Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD RANDAZZESE vs ASD POL. ALI' TERME (Jul 13, 2014)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2014
ASD RANDAZZESE 24, ASD POL. ALI' TERME 5
Jul 13, 2014 at Ali' Terme (Comunale)

ASD RANDAZZESE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
FRANCO JVAN 1b/lf 
CALA' I. ALFIO ss 
CAVALLARO CARLO p/1b 
BERNARDO ALFIO 2b 
GULLOTTO MAURO A. lf/p 
SGROI CLAUDIO 3b/c 
IMBROGIO P. VINCENZO c/3b 
CARIOLA FRANCESCO cf 
CAVALLARO FABIO E. rf 
   MIRAGLIA PAOLO ph/rf 
Totals  42  24  19  19  14  21  13  13 
  
ASD POL. ALI' TERME   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SAVASTA FABIO lf 
LOPEZ MANUEL A. ss 
FALCONE FRANCESCO 2b/1b 
NOVARA GIAMPIERO 1b/p 
FIUMARA SALVATORE 3b 
RACITI ROBERTO dh/2b 
FAUDALE FRANCESCO c  10 
SPARACINO ALESSANDRO cf 
GONZALEZ JOURNEY rf 
   FALCONE MARCO rf 
GIUCA SALVATORE p 
   AERIA FRANCESCO p 
Totals  33  11  21  11 

Score by Innings                        R  H  E
-----------------------------------------------
ASD RANDAZZESE...... 11(11) 000 (11) - 24 19  4
ASD POL. ALI' TERME. 003    000 2    -  5 11  3
-----------------------------------------------
E - FRANCO J; BERNARDO; SGROI 2; FALCONE F; NOVARA G 2. DP - RAD 2. LOB - RAD 13; ALI 8. 2B - FRANCO J; CAVALLARO C 2; BERNARDO; IMBROGIO; CAVALLARO F; MIRAGLIA; NOVARA G; FAUDALE. HBP - FRANCO J; CAVALLARO C. SB - CALA' AL 2; CAVALLARO C; BERNARDO; CARIOLA 2; LOPEZ; FALCONE F. CS - FALCONE F.

ASD RANDAZZESE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CAVALLARO CARLO W  5.0  22  23 
GULLOTTO MAURO A.   2.0  11  11 
  
ASD POL. ALI' TERME   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIUCA SALVATORE L  2.2  13  10  17  27 
AERIA FRANCESCO   3.2  19  23 
NOVARA GIAMPIERO   0.2 

Win - CAVALLARO C. Loss - GIUCA. Save - None. WP - GULLOTTO; GIUCA 2; AERIA. HBP - by AERIA (CAVALLARO C); by AERIA (FRANCO J).

Umpires - HP: VIRGILLITO Francesco 1B: ALGERI Vincenzo
Start: 16:00 Time: 3:17 Attendance: 35
Game notes: Scores: SEBBIO Massimo, CESAREO Marzio HM: FALCONE Benedetto VM: CALA' Antonio

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2014
ASD RANDAZZESE 24, ASD POL. ALI' TERME 5
Jul 13, 2014 at Ali' Terme (Comunale)

ASD RANDAZZESE starters: 30/1b FRANCO J; 40/ss CALA' AL; 14/p CAVALLARO C; 45/2b BERNARDO; 10/lf GULLOTTO; 34/3b SGROI; 57/c IMBROGIO; 21/cf CARIOLA; 77/rf CAVALLARO F;

ASD POL. ALI' TERME starters: 4/lf SAVASTA; 10/ss LOPEZ; 22/2b FALCONE F; 5/1b NOVARA G; 24/3b FIUMARA S; 23/dh RACITI; 9/c FAUDALE; 21/cf SPARACINO; 15/rf GONZALEZ; 33/p GIUCA;

ASD RANDAZZESE 1st - FRANCO J struck out looking. CALA' AL struck out looking. CAVALLARO C doubled to right field. CAVALLARO C advanced to third on a wild pitch. BERNARDO walked. BERNARDO stole second; CAVALLARO C stole home. GULLOTTO struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 1st - SAVASTA singled to shortstop. LOPEZ reached on a fielder's choice; SAVASTA advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by ss. FALCONE F reached on a fielder's choice; LOPEZ advanced to second on a fielder's choice; SAVASTA out at third ss to 3b. NOVARA G grounded into double play p to 3b to 1b; LOPEZ out on the play. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 2nd - SGROI singled to left field. IMBROGIO reached on a muffed throw by 1b, assist by rf, advanced to second on the error; SGROI advanced to second, advanced to third on the error. CARIOLA walked. CAVALLARO F flied out to rf. FRANCO J reached on a fielder's choice; CARIOLA advanced to second on a fielder's choice; IMBROGIO advanced to third on a fielder's choice; SGROI out at home p to c. CALA' AL walked, RBI; FRANCO J advanced to second; CARIOLA advanced to third; IMBROGIO scored, unearned. CAVALLARO C popped up to p. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 2nd - FIUMARA S flied out to cf. RACITI grounded out to 2b. FAUDALE doubled to left field. SPARACINO struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 3rd - BERNARDO walked. GULLOTTO grounded out to 2b; BERNARDO advanced to second. SGROI flied out to lf. IMBROGIO doubled to right field, RBI; BERNARDO scored. IMBROGIO advanced to third on a wild pitch. CARIOLA walked. CARIOLA stole second. CAVALLARO F walked. FRANCO J doubled to right field, 2 RBI; CAVALLARO F advanced to third; CARIOLA scored; IMBROGIO scored. CALA' AL singled through the left side, RBI; FRANCO J advanced to third; CAVALLARO F scored. CALA' AL stole second. CAVALLARO C intentionally walked. BERNARDO doubled to center field, 2 RBI; CAVALLARO C advanced to third; CALA' AL scored; FRANCO J scored. GULLOTTO walked. SGROI reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b; GULLOTTO advanced to second on the error; BERNARDO advanced to third on the error; CAVALLARO C scored on the error, unearned. IMBROGIO walked, RBI; SGROI advanced to second; GULLOTTO advanced to third; BERNARDO scored, unearned. CARIOLA walked, RBI; IMBROGIO advanced to second; SGROI advanced to third; GULLOTTO scored, unearned. CAVALLARO F doubled to left field, 2 RBI; CARIOLA advanced to third; IMBROGIO scored, unearned; SGROI scored, unearned. AERIA to p for GIUCA. FRANCO J struck out looking. 11 runs, 5 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 3rd - GONZALEZ reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. SAVASTA reached on a fielding error by 1b, advanced to second on the error; GONZALEZ advanced to third. LOPEZ reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error, RBI; SAVASTA advanced to third, scored on the error, unearned; GONZALEZ scored, unearned. FALCONE F singled to shortstop; LOPEZ advanced to third. FALCONE F out at second p to 1b to ss, caught stealing; LOPEZ advanced to home on a fielder's choice, unearned. NOVARA G doubled to right field. FIUMARA S grounded out to 1b unassisted. RACITI grounded out to ss. 3 runs, 2 hits, 3 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 4th - CALA' AL singled to pitcher, bunt. CALA' AL stole second. CAVALLARO C hit by pitch. BERNARDO singled to center field; CAVALLARO C advanced to second; CALA' AL advanced to third, out at home cf to c. GULLOTTO out at first rf to 1b; BERNARDO advanced to second; CAVALLARO C advanced to third. SGROI fouled out to lf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 4th - SGROI to c. IMBROGIO to 3b. FAUDALE struck out swinging. SPARACINO flied out to 2b. GONZALEZ lined out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD RANDAZZESE 5th - IMBROGIO grounded out to p. CARIOLA walked. CARIOLA stole second. CAVALLARO F grounded out to 3b; CARIOLA advanced to third. FRANCO J grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 5th - SAVASTA flied out to cf. LOPEZ singled to left field. FALCONE F singled to third base; LOPEZ advanced to second. FALCONE F stole second; LOPEZ stole third. NOVARA G walked. FIUMARA S grounded into double play 2b to 1b; NOVARA G out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 6th - CALA' AL struck out looking. CAVALLARO C doubled to right field. BERNARDO walked. GULLOTTO struck out swinging. SGROI struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 6th - FRANCO J to lf. CAVALLARO C to 1b. GULLOTTO to p. RACITI flied out to cf. FAUDALE singled to center field. SPARACINO reached on a fielder's choice; FAUDALE out at second ss to 2b. GONZALEZ grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 7th - FALCONE M to rf for GONZALEZ. IMBROGIO singled to pitcher. IMBROGIO advanced to second on a wild pitch. CARIOLA flied out to cf. MIRAGLIA pinch hit for CAVALLARO F. MIRAGLIA doubled to right field, RBI; IMBROGIO scored. FRANCO J hit by pitch. CALA' AL singled to pitcher, bunt; FRANCO J advanced to second; MIRAGLIA advanced to third. CAVALLARO C singled to right center, RBI; CALA' AL advanced to second; FRANCO J advanced to third; MIRAGLIA scored. BERNARDO reached on a throwing error by 2b, RBI; CAVALLARO C advanced to second, advanced to third on the error; CALA' AL advanced to third, scored on the error; FRANCO J scored. GULLOTTO singled to center field, RBI; BERNARDO advanced to second; CAVALLARO C scored. FALCONE F to 1b. NOVARA G to p. RACITI to 2b. / for AERIA. SGROI singled to third base; GULLOTTO advanced to second; BERNARDO advanced to third. IMBROGIO reached on a fielder's choice; SGROI advanced to second on a fielder's choice; GULLOTTO advanced to third on a fielder's choice; BERNARDO out at home p to c. CARIOLA walked, RBI; IMBROGIO advanced to second; SGROI advanced to third; GULLOTTO scored, unearned. MIRAGLIA walked, RBI; CARIOLA advanced to second; IMBROGIO advanced to third; SGROI scored, team unearned. FRANCO J singled to first base, RBI; MIRAGLIA advanced to second; CARIOLA scored, team unearned; IMBROGIO scored, team unearned. CALA' AL singled through the left side; FRANCO J advanced to second; MIRAGLIA advanced to third. CAVALLARO C singled to right center, RBI; CALA' AL advanced to second; FRANCO J advanced to third; MIRAGLIA scored, team unearned. FRANCO J advanced to home on a fielder's choice, unearned. BERNARDO struck out looking. 11 runs, 9 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 7th - MIRAGLIA to rf. SAVASTA singled to shortstop. LOPEZ singled to center field; SAVASTA advanced to second. FALCONE F singled to shortstop; LOPEZ advanced to second; SAVASTA advanced to third. NOVARA G flied out to ss. FIUMARA S singled to left field, 2 RBI; FALCONE F advanced to second; LOPEZ scored; SAVASTA scored. FIUMARA S advanced to second on a wild pitch; FALCONE F advanced to third on a wild pitch. RACITI grounded out to ss. FAUDALE out at first p to c, bunt. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori