Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD POL. ALI' TERME vs ASD QUILA BRONTE (Jun 01, 2014)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2014
ASD QUILA BRONTE 6, ASD POL. ALI' TERME 1
Jun 01, 2014 at Bronte (Comunale)

ASD POL. ALI' TERME   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SAVASTA FABIO lf 
LOPEZ MANUEL A. cf 
FALCONE FRANCESCO 2b 
NOVARA GIAMPIERO dh 
GIUFFRIDA GIUSEPPE 1b 
FIUMARA SALVATORE c 
RACITI ROBERTO 3b 
FAUDALE FRANCESCO rf 
SPARACINO ALESSANDRO ss 
GIUCA SALVATORE p 
   GAROFALO EMANUELE p 
Totals  28  24  14 
  
ASD QUILA BRONTE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
TRISCARI DANIELE c 
PORTALE MATTEO lf 
CONSIGLIO CORRADO ss 
LONGHITANO FRANCESCO rf 
SANFILIPPO SALVATORE p 
MONTAGNO GIUSEPPE 1b  16 
SPITALERI MATTEO cf 
SANFILIPPO RICCARDO 3b 
BONINA AALFREDO 2b 
Totals  29  27  17  12 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
ASD POL. ALI' TERME. 100 000 000 -  1  3  1
ASD QUILA BRONTE.... 103 010 01X -  6  9  1
-------------------------------------------
E - GIUFFRIDA; MONTAGNO G. DP - ALI 2; AQU 1. LOB - ALI 4; AQU 12. HBP - CONSIGLIO; LONGHITANO; SANFILIPPO S; BONINA. SB - SAVASTA 2; SPARACINO; TRISCARI; PORTALE 2; CONSIGLIO 3; LONGHITANO; SANFILIPPO S 2; MONTAGNO G; SPITALERI M 2. CS - MONTAGNO G.

ASD POL. ALI' TERME   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIUCA SALVATORE L  2.2  18 
GAROFALO EMANUELE   5.1  20  24 
  
ASD QUILA BRONTE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SANFILIPPO SALVATORE W  9.0  28  32  18 

Win - SANFILIPPO S. Loss - GIUCA. Save - None. HBP - by GIUCA (CONSIGLIO); by GIUCA (LONGHITANO); by GIUCA (SANFILIPPO S); by GIUCA (BONINA).

Umpires - HP: ALGERI Vincenzo 1B: PULVIRENTI Giancarlo
Start: 15:30 Time: 2:25 Attendance: 45
Game notes: Scorers: LONGO Maria Rita HM: SANFILIPPO Salvatore VM: FALCONE Benedetto

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2014
ASD QUILA BRONTE 6, ASD POL. ALI' TERME 1
Jun 01, 2014 at Bronte (Comunale)

ASD POL. ALI' TERME starters: 4/lf SAVASTA; 10/cf LOPEZ; 22/2b FALCONE F; 5/dh NOVARA G; 14/1b GIUFFRIDA; 24/c FIUMARA S; 23/3b RACITI; 9/rf FAUDALE; 21/ss SPARACINO; 33/p GIUCA;

ASD QUILA BRONTE starters: 25/c TRISCARI; 22/lf PORTALE; 34/ss CONSIGLIO; 36/rf LONGHITANO; 1/p SANFILIPPO S; 26/1b MONTAGNO G; 30/cf SPITALERI M; 35/3b SANFILIPPO R; 23/2b BONINA;

ASD POL. ALI' TERME 1st - SAVASTA walked. SAVASTA stole second. SAVASTA scored on a throwing error by 1b, unearned. LOPEZ singled to third base. FALCONE F lined out to ss. NOVARA G flied out to lf; LOPEZ out at second lf to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

ASD QUILA BRONTE 1st - TRISCARI flied out to ss. PORTALE walked. CONSIGLIO hit by pitch; PORTALE advanced to second. CONSIGLIO stole second; PORTALE stole third. LONGHITANO hit by pitch. SANFILIPPO S hit by pitch, RBI; LONGHITANO advanced to second; CONSIGLIO advanced to third; PORTALE scored. MONTAGNO G lined into double play 2b unassisted; LONGHITANO out on the play. 1 run, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 2nd - GIUFFRIDA grounded out to ss. FIUMARA S singled to right field. RACITI grounded into double play 3b to 2b to 1b; FIUMARA S out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

ASD QUILA BRONTE 2nd - SPITALERI M flied out to cf. SANFILIPPO R grounded out to ss. BONINA walked. TRISCARI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 3rd - FAUDALE grounded out to ss. SPARACINO walked. SAVASTA reached on a fielder's choice; SPARACINO out at second ss to 2b. SAVASTA stole second. LOPEZ grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD QUILA BRONTE 3rd - PORTALE flied out to lf. CONSIGLIO singled down the rf line. CONSIGLIO stole second. LONGHITANO walked. SANFILIPPO S singled to third base; LONGHITANO advanced to second; CONSIGLIO advanced to third. SANFILIPPO S stole second; LONGHITANO stole third; CONSIGLIO stole home. MONTAGNO G reached on a fielder's choice; SANFILIPPO S advanced to third on a fielder's choice; LONGHITANO out at home p to c. MONTAGNO G stole second; SANFILIPPO S stole home. SPITALERI M walked. SANFILIPPO R walked; SPITALERI M advanced to second; MONTAGNO G advanced to third. BONINA hit by pitch, RBI; SANFILIPPO R advanced to second; SPITALERI M advanced to third; MONTAGNO G scored. GAROFALO to p for GIUCA. TRISCARI reached on a fielder's choice; BONINA out at second ss to 2b. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 4th - FALCONE F grounded out to p. NOVARA G grounded out to 2b. GIUFFRIDA walked. FIUMARA S grounded out to p unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD QUILA BRONTE 4th - PORTALE walked. PORTALE stole second. CONSIGLIO flied out to ss. LONGHITANO grounded out to c. SANFILIPPO S flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 5th - RACITI grounded out to 1b unassisted. FAUDALE grounded out to p. SPARACINO singled to left field. SPARACINO stole second. SAVASTA grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD QUILA BRONTE 5th - MONTAGNO G singled to second base. SPITALERI M singled to center field; MONTAGNO G advanced to second. MONTAGNO G out at third c to 3b, caught stealing. SPITALERI M stole second, stole third. SANFILIPPO R walked. BONINA singled to pitcher, bunt; SANFILIPPO R advanced to second. TRISCARI reached on a fielder's choice, RBI; BONINA out on double play ss to 2b to c; SANFILIPPO R advanced to third, out on the play; SPITALERI M scored. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 6th - LOPEZ grounded out to ss. FALCONE F grounded out to 3b. NOVARA G grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD QUILA BRONTE 6th - PORTALE singled down the lf line, out at second lf to 2b. CONSIGLIO singled to right field. LONGHITANO walked; CONSIGLIO advanced to second. SANFILIPPO S reached on a fielder's choice; LONGHITANO advanced to second on a fielder's choice; CONSIGLIO out at third p to 3b. MONTAGNO G lined out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 7th - GIUFFRIDA grounded out to p unassisted. FIUMARA S grounded out to 1b unassisted. RACITI grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD QUILA BRONTE 7th - SPITALERI M struck out swinging, out at first c to 1b. SANFILIPPO R out at first 1b to p. BONINA struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 8th - FAUDALE flied out to lf. SPARACINO struck out swinging, out at first c to 1b. SAVASTA walked. LOPEZ flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD QUILA BRONTE 8th - TRISCARI walked. TRISCARI stole second. PORTALE flied out to cf. CONSIGLIO singled to left field, advanced to second on the throw; TRISCARI advanced to third, out at home lf to c. LONGHITANO reached on a muffed throw by 1b; CONSIGLIO scored on the error, unearned. SANFILIPPO S singled through the left side; LONGHITANO advanced to second. MONTAGNO G flied out to ss. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 9th - FALCONE F lined out to 3b. NOVARA G grounded out to ss. GIUFFRIDA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori