Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD RANDAZZESE vs PATERNO' RED SOX (May 11, 2014)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2014
PATERNO' RED SOX 20, ASD RANDAZZESE 6
May 11, 2014 at Belpasso (Warriors Field)

ASD RANDAZZESE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
FRANCO JVAN cf/p 
BUTTO' DAVIDE 2b/c 
EDDAIRI ZAKARIA p/3b 
SGROI CLAUDIO c/p 
BERNARDO ALFIO ss 
   CARUSO ALFIO ss 
IMBROGIO P. VINCENZO 3b/cf 
   MILITI MATTEO 3b 
CARIOLA FRANCESCO lf 
   CAVALLARO FABIO E. lf 
CARTILLONE MAURIZIO 1b 
   FRANCO DOMINIK 1b 
LONGHITANO SALVATORE rf 
Totals  29  10  18 
  
PATERNO' RED SOX   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
BOTTA ALESSANDRO 2b 
   NICOLOSI SEBASTIANO 2b 
PERCIATO ANGELO cf 
   DISTEFANO FRANCESCO ph/cf 
BRITTON JAKE 1b 
AVENI GIUSEPPE dh/rf 
   CIANCITTO GIORGIO rf 
DE SANTO ZACHARY ss/p 
FARO CONSOLATO 3b 
MAZZAMUTO VINCENZO lf 
   COSTA lf 
MARICI CLAUDIO c  11 
PORTES CABRERA ERICK rf/ss 
BONACCORSO CRISTIAN p 
Totals  33  20  11  12  13  21 

Score by Innings                     R  H  E
--------------------------------------------
ASD RANDAZZESE...... 003 3   00 0 -  6  7 10
PATERNO' RED SOX.... 311 (11)31 X - 20 11  1
--------------------------------------------
E - FRANCO J; BUTTO'; SGROI 2; BERNARDO; MILITI 3; CARTILLONE; FRANCO D; BOTTA. LOB - RAD 9; RES2 9. 2B - BERNARDO; FARO. 3B - FARO. HBP - BRITTON. SB - FRANCO J 2; SGROI 3; BERNARDO; LONGHITANO; BOTTA 2; DISTEFANO; BRITTON; CIANCITTO 3; DE SANTO 2; MARICI; PORTES.

ASD RANDAZZESE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
EDDAIRI ZAKARIA   3.0  13  20 
FRANCO JVAN L  0.0 
SGROI CLAUDIO   3.0  11  19  23 
  
PATERNO' RED SOX   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BONACCORSO CRISTIAN   3.0  13  19 
DE SANTO ZACHARY W  4.0  16  17 

Win - DE SANTO. Loss - FRANCO J. Save - None. WP - FRANCO J; EDDAIRI; SGROI 8; BONACCORSO C 4. HBP - by EDDAIRI (BRITTON). BK - SGROI.

Umpires - HP: NICOLISI Salvatore 1B: PULVIRENTI Giancarlo
Start: 15:30 Time: 3:20 Attendance: 20
Game notes: Scorers: SPARPAGLIA Maria Enrica, PAPPALARDO Salvatore HM: TORRISI Antonino VM: CALA' Antonio
BONACCORSO C faced 2 batters in the 4th.
FRANCO J faced 4 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2014
PATERNO' RED SOX 20, ASD RANDAZZESE 6
May 11, 2014 at Belpasso (Warriors Field)

ASD RANDAZZESE starters: 30/cf FRANCO J; 35/2b BUTTO'; 32/p EDDAIRI; 34/c SGROI; 45/ss BERNARDO; 57/3b IMBROGIO; 21/lf CARIOLA; 85/1b CARTILLONE; 5/rf LONGHITANO;

PATERNO' RED SOX starters: 42/2b BOTTA; 24/cf PERCIATO; 5/1b BRITTON; 34/dh AVENI; 9/ss DE SANTO; 10/3b FARO; 30/lf MAZZAMUTO; 60/c MARICI; 2/rf PORTES; 27/p BONACCORSO C;

ASD RANDAZZESE 1st - FRANCO J singled to third base. FRANCO J advanced to second on a wild pitch. BUTTO' out at first 1b to p; FRANCO J advanced to third. EDDAIRI walked. EDDAIRI advanced to second on a fielder's choice. SGROI reached on a fielder's choice; EDDAIRI advanced to third on a fielder's choice; FRANCO J out at home 3b to c. BERNARDO flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

PATERNO' RED SOX 1st - BOTTA walked. PERCIATO flied out to cf. BRITTON walked; BOTTA advanced to second. AVENI struck out swinging. BOTTA stole third. DE SANTO walked; BRITTON advanced to second. FARO tripled to left field, 3 RBI; DE SANTO scored; BRITTON scored; BOTTA scored. MAZZAMUTO struck out swinging. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 2nd - IMBROGIO struck out swinging. CARIOLA grounded out to 1b unassisted. CARTILLONE flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PATERNO' RED SOX 2nd - MARICI flied out to ss. PORTES reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. PORTES advanced to third on a wild pitch. PORTES scored on a throwing error by c, unearned. BOTTA walked. PERCIATO singled to right center; BOTTA advanced to second. BRITTON hit by pitch; PERCIATO advanced to second; BOTTA advanced to third. AVENI struck out swinging. BOTTA out at third c to 3b. 1 run, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 3rd - LONGHITANO walked. LONGHITANO advanced to second on a wild pitch. FRANCO J reached on a fielding error by 2b; LONGHITANO advanced to third. FRANCO J stole second. BUTTO' fouled out to 1b. EDDAIRI walked. SGROI singled to shortstop, RBI; EDDAIRI advanced to second; FRANCO J advanced to third; LONGHITANO scored. BERNARDO singled to left field, RBI; SGROI advanced to second; EDDAIRI advanced to third; FRANCO J scored, unearned. IMBROGIO walked, RBI; BERNARDO advanced to second; SGROI advanced to third; EDDAIRI scored. ::: IMBROGIO - Out by Rule - Hit by fair Ball :::. CARIOLA reached on a fielder's choice; IMBROGIO out at second 2b unassisted. CARTILLONE struck out looking. 3 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

PATERNO' RED SOX 3rd - DE SANTO singled to left field. FARO struck out swinging. MAZZAMUTO singled to left field; DE SANTO advanced to second. MARICI reached on a fielder's choice; MAZZAMUTO out at second ss unassisted; DE SANTO advanced to third. MARICI stole second. MARICI advanced to third on the error; DE SANTO scored on a throwing error by c. PORTES walked. PORTES stole second. BOTTA walked. DISTEFANO pinch hit for PERCIATO. DISTEFANO popped up to p. 1 run, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

ASD RANDAZZESE 4th - DISTEFANO to cf. LONGHITANO walked. LONGHITANO advanced to second on a wild pitch. LONGHITANO advanced to third on a wild pitch. FRANCO J walked. FRANCO J stole second. AVENI to rf. DE SANTO to p. PORTES to ss. / for BONACCORSO C. CIANCITTO to rf for AVENI. BUTTO' struck out looking. EDDAIRI fouled out to 1b. SGROI singled to shortstop, RBI; FRANCO J advanced to third; LONGHITANO scored. SGROI stole second. BERNARDO doubled through the right side, 2 RBI; SGROI scored; FRANCO J scored. IMBROGIO struck out looking. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

PATERNO' RED SOX 4th - FRANCO J to p. EDDAIRI to 3b. IMBROGIO to cf. BRITTON walked. BRITTON advanced to second on a throwing error by p, advanced to third on the error. CIANCITTO walked. CIANCITTO stole second. CIANCITTO advanced to third on a wild pitch; BRITTON scored on a wild pitch. DE SANTO walked. DE SANTO stole second. FARO doubled to left field, 2 RBI; DE SANTO scored; CIANCITTO scored. FRANCO J to cf. BUTTO' to c. EDDAIRI to 2b. SGROI to p. IMBROGIO to 3b. FARO advanced to third on a wild pitch. MAZZAMUTO singled through the left side, RBI; FARO scored. MAZZAMUTO advanced to second on a wild pitch. MARICI walked. MARICI advanced to second on a balk; MAZZAMUTO advanced to third on a balk. PORTES walked. BOTTA walked, RBI; PORTES advanced to second; MARICI advanced to third; MAZZAMUTO scored. BOTTA advanced to second on a wild pitch; PORTES advanced to third on a wild pitch; MARICI scored on a wild pitch. DISTEFANO reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b, RBI; BOTTA advanced to third; PORTES scored. DISTEFANO stole second. BRITTON flied out to cf. DISTEFANO advanced to third on a wild pitch; BOTTA scored on a wild pitch. CIANCITTO singled to right field, RBI; DISTEFANO scored, unearned. CIANCITTO stole second. DE SANTO singled to center field; CIANCITTO advanced to third. DE SANTO stole second. FARO grounded out to 2b, RBI; DE SANTO advanced to third; CIANCITTO scored, unearned. MAZZAMUTO singled to right field, RBI; DE SANTO scored, unearned. MAZZAMUTO advanced to second on a wild pitch. MARICI struck out swinging. 11 runs, 5 hits, 2 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 5th - CARIOLA struck out looking. CARTILLONE struck out looking. LONGHITANO singled to right field. LONGHITANO stole second. FRANCO J struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PATERNO' RED SOX 5th - MILITI to 3b for IMBROGIO. CAVALLARO F to lf for CARIOLA. FRANCO D to 1b for CARTILLONE. PORTES struck out swinging. BOTTA reached on a dropped fly by 3b. BOTTA stole second. DISTEFANO reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; BOTTA advanced to third, scored on the error, unearned. DISTEFANO advanced to third on a wild pitch. BRITTON reached on a muffed throw by 1b, assist by 2b, RBI; DISTEFANO scored, unearned. BRITTON stole second. BRITTON advanced to third on a throwing error by c, scored on the error, unearned. CIANCITTO walked. CIANCITTO stole second. DE SANTO struck out looking. FARO reached on a fielder's choice; CIANCITTO out at third ss to 3b. 3 runs, 0 hits, 4 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 6th - NICOLOSI to 2b for BOTTA. COSTA to lf for MAZZAMUTO. BUTTO' flied out to 1b. EDDAIRI grounded out to ss. SGROI singled to center field. SGROI stole second. BERNARDO walked. BERNARDO stole second; SGROI stole third. MILITI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

PATERNO' RED SOX 6th - CARUSO to ss for BERNARDO. COSTA singled to left center. COSTA advanced to second on a wild pitch. MARICI singled to third base, advanced to second on a throwing error by 3b; COSTA advanced to third, scored on the error, unearned. PORTES struck out swinging. NICOLOSI flied out to lf. MARICI advanced to third on a wild pitch. DISTEFANO struck out looking. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 7th - CAVALLARO F struck out looking. FRANCO D struck out swinging. LONGHITANO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori