Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

WHITE SOX BUTTRIO vs ROVIGO DELUXE (08/06/2014)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2014
WHITE SOX BUTTRIO 9, ROVIGO DELUXE 8
08/06/2014 at Rovigo (Comunale)

WHITE SOX BUTTRIO   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SIONI Francesco 3b 
QUERINCIG Matteo 2b 
FIGUEREDO DI SALRI C c 
BASSAN Michele 1b  11 
FLORE Lorenzo lf 
LUISA Alberto cf 
MENOTTI Nicolç dh 
DOSE Alberto rf 
MACCAGNAN ss 
BOREAN Marco p 
   MICHIELI Massimilian p 
Totals  41  12  11  30  16  13 
  
ROVIGO DELUXE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
REYES Nehemias rf/3b 
SACCHETTO Marco ss 
   REYES F ss 
   MARINI Nicola lf 
CABAMILLAS cf 
FERRARI Mirko 3b/p 
SALVATORE Enrico dh/lf 
SCHIBUOLA Niccolò 1b/c  12 
RONDINA Michele c/p 
RAISI Andrea lf 
   RICCHIERO Francesco lf/3b 
   VIGATO Andrea 1b 
BERTO Stefano 2b 
   EMMANUEL Prince 2b 
MARANGONI Nicola p 
Totals  42  12  30  16  12 

Score by Innings                      R  H  E
---------------------------------------------
WHITE SOX BUTTRIO... 002 121 010 2 -  9 12  6
ROVIGO DELUXE....... 011 212 000 1 -  8 12  7
---------------------------------------------
E - SIONI F; QUERINCIG; FLORE L; DOSE; MACCAGNAN 2; SACCHETTO M; FERRARI M 2; SCHIBUOLA N; RAISI A; VIGATO A; BERTO S. DP - WHI 1. LOB - WHI 13; ROV2 12. 2B - FLORE L; RONDINA M 2. 3B - SALVATORE E. HBP - LUISA A; MACCAGNAN; SACCHETTO M; MARINI N. SH - SIONI F; RAISI A; RICCHIERO F. SF - SIONI F; QUERINCIG. SB - QUERINCIG; FIGUEREDO C; REYES N 2; SACCHETTO M; CABAMILLAS 2; FERRARI M 2. CS - SIONI F; FIGUEREDO C; FERRARI M.

WHITE SOX BUTTRIO   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BOREAN Marco   5.1  25  31 
MICHIELI Massimilian W  4.2  17  19 
  
ROVIGO DELUXE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MARANGONI Nicola   5.0  19  26 
FERRARI Mirko   2.1  12  15 
RONDINA Michele L  2.2  10  11 

Win - MICHIELI M. Loss - RONDINA M. Save - None. WP - BOREAN M 2; MICHIELI M; FERRARI M; RONDINA M. HBP - by MARANGONI N (MACCAGNAN); by MARANGONI N (LUISA A); by BOREAN M (SACCHETTO M); by MICHIELI M (MARINI N). BK - MICHIELI M. PB - RONDINA M.

Umpires - HP: DE VERCELLI Fabio 1B: GOBBO Egidio
Start: 16:30 Time: 4:10 Attendance: 50
Game notes: Acorekeeper: SCHIBUOLA Michelangelo

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2014
WHITE SOX BUTTRIO 9, ROVIGO DELUXE 8
08/06/2014 at Rovigo (Comunale)

WHITE SOX BUTTRIO starters: 15/3b SIONI F; 58/2b QUERINCIG; 12/c FIGUEREDO C; 20/1b BASSAN; 54/lf FLORE L; 21/cf LUISA A; 31/dh MENOTTI N; 19/rf DOSE; 0/ss MACCAGNAN; 35/p BOREAN M;

ROVIGO DELUXE starters: 37/rf REYES N; 32/ss SACCHETTO M; 0/cf CABAMILLAS; 22/3b FERRARI M; 31/dh SALVATORE E; 7/1b SCHIBUOLA N; 21/c RONDINA M; 10/lf RAISI A; 38/2b BERTO S; 12/p MARANGONI N;

WHITE SOX BUTTRIO 1st - SIONI F singled to left field. SIONI F out at second p to 1b to 2b, caught stealing. QUERINCIG walked. FIGUEREDO C reached on a fielder's choice; QUERINCIG out at second ss to 2b. FIGUEREDO C out at first p to 1b to ss to 2b to 1b, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

ROVIGO DELUXE 1st - REYES N flied out to ss. SACCHETTO M singled to shortstop. CABAMILLAS singled to left field; SACCHETTO M advanced to second. CABAMILLAS stole second; SACCHETTO M stole third. FERRARI M flied out to rf. SALVATORE E walked. SCHIBUOLA N struck out looking. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 2nd - BASSAN singled to left field. FLORE L flied out to cf. LUISA A walked; BASSAN advanced to second. MENOTTI N struck out swinging. DOSE struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ROVIGO DELUXE 2nd - RONDINA M doubled to left center. RAISI A grounded out to p, SAC; RONDINA M advanced to third. BERTO S fouled out to 1b. REYES N singled to shortstop, RBI; RONDINA M scored. SACCHETTO M grounded out to 1b unassisted. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 3rd - MACCAGNAN hit by pitch. SIONI F out at first p to c to 1b, SAC; MACCAGNAN advanced to second. MACCAGNAN advanced to third on a passed ball. QUERINCIG flied out to rf, SF, RBI; MACCAGNAN scored, unearned. FIGUEREDO C reached on an error by ss. BASSAN singled to right field, advanced to second on the error; FIGUEREDO C advanced to third, scored on a throwing error by 2b, unearned. FLORE L flied out to rf. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

ROVIGO DELUXE 3rd - CABAMILLAS flied out to lf. FERRARI M walked. FERRARI M stole second. SALVATORE E reached on a throwing error by 3b; FERRARI M advanced to third. SCHIBUOLA N singled to right field, RBI; SALVATORE E advanced to second, out at third rf to ss to 3b; FERRARI M scored. RONDINA M singled to shortstop; SCHIBUOLA N advanced to second. RAISI A reached on an error by ss; RONDINA M advanced to second on the error; SCHIBUOLA N advanced to third on the error. BERTO S grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 2 errors, 3 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 4th - LUISA A hit by pitch. MENOTTI N singled to shortstop; LUISA A advanced to second. DOSE reached on a fielder's choice; MENOTTI N advanced to second; LUISA A out at third ss to 3b. MACCAGNAN singled to pitcher, bunt; DOSE advanced to second; MENOTTI N advanced to third. SIONI F flied out to rf, SF, RBI; MENOTTI N scored. QUERINCIG struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ROVIGO DELUXE 4th - REYES N singled to left field. SACCHETTO M hit by pitch; REYES N advanced to second. REYES N stole third. CABAMILLAS flied out to rf. FERRARI M reached on an error by ss; SACCHETTO M advanced to second, advanced to third on the error; REYES N scored on the error, unearned. FERRARI M advanced to third on the error; SACCHETTO M scored on a throwing error by lf, unearned. SALVATORE E flied out to rf. SCHIBUOLA N flied out to 1b. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 5th - FIGUEREDO C reached on a fielding error by lf, advanced to second on the error. BASSAN grounded out to 3b; FIGUEREDO C advanced to third. FLORE L reached on a fielder's choice, advanced to second on the throw; FIGUEREDO C scored on a throwing error by 3b, unearned. REYES F to ss for SACCHETTO M. RICCHIERO F to lf for RAISI A. LUISA A grounded out to 3b; FLORE L advanced to third. MENOTTI N singled to first base, RBI; FLORE L scored, unearned. DOSE struck out looking. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

ROVIGO DELUXE 5th - RONDINA M doubled to left field. RICCHIERO F grounded out to 3b, SAC; RONDINA M advanced to third. RONDINA M scored on a wild pitch. BERTO S reached on a fielding error by 2b. REYES N flied into double play cf to 2b to 1b; BERTO S out on the play. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 6th - FERRARI M to p. SALVATORE E to lf. RICCHIERO F to 3b. / for MARANGONI N. MACCAGNAN grounded out to 3b. SIONI F walked. QUERINCIG singled to third base; SIONI F advanced to second. QUERINCIG advanced to second on the error; SIONI F advanced to third on a throwing error by p. FIGUEREDO C struck out swinging. QUERINCIG advanced to third on a wild pitch; SIONI F scored on a wild pitch. BASSAN walked. FLORE L walked; BASSAN advanced to second. LUISA A struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

ROVIGO DELUXE 6th - REYES F grounded out to p. CABAMILLAS reached on a fielding error by rf. CABAMILLAS stole second. CABAMILLAS advanced to third on a wild pitch. FERRARI M walked. MICHIELI M to p for BOREAN M. SALVATORE E tripled down the rf line, 2 RBI; FERRARI M scored; CABAMILLAS scored, unearned. SCHIBUOLA N struck out looking. RONDINA M grounded out to 3b. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 7th - EMMANUEL P to 2b for BERTO S. MENOTTI N grounded out to p. DOSE grounded out to ss. MACCAGNAN singled to right field. SIONI F struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ROVIGO DELUXE 7th - RICCHIERO F struck out looking. EMMANUEL P lined out to 3b. REYES N singled to second base. REYES N stole second. REYES F walked. CABAMILLAS flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 8th - QUERINCIG grounded out to p. FIGUEREDO C singled to third base. BASSAN singled to center field; FIGUEREDO C advanced to second. FLORE L singled to left field, RBI; BASSAN advanced to third; FIGUEREDO C scored. FERRARI M to 3b. SCHIBUOLA N to c. RONDINA M to p. VIGATO A to 1b for RICCHIERO F. LUISA A fouled out to 1b. MENOTTI N flied out to cf. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

ROVIGO DELUXE 8th - FERRARI M singled to second base. FERRARI M stole second. FERRARI M out at third p to 2b to ss to 3b, caught stealing. SALVATORE E struck out swinging. SCHIBUOLA N struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 9th - DOSE struck out swinging. MACCAGNAN struck out swinging. SIONI F struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ROVIGO DELUXE 9th - RONDINA M grounded out to 3b. VIGATO A flied out to cf. EMMANUEL P grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 10th - QUERINCIG walked. REYES N to 3b. MARINI N to lf for REYES F. FERRARI M to ss. SALVATORE E to rf. QUERINCIG stole second. FIGUEREDO C reached on a fielding error by 1b. QUERINCIG advanced to third on a wild pitch. FIGUEREDO C advanced to third on the error; QUERINCIG scored on a throwing error by c. BASSAN flied out to 2b. FIGUEREDO C stole home, unearned. FLORE L doubled to left field. LUISA A struck out looking. MENOTTI N flied out to lf. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

ROVIGO DELUXE 10th - REYES N flied out to cf. MARINI N hit by pitch. CABAMILLAS singled to left field; MARINI N advanced to second. CABAMILLAS advanced to second on a balk; MARINI N advanced to third on a balk. FERRARI M reached on a fielder's choice; CABAMILLAS advanced to third; MARINI N out at home 3b to c. FERRARI M advanced to second on a wild pitch; CABAMILLAS scored on a wild pitch. SALVATORE E reached on a fielder's choice; FERRARI M out at third ss to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori