Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD PADOVA BSC vs WHITE SOX BUTTRIO (04/05/2014)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2014
WHITE SOX BUTTRIO 19, ASD PADOVA BSC 1
04/05/2014 at Buttrio (G. Michelutti)

ASD PADOVA BSC   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SBARAI Stefano 1b/lf 
FABRIS L 2b 
BOSCHI Tommaso ss/1b 
DAL PRA' Nicola c 
MAGRO Matteo p/cf 
PRENZATO Emilio cf/p 
PONCHIA Emilio 3b 
   PAPARONE Davide ph/rf 
BARBERA Filippo lf/rf 
LANARO Filippo rf 
   SCATENA Marco p/lf 
Totals  21  18 
  
WHITE SOX BUTTRIO   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SIONI Francesco rf 
QUERINCIG Matteo 2b 
HENNEN Austin ss 
BASSAN Michele 1b 
DE PRATO Manuel dh 
FIGUEREDO DI SALRI C c 
MIANI Alessio 3b 
FLORE Lorenzo lf 
LUISA Alberto cf 
BOREAN Marco p 
   MICHIELI Massimilian p 
Totals  37  19  17  18  18 

Score by Innings                R  H  E
---------------------------------------
ASD PADOVA BSC...... 000 100 -  1  4  7
WHITE SOX BUTTRIO... 581 113 - 19 17  1
---------------------------------------
E - BOSCHI T; PRENZATO E; PONCHIA E 2; LANARO F; SCATENA M 2; HENNEN A. LOB - PAD2 8; WHI 7. 2B - DE PRATO. 3B - SIONI F. SF - FLORE L. SB - HENNEN A. CS - FABRIS L; FLORE L.

ASD PADOVA BSC   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MAGRO Matteo L  1.0 
PRENZATO Emilio   1.0  13 
SCATENA Marco   3.0  16  16 
SBARAI Stefano   1.0 
  
WHITE SOX BUTTRIO   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BOREAN Marco   3.2  13  18 
MICHIELI Massimilian W  2.1 

Win - MICHIELI M. Loss - MAGRO M. Save - None. WP - PRENZATO E 5; BOREAN M.

Umpires - HP: GUIDUCCI Cristiano 1B: BORGHESE Marco
Start: 15:31 Time: 2:47 Attendance: 70
Game notes: Scorekeeper: PAPAIS Devi HM: MONBLANC Perez Ruben VM: BOLDRINI Gianni

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2014
WHITE SOX BUTTRIO 19, ASD PADOVA BSC 1
04/05/2014 at Buttrio (G. Michelutti)

ASD PADOVA BSC starters: 14/1b SBARAI S; 0/2b FABRIS L; 4/ss BOSCHI T; 24/c DAL PRA' N; 38/p MAGRO M; 32/cf PRENZATO E; 7/3b PONCHIA E; 15/lf BARBERA F; 47/rf LANARO F;

WHITE SOX BUTTRIO starters: 15/rf SIONI F; 58/2b QUERINCIG; 45/ss HENNEN A; 20/1b BASSAN; 29/dh DE PRATO; 12/c FIGUEREDO C; 34/3b MIANI; 54/lf FLORE L; 21/cf LUISA A; 35/p BOREAN M;

ASD PADOVA BSC 1st - SBARAI S grounded out to 3b. FABRIS L reached on an error by ss. FABRIS L out at second c to 2b, caught stealing. BOSCHI T struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 1st - SIONI F struck out looking. QUERINCIG reached on an error by ss. HENNEN A walked; QUERINCIG advanced to second. BASSAN walked; HENNEN A advanced to second; QUERINCIG advanced to third. DE PRATO doubled to left field, 3 RBI; BASSAN scored; HENNEN A scored; QUERINCIG scored, unearned. FIGUEREDO C reached on an error by rf; DE PRATO advanced to third. MIANI grounded out to 3b, RBI; FIGUEREDO C advanced to second; DE PRATO scored, unearned. FLORE L singled to shortstop, RBI; FIGUEREDO C scored, unearned. FLORE L out at second c to ss to 1b to 2b, caught stealing. 5 runs, 2 hits, 2 errors, 0 LOB.

ASD PADOVA BSC 2nd - DAL PRA' N grounded out to ss. MAGRO M singled up the middle. MAGRO M out at first c to 1b. PRENZATO E walked. PONCHIA E popped up to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 2nd - MAGRO M to cf. PRENZATO E to p. LUISA A walked. LUISA A advanced to second on a wild pitch. LUISA A advanced to third on a wild pitch. SIONI F singled up the middle, RBI; LUISA A scored. SIONI F advanced to second on a wild pitch. QUERINCIG singled through the left side, RBI; SIONI F scored. QUERINCIG advanced to second on a wild pitch, advanced to third on a wild pitch. QUERINCIG scored on a wild pitch. HENNEN A walked. HENNEN A stole second. BASSAN grounded out to ss; HENNEN A advanced to third. DE PRATO reached on an error by 3b, advanced to second on the error, RBI; HENNEN A scored. FIGUEREDO C walked. MIANI singled to left field; FIGUEREDO C advanced to second; DE PRATO advanced to third. FLORE L flied out to cf, SF, RBI; DE PRATO scored, unearned. LUISA A singled through the left side, RBI; MIANI advanced to second; FIGUEREDO C scored, unearned. SIONI F tripled to right field, 2 RBI; LUISA A scored, unearned; MIANI scored, unearned. QUERINCIG walked. HENNEN A grounded out to 3b. 8 runs, 5 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD PADOVA BSC 3rd - BARBERA F struck out swinging, out at first c to 1b. LANARO F walked. SBARAI S struck out swinging. FABRIS L singled to left field; LANARO F advanced to second. BOSCHI T singled to third base; FABRIS L advanced to second; LANARO F advanced to third. DAL PRA' N popped up to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 3rd - SBARAI S to lf. BOSCHI T to 1b. MAGRO M to ss. PRENZATO E to cf. BARBERA F to rf. SCATENA M to p for LANARO F. BASSAN reached on an error by 3b. BASSAN advanced to second on an error by p. DE PRATO singled to center field; BASSAN advanced to third. FIGUEREDO C struck out swinging. MIANI singled to left field, RBI; DE PRATO advanced to second; BASSAN scored, unearned. FLORE L flied out to cf. LUISA A struck out swinging. 1 run, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

ASD PADOVA BSC 4th - MAGRO M grounded out to p. PRENZATO E walked. PONCHIA E walked; PRENZATO E advanced to second. BARBERA F struck out looking. PONCHIA E advanced to second on a wild pitch; PRENZATO E advanced to third on a wild pitch. SCATENA M walked. MICHIELI M to p for BOREAN M. SBARAI S singled to shortstop, RBI; SCATENA M advanced to second; PONCHIA E advanced to third; PRENZATO E scored. FABRIS L struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 4th - SIONI F flied out to cf. QUERINCIG singled to left field. HENNEN A struck out looking. BASSAN singled up the middle; QUERINCIG advanced to second. DE PRATO reached on an error by cf, out at second cf to ss, RBI; QUERINCIG advanced to third, scored on the throw, unearned. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD PADOVA BSC 5th - BOSCHI T grounded out to 3b. DAL PRA' N walked. MAGRO M struck out swinging. PRENZATO E struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 5th - FIGUEREDO C singled to shortstop. FIGUEREDO C advanced to second on an error by p. MIANI popped up to ss. FLORE L struck out swinging. LUISA A singled to right field, RBI; FIGUEREDO C scored. SIONI F popped up to ss. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD PADOVA BSC 6th - PAPARONE D pinch hit for PONCHIA E. PAPARONE D struck out swinging. BARBERA F struck out swinging, out at first c to 1b. SCATENA M lined out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 6th - SBARAI S to p. BOSCHI T to ss. MAGRO M to 3b. PRENZATO E to 1b. PAPARONE D to rf. BARBERA F to cf. SCATENA M to lf. QUERINCIG grounded out to 3b. HENNEN A singled to right field. BASSAN singled through the left side; HENNEN A advanced to second. DE PRATO popped up to ss. FIGUEREDO C singled up the middle, advanced to second on the throw, RBI; BASSAN advanced to third; HENNEN A scored. MIANI singled to left center, 2 RBI; FIGUEREDO C scored; BASSAN scored. FLORE L flied out to rf. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori