Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

WHITE SOX BUTTRIO vs ASD ROVIGO ELITE (24/05/2014)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2014
ASD ROVIGO ELITE 13, WHITE SOX BUTTRIO 7
24/05/2014 at Rovigo (Via Vittorio V.)

WHITE SOX BUTTRIO   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
LUISA Alberto cf 
QUERINCIG Matteo 2b 
HENNEN Austin ss 
BASSAN Michele 3b 
FIGUEREDO DI SALRI C c 
FLORE Lorenzo lf 
MICHIELI Massimilian 1b 
COLLESAN Marco rf 
MAGUOLO Erik p 
   BOREAN Marco p 
Totals  33  24  11 
  
ASD ROVIGO ELITE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
CHIEREGATO Andrea c 
CAVALLINI Fabio 2b 
SCHIESARO Enrico 1b  14 
SCHIAVON Remo ss 
ROVERONI Giacomo lf 
BUCATARU Tudor 3b 
BORELLA Enrico p/cf 
L'ERARIO Filippo rf 
   ZONZI Michele ph/rf 
ZAGO Lorenzo cf 
   VALSECCHI Andrea p 
Totals  37  13  12  27  14 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
WHITE SOX BUTTRIO... 020 004 100 -  7  6  6
ASD ROVIGO ELITE.... 101 604 01X - 13 12  4
-------------------------------------------
E - LUISA A; QUERINCIG; BASSAN; FLORE L; BOREAN M 2; SCHIAVON R 2; ROVERONI G; BORELLA E. DP - WHI 1; ROV3 1. LOB - WHI 6; ROV3 7. 2B - FLORE L; BORELLA E 2. HBP - QUERINCIG; MICHIELI M; ROVERONI G. SF - MICHIELI M. SB - FIGUEREDO C; BOREAN M; BUCATARU T; BORELLA E; L'ERARIO F. CS - BUCATARU T.

WHITE SOX BUTTRIO   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MAGUOLO Erik L  3.0  10  14 
BOREAN Marco   5.0  10  11  27  30 
  
ASD ROVIGO ELITE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BORELLA Enrico W  6.0  25  28  10 
VALSECCHI Andrea S  3.0  12 

Win - BORELLA E. Loss - MAGUOLO E. Save - VALSECCHI . WP - MAGUOLO E 2; BORELLA E 2. HBP - by BOREAN M (ROVERONI G); by VALSECCHI (QUERINCIG); by VALSECCHI (MICHIELI M). PB - CHIEREGATO A.

Umpires - HP: BETTONI Ivano 2B: GOBBO Egidio
Start: 16:30 Time: 2:50 Attendance: 90
Game notes: Scorekeeper: BERGAMASCHI Patrizia VM: MONBLANE P. HM: BORELLA E.
BORELLA E faced 2 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2014
ASD ROVIGO ELITE 13, WHITE SOX BUTTRIO 7
24/05/2014 at Rovigo (Via Vittorio V.)

WHITE SOX BUTTRIO starters: 21/cf LUISA A; 58/2b QUERINCIG; 45/ss HENNEN A; 20/3b BASSAN; 12/c FIGUEREDO C; 54/lf FLORE L; 11/1b MICHIELI M; 7/rf COLLESAN M; 40/p MAGUOLO E;

ASD ROVIGO ELITE starters: 4/c CHIEREGATO A; 43/2b CAVALLINI F; 47/1b SCHIESARO E; 2/ss SCHIAVON R; 99/lf ROVERONI G; 54/3b BUCATARU T; 14/p BORELLA E; 21/rf L'ERARIO F; 41/cf ZAGO L;

WHITE SOX BUTTRIO 1st - LUISA A grounded out to p, bunt. QUERINCIG grounded out to 3b. HENNEN A grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD ROVIGO ELITE 1st - CHIEREGATO A singled to left field. CAVALLINI F singled to left field; CHIEREGATO A advanced to second. CAVALLINI F advanced to second on a wild pitch; CHIEREGATO A advanced to third on a wild pitch. SCHIESARO E grounded out to 2b, RBI; CAVALLINI F advanced to third; CHIEREGATO A scored. SCHIAVON R flied out to cf. ROVERONI G struck out looking. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 2nd - BASSAN singled to right field. FIGUEREDO C singled to third base; BASSAN advanced to second. FIGUEREDO C advanced to second on a wild pitch; BASSAN advanced to third on a wild pitch. FLORE L grounded out to 3b. MICHIELI M struck out swinging. COLLESAN M singled to left field, advanced to third on an error by lf, 2 RBI; FIGUEREDO C scored; BASSAN scored. MAGUOLO E grounded out to 2b. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD ROVIGO ELITE 2nd - BUCATARU T walked. BORELLA E flied out to lf. BUCATARU T stole second. BUCATARU T out at third p to 3b, caught stealing. L'ERARIO F struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 3rd - LUISA A flied out to lf. QUERINCIG walked. HENNEN A grounded out to 3b; QUERINCIG advanced to second. BASSAN grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD ROVIGO ELITE 3rd - ZAGO L struck out swinging, out at first c to 1b. CHIEREGATO A walked. CAVALLINI F walked; CHIEREGATO A advanced to second. CAVALLINI F advanced to second on a wild pitch; CHIEREGATO A advanced to third on a wild pitch. SCHIESARO E walked. SCHIAVON R reached on an error by lf; SCHIESARO E advanced to second on the error; CAVALLINI F advanced to third on the error; CHIEREGATO A scored on the error, unearned. ROVERONI G grounded into double play p to c to 1b; CAVALLINI F out on the play. 1 run, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 4th - FIGUEREDO C struck out swinging, out at first c to 1b. FLORE L struck out swinging, out at first c to 1b. MICHIELI M flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD ROVIGO ELITE 4th - BOREAN M to p for MAGUOLO E. BUCATARU T struck out looking. BORELLA E doubled down the lf line. L'ERARIO F walked, stole second; BORELLA E stole third. ZAGO L singled to pitcher, bunt, advanced to second on an error by p, RBI; L'ERARIO F advanced to third; BORELLA E scored. CHIEREGATO A reached on an error by 2b, advanced to second on the error; ZAGO L advanced to third on the error; L'ERARIO F scored on the error, unearned. CAVALLINI F singled to left field, RBI; CHIEREGATO A advanced to third; ZAGO L scored, unearned. SCHIESARO E walked; CAVALLINI F advanced to second. SCHIAVON R popped up to p. ROVERONI G reached on a throwing error by p, advanced to second on the error; SCHIESARO E advanced to third on the error; CAVALLINI F scored on the error, unearned; CHIEREGATO A scored on the error, unearned. BUCATARU T singled to left field, RBI; ROVERONI G advanced to third, out at home lf to c; SCHIESARO E scored, unearned. 6 runs, 4 hits, 3 errors, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 5th - COLLESAN M grounded out to ss. BOREAN M flied out to ss. LUISA A struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD ROVIGO ELITE 5th - BORELLA E grounded out to 3b unassisted. L'ERARIO F flied out to 2b. ZAGO L grounded out to p, bunt. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 6th - QUERINCIG walked. HENNEN A singled to right field; QUERINCIG advanced to third. BASSAN grounded out to ss, RBI; HENNEN A advanced to third; QUERINCIG scored. FIGUEREDO C reached on a throwing error by ss; HENNEN A scored on the error. FIGUEREDO C stole second, advanced to third on an error by p. FLORE L doubled to left field, RBI; FIGUEREDO C scored, unearned. FLORE L advanced to third on a passed ball. MICHIELI M flied out to rf, SF, RBI; FLORE L scored, unearned. COLLESAN M grounded out to 3b. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 0 LOB.

ASD ROVIGO ELITE 6th - CHIEREGATO A grounded out to c unassisted. CAVALLINI F reached on an error by cf. SCHIESARO E singled to center field; CAVALLINI F advanced to second. SCHIAVON R flied out to cf. ROVERONI G hit by pitch; SCHIESARO E advanced to second; CAVALLINI F advanced to third. BUCATARU T reached on an error by 3b, RBI; ROVERONI G advanced to second; SCHIESARO E advanced to third; CAVALLINI F scored, unearned. BORELLA E doubled to center field, out at third c to 3b, 3 RBI; BUCATARU T scored, unearned; ROVERONI G scored, unearned; SCHIESARO E scored, unearned. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 7th - BOREAN M singled to center field. BOREAN M stole second. BOREAN M advanced to third on a wild pitch. LUISA A reached on an error by ss; BOREAN M scored on the error, unearned. BORELLA E to cf. VALSECCHI to p for ZAGO L. QUERINCIG hit by pitch; LUISA A advanced to second. HENNEN A struck out swinging. BASSAN flied into double play ss to 2b; QUERINCIG out on the play. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ASD ROVIGO ELITE 7th - L'ERARIO F struck out swinging. VALSECCHI singled to shortstop. CHIEREGATO A reached on a fielder's choice; VALSECCHI out at second 3b to 2b. CAVALLINI F singled to left field; CHIEREGATO A advanced to second. SCHIESARO E flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 8th - FIGUEREDO C grounded out to 1b unassisted. FLORE L walked. MICHIELI M hit by pitch; FLORE L advanced to second. COLLESAN M walked; MICHIELI M advanced to second; FLORE L advanced to third. BOREAN M struck out swinging. LUISA A flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD ROVIGO ELITE 8th - SCHIAVON R struck out, out at first c to 1b. ROVERONI G singled to shortstop. BUCATARU T struck out swinging. BORELLA E singled to left field, RBI; ROVERONI G scored. ZONZI M pinch hit for L'ERARIO F. ZONZI M grounded out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 9th - ZONZI M to rf. QUERINCIG flied out to cf. HENNEN A struck out looking. BASSAN grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori