Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

PATERNO' RED SOX vs ASD POL. ALI' TERME (May 17, 2014)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2014
PATERNO' RED SOX 18, ASD POL. ALI' TERME 18
May 17, 2014 at Ali' Terme (Comunale)

PATERNO' RED SOX   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
BOTTA ALESSANDRO 2b 
   NICOLOSI SEBASTIANO ph/2b 
PORTES CABRERA ERICK rf 
   DISTEFANO FRANCESCO rf 
CIANCITTO GIORGIO 1b 
FALLICA 3b 
BOTTA D dh 
RUSSO ss 
MAZZAMUTO VINCENZO lf 
   COSTA lf 
CAVALLARO cf 
MARICI CLAUDIO c 
BONACCORSO SIMONE p 
   RUSSO A p 
Totals  41  18  18  18  10  24  10  13 
  
ASD POL. ALI' TERME   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SAVASTA FABIO lf 
LOPEZ MANUEL A. cf 
FALCONE FRANCESCO 2b 
FIUMARA SALVATORE 3b 
GIUFFRIDA GIUSEPPE 1b 
   NOVARA GIAMPIERO 1b 
GIUFFRE' SALVATORE c 
RACITI ROBERTO dh 
FAUDALE FRANCESCO rf 
   GONZALEZ JOURNEY rf 
SPARACINO ALESSANDRO ss 
GIUCA SALVATORE p 
   GAROFALO EMANUELE p 
Totals  44  18  21  17  24  15 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
PATERNO' RED SOX.... 071 101 350 - 18 18  2
ASD POL. ALI' TERME. 124 600 14X - 18 21  2
-------------------------------------------
E - RUSSO 2; GIUFFRE'; SPARACINO. LOB - RES2 13; ALI 15. 2B - FALLICA 2; RUSSO 3; COSTA; CAVALLARO; MARICI; LOPEZ; FAUDALE; SPARACINO. 3B - MAZZAMUTO; SAVASTA. HBP - BOTTA D; COSTA; CAVALLARO; SAVASTA; FAUDALE. SH - SPARACINO. SF - MARICI; FAUDALE. SB - PORTES; MARICI; SAVASTA 2; LOPEZ; GIUFFRIDA; GIUFFRE'.

PATERNO' RED SOX   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BONACCORSO SIMONE   3.0  10  10  17  23 
RUSSO A   5.0  12  27  34 
  
ASD POL. ALI' TERME   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIUCA SALVATORE   1.1  14 
GAROFALO EMANUELE   6.2  13  11  32  41 

Win - None. Loss - None. Save - None. WP - BONACCORSO S 3; GIUCA; GAROFALO 3. HBP - by RUSSO A (SAVASTA); by GAROFALO (BOTTA D); by GAROFALO (COSTA); by GAROFALO (CAVALLARO); by RUSSO A (FAUDALE).

Umpires - HP: VIRGILLITO Francesco 1B: GALATI GIORDANO Salv
Start: 15:30 Time: Attendance:
Game notes: Scores: SEBBIO Massimo, CESARIO Marzio HM: FALCONE Benedetto VM: TORRISI Antonino
BONACCORSO S faced 3 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2014
PATERNO' RED SOX 18, ASD POL. ALI' TERME 18
May 17, 2014 at Ali' Terme (Comunale)

PATERNO' RED SOX starters: 42/2b BOTTA; 2/rf PORTES; 95/1b CIANCITTO; 0/3b FALLICA; 0/dh BOTTA D; 0/ss RUSSO; 30/lf MAZZAMUTO; 0/cf CAVALLARO; 60/c MARICI; 3/p BONACCORSO S;

ASD POL. ALI' TERME starters: 4/lf SAVASTA; 10/cf LOPEZ; 22/2b FALCONE F; 24/3b FIUMARA S; 14/1b GIUFFRIDA; 3/c GIUFFRE'; 23/dh RACITI; 9/rf FAUDALE; 21/ss SPARACINO; 33/p GIUCA;

PATERNO' RED SOX 1st - BOTTA struck out swinging. PORTES grounded out to ss. CIANCITTO walked. FALLICA singled to third base; CIANCITTO advanced to second. BOTTA D out at first rf to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 1st - SAVASTA tripled to left center. LOPEZ walked. FALCONE F grounded out to 3b; LOPEZ advanced to second. FIUMARA S grounded out to 2b, RBI; LOPEZ advanced to third; SAVASTA scored. GIUFFRIDA grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PATERNO' RED SOX 2nd - RUSSO doubled to right center. MAZZAMUTO flied out to lf. CAVALLARO walked. CAVALLARO advanced to second on a wild pitch; RUSSO advanced to third on a wild pitch. MARICI singled to left field,, 2 RBI; CAVALLARO scored; RUSSO scored. BOTTA walked. PORTES walked; BOTTA advanced to second; MARICI advanced to third. CIANCITTO singled to right field, RBI; PORTES advanced to second; BOTTA advanced to third; MARICI scored. FALLICA doubled to center field, 2 RBI; CIANCITTO advanced to third; PORTES scored; BOTTA scored. BOTTA D walked. GAROFALO to p for GIUCA. RUSSO doubled to left center, 2 RBI; BOTTA D advanced to third; FALLICA scored; CIANCITTO scored. MAZZAMUTO struck out looking. CAVALLARO walked. MARICI flied out to lf. 7 runs, 5 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 2nd - GIUFFRE' singled down the lf line. RACITI singled to left field; GIUFFRE' advanced to second. FAUDALE flied out to cf. SPARACINO singled to center field; RACITI advanced to second; GIUFFRE' advanced to third. SAVASTA struck out swinging. LOPEZ singled up the middle, 2 RBI; SPARACINO advanced to third; RACITI scored; GIUFFRE' scored. LOPEZ stole second. FALCONE F grounded out to ss. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

PATERNO' RED SOX 3rd - BOTTA reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. PORTES grounded out to ss. BOTTA advanced to third on a wild pitch. CIANCITTO grounded out to 1b unassisted, RBI; BOTTA scored, unearned. FALLICA singled through the left side. BOTTA D singled to center field; FALLICA advanced to second. RUSSO reached on a fielder's choice; BOTTA D out at second ss unassisted. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 3rd - FIUMARA S walked. GIUFFRIDA walked; FIUMARA S advanced to second. GIUFFRE' singled to center field, RBI; GIUFFRIDA advanced to second; FIUMARA S scored. GIUFFRE' stole second; GIUFFRIDA stole third. RACITI singled to shortstop. FAUDALE flied out to cf, SF, RBI; GIUFFRIDA scored. SPARACINO flied out to rf. RACITI advanced to second on a wild pitch; GIUFFRE' advanced to third on a wild pitch. SAVASTA singled to center field, 2 RBI; RACITI scored; GIUFFRE' scored. SAVASTA stole second. LOPEZ reached on a fielder's choice; SAVASTA out at third 3b unassisted. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

PATERNO' RED SOX 4th - MAZZAMUTO tripled to left center. CAVALLARO popped up to ss. MARICI singled to left field, RBI; MAZZAMUTO scored. BOTTA struck out swinging. MARICI stole second. PORTES struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 4th - FALCONE F singled to second base. FALCONE F advanced to second on a wild pitch. FIUMARA S walked. FIUMARA S advanced to second on a wild pitch; FALCONE F advanced to third on a wild pitch. GIUFFRIDA walked. RUSSO A to p for BONACCORSO S. GIUFFRE' infield fly to ss. RACITI singled to left field, RBI; GIUFFRIDA advanced to second; FIUMARA S advanced to third; FALCONE F scored. FAUDALE doubled to center field, 2 RBI; RACITI advanced to third; GIUFFRIDA scored; FIUMARA S scored. SPARACINO struck out looking. SAVASTA singled through the left side,, 2 RBI; FAUDALE scored; RACITI scored. LOPEZ doubled to center field, RBI; SAVASTA scored. FALCONE F flied out to cf. 6 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

PATERNO' RED SOX 5th - CIANCITTO grounded out to p. FALLICA flied out to lf. BOTTA D struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 5th - FIUMARA S struck out swinging. GIUFFRIDA grounded out to 2b. GIUFFRE' walked. RACITI fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

PATERNO' RED SOX 6th - RUSSO doubled down the lf line. MAZZAMUTO popped up to 2b. CAVALLARO singled to shortstop; RUSSO advanced to third. MARICI flied out to cf, SF, RBI; RUSSO scored. BOTTA struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 6th - COSTA to lf for MAZZAMUTO. FAUDALE singled up the middle. SPARACINO grounded out to p, SAC; FAUDALE advanced to second. SAVASTA hit by pitch. LOPEZ flied out to rf. FALCONE F walked; SAVASTA advanced to second; FAUDALE advanced to third. FIUMARA S grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

PATERNO' RED SOX 7th - NOVARA G to 1b for GIUFFRIDA. PORTES walked. PORTES stole second. CIANCITTO walked. FALLICA flied out to lf; CIANCITTO advanced to second; PORTES advanced to third. BOTTA D hit by pitch. RUSSO walked, RBI; BOTTA D advanced to second; CIANCITTO advanced to third; PORTES scored. COSTA hit by pitch, RBI; RUSSO advanced to second; BOTTA D advanced to third; CIANCITTO scored. CAVALLARO hit by pitch, RBI; COSTA advanced to second; RUSSO advanced to third; BOTTA D scored. MARICI lined out to 3b. NICOLOSI pinch hit for BOTTA. NICOLOSI popped up to 2b. 3 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 7th - NICOLOSI to 2b. DISTEFANO to rf for PORTES. NOVARA G singled to right field. GIUFFRE' reached on a fielder's choice; NOVARA G out at second ss to 2b. RACITI singled to right field; GIUFFRE' advanced to second. FAUDALE hit by pitch; RACITI advanced to second; GIUFFRE' advanced to third. SPARACINO lined out to ss; RACITI advanced to third on the error; GIUFFRE' scored on a throwing error by ss, unearned. SAVASTA walked; FAUDALE advanced to second. LOPEZ reached on a fielder's choice; SAVASTA advanced to second; FAUDALE out at third 3b unassisted. 1 run, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

PATERNO' RED SOX 8th - GONZALEZ to rf for FAUDALE. DISTEFANO walked. CIANCITTO out at first 1b to p; DISTEFANO advanced to second. FALLICA doubled to left field, RBI; DISTEFANO scored. FALLICA advanced to third on a wild pitch. BOTTA D singled up the middle, RBI; FALLICA scored. BOTTA D advanced to second on a wild pitch. RUSSO singled to center field, advanced to second on a throwing error by c; BOTTA D advanced to third, out at home cf to c. COSTA doubled to right field, RBI; RUSSO scored, unearned. CAVALLARO doubled to right field, RBI; COSTA scored, unearned. MARICI doubled to left field, RBI; CAVALLARO scored, unearned. NICOLOSI flied out to cf. 5 runs, 6 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 8th - FALCONE F singled to shortstop. FIUMARA S singled to center field; FALCONE F advanced to third. NOVARA G popped up to ss. GIUFFRE' reached on a fielder's choice; FIUMARA S advanced to second on a muffed throw by ss. RACITI singled to shortstop, RBI; GIUFFRE' advanced to second; FIUMARA S advanced to third; FALCONE F scored. GONZALEZ reached on a fielder's choice, RBI; RACITI out at second ss to 2b; GIUFFRE' advanced to third; FIUMARA S scored, unearned. SPARACINO doubled to right field, RBI; GONZALEZ advanced to third; GIUFFRE' scored, unearned. SAVASTA singled to pitcher, RBI; SPARACINO advanced to third; GONZALEZ scored, unearned. SAVASTA stole second. LOPEZ intentionally walked. FALCONE F grounded out to 2b. 4 runs, 5 hits, 1 error, 3 LOB.

PATERNO' RED SOX 9th - ::: Game Suspend for Darkness :::. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori