Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD POL. ALI' TERME vs PATERNO' RED SOX (Jun 22, 2014)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2014
ASD POL. ALI' TERME 19, PATERNO' RED SOX 8
Jun 22, 2014 at Belpasso (Warriors Field)

ASD POL. ALI' TERME   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SAVASTA FABIO lf 
LOPEZ MANUEL A. cf 
FALCONE FRANCESCO 2b 
FIUMARA SALVATORE 3b 
NOVARA GIAMPIERO 1b 
GIUFFRIDA GIUSEPPE dh 
   RACITI ROBERTO pr 
GIUFFRE' SALVATORE c 
SPARACINO ALESSANDRO ss 
FAUDALE FRANCESCO rf 
GAROFALO EMANUELE p 
   GIUCA SALVATORE p 
Totals  42  19  17  15  21  13 
  
PATERNO' RED SOX   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
BOTTA ALESSANDRO 2b 
CAVALLARO cf 
CIANCITTO GIORGIO rf/1b 
RAMIREZ ss 
   GARCIA ss 
FALLICA lf 
FARO CONSOLATO 3b 
BRITTON JAKE 1b 
   PORTES CABRERA ERICK ph/rf 
MARICI CLAUDIO c 
AVENI GIUSEPPE dh 
RUSSO A p 
   BONACCORSO CRISTIAN p 
   BONACCORSO SIMONE p 
Totals  34  13  21  10 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
ASD POL. ALI' TERME. 005 463 1 - 19 17  0
PATERNO' RED SOX.... 300 023 0 -  8 13  8
-----------------------------------------
E - BOTTA 2; RAMIREZ; GARCIA 4; FARO. LOB - ALI 13; RES2 9. 2B - FIUMARA S; NOVARA G; CAVALLARO; CIANCITTO; MARICI. 3B - RAMIREZ; FALLICA. HBP - FIUMARA S; NOVARA G; SPARACINO; FAUDALE 2. SF - NOVARA G. SB - FIUMARA S; NOVARA G; RACITI; BOTTA; FALLICA 3; PORTES; MARICI; AVENI.

ASD POL. ALI' TERME   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GAROFALO EMANUELE W  5.2  12  29  32 
GIUCA SALVATORE   1.1 
  
PATERNO' RED SOX   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RUSSO A L  4.2  13  15  30  38 
BONACCORSO CRISTIAN   2.0  11  14 
BONACCORSO SIMONE   0.1 

Win - GAROFALO. Loss - RUSSO A. Save - None. WP - BONACCORSO C. HBP - by RUSSO A (NOVARA G); by RUSSO A (FAUDALE); by RUSSO A (FIUMARA S); by RUSSO A (FAUDALE); by BONACCORSO C (SPARACINO).

Umpires - HP: ALGERI Vincenzo 1B: PULVIRENTI Giancarlo
Start: 16:20 Time: 3:15 Attendance: 25
Game notes: Scorers: SPARPAGLIA Maria Enrica HM: TORRISI Antonino VM: FALCONE Benedetto

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2014
ASD POL. ALI' TERME 19, PATERNO' RED SOX 8
Jun 22, 2014 at Belpasso (Warriors Field)

ASD POL. ALI' TERME starters: 4/lf SAVASTA; 10/cf LOPEZ; 22/2b FALCONE F; 24/3b FIUMARA S; 5/1b NOVARA G; 14/dh GIUFFRIDA; 3/c GIUFFRE'; 21/ss SPARACINO; 9/rf FAUDALE; 1/p GAROFALO;

PATERNO' RED SOX starters: 42/2b BOTTA; 0/cf CAVALLARO; 95/rf CIANCITTO; 0/ss RAMIREZ; 0/lf FALLICA; 10/3b FARO; 5/1b BRITTON; 60/c MARICI; 34/dh AVENI; 0/p RUSSO A;

ASD POL. ALI' TERME 1st - SAVASTA struck out swinging. LOPEZ singled to third base. FALCONE F singled to left field; LOPEZ advanced to second. FIUMARA S reached on a fielder's choice, advanced to second on a fielding error by 2b; FALCONE F advanced to second, advanced to third on the error; LOPEZ out at third cf to 3b. NOVARA G hit by pitch. GIUFFRIDA flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

PATERNO' RED SOX 1st - BOTTA struck out swinging. CAVALLARO flied out to lf. CIANCITTO doubled to left field. RAMIREZ tripled to left field, RBI; CIANCITTO scored. FALLICA walked. FALLICA stole second. FARO singled to third base, RBI; FALLICA advanced to third; RAMIREZ scored. BRITTON singled to shortstop, RBI; FARO advanced to second; FALLICA scored. MARICI walked; BRITTON advanced to second; FARO advanced to third. AVENI flied out to lf. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 2nd - GIUFFRE' grounded out to 2b. SPARACINO walked. FAUDALE hit by pitch; SPARACINO advanced to second. SPARACINO out at third c to 1b to ss to 3b. SAVASTA struck out looking to catcher. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

PATERNO' RED SOX 2nd - BOTTA flied out to 2b. CAVALLARO struck out looking. CIANCITTO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 3rd - LOPEZ singled to third base. FALCONE F singled to right field; LOPEZ advanced to third. FIUMARA S hit by pitch; FALCONE F advanced to second. NOVARA G flied out to lf, SF, RBI; FIUMARA S advanced to second; FALCONE F advanced to third; LOPEZ scored. GIUFFRIDA grounded out to 2b, RBI; FIUMARA S advanced to third; FALCONE F scored. GIUFFRE' reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error, RBI; FIUMARA S scored on the error, unearned. SPARACINO reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error, RBI; GIUFFRE' scored on the error, unearned. FAUDALE singled through the left side. SAVASTA singled to third base, RBI; FAUDALE advanced to second; SPARACINO scored, unearned. LOPEZ grounded out to ss. 5 runs, 4 hits, 2 errors, 2 LOB.

PATERNO' RED SOX 3rd - RAMIREZ flied out to cf. FALLICA fouled out to c. FARO singled to shortstop. BRITTON struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 4th - GARCIA to ss for RAMIREZ. FALCONE F singled to left center. FIUMARA S singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss; FALCONE F advanced to second, advanced to third on the error. NOVARA G singled to shortstop, RBI; FIUMARA S advanced to third; FALCONE F scored. NOVARA G stole second; FIUMARA S stole home. GIUFFRIDA grounded out to p; NOVARA G advanced to third. GIUFFRE' reached on a throwing error by ss, advanced to third on the error, RBI; NOVARA G scored. SPARACINO singled to right field, RBI; GIUFFRE' scored, unearned. FAUDALE singled to shortstop; SPARACINO advanced to second. SAVASTA struck out swinging. LOPEZ walked; FAUDALE advanced to second; SPARACINO advanced to third. FALCONE F popped up to 1b. 4 runs, 5 hits, 2 errors, 3 LOB.

PATERNO' RED SOX 4th - MARICI singled to left center. MARICI stole second. AVENI struck out swinging. BOTTA singled to third base; MARICI advanced to third. BOTTA stole second. CAVALLARO flied out to rf. CIANCITTO flied out to rf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 5th - FIUMARA S reached on a throwing error by ss. NOVARA G singled to right field; FIUMARA S advanced to third. GIUFFRIDA singled to right field, RBI; NOVARA G advanced to second; FIUMARA S scored, unearned. RACITI pinch ran for GIUFFRIDA. GIUFFRE' flied out to cf. SPARACINO reached on a fielder's choice; RACITI advanced to second on a fielder's choice; NOVARA G out at third p to 3b. FAUDALE hit by pitch; SPARACINO advanced to second; RACITI advanced to third. SAVASTA walked, RBI; FAUDALE advanced to second; SPARACINO advanced to third; RACITI scored, unearned. LOPEZ reached on a fielder's choice, advanced to second on the error, RBI; SAVASTA advanced to second, advanced to third on a throwing error by ss; FAUDALE advanced to third, scored on the error, unearned; SPARACINO scored, unearned. BONACCORSO C to p for RUSSO A. FALCONE F reached on a fielding error by 2b; LOPEZ scored on the error, unearned; SAVASTA scored on the error, unearned. FIUMARA S flied out to cf. 6 runs, 2 hits, 3 errors, 1 LOB.

PATERNO' RED SOX 5th - GARCIA flied out to cf. FALLICA tripled to left field. FARO struck out looking. PORTES pinch hit for BRITTON. PORTES singled to third base, RBI; FALLICA scored. PORTES stole second. MARICI doubled to center field, RBI; PORTES scored. AVENI reached on a fielder's choice; MARICI out at third 3b unassisted. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 6th - CIANCITTO to 1b. PORTES to rf. NOVARA G doubled to left field. RACITI popped up to ss. GIUFFRE' walked. SPARACINO hit by pitch; GIUFFRE' advanced to second; NOVARA G advanced to third. FAUDALE walked, RBI; SPARACINO advanced to second; GIUFFRE' advanced to third; NOVARA G scored. SAVASTA struck out looking. LOPEZ singled to left field, 2 RBI; FAUDALE advanced to second; SPARACINO scored; GIUFFRE' scored. FALCONE F reached on a fielder's choice; LOPEZ out at second 2b unassisted. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

PATERNO' RED SOX 6th - BOTTA walked. CAVALLARO doubled to left field; BOTTA advanced to third. CIANCITTO flied out to cf. GARCIA grounded out to ss, RBI; CAVALLARO advanced to third; BOTTA scored. FALLICA singled through the left side, RBI; CAVALLARO scored. GIUCA to p for GAROFALO. FALLICA stole second. FALLICA stole third. FARO singled to left field, RBI; FALLICA scored. PORTES reached on a fielder's choice; FARO out at second ss to 2b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 7th - FIUMARA S doubled to left field. NOVARA G flied out to cf. RACITI singled to left field, RBI; FIUMARA S scored. RACITI stole second. GIUFFRE' reached on a fielder's choice; RACITI out at third ss to 3b. GIUFFRE' advanced to second on a wild pitch. BONACCORSO S to p for BONACCORSO C. SPARACINO flied out to cf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

PATERNO' RED SOX 7th - MARICI walked. AVENI reached on a fielder's choice; MARICI out at second 3b to 2b. BOTTA struck out swinging. AVENI stole second. CAVALLARO grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori