Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD QUILA BRONTE vs ASD BRONTE BC (Jun 08, 2014)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2014
ASD QUILA BRONTE 21, ASD BRONTE BC 8
Jun 08, 2014 at Bronte (Comunale)

ASD QUILA BRONTE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
LONGHITANO FRANCESCO cf 
   MONTAGNO GIUSEPPE cf 
PORTALE EMANUELE ss 
MONTAGNO SIMONE lf/p 
   SANFILIPPO SALVATORE ph/rf 
BIUSO BIAGIO p/lf 
   MONTAGNO MAURIZIO ph/lf 
BONINA ALFREDO 2b 
   GRIGOLI FRANCESCO ph/2b 
MELI CARMINE rf/p 
BIUSO CRISTIAN 1b 
   SPITALERI SALVATORE ph/1b 
SPITALERI MATTEO c/3b 
   TRISCARI DANIELE 3b 
SANFILIPPO RICCARDO 3b 
   PANTALEO EMANUELE 3b/c 
Totals  39  21  17  14  21 
  
ASD BRONTE BC   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
MUSARRA BIAGIO p 
   LUCA CLAUDIO ph/p 
GALATI EMANUELE lf 
MONTAGNO DOMENICO c/3b 
MUSARRA GIUSEPPE 2b 
   SANFILIPPO Giuseppe ph/2b 
GALATI CARMELO 3b 
   SPITALERI GIUSEPPE ph/3b 
SANFILIPPO SALVATORE ss 
PORTALE EMANUELE 1b 
   GRIGOLI FRANCESCO ph/1b 
BONINA RINO rf 
MONTAGNO MICHELE cf 
   PORTALE SEBASTIANO ph/cf 
Totals  27  21  13 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
ASD QUILA BRONTE.... 004 814 4 - 21 17  7
ASD BRONTE BC....... 110 300 3 -  8  6  6
-----------------------------------------
E - PORTALE; BIUSO B 2; SPITALERI S; SPITALERI M 2; PANTALEO; SANFILIPPO G; GALATI C 2; SPITALERI; SANFILIPPO 2. DP - AQU 1. LOB - AQU 8; BRO 6. 2B - PORTALE; MELI; SPITALERI M; TRISCARI; BONINA. 3B - MELI; BIUSO C; SPITALERI M. HBP - PORTALE; MELI; SPITALERI M; MONTAGNO M. SB - LONGHITANO 2; PORTALE 3; BIUSO B 2; MELI; SPITALERI M; SANFILIPPO R; MONTAGNO D; SANFILIPPO G; SPITALERI. CS - GRIGOLI; MONTAGNO D; BONINA.

ASD QUILA BRONTE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BIUSO BIAGIO   3.0  14  15 
MONTAGNO SIMONE   2.0  11 
MELI CARMINE W  2.0 
  
ASD BRONTE BC   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MUSARRA BIAGIO L  4.0  12  11  20  29 
LUCA CLAUDIO   3.0  19  21 

Win - MELI. Loss - MUSARRA B. Save - None. WP - MONTAGNO S 4; MELI; MUSARRA B 4; LUCA. HBP - by MUSARRA B (SPITALERI M); by BIUSO B (MONTAGNO M); by MUSARRA B (MELI); by LUCA (PORTALE). BK - MONTAGNO S 2. PB - PANTALEO; MONTAGNO D.

Umpires - HP: NICOLOSI Salvatore 1B: PULVIRENTI Giancarlo
Start: 15:30 Time: 3:05 Attendance: 43
Game notes: Scorers: BARBERA Alessandro, BARBERA Daniele HM: SPITALERI Giuseppe VM: SANFILIPPO Salvatore, VC: SPITALERI Salvatore

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2014
ASD QUILA BRONTE 21, ASD BRONTE BC 8
Jun 08, 2014 at Bronte (Comunale)

ASD QUILA BRONTE starters: 36/cf LONGHITANO; 22/ss PORTALE; 28/lf MONTAGNO S; 27/p BIUSO B; 23/2b BONINA; 33/rf MELI; 32/1b BIUSO C; 30/c SPITALERI M; 35/3b SANFILIPPO R;

ASD BRONTE BC starters: 6/p MUSARRA B; 7/lf GALATI E; 5/c MONTAGNO D; 2/2b MUSARRA G; 16/3b GALATI C; 14/ss SANFILIPPO; 11/1b PORTALE E; 20/rf BONINA; 17/cf MONTAGNO M;

ASD QUILA BRONTE 1st - LONGHITANO flied out to rf. PORTALE reached on a muffed throw by 3b. PORTALE stole second. MONTAGNO S flied out to 2b. PORTALE stole third. BIUSO B walked. BIUSO B advanced to second on a fielder's choice. BONINA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD BRONTE BC 1st - MUSARRA B grounded out to 3b. GALATI E singled to center field. GALATI E advanced to second on a throwing error by p. MONTAGNO D flied out to ss. MUSARRA G singled through the left side, RBI; GALATI E scored, unearned. GALATI C struck out looking. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD QUILA BRONTE 2nd - MELI struck out swinging. BIUSO C struck out swinging, out at first c to 1b. SPITALERI M hit by pitch. SPITALERI M stole second. SANFILIPPO R grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BRONTE BC 2nd - SANFILIPPO singled to pitcher. PORTALE E reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by ss; SANFILIPPO out at second 2b to ss. BONINA doubled to left field, RBI; PORTALE E scored. MONTAGNO M hit by pitch. MUSARRA B flied out to 2b. GALATI E singled to pitcher; MONTAGNO M advanced to second; BONINA advanced to third. MONTAGNO D grounded out to 2b. 1 run, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

ASD QUILA BRONTE 3rd - LONGHITANO walked. LONGHITANO stole second. PORTALE doubled to center field, RBI; LONGHITANO scored. MONTAGNO S grounded out to 3b, RBI; PORTALE scored. BIUSO B walked. BIUSO B stole second, out at third c to 3b. BONINA singled to pitcher. MELI hit by pitch; BONINA advanced to second. BIUSO C tripled to center field, 2 RBI; MELI scored; BONINA scored. SPITALERI M grounded out to ss. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BRONTE BC 3rd - MUSARRA G reached on a dropped fly by p. GALATI C reached on a fielder's choice; MUSARRA G out at second 2b to ss. SANFILIPPO lined into double play ss to 1b; GALATI C out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

ASD QUILA BRONTE 4th - SANFILIPPO R flied out to 1b. LONGHITANO walked. LONGHITANO stole second, failed pickoff attempt. LONGHITANO advanced to third on a wild pitch. PORTALE walked. PORTALE advanced to second on a fielder's choice. MONTAGNO S walked. BIUSO B singled to third base, RBI; MONTAGNO S advanced to second; PORTALE advanced to third; LONGHITANO scored. BONINA reached on a fielder's choice, RBI; BIUSO B advanced to second on a fielder's choice; MONTAGNO S out at third lf to 3b; PORTALE scored. BONINA advanced to second on a wild pitch; BIUSO B stole third. MELI tripled to center field, 2 RBI; BONINA scored; BIUSO B scored. BIUSO C singled to left field, RBI; MELI scored. SPITALERI M doubled to center field, RBI; BIUSO C scored. SPITALERI M advanced to third on a wild pitch. SPITALERI M scored on a wild pitch. SANFILIPPO R walked. LONGHITANO singled to left field; SANFILIPPO R advanced to second. LONGHITANO advanced to second on the error; SANFILIPPO R stole third, scored on a muffed throw by 3b, unearned. PORTALE flied out to lf. 8 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD BRONTE BC 4th - MONTAGNO S to p. BIUSO B to lf. GRIGOLI pinch hit for PORTALE E. GRIGOLI walked. GRIGOLI advanced to second on a balk. GRIGOLI advanced to third on a wild pitch. GRIGOLI scored on a wild pitch. BONINA walked. BONINA out at second c to ss, caught stealing. PORTALE S pinch hit for MONTAGNO M. PORTALE S walked. LUCA pinch hit for MUSARRA B. PORTALE S advanced to second on a balk. LUCA grounded out to 2b; PORTALE S advanced to third. GALATI E walked. GALATI E advanced to second on a throwing error by c; PORTALE S scored on the error. GALATI E advanced to third on a wild pitch. GALATI E scored on a throwing error by c, unearned. MONTAGNO D walked. SANFILIPPO G pinch hit for MUSARRA G. SANFILIPPO G walked; MONTAGNO D advanced to second. SPITALERI pinch hit for GALATI C. MONTAGNO D out at third c to 3b, caught stealing. 3 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

ASD QUILA BRONTE 5th - LUCA to p. SANFILIPPO G to 2b. SPITALERI to 3b. GRIGOLI to 1b. PORTALE S to cf. MONTAGNO S grounded out to 3b. MONTAGNO M pinch hit for BIUSO B. MONTAGNO M grounded out to ss. GRIGOLI pinch hit for BONINA. GRIGOLI singled to right field. MELI singled to left field, advanced to second on the throw; GRIGOLI advanced to third,. SPITALERI S pinch hit for BIUSO C. MELI stole third, failed pickoff attempt. SPITALERI S grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BRONTE BC 5th - MONTAGNO G to cf for LONGHITANO. MONTAGNO M to lf. GRIGOLI to 2b. SPITALERI S to 1b. PANTALEO to 3b for SANFILIPPO R. SPITALERI reached on a muffed throw by 3b. SPITALERI advanced to second on a wild pitch. SANFILIPPO struck out swinging. GRIGOLI struck out looking. BONINA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD QUILA BRONTE 6th - SPITALERI M tripled to center field, scored on a throwing error by ss. PANTALEO singled to third base. PANTALEO advanced to second on a wild pitch. PANTALEO scored on a muffed throw by 2b, unearned. MONTAGNO G walked. PORTALE singled to third base; MONTAGNO G advanced to second. MONTAGNO S struck out swinging. MONTAGNO M struck out looking. GRIGOLI struck out, reached first on a passed ball; PORTALE advanced to second on a passed ball; MONTAGNO G advanced to third on a passed ball. MELI doubled to right field, 2 RBI; GRIGOLI advanced to third; PORTALE scored, unearned; MONTAGNO G scored, unearned. GRIGOLI out at home p to 3b to c, caught stealing. 4 runs, 4 hits, 2 errors, 1 LOB.

ASD BRONTE BC 6th - MONTAGNO S to rf. MELI to p. SPITALERI M to 3b. PANTALEO to c. TRISCARI to 3b for SPITALERI M. PORTALE S struck out looking. LUCA struck out swinging. GALATI E struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD QUILA BRONTE 7th - MONTAGNO D to 3b. SPITALERI to c. SPITALERI S singled up the middle. TRISCARI doubled down the lf line; SPITALERI S advanced to third. PANTALEO reached on a throwing error by ss, advanced to third on the error, RBI; TRISCARI advanced to third, scored on the error, unearned; SPITALERI S scored. MONTAGNO G struck out looking; PANTALEO scored on a throwing error by c, unearned. PORTALE hit by pitch. PORTALE stole second. SANFILIPPO S pinch hit for MONTAGNO S. SANFILIPPO S grounded out to 3b; PORTALE advanced to third. MONTAGNO M singled to right field, RBI; PORTALE scored, unearned. GRIGOLI reached on a fielder's choice; MONTAGNO M out at second 3b to 2b. 4 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

ASD BRONTE BC 7th - SANFILIPPO S to rf. MONTAGNO D walked. MONTAGNO D stole second. SANFILIPPO G singled to second base. SANFILIPPO G advanced to second on a passed ball; MONTAGNO D advanced to third on a passed ball. SPITALERI reached on a muffed throw by 1b, assist by p, RBI; SANFILIPPO G advanced to third; MONTAGNO D scored. SPITALERI stole second; SANFILIPPO G stole home, unearned. SANFILIPPO grounded out to 1b unassisted; SPITALERI advanced to third. SPITALERI scored on a wild pitch, unearned. GRIGOLI struck out swinging. BONINA flied out to ss. 3 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori