Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

PORTO SANT'ELPIDIO vs BELVEDERE HOTEL RICC (Jun 21, 2014)

 
Composite Box Score
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
BELVEDERE HOTEL RICC 10, PORTO SANT'ELPIDIO 0 - Composite Box Score
Jun 21, 2014 at Riccione (Comunale)

PORTO SANT'ELPIDIO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SALVATORI cf 
BADIU cf 
IOMMI F ss 
LUCIANI G c 
ESCOBAR 3b 
BERNOCCHI 1b 
SALVATELLI lf 
AMURRI DAV dh/p 
MORETTI 1b 
AMURRI DAN 1b/2b 
LUCIANI L 2b/3b 
LUCA rf 
SALVATELLI D p 
MORGANTI p 
Totals   23  19  11 

BELVEDERE HOTEL RICC  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ROSSI ss 
CAPOZZOLI 3b 
CANINI c 
CICCHESE cf 
BALDACCI 1b 
BENVENUTI 2b 
SARTINI dh 
FORLAZZINI rf 
MAZZOCCHI lf 
AMBROSANI P p 
Totals   25  10  21  11 

PORTO SANT'ELPIDIO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SALVATELLI D L  1.1  11  15 
MORGANTI Giancarlo   4.2  13  17 
AMURRI Davide   0.1 
 
BELVEDERE HOTEL RICC  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
AMBROSANI Pietro W  7.0  23  28  10 

Umpires - HP: FLOCUZZIO Gianluca 1B: FIORITO Giuseppe
Start: 20:30 Time: 2:00 Attendance: 20
Game notes: Scorers - BELLAVISTA Luigi VM:REMZI P. - VC:BERNOCCHI C. HM:AMBROSANI S.

 
Play-by-Play
 

Campionato Nazionale Serie B - 2014
BELVEDERE HOTEL RICC 10, PORTO SANT'ELPIDIO 0
Jun 21, 2014 at Riccione (Comunale)

PORTO SANT'ELPIDIO starters: 23/cf SALVATORI; 0/ss IOMMI F; 70/c LUCIANI G; 88/3b ESCOBAR; 15/lf SALVATELLI; 42/dh AMURRI DAV; 37/1b MORETTI; 27/2b LUCIANI L; 7/rf LUCA; 0/p SALVATELLI D;

BELVEDERE HOTEL RICC starters: 3/ss ROSSI; 25/3b CAPOZZOLI; 29/c CANINI; 33/cf CICCHESE; 49/1b BALDACCI; 35/2b BENVENUTI; 10/dh SARTINI; 27/rf FORLAZZINI; 12/lf MAZZOCCHI; 24/p AMBROSANI P;

PORTO SANT'ELPIDIO 1st - ::: SALVATORI M. Out by rule Base Line Violation (BLV) :::. SALVATORI singled to shortstop. SALVATORI out at second ss unassisted. IOMMI F grounded out to 2b. LUCIANI G grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BELVEDERE HOTEL RICC 1st - ROSSI grounded out to ss. CAPOZZOLI doubled to center field. CANINI flied out to cf. CICCHESE hit by pitch. CICCHESE stole second; CAPOZZOLI stole third. BALDACCI singled to third base, RBI; CICCHESE scored; CAPOZZOLI scored. BALDACCI advanced to second on a wild pitch. BENVENUTI singled to left field, advanced to second on an error by lf; BALDACCI advanced to third, scored on the error. SARTINI doubled to right field, RBI; BENVENUTI scored, unearned. FORLAZZINI flied out to lf. 4 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO 2nd - ESCOBAR singled to center field. SALVATELLI fouled out to c. AMURRI DAV walked; ESCOBAR advanced to second. MORETTI grounded out to p, SAC; AMURRI DAV advanced to second; ESCOBAR advanced to third. LUCIANI L flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BELVEDERE HOTEL RICC 2nd - MAZZOCCHI singled to right field. ROSSI walked; MAZZOCCHI advanced to second. CAPOZZOLI reached on a throwing error by p, advanced to second on the error, SAC; ROSSI advanced to second, advanced to third on the error; MAZZOCCHI advanced to third, scored on the error. CANINI hit by pitch. CICCHESE reached on a fielder's choice, RBI; CANINI out at second ss to 2b; CAPOZZOLI advanced to third; ROSSI scored. CICCHESE advanced to second on a balk; CAPOZZOLI scored on a balk, unearned. BALDACCI reached on a throwing error by ss. BENVENUTI tripled to right field, 2 RBI; BALDACCI scored, unearned; CICCHESE scored, unearned. MORGANTI to p for SALVATELLI D. SARTINI grounded out to ss. FORLAZZINI walked. MAZZOCCHI flied out to 2b. 5 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO 3rd - LUCA fouled out to c. SALVATORI walked. IOMMI F reached on a fielder's choice; SALVATORI out at second p to ss. LUCIANI G reached on a fielder's choice; IOMMI F out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BELVEDERE HOTEL RICC 3rd - ROSSI walked. CAPOZZOLI reached on a fielder's choice; ROSSI out at second 3b to ss. CANINI grounded into double play 2b to ss to 1b; CAPOZZOLI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO 4th - ESCOBAR walked. SALVATELLI reached on a fielder's choice; ESCOBAR advanced to second on a throwing error by 3b. AMURRI DAV struck out swinging. MORETTI fouled out to 1b. LUCIANI L reached on a fielder's choice; SALVATELLI out at second 2b to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

BELVEDERE HOTEL RICC 4th - CICCHESE flied out to lf. BALDACCI singled to left field. BENVENUTI grounded into double play ss to 2b to 1b; BALDACCI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO 5th - LUCA flied out to lf. SALVATORI grounded out to 2b. IOMMI F singled to shortstop. LUCIANI G reached on a fielder's choice; IOMMI F out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BELVEDERE HOTEL RICC 5th - SARTINI grounded out to ss. FORLAZZINI singled to center field. MAZZOCCHI lined into double play 2b to 1b; FORLAZZINI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO 6th - ESCOBAR grounded out to ss. SALVATELLI singled down the rf line. AMURRI DAV singled to catcher; SALVATELLI advanced to second. MORETTI grounded into double play 3b to 1b; SALVATELLI out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

BELVEDERE HOTEL RICC 6th - BADIU to cf for SALVATORI. AMURRI DAN to 1b for MORETTI. ROSSI hit by pitch. CAPOZZOLI reached on a fielder's choice; ROSSI out at second ss to 2b. CANINI flied out to 2b. CICCHESE walked; CAPOZZOLI advanced to second. BALDACCI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO 7th - LUCIANI L flied out to cf. LUCA walked. BADIU lined into double play ss to 1b; LUCA out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BELVEDERE HOTEL RICC 7th - BERNOCCHI to 1b for ESCOBAR. AMURRI DAV to p. AMURRI DAN to 2b. LUCIANI L to 3b. / for MORGANTI. BENVENUTI walked. SARTINI struck out swinging. FORLAZZINI walked; BENVENUTI advanced to second. MAZZOCCHI walked; FORLAZZINI advanced to second; BENVENUTI advanced to third. ROSSI walked, RBI; MAZZOCCHI advanced to second; FORLAZZINI advanced to third; BENVENUTI scored. 1 run, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


BELVEDERE HOTEL RICC 10, PORTO SANT'ELPIDIO 0 (Jun 21, 2014 at Riccione)
----------------------------------------------------------------------
PORTO SANT'ELPIDIO.. 000 000 0 -  0  5  3
BELVEDERE HOTEL RICC 450 000 1 - 10  8  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: PORTO SANT'ELPIDIO - SALVATELLI D; MORGANTI Giancarlo(2); AMURRI Davide(7) and
LUCIANI Gionni. BELVEDERE HOTEL RICC - AMBROSANI Pietro and CANINI Alberto.
Win-AMBROSANI Pietro  Loss-SALVATELLI D  T-2:00  A-20
Game notes:
Scorers - BELLAVISTA Luigi
VM:REMZI P. - VC:BERNOCCHI C.
HM:AMBROSANI S.
ESF 2008