Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD RANDAZZESE vs ASD BRONTE BC (Jun 29, 2014)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2014
ASD RANDAZZESE 16, ASD BRONTE BC 5
Jun 29, 2014 at Bronte (Comunale)

ASD RANDAZZESE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
GANGI GIUSEPPE ss 
CARUSO ALFIO 2b 
   CAVALLARO CARLO p/1b 
IMBROGIO P. VINCENZO p/3b 
SGROI CLAUDIO c  15 
BUTTO' DAVIDE 3b/2b 
LONGHITANO SALVATORE lf 
   BERNARDO ALFIO ph/2b 
CARTILLONE MAURIZIO 1b 
   GULLOTTO MAURO A. ph/p 
CARIOLA FRANCESCO cf 
   CALA' I. ALFIO ph/cf 
D'AMICO GIUSEPPE rf 
   CAVALLARO FABIO E. ph/lf 
Totals  27  16  10  16  24  12 
  
ASD BRONTE BC   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SANFILIPPO Giuseppe rf 
   MONTAGNO GIUSEPPE rf 
GRIGOLI FRANCESCO 1b  11 
MONTAGNO DOMENICO c 
SANFILIPPO SALVATORE ss/p 
MUSARRA BIAGIO p/3b 
BONINA RINO cf 
MUSARRA GIUSEPPE 2b 
GALATI EMANUELE lf 
SPITALERI GIUSEPPE 3b 
   GRIGOI FRANCESCO 3b/ss 
Totals  27  13  24  14 

Score by Innings                   R  H  E
------------------------------------------
ASD RANDAZZESE...... 320 108 02 - 16  4  5
ASD BRONTE BC....... 203 000 00 -  5  3  3
------------------------------------------
E - CAVALLARO C; BUTTO'; LONGHITANO; CARTILLONE; GULLOTTO; GRIGOLI; BONINA; GRIGOLI F. LOB - RAD 12; BRO 6. 2B - IMBROGIO. HBP - IMBROGIO; BUTTO'; GULLOTTO; CARIOLA; CALA' AL. SH - CALA' AL; CAVALLARO F. SF - CAVALLARO C; BUTTO'. SB - GANGI 5; CAVALLARO C; BUTTO'; BERNARDO; CARTILLONE; CARIOLA; CAVALLARO F; GRIGOLI 2; MONTAGNO D; MUSARRA B 2. CS - IMBROGIO; SGROI.

ASD RANDAZZESE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
IMBROGIO P. VINCENZO   2.0  14 
CAVALLARO CARLO W  3.0  11  12 
GULLOTTO MAURO A. S  3.0 
  
ASD BRONTE BC   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MUSARRA BIAGIO L  5.2  12  13  19  36 
SANFILIPPO SALVATORE   2.1  16 

Win - CAVALLARO C. Loss - MUSARRA B. Save - GULLOTTO . WP - SANFILIPPO 3; MUSARRA B 7. HBP - by MUSARRA B (CARIOLA); by MUSARRA B (GULLOTTO); by MUSARRA B (CALA' AL); by SANFILIPPO (BUTTO'); by SANFILIPPO (IMBROGIO). BK - IMBROGIO. PB - MONTAGNO D 4.

Umpires - HP: NICOLOSI Salvatore 1B: PULVIRENTI Giancarlo
Start: 10;00 Time: 3:00 Attendance: 10
Game notes: Scorer: BARBERA Alessandro HM: SANFILIPPO Salvatore VM: CALA' Antonio
IMBROGIO faced 4 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2014
ASD RANDAZZESE 16, ASD BRONTE BC 5
Jun 29, 2014 at Bronte (Comunale)

ASD RANDAZZESE starters: 12/ss GANGI; 6/2b CARUSO; 57/p IMBROGIO; 34/c SGROI; 35/3b BUTTO'; 5/lf LONGHITANO; 85/1b CARTILLONE; 21/cf CARIOLA; 38/rf D'AMICO;

ASD BRONTE BC starters: 13/rf SANFILIPPO G; 3/1b GRIGOLI; 5/c MONTAGNO D; 14/ss SANFILIPPO; 6/p MUSARRA B; 20/cf BONINA; 2/2b MUSARRA G; 7/lf GALATI E; 13/3b SPITALERI;

ASD RANDAZZESE 1st - GANGI singled to left field. GANGI stole second. CARUSO walked. GANGI stole third. IMBROGIO doubled to right field, 2 RBI; CARUSO scored; GANGI scored. SGROI grounded out to p; IMBROGIO advanced to third. BUTTO' out at first rf to 1b, RBI; IMBROGIO scored. LONGHITANO flied out to 2b. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BRONTE BC 1st - SANFILIPPO G walked. SANFILIPPO G advanced to second on a balk. GRIGOLI walked. MONTAGNO D walked; GRIGOLI advanced to second; SANFILIPPO G advanced to third. SANFILIPPO walked, RBI; MONTAGNO D advanced to second; GRIGOLI advanced to third; SANFILIPPO G scored. MUSARRA B struck out looking. SANFILIPPO advanced to second on a fielder's choice; MONTAGNO D advanced to third on a fielder's choice; GRIGOLI scored on a throwing error by 1b, assist by p, unearned. BONINA struck out looking. MUSARRA G struck out looking. 2 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 2nd - CARTILLONE walked. CARTILLONE stole second. CARIOLA grounded out to p. CARTILLONE advanced to third on a passed ball. D'AMICO struck out swinging. CARTILLONE scored on a wild pitch. GANGI walked. GANGI stole second. GANGI stole third. GANGI scored on a wild pitch, unearned. CARUSO struck out swinging. 2 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BRONTE BC 2nd - GALATI E struck out swinging. SPITALERI grounded out to c, bunt. SANFILIPPO G struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD RANDAZZESE 3rd - IMBROGIO reached on a dropped fly by cf. IMBROGIO advanced to second on a wild pitch. IMBROGIO advanced to third on a wild pitch. SGROI walked. SGROI advanced to second on a fielder's choice; IMBROGIO out at third c to 3b, caught stealing. BUTTO' walked. BUTTO' advanced to second on a fielder's choice; SGROI out at third c to 2b to 3b, caught stealing. LONGHITANO grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD BRONTE BC 3rd - GRIGOLI reached on a dropped fly by lf. GRIGOLI stole second. MONTAGNO D walked. MONTAGNO D stole second; GRIGOLI stole third. SANFILIPPO walked. MUSARRA B walked, RBI; SANFILIPPO advanced to second; MONTAGNO D advanced to third; GRIGOLI scored, unearned. CAVALLARO C to p for CARUSO. IMBROGIO to 3b. BUTTO' to 2b. BONINA lined out to ss. MUSARRA G reached on a fielder's choice; MUSARRA B advanced to second on a fielder's choice; SANFILIPPO advanced to third on a fielder's choice; MONTAGNO D scored on a throwing error by p, unearned. SANFILIPPO out at third p to 3b, picked off. MUSARRA B stole third, scored on a throwing error by 2b, unearned. GALATI E walked; MUSARRA G advanced to second. SPITALERI grounded out to p. 3 runs, 0 hits, 3 errors, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 4th - CARTILLONE grounded out to 3b. CARIOLA walked. CARIOLA advanced to second on a wild pitch. D'AMICO walked. D'AMICO advanced to second on a passed ball; CARIOLA advanced to third on a passed ball. GANGI walked. CAVALLARO C flied out to rf, SF, RBI; CARIOLA scored. IMBROGIO walked; GANGI advanced to second; D'AMICO advanced to third. SGROI flied out to 2b. 1 run, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD BRONTE BC 4th - SANFILIPPO G struck out swinging. GRIGOLI struck out swinging. MONTAGNO D singled to right field. SANFILIPPO fouled out to c. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 5th - BUTTO' singled to right field. LONGHITANO grounded out to p; BUTTO' advanced to second. CARTILLONE struck out swinging. BUTTO' advanced to third on a wild pitch. CARIOLA hit by pitch. CARIOLA stole second. D'AMICO walked. GANGI lined out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

ASD BRONTE BC 5th - MUSARRA B singled to left field. BONINA struck out swinging; MUSARRA B stole second. MUSARRA G grounded out to 2b; MUSARRA B advanced to third. GALATI E grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 6th - MONTAGNO G to rf for SANFILIPPO G. GRIGOLI F to 3b for SPITALERI. CAVALLARO C walked. IMBROGIO lined out to cf. CAVALLARO C stole second. SGROI grounded out to 3b; CAVALLARO C advanced to third. BUTTO' reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b; CAVALLARO C scored on the error, unearned. BERNARDO pinch hit for LONGHITANO. BUTTO' advanced to second on a wild pitch. BERNARDO walked. GULLOTTO pinch hit for CARTILLONE. BERNARDO stole second; BUTTO' stole third. GULLOTTO hit by pitch. CALA' AL pinch hit for CARIOLA. CALA' AL hit by pitch, RBI; GULLOTTO advanced to second; BERNARDO advanced to third; BUTTO' scored, unearned. CAVALLARO F pinch hit for D'AMICO. CAVALLARO F walked, RBI; CALA' AL advanced to second; GULLOTTO advanced to third; BERNARDO scored, unearned. SANFILIPPO to p. MUSARRA B to 3b. GRIGOLI F to ss. GANGI singled to center field, 2 RBI; CAVALLARO F advanced to third; CALA' AL scored, unearned; GULLOTTO scored, unearned. GANGI stole second; CAVALLARO F stole home, unearned. GANGI advanced to third on a wild pitch. CAVALLARO C walked. CAVALLARO C advanced to second on a fielder's choice. IMBROGIO walked. SGROI struck out swinging, reached first on a passed ball; IMBROGIO advanced to second on a passed ball; CAVALLARO C advanced to third on a passed ball; GANGI scored on a passed ball, unearned. BUTTO' hit by pitch, RBI; SGROI advanced to second; IMBROGIO advanced to third; CAVALLARO C scored, unearned. BERNARDO grounded out to p. 8 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

ASD BRONTE BC 6th - CAVALLARO C to 1b. BUTTO' to rf. BERNARDO to 2b. GULLOTTO to p. CALA' AL to cf. CAVALLARO F to lf. GRIGOLI F struck out looking. MONTAGNO G struck out swinging, out at first c to 1b. GRIGOLI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD RANDAZZESE 7th - GULLOTTO struck out, reached first on a wild pitch. CALA' AL grounded out to p, SAC; GULLOTTO advanced to second. CAVALLARO F grounded out to p, SAC; GULLOTTO advanced to third. GANGI fouled out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BRONTE BC 7th - MONTAGNO D struck out looking. SANFILIPPO flied out to cf. MUSARRA B singled to third base, advanced to third on a throwing error by p. MUSARRA B out at home c to 3b to c. 0 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

ASD RANDAZZESE 8th - CAVALLARO C grounded out to p. IMBROGIO hit by pitch. IMBROGIO advanced to second on a passed ball. SGROI walked; IMBROGIO advanced to third on a wild pitch. SGROI advanced to second on a fielder's choice. BUTTO' flied out to cf, SF, RBI; IMBROGIO scored, unearned. BERNARDO reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; SGROI scored on the error, unearned. GULLOTTO grounded out to p unassisted. 2 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD BRONTE BC 8th - BONINA struck out swinging. MUSARRA G grounded out to 2b. GALATI E flied out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori