Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

WHITE SOX BUTTRIO vs ASD DRAGONS CLUB (07/07/2014)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2014
WHITE SOX BUTTRIO 7, ASD DRAGONS CLUB 0
07/07/2014 at S. Giorgio di Nog. (Comunale)

WHITE SOX BUTTRIO   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
QUERINCIG Matteo 2b 
LUISA Alberto cf 
FIGUEREDO DI SALRI C c 
DE PRATO Manuel 1b 
FLORE Lorenzo lf 
MENOTTI Nicolç rf 
SPECOGNA Simone ss 
BOREAN Marco p 
   COLLESAN Marco p 
   MICHIELI Massimilian p 
MACCAGNAN 3b 
Totals  37  10  11  27  13  14 
  
ASD DRAGONS CLUB   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
RESTUCCIA Enrico ss 
SONZIN Marco 2b 
RESTUCCIA Alessio c  13 
DI FRESCO Luigi 1b 
TURELLO Mattia lf/p 
MONTE Lorenzo cf 
POPAIZ Alberto 3b 
ZANINELLO Christian p/lf 
BEDOYA G. Stiven Y. rf 
   ZONTA Marco rf 
Totals  28  27 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
WHITE SOX BUTTRIO... 140 000 020 -  7 10  3
ASD DRAGONS CLUB.... 000 000 000 -  0  3  4
-------------------------------------------
E - MENOTTI N; SPECOGNA 2; SONZIN M.; RESTUCCIA A; TURELLO; BEDOYA G. DP - WHI 1. LOB - WHI 14; DRG 9. 2B - QUERINCIG 2; DE PRATO; MENOTTI N. HBP - LUISA A; MACCAGNAN; RESTUCCIA A; POPAIZ A. SH - MACCAGNAN. SB - QUERINCIG; FIGUEREDO C 2; FLORE L; MENOTTI N. CS - RESTUCCIA E; RESTUCCIA A; DI FRESCO L.

WHITE SOX BUTTRIO   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BOREAN Marco W  5.0  17  21 
COLLESAN Marco   2.0 
MICHIELI Massimilian   2.0 
  
ASD DRAGONS CLUB   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ZANINELLO Christian L  2.0  10  15 
TURELLO Mattia   7.0  27  33 

Win - BOREAN M. Loss - ZANINELLO. Save - None. HBP - by ZANINELLO (LUISA A); by BOREAN M (POPAIZ A); by TURELLO (MACCAGNAN); by COLLESAN M (RESTUCCIA A).

Umpires - HP: GUIDUCCI Cristiano 1B: BORGHESE Marco
Start: 15:30 Time: Attendance:
Game notes: Scorekeeper: SANDRI Mauro
COLLESAN M faced 1 batter in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2014
WHITE SOX BUTTRIO 7, ASD DRAGONS CLUB 0
07/07/2014 at S. Giorgio di Nog. (Comunale)

WHITE SOX BUTTRIO starters: 58/2b QUERINCIG; 21/cf LUISA A; 12/c FIGUEREDO C; 29/1b DE PRATO; 54/lf FLORE L; 31/rf MENOTTI N; 91/ss SPECOGNA; 35/p BOREAN M; 5/3b MACCAGNAN;

ASD DRAGONS CLUB starters: 34/ss RESTUCCIA E; 22/2b SONZIN M.; 24/c RESTUCCIA A; 13/1b DI FRESCO L; 18/lf TURELLO; 11/cf MONTE L; 6/3b POPAIZ A; 10/p ZANINELLO; 21/rf BEDOYA G;

WHITE SOX BUTTRIO 1st - QUERINCIG walked. LUISA A struck out looking. QUERINCIG stole second. FIGUEREDO C reached on a throwing error by rf; QUERINCIG advanced to third on the error. FIGUEREDO C stole second. DE PRATO flied out to 3b. FLORE L walked. MENOTTI N walked, RBI; FLORE L advanced to second; FIGUEREDO C advanced to third; QUERINCIG scored, unearned. SPECOGNA grounded out to c unassisted. 1 run, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

ASD DRAGONS CLUB 1st - RESTUCCIA E reached on a throwing error by ss. RESTUCCIA E out at second c to ss, caught stealing. SONZIN M. singled to left field. RESTUCCIA A lined into double play 3b to 1b; SONZIN M. out on the play. 0 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 2nd - BOREAN M struck out looking. MACCAGNAN walked. QUERINCIG doubled to center field, RBI; MACCAGNAN scored. LUISA A hit by pitch. FIGUEREDO C flied out to cf; LUISA A advanced to second; QUERINCIG advanced to third. DE PRATO reached on a fielding error by lf, advanced to second on the error; LUISA A scored on the error, unearned; QUERINCIG scored on the error, unearned. FLORE L singled to left field, RBI; DE PRATO scored, unearned. FLORE L stole second, advanced to third on a throwing error by c. MENOTTI N fouled out to c. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

ASD DRAGONS CLUB 2nd - DI FRESCO L walked. TURELLO struck out swinging; DI FRESCO L advanced to second. MONTE L flied out to lf. POPAIZ A hit by pitch. ZANINELLO grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 3rd - TURELLO to p. ZANINELLO to lf. SPECOGNA struck out looking. BOREAN M walked. MACCAGNAN grounded out to p, SAC; BOREAN M advanced to second. QUERINCIG walked. LUISA A singled to left field; QUERINCIG advanced to second; BOREAN M advanced to third. FIGUEREDO C flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

ASD DRAGONS CLUB 3rd - BEDOYA G grounded out to p. RESTUCCIA E flied out to lf. SONZIN M. reached on a fielding error by ss. RESTUCCIA A flied out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 4th - ZONTA to rf for BEDOYA G. DE PRATO struck out looking. FLORE L flied out to lf. MENOTTI N doubled to left field. MENOTTI N out at third rf to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

ASD DRAGONS CLUB 4th - DI FRESCO L struck out looking. TURELLO walked. MONTE L reached on a fielder's choice; TURELLO out at second p to ss. POPAIZ A flied out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 5th - SPECOGNA grounded out to 3b. BOREAN M grounded out to p. MACCAGNAN hit by pitch. QUERINCIG singled to pitcher; MACCAGNAN advanced to second. MACCAGNAN out at second 3b to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD DRAGONS CLUB 5th - ZANINELLO walked. ZONTA struck out looking. RESTUCCIA E reached on a fielder's choice; ZANINELLO out at second ss to 2b. SONZIN M. singled to left field; RESTUCCIA E advanced to second. RESTUCCIA A lined out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 6th - LUISA A flied out to rf. FIGUEREDO C grounded out to 3b. DE PRATO doubled to left field. FLORE L singled to third base; DE PRATO advanced to third. MENOTTI N struck out looking. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD DRAGONS CLUB 6th - COLLESAN M to p for BOREAN M. DI FRESCO L singled to right field, advanced to third on an error by rf. DI FRESCO L out at third c to 3b, caught stealing. TURELLO grounded out to 3b. MONTE L lined out to 3b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 7th - SPECOGNA struck out swinging. COLLESAN M struck out looking. MACCAGNAN struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD DRAGONS CLUB 7th - POPAIZ A flied out to cf. ZANINELLO grounded out to ss. ZONTA walked. RESTUCCIA E walked; ZONTA advanced to second. SONZIN M. grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 8th - QUERINCIG doubled to left field. LUISA A struck out looking. FIGUEREDO C singled to third base; QUERINCIG advanced to third. FIGUEREDO C stole second. DE PRATO struck out swinging. FLORE L walked. MENOTTI N singled to center field, 2 RBI; FLORE L advanced to third; FIGUEREDO C scored; QUERINCIG scored. MENOTTI N stole second. SPECOGNA grounded out to 2b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD DRAGONS CLUB 8th - RESTUCCIA A hit by pitch. MICHIELI M to p for COLLESAN M. DI FRESCO L walked; RESTUCCIA A advanced to second. TURELLO struck out swinging. MONTE L struck out looking; RESTUCCIA A out at third c to 3b, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 9th - MICHIELI M reached on a fielding error by 2b. MACCAGNAN struck out swinging. QUERINCIG flied out to ss. LUISA A walked; MICHIELI M advanced to second. FIGUEREDO C flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD DRAGONS CLUB 9th - POPAIZ A grounded out to 2b. ZANINELLO struck out swinging. ZONTA struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori