Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

T-REX PASTRENGO BAS vs WHITE SOX BUTTRIO (14/06/2014)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2014
T-REX PASTRENGO BAS 13, WHITE SOX BUTTRIO 1
14/06/2014 at Buttrio (G. Michelutti)

T-REX PASTRENGO BAS   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
MORATTO Denis cf 
MARTIGNONI Andrea rf 
CASTELLANI Christian 3b 
RIGHETTI Stefano ss 
BAGATTINI Lorenzo c 
CULICCHI Giorgio 1b  10 
MORANDO Enrico lf 
CROIN Nicolas dh 
   CORDERO MAXIMILIAN dh 
ARTUSO Alberto 2b 
LESO Mirko p 
   BUTTURA Sebastiano p 
Totals  33  13  12  11  12  24  11  10 
  
WHITE SOX BUTTRIO   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SIONI Francesco 3b/p 
QUERINCIG Matteo 2b 
DE PRATO Manuel dh 
   SPECOGNA Simone 3b 
BASSAN Michele 1b 
FIGUEREDO DI SALRI C c 
FLORE Lorenzo lf 
LUISA Alberto cf 
DOSE Alberto rf 
   MENOTTI Nicolç rf 
MACCAGNAN ss 
BOREAN Marco p 
   MICHIELI Massimilian p 
   COLLESAN Marco p 
   MAGUOLO Erik p 
Totals  29  24  12 

Score by Innings                   R  H  E
------------------------------------------
T-REX PASTRENGO BAS. 001 032 07 - 13 12  3
WHITE SOX BUTTRIO... 000 000 01 -  1  5  3
------------------------------------------
E - CASTELLANI; RIGHETTI; ARTUSO; SIONI F; BASSAN; DOSE. DP - WHI 1. LOB - TRE 10; WHI 9. 2B - BASSAN. 3B - QUERINCIG. HBP - MARTIGNONI A. SH - MACCAGNAN. SF - CULICCHI. SB - CASTELLANI; FIGUEREDO C 2. CS - MORATTO D; MARTIGNONI A; CROIN N; QUERINCIG.

T-REX PASTRENGO BAS   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LESO Mirko W  7.0  24  28  10 
BUTTURA Sebastiano   1.0 
  
WHITE SOX BUTTRIO   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BOREAN Marco L  4.0  17  22 
MICHIELI Massimilian   2.0  10 
COLLESAN Marco   1.0 
MAGUOLO Erik   0.0 
SIONI Francesco   1.0 

Win - LESO. Loss - BOREAN M. Save - None. WP - SIONI F; BOREAN M. HBP - by BOREAN M (MARTIGNONI A).

Umpires - HP: PISANI Attilio 1B: FURLAN Ennio
Start: 20:30 Time: 3:10 Attendance: 30
Game notes: Scorekeeper: MINTO Antonella VM: PARRA Rodolfo HM: MONBLANC Ruben
BOREAN M faced 3 batters in the 5th.
COLLESAN M faced 3 batters in the 8th.
MAGUOLO E faced 2 batters in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2014
T-REX PASTRENGO BAS 13, WHITE SOX BUTTRIO 1
14/06/2014 at Buttrio (G. Michelutti)

T-REX PASTRENGO BAS starters: 79/cf MORATTO D; 55/rf MARTIGNONI A; 16/3b CASTELLANI; 69/ss RIGHETTI; 15/c BAGATTINI; 56/1b CULICCHI; 34/lf MORANDO; 48/dh CROIN N; 24/2b ARTUSO; 11/p LESO;

WHITE SOX BUTTRIO starters: 15/3b SIONI F; 58/2b QUERINCIG; 29/dh DE PRATO; 20/1b BASSAN; 12/c FIGUEREDO C; 54/lf FLORE L; 21/cf LUISA A; 19/rf DOSE; 5/ss MACCAGNAN; 35/p BOREAN M;

T-REX PASTRENGO BAS 1st - MORATTO D grounded out to 3b. MARTIGNONI A singled to center field. CASTELLANI singled down the lf line; MARTIGNONI A advanced to second. RIGHETTI reached on a fielder's choice; CASTELLANI advanced to second; MARTIGNONI A out at third 3b unassisted. BAGATTINI reached on a fielder's choice; RIGHETTI out at second ss to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 1st - SIONI F grounded out to 2b. QUERINCIG reached on a throwing error by ss. DE PRATO reached on a fielder's choice; QUERINCIG out at second 3b to 2b. BASSAN doubled to right field; DE PRATO advanced to third. FIGUEREDO C grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

T-REX PASTRENGO BAS 2nd - CULICCHI flied out to lf. MORANDO singled to center field. CROIN N walked; MORANDO advanced to second. ARTUSO reached on a fielder's choice; CROIN N advanced to second on an error by 1b, assist by 3b; MORANDO out at third 3b unassisted. MORATTO D popped up to p. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 2nd - FLORE L grounded out to ss. LUISA A struck out swinging. DOSE singled to center field. MACCAGNAN struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

T-REX PASTRENGO BAS 3rd - MARTIGNONI A walked. MARTIGNONI A out at second c to 2b, caught stealing. CASTELLANI struck out looking. RIGHETTI singled to shortstop. BAGATTINI walked; RIGHETTI advanced to second. CULICCHI singled to shortstop, RBI; BAGATTINI advanced to third; RIGHETTI scored. MORANDO flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 3rd - SIONI F struck out looking. QUERINCIG walked. QUERINCIG out at second c to 2b, caught stealing. DE PRATO grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

T-REX PASTRENGO BAS 4th - CROIN N walked. ARTUSO fouled out to c. MORATTO D reached on a fielder's choice; CROIN N out at second 3b to 2b. MORATTO D out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 4th - BASSAN grounded out to ss. FIGUEREDO C singled to shortstop. FIGUEREDO C out at first ss to 1b. FLORE L lined out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

T-REX PASTRENGO BAS 5th - MARTIGNONI A hit by pitch. MARTIGNONI A advanced to second on a wild pitch. CASTELLANI singled to center field; MARTIGNONI A advanced to third. CASTELLANI stole second. RIGHETTI reached on a fielding error by rf, advanced to second on the error, 2 RBI; CASTELLANI scored, unearned; MARTIGNONI A scored. MICHIELI M to p for BOREAN M. BAGATTINI singled to left field; RIGHETTI advanced to third. CULICCHI grounded into double play ss to 2b to 1b; BAGATTINI out on the play; RIGHETTI scored, unearned. MORANDO flied out to 2b. 3 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 5th - LUISA A struck out swinging. DOSE reached on a throwing error by 3b. MACCAGNAN grounded out to 3b, SAC; DOSE advanced to second. SIONI F flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

T-REX PASTRENGO BAS 6th - MENOTTI N to rf for DOSE. CROIN N walked. CROIN N out at second c to 1b to 2b, caught stealing. ARTUSO struck out looking. MORATTO D singled to second base. MARTIGNONI A walked; MORATTO D advanced to second. CASTELLANI walked; MARTIGNONI A advanced to second; MORATTO D advanced to third. RIGHETTI singled through the right side, 2 RBI; CASTELLANI advanced to third; MARTIGNONI A scored; MORATTO D scored. BAGATTINI struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 6th - QUERINCIG struck out swinging. DE PRATO walked. BASSAN grounded out to 1b unassisted; DE PRATO advanced to second. FIGUEREDO C walked. FLORE L reached on an error by 2b; FIGUEREDO C advanced to second; DE PRATO advanced to third. LUISA A struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

T-REX PASTRENGO BAS 7th - COLLESAN M to p for MICHIELI M. CULICCHI walked. MORANDO reached on a fielder's choice; CULICCHI out at second 3b to 2b. CROIN N struck out swinging. ARTUSO fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 7th - MENOTTI N struck out swinging. MACCAGNAN grounded out to ss. SIONI F grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

T-REX PASTRENGO BAS 8th - MORATTO D reached on an error by 3b. MARTIGNONI A walked; MORATTO D advanced to second. CASTELLANI walked; MARTIGNONI A advanced to second; MORATTO D advanced to third. MAGUOLO E to p for COLLESAN M. RIGHETTI walked, RBI; CASTELLANI advanced to second; MARTIGNONI A advanced to third; MORATTO D scored, unearned. BAGATTINI walked, RBI; RIGHETTI advanced to second; CASTELLANI advanced to third; MARTIGNONI A scored. SIONI F to p. SPECOGNA to 3b for DE PRATO. / for MAGUOLO E. CULICCHI flied out to lf, SF, RBI; CASTELLANI scored. MORANDO singled to right field, RBI; BAGATTINI advanced to third; RIGHETTI scored. CORDERO M to dh for CROIN N. CORDERO M singled to shortstop, RBI; MORANDO advanced to second; BAGATTINI scored. ARTUSO singled to shortstop; CORDERO M advanced to second; MORANDO advanced to third. ARTUSO advanced to second on a wild pitch; CORDERO M advanced to third on a wild pitch; MORANDO scored on a wild pitch. MORATTO D grounded out to 2b, RBI; ARTUSO advanced to third; CORDERO M scored. MARTIGNONI A struck out looking. 7 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 8th - BUTTURA to p for LESO. QUERINCIG tripled to center field. SPECOGNA flied out to ss. BASSAN flied out to lf. FIGUEREDO C singled to shortstop, RBI; QUERINCIG scored. FIGUEREDO C stole second. FLORE L walked. FIGUEREDO C stole third. LUISA A fouled out to lf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori