Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CRAZY PRAISSOLA vs ASD ROVIGO ELITE (29/06/2014)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2014
ASD ROVIGO ELITE 8, CRAZY PRAISSOLA 5
29/06/2014 at Rovigo (Tassina)

CRAZY PRAISSOLA   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
DALLA RIVA Alessio ss 
DALLA RIVA Gabriele 3b 
AVOGARO Francesco cf 
BOGONI Matteo c 
CORAME Mattia 2b 
GIRARDI Elia rf 
FABIANI Paolo p 
   TANELLO Giuseppe lf 
BUIN Fabio 1b 
   TESSARI Matteo pr 
DAL CERE' Luca lf/p 
Totals  35  24 
  
ASD ROVIGO ELITE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
CHIEREGATO Andrea c 
CAVALLINI Fabio 2b 
ROVERONI Giacomo 1b  12 
SCHIAVON Remo ss 
BORELLA Enrico p 
BUCATARU Tudor 3b 
L'ERARIO Filippo rf 
CAZZADORE Matteo cf 
ZONZI Michele lf 
Totals  33  10  27  11 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
CRAZY PRAISSOLA..... 003 100 010 -  5  5  5
ASD ROVIGO ELITE.... 004 301 00X -  8 10  5
-------------------------------------------
E - DALLA RIVA A; DALLA RIVA G 2; BUIN F; DAL CERE'; CAVALLINI F; ROVERONI G; SCHIAVON R; ZONZI M 2. DP - PRA 1; ROV3 1. LOB - PRA 4; ROV3 9. 2B - SCHIAVON R; BORELLA E. HBP - DALLA RIVA G. SF - CAVALLINI F; ROVERONI G. SB - AVOGARO F; BOGONI; FABIANI P; BUIN F; DAL CERE'; CAVALLINI F 2; SCHIAVON R; BUCATARU T. CS - GIRARDI E; CHIEREGATO A.

CRAZY PRAISSOLA   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FABIANI Paolo L  5.0  23  28  10 
DAL CERE' Luca   3.0  10  13 
  
ASD ROVIGO ELITE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BORELLA Enrico W  9.0  35  36  12 

Win - BORELLA E. Loss - FABIANI P. Save - None. WP - BORELLA E. HBP - by BORELLA E (DALLA RIVA G). BK - FABIANI P. PB - CHIEREGATO A 2.

Umpires - HP: VENZO Valerio 1B: BERTACCHE Gianpaolo
Start: 15:30 Time: 3:00 Attendance: 30
Game notes: Scorekeeper: BERGAMASCHI Patrizia VM: DEL RIO Ernesto HM: PREVIATO Giovanni

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2014
ASD ROVIGO ELITE 8, CRAZY PRAISSOLA 5
29/06/2014 at Rovigo (Tassina)

CRAZY PRAISSOLA starters: 8/ss DALLA RIVA A; 21/3b DALLA RIVA G; 16/cf AVOGARO F; 57/c BOGONI; 64/2b CORAME M; 34/rf GIRARDI E; 61/p FABIANI P; 15/1b BUIN F; 60/lf DAL CERE';

ASD ROVIGO ELITE starters: 4/c CHIEREGATO A; 43/2b CAVALLINI F; 99/1b ROVERONI G; 2/ss SCHIAVON R; 14/p BORELLA E; 54/3b BUCATARU T; 21/rf L'ERARIO F; 66/cf CAZZADORE M; 7/lf ZONZI M;

CRAZY PRAISSOLA 1st - DALLA RIVA A flied out to 2b. DALLA RIVA G flied out to ss. AVOGARO F flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD ROVIGO ELITE 1st - CHIEREGATO A fouled out to p. CAVALLINI F flied out to 2b. ROVERONI G walked. SCHIAVON R reached on an error by 3b; ROVERONI G advanced to second. BORELLA E flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

CRAZY PRAISSOLA 2nd - BOGONI struck out swinging. CORAME M grounded out to p. GIRARDI E flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD ROVIGO ELITE 2nd - BUCATARU T flied out to rf. L'ERARIO F fouled out to 1b. CAZZADORE M struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CRAZY PRAISSOLA 3rd - FABIANI P flied out to 2b. BUIN F reached on an error by lf. DAL CERE' reached on a fielder's choice; BUIN F out at second ss to 2b. DAL CERE' stole second. DALLA RIVA A singled to left field, RBI; DAL CERE' scored, unearned. DALLA RIVA G hit by pitch; DALLA RIVA A advanced to second. AVOGARO F singled to first base, RBI; DALLA RIVA G advanced to third; DALLA RIVA A scored, unearned. AVOGARO F advanced to second on a wild pitch. AVOGARO F advanced to third on a passed ball; DALLA RIVA G scored on a passed ball, unearned. BOGONI flied out to cf. 3 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD ROVIGO ELITE 3rd - ZONZI M singled to left field. ZONZI M advanced to second on a balk. CHIEREGATO A singled to center field; ZONZI M advanced to third. CAVALLINI F flied out to cf, SF, RBI; ZONZI M scored. ROVERONI G singled to shortstop; CHIEREGATO A advanced to second. SCHIAVON R doubled to left field, RBI; ROVERONI G advanced to third; CHIEREGATO A scored. BORELLA E singled to left field, advanced to second on an error by lf, 2 RBI; SCHIAVON R scored; ROVERONI G scored. BUCATARU T reached on an error by 1b; BORELLA E advanced to third on the error. BUCATARU T stole second. L'ERARIO F fouled out to c. CAZZADORE M struck out swinging. 4 runs, 5 hits, 2 errors, 2 LOB.

CRAZY PRAISSOLA 4th - CORAME M flied out to 1b. GIRARDI E flied out to lf. FABIANI P singled to center field. BUIN F reached on an error by 1b, assist by 3b; FABIANI P advanced to third on the error. BUIN F stole second; FABIANI P stole home, unearned. DAL CERE' flied out to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ASD ROVIGO ELITE 4th - ZONZI M fouled out to 3b. CHIEREGATO A walked. CAVALLINI F singled to center field; CHIEREGATO A advanced to third. CAVALLINI F stole second. ROVERONI G flied out to 2b, SF, RBI; CAVALLINI F advanced to third; CHIEREGATO A scored. SCHIAVON R singled to center field, RBI; CAVALLINI F scored. BORELLA E doubled to center field, RBI; SCHIAVON R scored. BUCATARU T reached on a throwing error by ss; BORELLA E advanced to third on the error. L'ERARIO F grounded out to p. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

CRAZY PRAISSOLA 5th - DALLA RIVA A grounded out to ss. DALLA RIVA G grounded out to p. AVOGARO F grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD ROVIGO ELITE 5th - CAZZADORE M grounded out to ss. ZONZI M flied out to cf. CHIEREGATO A walked. CHIEREGATO A out at second 2b to 1b to 2b, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CRAZY PRAISSOLA 6th - BOGONI reached on an error by ss. CORAME M fouled out to 1b. BOGONI stole second. GIRARDI E grounded out to 2b. BOGONI advanced to third on a passed ball. FABIANI P grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD ROVIGO ELITE 6th - TANELLO G to lf for FABIANI P. DAL CERE' to p. CAVALLINI F singled to center field. ROVERONI G singled to third base, advanced to third on a throwing error by 3b, RBI; CAVALLINI F scored. SCHIAVON R walked. SCHIAVON R stole second. BORELLA E flied into double play p to 2b; SCHIAVON R out on the play. BUCATARU T grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

CRAZY PRAISSOLA 7th - BUIN F grounded out to 3b. DAL CERE' singled to left field. DALLA RIVA A grounded out to p. DALLA RIVA G flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD ROVIGO ELITE 7th - L'ERARIO F struck out swinging. CAZZADORE M flied out to ss. ZONZI M grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CRAZY PRAISSOLA 8th - AVOGARO F reached on an error by 2b. BOGONI struck out swinging. AVOGARO F stole second. CORAME M struck out swinging. GIRARDI E reached on an error by lf; AVOGARO F scored on the error, unearned. GIRARDI E out at first 2b to 1b, caught stealing. 1 run, 0 hits, 2 errors, 0 LOB.

ASD ROVIGO ELITE 8th - CHIEREGATO A flied out to lf. CAVALLINI F walked. CAVALLINI F stole second. ROVERONI G walked. SCHIAVON R flied out to ss. BORELLA E reached on a fielder's choice; ROVERONI G out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

CRAZY PRAISSOLA 9th - TANELLO G struck out swinging. BUIN F singled to shortstop. TESSARI M pinch ran for BUIN F. DAL CERE' lined into double play 2b to 1b; TESSARI M out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori