Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD PADOVA BSC vs ROVIGO DELUXE (25/05/2014)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2014
ROVIGO DELUXE 14, ASD PADOVA BSC 1
25/05/2014 at Rovigo (Comunale)

ASD PADOVA BSC   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
BOSCHI Tommaso ss 
BARBERA Filippo cf 
MAGRO Matteo p/1b 
DAL PRA' Nicola c 
FROHNHOLZER Alexan 2b 
FERRO Riccardo 3b 
SCATENA Marco 1b/p 
PREPELITA Dan lf 
PAPARONE Davide rf 
Totals  25  18 
  
ROVIGO DELUXE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
REYES Nehemias lf 
SACCHETTO Marco ss 
FERRARI Mirko p 
   MARINI Nicola ph 
   PIETROGRANDE Pablo p 
SALVATORE Enrico rf 
   VIGATO Andrea 1b 
CABAMILLAS cf 
   PALESTRINA Giacomo c 
SCHIBUOLA Niccolò 1b/rf 
RONDINA Michele c/cf 
RICCHIERO Francesco 2b 
   EMMANUEL Prince 2b 
REYES F 3b 
Totals  33  14  14  13  21  10  12 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
ASD PADOVA BSC...... 100 000 0 -  1  2  3
ROVIGO DELUXE....... 361 103 X - 14 14  2
-----------------------------------------
E - BOSCHI T 2; FROHNHOLZER; VIGATO A; CABAMILLAS. LOB - PAD2 6; ROV2 12. 2B - REYES N; SACCHETTO M; SALVATORE E. SF - CABAMILLAS; SCHIBUOLA N. SB - BARBERA F; SACCHETTO M; CABAMILLAS; REYES F.

ASD PADOVA BSC   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MAGRO Matteo L  2.0  13  19 
SCATENA Marco   4.0  20  25 
  
ROVIGO DELUXE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FERRARI Mirko W  6.0  21  23  10 
PIETROGRANDE Pablo   1.0 

Win - FERRARI M. Loss - MAGRO M. Save - None. WP - SCATENA M. PB - RONDINA M.

Umpires - HP: ORTEGA Leonardo Mart 1B: DE VERCELLI Fabio
Start: 16:00 Time: 2:15 Attendance: 50
Game notes: Scorekeeper: SCHIBUOLA Michelangelo HM: REINOSO Fidel VM: BOLDRITI Gianni

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2014
ROVIGO DELUXE 14, ASD PADOVA BSC 1
25/05/2014 at Rovigo (Comunale)

ASD PADOVA BSC starters: 4/ss BOSCHI T; 15/cf BARBERA F; 38/p MAGRO M; 24/c DAL PRA' N; 69/2b FROHNHOLZER; 0/3b FERRO R; 50/1b SCATENA M; 0/lf PREPELITA D; 28/rf PAPARONE D;

ROVIGO DELUXE starters: 37/lf REYES N; 32/ss SACCHETTO M; 22/p FERRARI M; 31/rf SALVATORE E; 0/cf CABAMILLAS; 7/1b SCHIBUOLA N; 21/c RONDINA M; 23/2b RICCHIERO F; 16/3b REYES F;

ASD PADOVA BSC 1st - BOSCHI T grounded out to p. BARBERA F walked. BARBERA F stole second. MAGRO M struck out swinging. DAL PRA' N singled to center field, RBI; BARBERA F scored. DAL PRA' N advanced to second on a passed ball. FROHNHOLZER out at first 1b to p. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ROVIGO DELUXE 1st - REYES N doubled to left center. SACCHETTO M singled to shortstop; REYES N advanced to third. SACCHETTO M stole second. FERRARI M walked. SALVATORE E reached on a fielder's choice, RBI; FERRARI M advanced to second; SACCHETTO M advanced to third; REYES N scored. CABAMILLAS flied out to cf, SF, RBI; SALVATORE E advanced to second; FERRARI M advanced to third; SACCHETTO M scored. SCHIBUOLA N grounded out to ss, RBI; SALVATORE E advanced to third; FERRARI M scored. RONDINA M grounded out to ss. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD PADOVA BSC 2nd - FERRO R struck out swinging. SCATENA M reached on a fielding error by cf. PREPELITA D grounded out to 1b unassisted; SCATENA M advanced to second. PAPARONE D grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ROVIGO DELUXE 2nd - RICCHIERO F grounded out to ss. REYES F walked. REYES F stole second. REYES N walked. SACCHETTO M singled to right field; REYES N advanced to second; REYES F advanced to third. FERRARI M reached on a fielder's choice; SACCHETTO M advanced to second; REYES N advanced to third; REYES F out at home 3b to c. SALVATORE E doubled to right field, 2 RBI; FERRARI M advanced to third; SACCHETTO M scored; REYES N scored. CABAMILLAS singled to left field, 2 RBI; SALVATORE E scored; FERRARI M scored. CABAMILLAS stole second. SCHIBUOLA N walked. RONDINA M singled to second base, RBI; SCHIBUOLA N advanced to third; CABAMILLAS scored. RICCHIERO F singled to pitcher, RBI; RONDINA M advanced to second; SCHIBUOLA N scored. REYES F walked; RICCHIERO F advanced to second; RONDINA M advanced to third. REYES N fouled out to 1b. 6 runs, 5 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD PADOVA BSC 3rd - BOSCHI T grounded out to 2b. BARBERA F struck out swinging. MAGRO M walked. DAL PRA' N grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ROVIGO DELUXE 3rd - MAGRO M to 1b. SCATENA M to p. SACCHETTO M walked. SACCHETTO M advanced to second on a wild pitch. FERRARI M struck out swinging. SALVATORE E singled to second base; SACCHETTO M advanced to third. CABAMILLAS walked; SALVATORE E advanced to second. SCHIBUOLA N singled to left field, RBI; CABAMILLAS advanced to second; SALVATORE E advanced to third; SACCHETTO M scored. RONDINA M reached on a fielder's choice; SCHIBUOLA N advanced to second; CABAMILLAS advanced to third; SALVATORE E out at home 3b to c. RICCHIERO F struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD PADOVA BSC 4th - FROHNHOLZER grounded out to ss. FERRO R struck out swinging. SCATENA M singled to third base. PREPELITA D reached on a fielder's choice; SCATENA M out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ROVIGO DELUXE 4th - REYES F grounded out to 2b. REYES N singled to shortstop. SACCHETTO M grounded out to 3b. FERRARI M singled to left field, advanced to second on an error by 2b, assist by lf, RBI; REYES N scored. SALVATORE E flied out to ss. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD PADOVA BSC 5th - PALESTRINA G to c for CABAMILLAS. RONDINA M to cf. PAPARONE D grounded out to 2b. BOSCHI T lined out to p. BARBERA F struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ROVIGO DELUXE 5th - PALESTRINA G walked. SCHIBUOLA N struck out looking. RONDINA M walked; PALESTRINA G advanced to second. EMMANUEL P to 2b for RICCHIERO F. EMMANUEL P reached on a fielder's choice; RONDINA M advanced to second on an error by ss, assist by 2b; PALESTRINA G advanced to third. REYES F struck out swinging. REYES N flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

ASD PADOVA BSC 6th - VIGATO A to 1b for SALVATORE E. SCHIBUOLA N to rf. MAGRO M grounded out to 2b. DAL PRA' N flied out to 2b. FROHNHOLZER struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ROVIGO DELUXE 6th - SACCHETTO M doubled to right field. MARINI N pinch hit for FERRARI M. MARINI N singled to third base. VIGATO A reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; MARINI N advanced to second, advanced to third on the error; SACCHETTO M advanced to third, scored on the error, unearned. PALESTRINA G grounded out to c unassisted. SCHIBUOLA N flied out to lf, SF, RBI; MARINI N scored, unearned. RONDINA M singled to center field, RBI; VIGATO A scored, unearned. EMMANUEL P fouled out to 3b. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD PADOVA BSC 7th - PIETROGRANDE to p for MARINI N. FERRO R reached on an error by 1b. SCATENA M reached on a fielder's choice; FERRO R out at second 1b to ss. PREPELITA D walked; SCATENA M advanced to second. PAPARONE D struck out swinging. BOSCHI T flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori