Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD BRONTE BC vs PATERNO' RED SOX (Jul 06, 2014)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2014
PATERNO' RED SOX 17, ASD BRONTE BC 7
Jul 06, 2014 at Belpasso (Warriors Field)

ASD BRONTE BC   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SPITALERI GIUSEPPE c 
   GRIGOLI FRANCESCO ph/cf 
GALATI EMANUELE rf 
PORTALE SEBASTIANO 1b 
SANFILIPPO SALVATORE ss/p 
MONTAGNO GIUSEPPE 3b 
CARACI CARMELO cf/p 
MUSARRA BIAGIO p/cf 
GRIGOI FRANCESCO 2b 
BONINA RINO lf 
Totals  28  11  20 
  
PATERNO' RED SOX   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
BOTTA ALESSANDRO 2b 
PORTES CABRERA ERICK 3b 
CIANCITTO GIORGIO cf 
CAVALLARO p 
FARO CONSOLATO c 
BRITTON JAKE 1b 
GUARDO ss 
DISTEFANO FRANCESCO rf 
   ASTUTO ALBERTO rf 
PECI FABIO lf 
   PERCIATO ANGELO ph/lf 
Totals  33  17  13  15  21  10  12 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
ASD BRONTE BC....... 510 000 1 -  7 11  3
PATERNO' RED SOX.... 115 143 2 - 17 13  3
-----------------------------------------

Note: 2 outs, 0 runners LOB when the game ended.

E - MONTAGNO G; MUSARRA B; GRIGOLI F; PORTES; FARO; GUARDO. LOB - BRO 7; RES2 12. 2B - CARACI; MUSARRA B. HR - CAVALLARO. HBP - SPITALERI; SANFILIPPO 2; GRIGOLI F; ASTUTO A. SB - SPITALERI; PORTALE S; CARACI 2; MUSARRA B; GRIGOLI F; BOTTA; PORTES 4; CAVALLARO; BRITTON; GUARDO; DISTEFANO 4. CS - SPITALERI; MONTAGNO G; CARACI; GRIGOLI F 2; DISTEFANO.

ASD BRONTE BC   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MUSARRA BIAGIO L  3.1  17  25 
CARACI CARMELO   1.2  11 
SANFILIPPO SALVATORE   1.2  13 
  
PATERNO' RED SOX   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CAVALLARO W  7.0  11  28  35 

Win - CAVALLARO. Loss - MUSARRA B. Save - None. WP - SANFILIPPO 2; CARACI 4; MUSARRA B 4. HBP - by CAVALLARO (SPITALERI); by CAVALLARO (GRIGOLI F); by CAVALLARO (SANFILIPPO); by SANFILIPPO (ASTUTO A); by CAVALLARO (SANFILIPPO). BK - SANFILIPPO; CAVALLARO.

Umpires - HP: VIRGILLITO Francesco 1B: PULVIRENTI Giancarlo
Start: 16:05 Time: 2:55 Attendance: 25
Game notes: Scorer: SPARPAGLIA Maria Enrica, HM: TORRISI Antonino, VM: SPITALERI Giuseppe

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2014
PATERNO' RED SOX 17, ASD BRONTE BC 7
Jul 06, 2014 at Belpasso (Warriors Field)

ASD BRONTE BC starters: 13/c SPITALERI; 7/rf GALATI E; 18/1b PORTALE S; 14/ss SANFILIPPO; 4/3b MONTAGNO G; 9/cf CARACI; 6/p MUSARRA B; 10/2b GRIGOLI F; 20/lf BONINA;

PATERNO' RED SOX starters: 42/2b BOTTA; 2/3b PORTES; 95/cf CIANCITTO; 0/p CAVALLARO; 10/c FARO; 5/1b BRITTON; 0/ss GUARDO; 19/rf DISTEFANO; 31/lf PECI;

ASD BRONTE BC 1st - SPITALERI hit by pitch. GALATI E singled to shortstop; SPITALERI advanced to second. PORTALE S singled to center field, RBI; GALATI E advanced to second, advanced to third on the throw; SPITALERI scored. SANFILIPPO fouled out to 3b. PORTALE S stole second. MONTAGNO G struck out looking. CARACI doubled to center field, 2 RBI; PORTALE S scored; GALATI E scored. CARACI stole third. MUSARRA B doubled to left field, RBI; CARACI scored. MUSARRA B stole third, scored on a throwing error by c, unearned. GRIGOLI F hit by pitch. GRIGOLI F stole second. BONINA struck out swinging, out at first c to 1b. 5 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

PATERNO' RED SOX 1st - BOTTA struck out swinging. PORTES singled to first base. PORTES stole second. CIANCITTO singled to first base; PORTES advanced to third. CIANCITTO advanced to second on a fielder's choice. CAVALLARO walked. FARO infield fly to 3b. CAVALLARO advanced to second on a wild pitch; CIANCITTO advanced to third on a wild pitch; PORTES scored on a wild pitch. BRITTON struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD BRONTE BC 2nd - SPITALERI reached on a throwing error by 3b. GALATI E struck out swinging. PORTALE S grounded out to 2b, RBI; SPITALERI scored, unearned. SANFILIPPO hit by pitch. MONTAGNO G walked; SANFILIPPO advanced to second. CARACI singled to left field; MONTAGNO G advanced to second; SANFILIPPO advanced to third. MUSARRA B struck out looking. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

PATERNO' RED SOX 2nd - GUARDO flied out to lf. DISTEFANO walked. DISTEFANO stole second. PECI grounded out to 2b. DISTEFANO stole third, scored on a throwing error by p, picked off. BOTTA walked. BOTTA advanced to third on a wild pitch. PORTES walked. PORTES stole second. CIANCITTO walked. CAVALLARO flied out to lf. 1 run, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

ASD BRONTE BC 3rd - GRIGOLI F reached on a throwing error by ss. GRIGOLI F advanced to second on a balk. GRIGOLI F out at third c to 3b, caught stealing. BONINA struck out swinging. SPITALERI walked. SPITALERI stole second. SPITALERI out at third c to 3b, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

PATERNO' RED SOX 3rd - FARO singled to shortstop. BRITTON reached on a fielder's choice; FARO out at second 2b to ss. BRITTON stole second. GUARDO walked. GUARDO advanced to second on a wild pitch; BRITTON advanced to third on a wild pitch. DISTEFANO walked. PECI walked, RBI; DISTEFANO advanced to second; GUARDO advanced to third; BRITTON scored. BOTTA singled to pitcher, bunt, RBI; PECI advanced to second; DISTEFANO advanced to third; GUARDO scored. DISTEFANO stole home. PORTES flied out to rf; PECI advanced to third. BOTTA stole second. CIANCITTO singled to second base, RBI; BOTTA advanced to third; PECI scored. CIANCITTO advanced to third on a wild pitch; BOTTA scored on a wild pitch. CAVALLARO grounded out to ss. 5 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BRONTE BC 4th - GALATI E struck out swinging. PORTALE S flied out to 1b. SANFILIPPO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PATERNO' RED SOX 4th - FARO flied out to lf. BRITTON singled to second base. BRITTON advanced to second on a throwing error by 2b. GUARDO reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; BRITTON advanced to third. CARACI to p. MUSARRA B to cf. DISTEFANO walked. PECI walked, RBI; DISTEFANO advanced to second; GUARDO advanced to third; BRITTON scored, unearned. BOTTA struck out looking. DISTEFANO out at second c to 2b, caught stealing. 1 run, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

ASD BRONTE BC 5th - MONTAGNO G singled to shortstop. MONTAGNO G out at second p to 2b, caught stealing. CARACI singled to third base. CARACI stole second. MUSARRA B struck out swinging. CARACI out at third c to 3b, caught stealing. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

PATERNO' RED SOX 5th - PORTES singled to shortstop. PORTES stole second. PORTES advanced to third on a wild pitch. CIANCITTO flied out to lf. CAVALLARO singled down the lf line, RBI; PORTES scored. CAVALLARO stole second. FARO singled to left field, RBI; CAVALLARO scored. BRITTON grounded out to 1b unassisted; FARO advanced to second. FARO advanced to third on a wild pitch. GUARDO walked. GUARDO stole second. GUARDO advanced to third on a wild pitch; FARO scored on a wild pitch. DISTEFANO walked. DISTEFANO stole second. DISTEFANO advanced to third on a wild pitch; GUARDO scored on a wild pitch. PECI struck out looking. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BRONTE BC 6th - ASTUTO A to rf for DISTEFANO. GRIGOLI F walked. GRIGOLI F out at second c to ss, caught stealing. BONINA struck out swinging. GRIGOLI pinch hit for SPITALERI. GRIGOLI singled to right field. GALATI E reached on a fielder's choice; GRIGOLI out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PATERNO' RED SOX 6th - GRIGOLI to cf. SANFILIPPO to p. CARACI to c. MUSARRA B to ss. BOTTA walked. PORTES singled to second base; BOTTA advanced to second. CIANCITTO grounded out to ss; PORTES advanced to second; BOTTA advanced to third. PORTES advanced to third on a balk; BOTTA scored on a balk. CAVALLARO singled up the middle, RBI; PORTES scored. FARO singled to catcher; CAVALLARO advanced to second. BRITTON grounded out to 1b unassisted; FARO advanced to second; CAVALLARO advanced to third. FARO advanced to third on a wild pitch; CAVALLARO scored on a wild pitch. GUARDO walked. ASTUTO A hit by pitch; GUARDO advanced to second. PERCIATO pinch hit for PECI. PERCIATO struck out looking. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD BRONTE BC 7th - PERCIATO to lf. PORTALE S grounded out to ss. SANFILIPPO hit by pitch. MONTAGNO G singled up the middle; SANFILIPPO advanced to second. CARACI infield fly to p. MUSARRA B singled to left field; MONTAGNO G advanced to second; SANFILIPPO advanced to third. GRIGOLI F singled to shortstop, RBI; MUSARRA B advanced to second; MONTAGNO G advanced to third, out at home ss to c; SANFILIPPO scored. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

PATERNO' RED SOX 7th - BOTTA struck out swinging. PORTES walked. PORTES stole second. CIANCITTO flied out to c. PORTES advanced to third on a wild pitch. CAVALLARO homered to left field, 2 RBI; PORTES scored. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori