Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

WHITE SOX BUTTRIO vs ASD PADOVA BSC (17/07/2014)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2014
WHITE SOX BUTTRIO 18, ASD PADOVA BSC 4
17/07/2014 at Padova (Comunale)

WHITE SOX BUTTRIO   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SIONI Francesco rf/cf 
QUERINCIG Matteo 2b 
HENNEN Austin ss 
BASSAN Michele 1b 
DE PRATO Manuel dh 
FIGUEREDO DI SALRI C c 
MIANI Alessio 3b 
   SPECOGNA Simone 3b 
FLORE Lorenzo lf 
LUISA Alberto cf 
   DOSE Alberto ph/rf 
BOREAN Marco p 
   COLLESAN Marco p 
   MICHIELI Massimilian p 
Totals  40  18  14  14  11  21  10 
  
ASD PADOVA BSC   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SBARAI Stefano 1b/cf 
BOSCHI Tommaso p/1b 
MAGRO Matteo ss/p 
   FROHNHOLZER Alexan 1b 
DAL PRA' Nicola c  10 
PONCHIA Emilio 3b 
BARBERA Filippo cf/lf 
FERRO Riccardo 2b 
PREPELITA Dan lf/rf 
PAPARONE Davide rf 
   SCATENA Marco p/lf 
Totals  26  10  21  12 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
WHITE SOX BUTTRIO... 134 451 0 - 18 14  2
ASD PADOVA BSC...... 011 101 0 -  4  4  6
-----------------------------------------
E - HENNEN A; FIGUEREDO C; SBARAI S; PONCHIA E 4; BARBERA F. LOB - WHI 10; PAD2 12. 2B - HENNEN A; DE PRATO; SBARAI S. 3B - MIANI. HBP - DOSE; SBARAI S. SF - MIANI. SB - DAL PRA' N. CS - BOSCHI T.

WHITE SOX BUTTRIO   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BOREAN Marco W  5.0  19  25 
COLLESAN Marco   0.0 
MICHIELI Massimilian   2.0 
  
ASD PADOVA BSC   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BOSCHI Tommaso L  2.0  13  16 
SCATENA Marco   2.0  14  14 
MAGRO Matteo   0.1 
SBARAI Stefano   2.2  11  13 

Win - BOREAN M. Loss - BOSCHI T. Save - None. WP - MICHIELI M; SBARAI S; BOSCHI T 3; MAGRO M 2; SCATENA M. HBP - by MAGRO M (DOSE); by COLLESAN M (SBARAI S). BK - BOREAN M; MAGRO M.

Umpires - HP: MARTI ORTEGA Leonard 1B: PEGORARO Franco
Start: 17:00 Time: 2:45 Attendance: 15
Game notes: VM: MONBLANC Ruben HM: BOLDRIN Gianni
BOSCHI T faced 3 batters in the 3rd.
COLLESAN M faced 3 batters in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2014
WHITE SOX BUTTRIO 18, ASD PADOVA BSC 4
17/07/2014 at Padova (Comunale)

WHITE SOX BUTTRIO starters: 15/rf SIONI F; 58/2b QUERINCIG; 45/ss HENNEN A; 20/1b BASSAN; 29/dh DE PRATO; 12/c FIGUEREDO C; 34/3b MIANI; 54/lf FLORE L; 21/cf LUISA A; 35/p BOREAN M;

ASD PADOVA BSC starters: 14/1b SBARAI S; 4/p BOSCHI T; 38/ss MAGRO M; 24/c DAL PRA' N; 7/3b PONCHIA E; 15/cf BARBERA F; 45/2b FERRO R; 10/lf PREPELITA D; 28/rf PAPARONE D;

WHITE SOX BUTTRIO 1st - SIONI F struck out swinging. QUERINCIG struck out, reached first on a wild pitch. HENNEN A doubled down the lf line, RBI; QUERINCIG scored. BASSAN struck out swinging. DE PRATO struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD PADOVA BSC 1st - SBARAI S grounded out to p. BOSCHI T grounded out to ss. MAGRO M walked. DAL PRA' N lined out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 2nd - FIGUEREDO C singled through the left side. FIGUEREDO C advanced to second on an error by 1b. MIANI tripled to right center, RBI; FIGUEREDO C scored. FLORE L walked. LUISA A walked; FLORE L advanced to second. SIONI F walked, RBI; LUISA A advanced to second; FLORE L advanced to third; MIANI scored. QUERINCIG reached on a fielder's choice, RBI; SIONI F out at second ss to 2b; LUISA A advanced to third; FLORE L scored. HENNEN A popped up to 2b. BASSAN grounded out to 3b. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD PADOVA BSC 2nd - PONCHIA E singled to center field. BARBERA F struck out looking. FERRO R walked; PONCHIA E advanced to second. PREPELITA D walked; FERRO R advanced to second; PONCHIA E advanced to third. PAPARONE D struck out swinging. SBARAI S walked, RBI; PREPELITA D advanced to second; FERRO R advanced to third; PONCHIA E scored. BOSCHI T lined out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 3rd - DE PRATO doubled to left field. FIGUEREDO C reached on a throwing error by 3b, advanced to third on the error; DE PRATO scored on the error, unearned. FIGUEREDO C scored on a wild pitch, unearned. MIANI reached on an error by 3b. MIANI advanced to second on a wild pitch, advanced to third on a wild pitch. SBARAI S to cf. BOSCHI T to 1b. BARBERA F to lf. PREPELITA D to rf. SCATENA M to p for PAPARONE D. FLORE L struck out swinging. LUISA A singled through the left side, RBI; MIANI scored, unearned. LUISA A advanced to second on a wild pitch. SIONI F grounded out to ss; LUISA A advanced to third. QUERINCIG reached on an error by lf, advanced to second on the error; LUISA A scored on the error, unearned. HENNEN A flied out to cf. 4 runs, 2 hits, 3 errors, 1 LOB.

ASD PADOVA BSC 3rd - MAGRO M flied out to lf. DAL PRA' N singled to center field. DAL PRA' N advanced to second on a balk. PONCHIA E grounded out to ss. BARBERA F walked. DAL PRA' N stole third. FERRO R reached on a fielder's choice, RBI; BARBERA F advanced to third; DAL PRA' N scored. PREPELITA D walked; FERRO R advanced to second. SCATENA M grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 4th - BASSAN singled up the middle. DE PRATO singled to left field; BASSAN advanced to second. FIGUEREDO C singled to left field, RBI; DE PRATO advanced to second; BASSAN scored. MIANI struck out swinging. FLORE L singled to right field; FIGUEREDO C advanced to second; DE PRATO advanced to third. LUISA A struck out swinging. SIONI F singled to right field, 2 RBI; FLORE L advanced to third; FIGUEREDO C scored; DE PRATO scored. QUERINCIG singled through the right side, RBI; SIONI F advanced to second; FLORE L scored. HENNEN A struck out swinging. 4 runs, 6 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD PADOVA BSC 4th - SBARAI S doubled to left center. BOSCHI T singled to shortstop; SBARAI S advanced to third, scored on an error by c, unearned. BOSCHI T out at second c to ss, caught stealing. MAGRO M popped up to 2b. DAL PRA' N struck out looking. 1 run, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 5th - SBARAI S to 1b. BOSCHI T to ss. MAGRO M to p. BARBERA F to cf. SCATENA M to lf. BASSAN walked. DE PRATO reached on a throwing error by 3b; BASSAN advanced to second, advanced to third on the error. DE PRATO advanced to second on a wild pitch; BASSAN scored on a wild pitch, unearned. FIGUEREDO C singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; DE PRATO scored, unearned. FIGUEREDO C advanced to third on a wild pitch. MIANI flied out to lf, SF, RBI; FIGUEREDO C scored. FLORE L walked. DOSE pinch hit for LUISA A. DOSE hit by pitch; FLORE L advanced to second. DOSE advanced to second on a balk; FLORE L advanced to third on a balk. SBARAI S to p. FROHNHOLZER to 1b for MAGRO M. SIONI F grounded out to 2b, RBI; DOSE advanced to third; FLORE L scored, unearned. QUERINCIG singled to shortstop, RBI; DOSE scored, unearned. HENNEN A struck out swinging. 5 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD PADOVA BSC 5th - SIONI F to cf. DOSE to rf. PONCHIA E grounded out to 3b. BARBERA F grounded out to p. FERRO R struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 6th - BASSAN popped up to ss. DE PRATO walked. FIGUEREDO C reached on an error by 3b; DE PRATO advanced to second. MIANI singled to right field, RBI; FIGUEREDO C advanced to third; DE PRATO scored. FLORE L struck out looking. DOSE struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

ASD PADOVA BSC 6th - SPECOGNA to 3b for MIANI. COLLESAN M to p for BOREAN M. PREPELITA D walked. SCATENA M walked; PREPELITA D advanced to second. SBARAI S hit by pitch; SCATENA M advanced to second; PREPELITA D advanced to third. MICHIELI M to p for COLLESAN M. BOSCHI T popped up to ss. SBARAI S advanced to second on a wild pitch; SCATENA M advanced to third on a wild pitch; PREPELITA D scored on a wild pitch. FROHNHOLZER grounded out to p. DAL PRA' N struck out looking. 1 run, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 7th - SIONI F walked. QUERINCIG reached on a fielder's choice; SIONI F out at second ss to 2b. HENNEN A flied out to lf. QUERINCIG advanced to second on a wild pitch. BASSAN grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD PADOVA BSC 7th - PONCHIA E reached on an error by ss. BARBERA F walked; PONCHIA E advanced to second. FERRO R struck out looking. PREPELITA D walked; BARBERA F advanced to second; PONCHIA E advanced to third. SCATENA M struck out swinging. SBARAI S grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori