanced to third on the throw, RBI; AGROMONTE scored. BRANDI flied out to lf, SF, RBI; MORINI scored. MANCINI grounded out to ss. PECCI popped up to 1b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

CASERTA 2nd - ZAMPELLA P struck out swinging. BATTINIERI grounded out to ss. MIGLIOZZI walked. MIGLIOZZI stole second. IANNUCCI grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CALI ROMA 2nd - ATTURI C reached on a dropped fly by rf. SACCO flied out to lf. GIORDANO V hit by pitch; ATTURI C advanced to second. GIORDANO P grounded into double play ss to 2b to 1b; GIORDANO V out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

CASERTA 3rd - CORBO singled to second base, bunt. CORBO advanced to second on a wild pitch. SOSA singled to center field, RBI; CORBO scored. MALATESTA singled through the left side; SOSA advanced to second. ANGARICA to cf for MANCINI. / for PAVONE. PECCI to p. / for PAVONE. D'ADDIO D grounded out to p, SAC; MALATESTA advanced to second; SOSA advanced to third. DE LUCA to rf for ANGARICA. SACCO to cf. SILVA struck out looking. ZAMPELLA P struck out looking. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

CALI ROMA 3rd - AGROMONTE singled to left field. MORINI popped up to ss. BRANDI singled to pitcher; AGROMONTE advanced to second. DE LUCA flied out to lf. PECCI hit by pitch; BRANDI advanced to second; AGROMONTE advanced to third. PECCI advanced to second on a passed ball; BRANDI advanced to third on a passed ball; AGROMONTE scored on a passed ball. ATTURI C walked. SACCO grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

CASERTA 4th - MORINI to cf. DE LUCA to lf. FEDERICO to rf for PECCI. SACCO to p. BATTINIERI popped up to ss. MIGLIOZZI flied out to rf. MUNEROTTO pinch hit for IANNUCCI. MUNEROTTO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CALI ROMA 4th - MUNEROTTO to p. GIORDANO V struck out swinging. GIORDANO P reached on a throwing error by 3b. AGROMONTE flied out to 2b. MORINI walked; GIORDANO P advanced to second. MORINI advanced to second on a passed ball; GIORDANO P advanced to third on a passed ball. BRANDI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

CASERTA 5th - DE LUCA to c. GIORDANO P to lf. CORBO grounded out to 2b. SOSA flied out to cf. MALATESTA singled through the left side. D'ADDIO D reached on a throwing error by ss; MALATESTA advanced to third on the error. SILVA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

CALI ROMA 5th - DE LUCA walked. FEDERICO grounded into double play p to ss to 1b; DE LUCA out on the play. ATTURI C walked. SACCO singled through the left side; ATTURI C advanced to second. ROSSETTI pinch hit for GIORDANO V. ROSSETTI grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

CASERTA 6th - ROSSETTI to lf. GIORDANO P to 3b. ZAMPELLA P walked. BATTINIERI reached on a fielder's choice; ZAMPELLA P out at second 3b to 2b. MIGLIOZZI flied out to lf. MUNEROTTO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CALI ROMA 6th - GIORDANO P singled to shortstop. AGROMONTE grounded out to p, SAC; GIORDANO P advanced to second. MORINI tripled to right field, RBI; GIORDANO P scored. BRANDI grounded out to p, SAC, RBI; MORINI scored. DE LUCA walked. FEDERICO walked; DE LUCA advanced to second. ATTURI C flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CASERTA 7th - CORBO grounded out to ss. SOSA singled to left field, advanced to second on an error by lf. MALATESTA singled to left field, RBI; SOSA scored, unearned. D'ADDIO D struck out looking. SILVA flied out to p. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

CALI ROMA 7th - SOSA to lf. ZAMPELLA P to c. BATTINIERI to 3b. SACCO walked. SACCO advanced to second on a wild pitch. ROSSETTI struck out swinging. GIORDANO P singled through the left side. AGROMONTE grounded into double play 2b to ss to 1b; GIORDANO P out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CASERTA 8th - ZAMPELLA P walked. BATTINIERI walked; ZAMPELLA P advanced to second. MIGLIOZZI grounded out to 1b unassisted; BATTINIERI advanced to second; ZAMPELLA P advanced to third. MUNEROTTO grounded out to 1b unassisted, bunt. CORBO walked. BRANDI to p. SACCO to 2b. SOSA out at first ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

CALI ROMA 8th - MORINI walked. MORINI advanced to third on a wild pitch. BRANDI walked. BRANDI advanced to second on a balk; MORINI scored on a balk. BRANDI advanced to third on a wild pitch. DE LUCA hit by pitch. DE LUCA stole second. FEDERICO flied out to lf. ATTURI C grounded out to p, SAC, RBI; DE LUCA advanced to third; BRANDI scored. SACCO flied out to lf. 2 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CASERTA 9th - FEDERICO to 2b. SACCO to rf. MALATESTA singled to left field. D'ADDIO D struck out looking. MALATESTA advanced to second on a wild pitch. SILVA grounded out to p. ZAMPELLA P walked. AGROMONTE to p. BRANDI to ss. BATTINIERI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


CALI ROMA 7, CASERTA 3 (Jun 22, 2014 at Acilia (RM))
----------------------------------------------------------------------
CASERTA............. 101 000 100  -  3  9  2
CALI ROMA........... 201 002 02X  -  7  7  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CASERTA - IANNUCCI Pietro; MUNEROTTO Luca(4) and SOSA Rober; ZAMPELLA Pietro.
CALI ROMA - PAVONE Federico; PECCI Massimiliano(3); SACCO Michele(4); BRANDI Marco(8);
AGROMONTE Miguel(9) and GIORDANO Pierluca; DE LUCA Raimondo.
Win-SACCO Michele  Loss-IANNUCCI Pietro  T-3:45  A-0
Game notes:
Scorers - BATALONI Stefano, FEDERICO Salvatore
VM:ROTILI D. - VC:IANNUCCI P.
HM:CULTRATO Vito.

PAVONE faced 3 batters in the 3rd.
ESF 2008