Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD QUILA BRONTE vs ASD RANDAZZESE (Jun 22, 2014)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2014
ASD QUILA BRONTE 8, ASD RANDAZZESE 4
Jun 22, 2014 at Randazzo (Murazzo Rotto)

ASD QUILA BRONTE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
TRISCARI DANIELE c  10 
PORTALE EMANUELE ss 
SANFILIPPO SALVATORE 1b/p 
MONTAGNO SIMONE rf 
   GRIGOLI FRANCESCO rf 
SPITALERI MATTEO cf 
   CONSIGLIO CORRADO ph/cf 
BIUSO BIAGIO lf 
SANFILIPPO RICCARDO 3b 
BONINA ALFREDO 2b 
MELI CARMINE p/1b 
   MONTAGNO GIUSEPPE 1b 
Totals  36  12  27  12 
  
ASD RANDAZZESE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
GANGI GIUSEPPE ss 
CALA' I. ALFIO 2b/rf 
BERNARDO ALFIO 1b/2b 
SGROI CLAUDIO c 
CAVALLARO CARLO cf/p 
   CARTILLONE MAURIZIO 1b 
EDDAIRI ZAKARIA 3b/lf 
   CARIOLA FRANCESCO lf 
IMBROGIO P. VINCENZO p/3b 
FRANCO JVAN lf/cf 
LONGHITANO SALVATORE rf 
   GULLOTTO MAURO A. p 
Totals  33  10  27  13 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
ASD QUILA BRONTE.... 211 102 100 -  8 12  3
ASD RANDAZZESE...... 002 011 000 -  4  8  4
-------------------------------------------
E - TRISCARI; SANFILIPPO R; MELI; EDDAIRI; IMBROGIO 3. LOB - AQU 9; RAD 9. 2B - TRISCARI; SANFILIPPO S; BERNARDO. 3B - BONINA. HBP - CAVALLARO C. SH - MONTAGNO G; LONGHITANO. SF - SANFILIPPO S. SB - TRISCARI 3; PORTALE 2; MONTAGNO S; BIUSO B 2; BERNARDO; EDDAIRI. CS - TRISCARI; PORTALE; SANFILIPPO S; BERNARDO; CAVALLARO C; EDDAIRI.

ASD QUILA BRONTE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MELI CARMINE   3.0  14 
SANFILIPPO SALVATORE W  6.0  25  26 
  
ASD RANDAZZESE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
IMBROGIO P. VINCENZO L  0.2 
CAVALLARO CARLO   3.1  16  16 
GULLOTTO MAURO A.   5.0  19  21 

Win - SANFILIPPO S. Loss - IMBROGIO. Save - None. WP - SANFILIPPO S; IMBROGIO. HBP - by MELI (CAVALLARO C). PB - TRISCARI.

Umpires - HP: VIRGILLITO Francesco 1B: NICOLOSI Salvatore
Start: 16:00 Time: 3:30 Attendance: 14
Game notes: Scorers: SEBBIO Massimo, CESAREO Marzio HM: CALA' Antonio, VM: SANFILIPPO Salvatore
MELI faced 2 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2014
ASD QUILA BRONTE 8, ASD RANDAZZESE 4
Jun 22, 2014 at Randazzo (Murazzo Rotto)

ASD QUILA BRONTE starters: 25/c TRISCARI; 22/ss PORTALE; 1/1b SANFILIPPO S; 28/rf MONTAGNO S; 30/cf SPITALERI M; 27/lf BIUSO B; 35/3b SANFILIPPO R; 23/2b BONINA; 33/p MELI;

ASD RANDAZZESE starters: 12/ss GANGI; 40/2b CALA' AL; 45/1b BERNARDO; 34/c SGROI; 14/cf CAVALLARO C; 32/3b EDDAIRI; 57/p IMBROGIO; 30/lf FRANCO J; 5/rf LONGHITANO;

ASD QUILA BRONTE 1st - TRISCARI walked. TRISCARI stole second. PORTALE walked. PORTALE advanced to second on a fielder's choice; TRISCARI advanced to third on a muffed throw by 3b, assist by c. TRISCARI scored on the error, unearned. SANFILIPPO S flied out to lf, SF, RBI; PORTALE scored. MONTAGNO S walked. SPITALERI M walked; MONTAGNO S advanced to second. BIUSO B reached on a fielder's choice; SPITALERI M out at second ss to 2b; MONTAGNO S advanced to third. BIUSO B advanced to second on a wild pitch. SANFILIPPO R walked. CAVALLARO C to p. EDDAIRI to lf. IMBROGIO to 3b. FRANCO J to cf. BONINA flied out to 1b. 2 runs, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

ASD RANDAZZESE 1st - GANGI struck out swinging. CALA' AL struck out looking. BERNARDO walked. BERNARDO stole second. SGROI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD QUILA BRONTE 2nd - MELI struck out swinging. TRISCARI doubled to right center. TRISCARI stole third. TRISCARI scored on a muffed throw by 3b, assist by c, caught stealing. PORTALE struck out swinging. SANFILIPPO S doubled to left center. MONTAGNO S struck out swinging. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 2nd - CAVALLARO C hit by pitch. CAVALLARO C out at second c to 2b, caught stealing. EDDAIRI struck out swinging. IMBROGIO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD QUILA BRONTE 3rd - SPITALERI M grounded out to 2b. BIUSO B singled to center field. BIUSO B stole second. SANFILIPPO R flied out to 1b. BONINA tripled to left field, RBI; BIUSO B scored. MELI flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 3rd - FRANCO J walked. LONGHITANO grounded out to c, SAC; FRANCO J advanced to second. GANGI flied out to lf. CALA' AL walked. CALA' AL advanced to second on a throwing error by c; FRANCO J scored on the error, unearned. BERNARDO doubled through the right side, RBI; CALA' AL scored, unearned. BERNARDO out at third c to 2b to 3b, caught stealing. 2 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

ASD QUILA BRONTE 4th - TRISCARI grounded out to ss. PORTALE singled to center field. PORTALE stole second. SANFILIPPO S singled to third base, advanced to third on a throwing error by 3b; PORTALE advanced to third, scored on the error. SANFILIPPO S out at home c to 3b to c, caught stealing. MONTAGNO S singled to pitcher. MONTAGNO S stole second. SPITALERI M struck out swinging. 1 run, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 4th - SGROI singled through the left side. CAVALLARO C walked; SGROI advanced to second. CAVALLARO C advanced to second on a throwing error by p; SGROI advanced to third on the error. SANFILIPPO S to p. MELI to 1b. MONTAGNO G to 1b for MELI. EDDAIRI reached on a fielder's choice; CAVALLARO C advanced to third on a fielder's choice; SGROI out at home ss to c. EDDAIRI out at second c to 2b, caught stealing. IMBROGIO flied out to p. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ASD QUILA BRONTE 5th - CALA' AL to rf. BERNARDO to 2b. CAVALLARO C to 1b. GULLOTTO to p for LONGHITANO. BIUSO B singled to shortstop. BIUSO B stole second. SANFILIPPO R flied out to 2b. BONINA flied out to cf. MONTAGNO G struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 5th - GRIGOLI to rf for MONTAGNO S. FRANCO J struck out looking. GULLOTTO singled to left field. GANGI reached on a fielder's choice; GULLOTTO out at second 3b to 2b. CALA' AL struck out swinging, reached first on a passed ball; GANGI advanced to second on a passed ball. BERNARDO singled to third base; CALA' AL advanced to second; GANGI advanced to third. SGROI singled to third base, RBI; BERNARDO advanced to second; CALA' AL advanced to third; GANGI scored, unearned. CAVALLARO C flied out to cf. 1 run, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD QUILA BRONTE 6th - CARTILLONE to 1b for CAVALLARO C. TRISCARI singled to shortstop. TRISCARI stole second. PORTALE singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; TRISCARI scored. PORTALE stole third. PORTALE scored on a muffed throw by 3b, assist by c, caught stealing. SANFILIPPO S grounded out to 2b. GRIGOLI struck out swinging. CONSIGLIO pinch hit for SPITALERI M. CONSIGLIO struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

ASD RANDAZZESE 6th - CONSIGLIO to cf. EDDAIRI reached on a muffed throw by 3b. EDDAIRI stole second. IMBROGIO grounded out to p. FRANCO J singled to center field; EDDAIRI advanced to third. GULLOTTO reached on a fielder's choice, RBI; FRANCO J out at second ss to 2b; EDDAIRI scored, unearned. GANGI singled through the left side; GULLOTTO advanced to second. GANGI advanced to second on a wild pitch; GULLOTTO advanced to third on a wild pitch. CALA' AL struck out swinging. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD QUILA BRONTE 7th - BIUSO B singled through the left side. SANFILIPPO R flied out to cf. BONINA singled to second base; BIUSO B advanced to second. MONTAGNO G grounded out to p, SAC, RBI; BONINA advanced to third; BIUSO B scored. TRISCARI flied out to cf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 7th - BERNARDO flied out to cf. SGROI grounded out to 3b. CARTILLONE struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD QUILA BRONTE 8th - PORTALE grounded out to p. SANFILIPPO S grounded out to 3b. GRIGOLI walked. CONSIGLIO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 8th - EDDAIRI grounded out to ss. IMBROGIO flied out to rf. FRANCO J struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD QUILA BRONTE 9th - CARIOLA to lf for EDDAIRI. BIUSO B flied out to cf. SANFILIPPO R grounded out to 3b. BONINA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD RANDAZZESE 9th - GULLOTTO singled to second base. GANGI struck out swinging. CALA' AL walked; GULLOTTO advanced to second. BERNARDO grounded out to 2b; CALA' AL advanced to second; GULLOTTO advanced to third. SGROI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori