Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD DRAGONS CLUB vs WHITE SOX BUTTRIO (13/04/2014)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2014
WHITE SOX BUTTRIO 22, ASD DRAGONS CLUB 2
13/04/2014 at Buttrio (Michelutti)

ASD DRAGONS CLUB   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
POPAIZ Alberto 3b 
   BERTOLDI Nicholas 3b 
RESTUCCIA Alessio c 
   ZONTA Marco c 
BERGAGNA Davide lf 
   DORIGO Alessandro ph/lf 
DI FRESCO Luigi 1b 
SONZIN Marco ss/p 
MUSER Tommaso 2b/p 
MIOTTO Filippo cf/p 
   BEDOYA G. Stiven Y. 2b 
MONTE Lorenzo rf 
   DALANAJ Claudio rf 
TURELLO Mattia p 
   ZANINELLO Christian p/2b 
Totals  25  18 
  
WHITE SOX BUTTRIO   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SIONI Francesco rf 
HENNEN Austin ss 
DE PRATO Manuel dh 
BASSAN Michele 1b 
FIGUEREDO DI SALRI C c 
MIANI Alessio 3b 
LUISA Alberto cf 
FLORE Lorenzo lf 
QUERINCIG Matteo 2b 
BOREAN Marco p 
   FRANCESCON Davide p 
   MENOTTI Nicolç p 
Totals  30  22  11  16  14  21 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
ASD DRAGONS CLUB.... 000 002 0 -  2  6  4
WHITE SOX BUTTRIO... 900 616 X - 22 11  1
-----------------------------------------
E - POPAIZ A 2; SONZIN M.; ZANINELLO; MIANI. DP - DRG 1; WHI 2. LOB - DRG 6; WHI 9. 2B - POPAIZ A; HENNEN A; DE PRATO; LUISA A. 3B - FIGUEREDO C. HBP - HENNEN A; BASSAN; FIGUEREDO C; LUISA A. SF - FIGUEREDO C. SB - RESTUCCIA A; DORIGO A; SIONI F; DE PRATO; FIGUEREDO C; MIANI. CS - RESTUCCIA A.

ASD DRAGONS CLUB   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TURELLO Mattia L  0.1  10 
ZANINELLO Christian   2.2  12 
MUSER Tommaso   0.1 
MIOTTO Filippo   1.2 
SONZIN Marco   1.0  10 
  
WHITE SOX BUTTRIO   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BOREAN Marco W  5.0  15  17 
FRANCESCON Davide   1.0 
MENOTTI Nicolç   1.0 

Win - BOREAN M. Loss - TURELLO. Save - None. WP - MUSER T; MIOTTO F; TURELLO. HBP - by ZANINELLO (LUISA A); by MUSER T (FIGUEREDO C); by MUSER T (HENNEN A); by MUSER T (BASSAN). PB - RESTUCCIA A 3; ZONTA.

Umpires - HP: BORGHESE Marco 1B: ZORZENON Fiorenzo
Start: 15:30 Time: 2:45 Attendance:
Game notes: Scorekeeper: MINTO Antonella

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2014
WHITE SOX BUTTRIO 22, ASD DRAGONS CLUB 2
13/04/2014 at Buttrio (Michelutti)

ASD DRAGONS CLUB starters: 6/3b POPAIZ A; 24/c RESTUCCIA A; 17/lf BERGAGNA D; 13/1b DI FRESCO L; 22/ss SONZIN M.; 14/2b MUSER T; 15/cf MIOTTO F; 11/rf MONTE L; 18/p TURELLO;

WHITE SOX BUTTRIO starters: 15/rf SIONI F; 45/ss HENNEN A; 29/dh DE PRATO; 20/1b BASSAN; 12/c FIGUEREDO C; 34/3b MIANI; 21/cf LUISA A; 54/lf FLORE L; 58/2b QUERINCIG; 35/p BOREAN M;

ASD DRAGONS CLUB 1st - POPAIZ A flied out to 2b. RESTUCCIA A flied out to lf. BERGAGNA D struck out, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 1st - SIONI F walked. SIONI F stole second. HENNEN A doubled to right center, RBI; SIONI F scored. DE PRATO singled through the left side; HENNEN A advanced to third. DE PRATO stole second. BASSAN struck out swinging. FIGUEREDO C singled to left field, 2 RBI; DE PRATO scored; HENNEN A scored. FIGUEREDO C stole second. MIANI walked. MIANI advanced to second on a passed ball; FIGUEREDO C advanced to third on a passed ball. LUISA A doubled to right field, 2 RBI; MIANI scored; FIGUEREDO C scored. FLORE L walked. QUERINCIG walked; FLORE L advanced to second; LUISA A advanced to third. SIONI F walked, RBI; QUERINCIG advanced to second; FLORE L advanced to third; LUISA A scored. SIONI F advanced to second on a wild pitch; QUERINCIG advanced to third on a wild pitch; FLORE L scored on a wild pitch. SIONI F advanced to third on a passed ball, scored on a passed ball, unearned; QUERINCIG scored on a passed ball. ZANINELLO to p for TURELLO. HENNEN A walked. HENNEN A advanced to second on a passed ball. DE PRATO walked. BASSAN grounded out to 3b; DE PRATO advanced to second; HENNEN A advanced to third. FIGUEREDO C flied out to rf. 9 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD DRAGONS CLUB 2nd - DI FRESCO L walked. SONZIN M. fouled into double play c to 1b; DI FRESCO L out on the play. MUSER T struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 2nd - MIANI fouled out to c. LUISA A hit by pitch. FLORE L struck out swinging. QUERINCIG reached on an error by ss; LUISA A advanced to second. SIONI F reached on a fielder's choice; QUERINCIG out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD DRAGONS CLUB 3rd - MIOTTO F struck out swinging, out at first c to 1b. MONTE L singled up the middle. ZANINELLO struck out swinging, hit into double play c to ss; MONTE L out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 3rd - HENNEN A struck out swinging, out at first c to 1b. DE PRATO walked. BASSAN flied into double play cf to ss to 1b; DE PRATO out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD DRAGONS CLUB 4th - POPAIZ A flied out to lf. RESTUCCIA A singled to left field. RESTUCCIA A stole second. RESTUCCIA A out at third c to 3b, caught stealing. DORIGO A pinch hit for BERGAGNA D. DORIGO A walked. DORIGO A stole second. DI FRESCO L grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 4th - DORIGO A to lf. MUSER T to p. ZANINELLO to 2b. FIGUEREDO C hit by pitch. MIANI singled to pitcher; FIGUEREDO C advanced to third. MIANI stole second. LUISA A walked. FLORE L singled down the lf line, advanced to third on the throw, 3 RBI; LUISA A scored; MIANI scored; FIGUEREDO C scored. FLORE L scored on a wild pitch. QUERINCIG grounded out to p. SIONI F walked. HENNEN A hit by pitch; SIONI F advanced to second. DE PRATO reached on an error by 3b; HENNEN A advanced to second; SIONI F advanced to third. BASSAN hit by pitch, RBI; DE PRATO advanced to second; HENNEN A advanced to third; SIONI F scored, unearned. MUSER T to cf. MIOTTO F to p. FIGUEREDO C flied out to cf, SF, RBI; HENNEN A scored, unearned. MIANI popped up to 3b. 6 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD DRAGONS CLUB 5th - SONZIN M. singled to left field. MUSER T reached on a fielder's choice; SONZIN M. out at second cf to ss. MIOTTO F grounded out to 1b unassisted; MUSER T advanced to second. MONTE L struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 5th - LUISA A walked. LUISA A advanced to second on a wild pitch. FLORE L grounded out to 3b; LUISA A advanced to third, scored on an error by 3b, assist by 1b, unearned. QUERINCIG grounded out to p. SIONI F reached on an error by 2b. HENNEN A singled through the left side; SIONI F advanced to second. DE PRATO flied out to cf. 1 run, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

ASD DRAGONS CLUB 6th - FRANCESCON D to p for BOREAN M. ZANINELLO grounded out to ss. POPAIZ A doubled down the rf line. RESTUCCIA A singled to left center, RBI; POPAIZ A scored. DORIGO A struck out swinging. DI FRESCO L singled down the rf line, RBI; RESTUCCIA A scored. SONZIN M. walked; DI FRESCO L advanced to second. MUSER T reached on an error by 3b; SONZIN M. advanced to second; DI FRESCO L advanced to third. MIOTTO F flied out to ss. 2 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 6th - BERTOLDI N to 3b for POPAIZ A. ZONTA to c for RESTUCCIA A. SONZIN M. to p. MUSER T to ss. BEDOYA G to 2b for MIOTTO F. DALANAJ C to rf for MONTE L. ZANINELLO to cf. BASSAN flied out to cf. FIGUEREDO C tripled to right field. FIGUEREDO C scored on a passed ball. MIANI walked. LUISA A struck out looking. FLORE L singled to left field; MIANI advanced to second. QUERINCIG walked; FLORE L advanced to second; MIANI advanced to third. SIONI F walked, RBI; QUERINCIG advanced to second; FLORE L advanced to third; MIANI scored. HENNEN A singled down the lf line, advanced to second on the throw, 2 RBI; SIONI F advanced to third; QUERINCIG scored; FLORE L scored. DE PRATO doubled to left center, 2 RBI; HENNEN A scored; SIONI F scored. BASSAN flied out to lf. 6 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD DRAGONS CLUB 7th - MENOTTI N to p for FRANCESCON D. DALANAJ C struck out swinging. ZANINELLO struck out swinging, out at first c to 1b. BERTOLDI N walked. ZONTA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori