Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

SAN MARTINO JUNIOR vs ASD ROVIGO ELITE (06/07/2014)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2014
SAN MARTINO JUNIOR 24, ASD ROVIGO ELITE 12
06/07/2014 at Rovigo (Vittorio Veneto)

SAN MARTINO JUNIOR   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
MELIORI Davide ss 
MOLON Federico 1b 
PICCOLI Cesare c  11 
MARZIO Luca 3b 
MAINO Marco cf/p 
BRAGA Pietro 2b 
BRAGA Andrea rf/cf 
BELLINAZZI Leonardo lf 
MARZIO Matteo dh 
   MUSSATTI Nicoḷ dh/rf 
OSTI Fabio p 
Totals  52  24  21  16  10  27  12 
  
ASD ROVIGO ELITE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
CHIEREGATO Andrea lf/c 
   FERRARESE Fabio ph 
CAVALLINI Fabio 2b 
SCHIESARO Enrico 1b  13 
SCHIAVON Remo ss 
ROVERONI Giacomo cf/3b 
BUCATARU Tudor 3b/p 
VALSECCHI Andrea p 
   BORELLA Enrico p/cf 
L'ERARIO Filippo rf 
   CAZZADORE Matteo rf 
   GONZALES Julio ph 
ZANELLA Manuel c 
   ZONZI Michele lf 
   ZAGO Lorenzo lf 
Totals  36  12  11  11  27  13  11 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
SAN MARTINO JUNIOR.. 002 602 554 - 24 21  4
ASD ROVIGO ELITE.... 220 031 301 - 12  8  8
-------------------------------------------
E - MELIORI D; MARZIO L 3; CAVALLINI F; SCHIAVON R; ROVERONI G 2; BUCATARU T; L'ERARIO F; ZONZI M; ZAGO L. DP - SMA 1; ROV3 1. LOB - SMA 12; ROV3 11. 2B - MARZIO L; MUSSATTI N; BORELLA E. HR - MARZIO L. HBP - CHIEREGATO A; SCHIESARO E; ZONZI M. SF - MAINO M. SB - MELIORI D 2; MOLON F; MARZIO L; BRAGA P; CAVALLINI F; SCHIESARO E; SCHIAVON R; ROVERONI G 2; BUCATARU T. CS - SCHIESARO E; ZANELLA M.

SAN MARTINO JUNIOR   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
OSTI Fabio W  4.0  14  18 
MAINO Marco   5.0  22  32 
  
ASD ROVIGO ELITE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VALSECCHI Andrea   3.0  17  22 
BORELLA Enrico L  4.0  22  23 
BUCATARU Tudor   1.2  12  17 
ROVERONI Giacomo   0.1 

Win - OSTI F. Loss - BORELLA E. Save - None. WP - BUCATARU T 5; VALSECCHI 3; BORELLA E. HBP - by OSTI F (CHIEREGATO A); by OSTI F (SCHIESARO E); by MAINO M (ZONZI M). PB - PICCOLI C; CHIEREGATO A 4; ZANELLA M 2.

Umpires - HP: DE VERCELLI Fabio
Start: 15:30 Time: 4:10 Attendance: 40
Game notes: Acorekeeper: BERGAMASCHI Patrizia HM: PREVIATO Giovanni
VALSECCHI faced 6 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2014
SAN MARTINO JUNIOR 24, ASD ROVIGO ELITE 12
06/07/2014 at Rovigo (Vittorio Veneto)

SAN MARTINO JUNIOR starters: 28/ss MELIORI D; 0/1b MOLON F; 30/c PICCOLI C; 14/3b MARZIO L; 68/cf MAINO M; 6/2b BRAGA P; 22/rf BRAGA A; 51/lf BELLINAZZI L; 0/dh MARZIO M; 44/p OSTI F;

ASD ROVIGO ELITE starters: 4/lf CHIEREGATO A; 43/2b CAVALLINI F; 47/1b SCHIESARO E; 2/ss SCHIAVON R; 99/cf ROVERONI G; 54/3b BUCATARU T; 0/p VALSECCHI; 21/rf L'ERARIO F; 69/c ZANELLA M;

SAN MARTINO JUNIOR 1st - MELIORI D grounded out to ss. MOLON F flied out to ss. PICCOLI C walked. MARZIO L singled up the middle; PICCOLI C advanced to third. MAINO M grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD ROVIGO ELITE 1st - CHIEREGATO A hit by pitch. CAVALLINI F singled to left field; CHIEREGATO A advanced to second. SCHIESARO E hit by pitch; CAVALLINI F advanced to second; CHIEREGATO A advanced to third. SCHIAVON R grounded into double play 3b to c to 1b; CAVALLINI F advanced to third; CHIEREGATO A out on the play. ROVERONI G reached on an error by 3b; SCHIESARO E advanced to third on the error; CAVALLINI F scored on the error, unearned. ROVERONI G stole second; SCHIESARO E stole home, unearned. BUCATARU T flied out to 1b. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

SAN MARTINO JUNIOR 2nd - BRAGA P walked. BRAGA P stole second. BRAGA P advanced to third on a wild pitch. BRAGA A struck out swinging. BELLINAZZI L fouled out to 3b. MARZIO M struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD ROVIGO ELITE 2nd - VALSECCHI reached on an error by 3b, advanced to second on the error. L'ERARIO F fouled out to 3b. ZANELLA M struck out swinging. CHIEREGATO A walked. CAVALLINI F singled to shortstop, RBI; CHIEREGATO A advanced to second; VALSECCHI scored, unearned. SCHIESARO E singled to center field, RBI; CAVALLINI F advanced to third; CHIEREGATO A scored, unearned. SCHIESARO E out at second c to ss, caught stealing. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

SAN MARTINO JUNIOR 3rd - MELIORI D singled to left field. MOLON F singled to right field; MELIORI D advanced to second. MOLON F stole second; MELIORI D stole third. PICCOLI C walked. MARZIO L walked, RBI; PICCOLI C advanced to second; MOLON F advanced to third; MELIORI D scored. MAINO M flied out to rf, SF, RBI; PICCOLI C advanced to third; MOLON F scored. MARZIO L stole second. BRAGA P struck out swinging. BRAGA A struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD ROVIGO ELITE 3rd - SCHIAVON R grounded out to c, bunt. ROVERONI G struck out swinging, out at first c to 1b. BUCATARU T flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAN MARTINO JUNIOR 4th - BELLINAZZI L singled through the left side. BELLINAZZI L advanced to second on a passed ball. BELLINAZZI L advanced to third on a wild pitch. BELLINAZZI L scored on a wild pitch. MUSSATTI N to dh for MARZIO M. MUSSATTI N reached on an error by 2b. MUSSATTI N advanced to second on a passed ball. MELIORI D singled to second base; MUSSATTI N advanced to third. MELIORI D stole second. MOLON F singled to right field, 2 RBI; MELIORI D scored; MUSSATTI N scored, unearned. PICCOLI C singled to right field, advanced to second on an error by rf; MOLON F advanced to second, advanced to third on the error. MARZIO L homered to right field, 3 RBI; PICCOLI C scored; MOLON F scored. BORELLA E to p for VALSECCHI. MAINO M fouled out to 3b. BRAGA P grounded out to ss. BRAGA A grounded out to p. 6 runs, 5 hits, 2 errors, 0 LOB.

ASD ROVIGO ELITE 4th - BORELLA E flied out to ss. L'ERARIO F struck out swinging, out at first c to 1b. ZANELLA M walked. ZANELLA M out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAN MARTINO JUNIOR 5th - CAZZADORE M to rf for L'ERARIO F. BELLINAZZI L grounded out to p. MUSSATTI N grounded out to p. MELIORI D flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD ROVIGO ELITE 5th - MAINO M to p. BRAGA A to cf. MUSSATTI N to rf. / for OSTI F. CHIEREGATO A walked. CAVALLINI F reached on an error by ss; CHIEREGATO A advanced to second. SCHIESARO E walked; CAVALLINI F advanced to second; CHIEREGATO A advanced to third. SCHIAVON R walked, RBI; SCHIESARO E advanced to second; CAVALLINI F advanced to third; CHIEREGATO A scored. ROVERONI G struck out swinging. BUCATARU T singled to center field, 2 RBI; SCHIAVON R advanced to second; SCHIESARO E scored; CAVALLINI F scored, unearned. SCHIAVON R stole third. BORELLA E flied out to cf. BUCATARU T stole second. CAZZADORE M struck out swinging. 3 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

SAN MARTINO JUNIOR 6th - CHIEREGATO A to c. ZONZI M to lf for ZANELLA M. MOLON F singled to center field. PICCOLI C singled to right field; MOLON F advanced to second. MARZIO L grounded into double play ss to 2b to 1b; PICCOLI C out on the play; MOLON F advanced to third. MAINO M singled to shortstop, RBI; MOLON F scored. MAINO M advanced to second on a passed ball. BRAGA P walked. BRAGA A singled to shortstop, RBI; BRAGA P advanced to second; MAINO M scored, unearned. BELLINAZZI L grounded out to 2b. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD ROVIGO ELITE 6th - ZONZI M struck out swinging. CHIEREGATO A flied out to c. CAVALLINI F singled to left field. CAVALLINI F stole second. SCHIESARO E singled to center field, RBI; CAVALLINI F scored. SCHIAVON R flied out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SAN MARTINO JUNIOR 7th - MUSSATTI N doubled to left field. MELIORI D singled to center field, RBI; MUSSATTI N scored. MOLON F singled to center field; MELIORI D advanced to second. MOLON F advanced to second on a wild pitch; MELIORI D advanced to third on a wild pitch. PICCOLI C reached on an error by lf; MOLON F advanced to third on the error; MELIORI D scored on the error. MARZIO L singled to center field, 2 RBI; PICCOLI C scored, unearned; MOLON F scored. MAINO M reached on an error by 3b; MARZIO L advanced to third on the error. BRAGA P singled to shortstop, RBI; MAINO M advanced to second; MARZIO L scored, unearned. BRAGA A grounded out to p; BRAGA P advanced to second; MAINO M advanced to third. BELLINAZZI L grounded out to p. MUSSATTI N grounded out to p. 5 runs, 5 hits, 2 errors, 2 LOB.

ASD ROVIGO ELITE 7th - ROVERONI G walked. ROVERONI G stole second. BUCATARU T struck out swinging. ROVERONI G advanced to third on a passed ball, scored on a passed ball. BORELLA E doubled to center field. CAZZADORE M singled to first base; BORELLA E advanced to third. ZONZI M hit by pitch; CAZZADORE M advanced to second. CHIEREGATO A walked, RBI; ZONZI M advanced to second; CAZZADORE M advanced to third; BORELLA E scored. CAVALLINI F walked, RBI; CHIEREGATO A advanced to second; ZONZI M advanced to third; CAZZADORE M scored. SCHIESARO E struck out looking. SCHIAVON R grounded out to 2b. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

SAN MARTINO JUNIOR 8th - ROVERONI G to 3b. BUCATARU T to p. BORELLA E to cf. ZAGO L to lf for ZONZI M. MELIORI D reached on an error by ss. MELIORI D advanced to second on a passed ball. MOLON F reached on an error by 3b. PICCOLI C reached on an error by lf, advanced to third on the error; MOLON F scored on the error, unearned; MELIORI D scored on the error, unearned. PICCOLI C scored on a passed ball, unearned. MARZIO L doubled to center field. MARZIO L advanced to third on a wild pitch. MAINO M grounded out to 2b, RBI; MARZIO L scored, unearned. BRAGA P walked. BRAGA P advanced to second on a passed ball, advanced to third on a passed ball. BRAGA A singled to pitcher, RBI; BRAGA P scored, unearned. BRAGA A advanced to second on a wild pitch. BELLINAZZI L struck out swinging. MUSSATTI N struck out swinging. 5 runs, 2 hits, 3 errors, 1 LOB.

ASD ROVIGO ELITE 8th - ROVERONI G flied out to ss. BUCATARU T flied out to cf. BORELLA E struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAN MARTINO JUNIOR 9th - MELIORI D walked. MELIORI D advanced to second on a wild pitch. MELIORI D out at third 3b unassisted. MOLON F walked. PICCOLI C reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; MOLON F scored on the error, unearned. MARZIO L struck out swinging. MAINO M singled to right field; PICCOLI C advanced to third. BRAGA P singled to pitcher, RBI; MAINO M advanced to third; PICCOLI C scored, unearned. BRAGA P advanced to second on a wild pitch, advanced to third on a wild pitch; MAINO M scored on a wild pitch, unearned. BRAGA P scored on a wild pitch, unearned. BRAGA A walked. BELLINAZZI L walked; BRAGA A advanced to second. ROVERONI G to p. BUCATARU T to 3b. MUSSATTI N grounded out to 3b. 4 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD ROVIGO ELITE 9th - GONZALES J pinch hit for CAZZADORE M. GONZALES J reached on an error by 3b. ZAGO L walked; GONZALES J advanced to second. FERRARESE F pinch hit for CHIEREGATO A. FERRARESE F struck out swinging. CAVALLINI F walked; ZAGO L advanced to second; GONZALES J advanced to third. SCHIESARO E walked, RBI; CAVALLINI F advanced to second; ZAGO L advanced to third; GONZALES J scored, unearned. SCHIAVON R flied out to cf. ROVERONI G struck out swinging. 1 run, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori