Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

PROGETTO TERAMANO vs PORTO SANT'ELPIDIO (May 18, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
PORTO SANT'ELPIDIO 8, PROGETTO TERAMANO 6 - Composite Box Score
May 18, 2014 at Porto S.Elpidio (Adriatico)

PROGETTO TERAMANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FREZZA ss 
ADORANTE ss 
SPINELLI cf 
NARDINOCCHI dh 
D'ALONZO G dh 
VALLEJO c 
CENTOFANI ph/c 
MICOLUCCI 1b 
ROSSI 2b 
GARCIA S. ph/2b 
TUTTOLANI 3b 
D'ALONZO E lf 
IEZZI rf 
PAOLINI p 
BERNABEI p 
Totals   32  10  24  12 

PORTO SANT'ELPIDIO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
IOMMI F ss 
SALVATORI cf 
SALVATELLI ph/cf 
ESCOBAR 2b 
AMURRI DAN 2b 
ZAMPALONI 3b 
LUCIANI G c  11 
LUCA rf 
BERNOCCHI rf 
PAOLETTI dh 
MORETTI 1b  10 
AMURRI DAV lf 
STEFONI ph/lf 
LUCIANI L p 
BADIU p 
Totals   33  11  10  27 

PROGETTO TERAMANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PAOLINI Lorenzo L  4.0  17  21 
BERNABEI Nicoḷ   4.0  16  18 
 
PORTO SANT'ELPIDIO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LUCIANI Luca W  7.0  23  25 
BADIU Marius   2.0  13 

Umpires - HP: REGA Gerardo 1B: COLLUCCINO Carlo
Start: 15:30 Time: 2:35 Attendance: 60
Game notes: Scorers - LUCIANI Luciano VM:FAINI Maurizio HM:BETINOCCHI Christian

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
PORTO SANT'ELPIDIO 8, PROGETTO TERAMANO 6
May 18, 2014 at Porto S.Elpidio (Adriatico)

PROGETTO TERAMANO starters: 34/ss FREZZA; 22/cf SPINELLI; 0/dh NARDINOCCHI; 5/c VALLEJO; 31/1b MICOLUCCI; 69/2b ROSSI; 3/3b TUTTOLANI; 10/lf D'ALONZO E; 6/rf IEZZI; 14/p PAOLINI;

PORTO SANT'ELPIDIO starters: 0/ss IOMMI F; 23/cf SALVATORI; 88/2b ESCOBAR; 19/3b ZAMPALONI; 70/c LUCIANI G; 7/rf LUCA; 1/dh PAOLETTI; 37/1b MORETTI; 42/lf AMURRI DAV; 27/p LUCIANI L;

PROGETTO TERAMANO 1st - FREZZA struck out swinging. SPINELLI grounded out to p. NARDINOCCHI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO 1st - IOMMI F walked. IOMMI F stole second. IOMMI F stole third. SALVATORI grounded out to 2b, RBI; IOMMI F scored. ESCOBAR singled to left field. ZAMPALONI reached on a fielder's choice; ESCOBAR out at second ss to 2b. LUCIANI G flied out to rf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PROGETTO TERAMANO 2nd - VALLEJO walked. MICOLUCCI struck out swinging. ROSSI grounded into double play ss to 1b; VALLEJO out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO 2nd - LUCA flied out to rf. PAOLETTI singled to left field. MORETTI struck out looking. PAOLETTI stole second. AMURRI DAV flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PROGETTO TERAMANO 3rd - TUTTOLANI struck out looking. D'ALONZO E struck out swinging. IEZZI walked. IEZZI stole second. FREZZA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO 3rd - IOMMI F hit by pitch. IOMMI F stole second, advanced to third on a throwing error by c. SALVATORI singled to right field, advanced to second on the throw, RBI; IOMMI F scored. SALVATORI stole third. ESCOBAR flied out to cf, SF, RBI; SALVATORI scored, unearned. ZAMPALONI reached on a fielding error by ss. ZAMPALONI stole second. LUCIANI G struck out swinging. ZAMPALONI stole third. LUCA flied out to 2b. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

PROGETTO TERAMANO 4th - SPINELLI grounded out to 2b. NARDINOCCHI flied out to 3b. VALLEJO doubled to left field. MICOLUCCI flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO 4th - ADORANTE to ss for FREZZA. PAOLETTI grounded out to ss. MORETTI fouled out to p. AMURRI DAV singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf. AMURRI DAV advanced to third on a wild pitch. IOMMI F walked. IOMMI F stole second. SALVATORI singled to center field, advanced to second on the throw, 2 RBI; IOMMI F scored; AMURRI DAV scored. SALVATORI stole third. ESCOBAR flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

PROGETTO TERAMANO 5th - ROSSI flied out to 3b. TUTTOLANI flied out to cf. D'ALONZO E struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO 5th - BERNABEI to p for PAOLINI. ZAMPALONI fouled out to c. LUCIANI G struck out swinging, out at first c to 1b. LUCA reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. LUCA out at third p to 3b, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

PROGETTO TERAMANO 6th - IEZZI singled to left field. ADORANTE struck out swinging. IEZZI out at first p to 1b, picked off. SPINELLI grounded out to c. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO 6th - PAOLETTI flied out to 3b. MORETTI grounded out to 1b unassisted. STEFONI pinch hit for AMURRI DAV. STEFONI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PROGETTO TERAMANO 7th - BERNOCCHI to rf for LUCA. STEFONI to lf. D'ALONZO G to dh for NARDINOCCHI. D'ALONZO G struck out looking. CENTOFANI pinch hit for VALLEJO. CENTOFANI grounded out to ss. MICOLUCCI tripled to center field. GARCIA S. pinch hit for ROSSI. GARCIA S. singled to center field, RBI; MICOLUCCI scored. TUTTOLANI flied out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO 7th - CENTOFANI to c. GARCIA S. to 2b. IOMMI F walked. IOMMI F stole second, advanced to third on a throwing error by c. SALVATORI singled to center field, advanced to second on a fielding error by cf, RBI; IOMMI F scored. ESCOBAR singled to left field, RBI; SALVATORI scored. ZAMPALONI flied out to 1b. LUCIANI G singled to right field; ESCOBAR advanced to second, out at third rf to c to 3b to p to 3b. BERNOCCHI singled to right field; LUCIANI G advanced to second. LUCIANI G out at third c to 3b, caught stealing. 2 runs, 4 hits, 2 errors, 1 LOB.

PROGETTO TERAMANO 8th - AMURRI DAN to 2b for ESCOBAR. BADIU to p for LUCIANI L. D'ALONZO E struck out swinging. IEZZI singled to pitcher. ADORANTE grounded out to c, SAC; IEZZI advanced to second. SPINELLI flied out to c. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO 8th - PAOLETTI struck out swinging. MORETTI singled to left field. STEFONI singled to center field; MORETTI advanced to second. IOMMI F reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by 2b; STEFONI out at second ss to 2b; MORETTI advanced to third, scored on the error, unearned. SALVATELLI pinch hit for SALVATORI. SALVATELLI walked. AMURRI DAN flied out to lf. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

PROGETTO TERAMANO 9th - SALVATELLI to cf. D'ALONZO G walked. CENTOFANI grounded out to p; D'ALONZO G advanced to second. D'ALONZO G stole third. MICOLUCCI singled to center field, RBI; D'ALONZO G scored. GARCIA S. singled to center field; MICOLUCCI advanced to second. TUTTOLANI singled to left field; GARCIA S. advanced to second; MICOLUCCI advanced to third. D'ALONZO E walked, RBI; TUTTOLANI advanced to second; GARCIA S. advanced to third; MICOLUCCI scored. D'ALONZO E advanced to second on a wild pitch; TUTTOLANI advanced to third on a wild pitch; GARCIA S. scored on a wild pitch. D'ALONZO E advanced to third on a wild pitch; TUTTOLANI scored on a wild pitch. IEZZI grounded out to 1b unassisted, RBI; D'ALONZO E scored. ADORANTE hit by pitch. SPINELLI grounded out to 1b unassisted. 5 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


PORTO SANT'ELPIDIO 8, PROGETTO TERAMANO 6 (May 18, 2014 at Porto S.Elpidio)
----------------------------------------------------------------------
PROGETTO TERAMANO... 000 000 105  -  6  8  7
PORTO SANT'ELPIDIO.. 102 200 21X  -  8 11  0
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: PROGETTO TERAMANO - PAOLINI Lorenzo; BERNABEI Nicoḷ(5) and VALLEJO De la Cruz;
CENTOFANTI Simone. PORTO SANT'ELPIDIO - LUCIANI Luca; BADIU Marius(8) and LUCIANI Gionni.
Win-LUCIANI Luca  Loss-PAOLINI Lorenzo  T-2:35  A-60
Game notes:
Scorers - LUCIANI Luciano
VM:FAINI Maurizio
HM:BETINOCCHI Christian
ESF 2008